360 Body Lift Türkiye linnas

360 kerelift hind Türkiye 1
Kirjutas Émilie

360° keha tõstmise operatsioon Türgis sisaldab rasvaimu, mis eemaldab tõrksa rasva. Teie vöökoht paraneb seega igast küljest.

ParimKliinik.com teavitab teid 360 kehatõstmisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

360 keretõstuki hind Türkiye linnas

360 keretõste keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 1600 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 1400 eurost kuni 1800 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
360 kehatõste 1600 €

Mis on 360 keha tõstmine?

Vöökoht on kaalulangetamise puhul üks tõrksamaid piirkondi. Pärast 25. eluaastat väheneb kollageeni hulk organismis oluliselt. Kui enne kaalu langetamist ei olnud nahal mingit deformatsiooni, siis see nii ei toimi.

Liigne nahk kõhu ümber annab rohkem volüümi. Kreemid teid kahjuks ei aita. Eriti kui olete läbinud kaalulangetamisoperatsiooni nagu varrukas või maovähendus ja teil on palju lõtvunud nahka, on parim lahendus Türgis 360 kehatõste.

Kui abdominoplastika parandab ainult alakõhu eesmist osa, siis 360 kehatõste parandab ka selja alumist osa.

See operatsioon eemaldab rasva ja lahtise naha kogu kõhu ümbert. Teie küljed, alaselg (talje) ja ülemised tuharad tõstetakse samuti üles. 360° keha tõstmise operatsioon sisaldab rasvaimu , mis eemaldab tõrksa rasva.

Teie vöökoht paraneb seega igast küljest. 360 näo tõstmise operatsioon Istanbulis hõlmab ka kõhulihase parandamist, mis vähendab ka sinu talje mahtu.

360 kere tõstmise maksumus Türkiye linnas

Kõige olulisem asi, mida peate teadma, on see, et iga noor arst võib seda operatsiooni teha. See on võimatu. Peate valima nii hea arsti kui ka hea kliiniku.

Teie haiglas viibimine kestab ligikaudu 2-3 ööd , mis mõjutab paketi koguhinda. Hotell peaks olema mugav ja asuma mitte kaugel haiglast, kus teile tehakse operatsioon.

Õiged kandidaadid Bodylift 360 jaoks

Väga head kandidaadid on inimesed, kes on palju kaalust alla võtnud ja kellel on lõtvunud nahk kõhul, külgedel ja tuharatel. Mõnikord, isegi kui te pole palju kaalust alla võtnud, kuid teil on nendes piirkondades lõtvunud nahk ja rasv, saate sellest operatsioonist kasu.

Teie vereanalüüsi tulemused peaksid olema head. See operatsioon hõlmab paljude kudede eemaldamist. Nende kudedega kaotate ka teatud koguse verd. Nõrkus ja peapööritustunne vahetult pärast operatsiooni on täiesti normaalne.

Kui teie raua, hemoglobiini, ferritiini ja D3-vitamiini tase on aga väga madal, ei tohiks te seda operatsiooni teha enne, kui teie tulemused saavutavad vastuvõetava taseme. Naha värvus muutub halvemaks ja see kaotab oma elastsuse.

Nagu kõigi üldnarkoosis tehtavate kirurgiliste protseduuride puhul, tuleb 3–4 nädalat enne operatsiooni lõpetada rasestumisvastaste pillide võtmine ning mitte võtta toidulisandeid ega antikoagulandi toimega toite.

Taastumine pärast 360 keha tõstmist

Taastumisprotsess on paljuski sama, mis pärast kõhuplastimist, kuid see võib võtta veidi kauem aega, kuna protseduur on ulatuslikum. Pärast operatsiooni peate väga rangelt järgima kõiki arsti soovitusi.

Sellest sõltub ligi 90% operatsiooni õnnestumisest. Kuna pärast operatsiooni ei saa te kahe kuu jooksul tavapäraselt trenni teha, peate järgima väga tervislikku ja madala suhkrusisaldusega dieeti. Tööle saab asuda 3 nädalat peale operatsiooni, kuid ainult siis, kui tegemist on kontoritööga.

Väldi pingutavat füüsilist tegevust vähemalt kaks kuud! Parim on puhata 4-6 nädalat. See periood võib aga olenevalt teie keha seisundist muutuda.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️