Aasia blefaroplastika Türkiye linnas

Aasia blefaroplastika hind Türkiye 1
Kirjutas Manuella

Türgis on Aasia silmalaugude operatsioon, mida nimetatakse ka Aasia blefaroplastikaks või topeltsilma kirurgiaks, ülemise blefaroplastika variatsioon, mille eesmärk on luua ülemisele silmalaule iseloomulik korts.

ParimKliinik.com teavitab teid Aasia blefaroplastikast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Aasia blefaroplastika hind Türkiye linnas?

Aasia blefaroplastika keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 2000 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1900 eurost kuni 2100 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Aasia blefaroplastika 2000 €

Mis on Aasia blefaroplastika?

Aasia silmalaugude operatsioon – mida nimetatakse ka Aasia blefaroplastikaks või topeltsilma kirurgiaks – on ülemise blefaroplastika variatsioon, mille eesmärk on luua ülemisele silmalaule eristuv korts.

Soovi korral võib samaaegselt ravida liigset nahka ja/või nihkunud rasva, mis põhjustab ülemise silmalau lõtvumist. Aasia blefaroplastika lõpptulemus Türgis võib muuta silmad suuremaks ja väljendusrikkamaks, parandades samal ajal piirkonna üldist atraktiivsust.

Aasia silmalau anatoomia on väga erinev lääne silmalau omast, kusjuures suurim anatoomiline varieeruvus on ülemise silmalau alumise serva lähedal.

Suurel osal Aasia naistest ja meestest seda kortsu ei ole – või see korts on nii madalal, et seda ei ole praktiliselt võimalik tuvastada –, mis tekitab nn ühe kortsu ülemise silmalau. Seevastu enamikul lääne päritolu inimestel on rohkem väljendunud ja nähtavam korts, mida nimetatakse ülemise silmalau “topeltkortsuks”.

Kui mõne Aasia inimese jaoks on soovitav ühe kortsuga ülemine silmalaud, siis teised peavad topeltkortsuga ülemist silmalaugu atraktiivsemaks ja soovivad seda välimust saavutada. Sellistel juhtudel võib spetsiaalne ülemise silmalau kirurgia tehnika, mida tuntakse Aasia blefaroplastikana, olla Türgis suurepärane ilukirurgia lahendus .

Seda protseduuri tuntakse ka kui supratarsaalset fikseerimist, mille käigus luuakse anatoomilised muutused, mis tõstavad madalat või olematut silmalau kortsu.

Kuidas Aasia blefaroplastika protseduuri tehakse?

Aasia blefaroplastikat tehakse kõige sagedamini kerge intravenoosse sedatsiooniga ja see kestab tavaliselt vähem kui tund. Kui madal loomulik volt on juba olemas, tõstab Türgi kirurg voldi üles ja/või süvendab seda, et muuta see silmapaistvamaks.

Kui voldid loomulikult puuduvad, teeb ta ideaalsesse kohta väikese sisselõike, õmbleb naha all oleva lihase külge, et säilitada selle asend. Üldiselt vajavad silmalaugud ka veidi rohkem rasvade kontuurimist, kui tavaliselt tehakse läänepoolse ülemise silmalau jaoks.

Juhul, kui soovitakse noorendada, eemaldab Türgi kirurg liigse naha ja/või parandab ülemise silmalau lõtvunud lihaskonna, et saavutada üldine parem ja nooruslikum välimus.

Aasia blefaroplastika operatsioonijärgne jälgimine

Pärast Aasia silmalaugude operatsiooni Istanbulis on paranemisprotsess sarnane traditsioonilise ülemise blefaroplastika omaga. Alguses võite kogeda mõningast turset ja/või verevalumeid, kuid need ajutised kõrvaltoimed peaksid taanduma üsna kiiresti.

Kuigi märkimisväärne valu on aeg-ajalt, saab võimalikku ebamugavustunnet tavaliselt ravimitega tõhusalt kontrollida. Vähepingelist tööd ja igapäevast rutiini saab tavaliselt jätkata umbes nädala kuni kümne päeva pärast, kuigi kirurg soovitab tõenäoliselt vältida jõulist treeningut, füüsilist sporti ja muid tegevusi, mis võivad tervist negatiivselt mõjutada. tulemusi vähemalt kaks kuni kolm nädalat. Pärast seda perioodi kõik piirangud üldiselt tühistatakse.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️