Kõhuplastika rasvaimuga või ilma Türkiye linnas

abdominoplastika hind rasvaimuga või ilma odav kalkun 1
Kirjutas Manuella

Türgis on abdominoplastika eesmärk korrigeerida kõhuseina inetut välimust ning muuta kõht uuesti pinguldatuks ja lamedaks. Kas see on parem rasvaimuga või ilma?

ParimKliinik.com teavitab teid rasvaimuga või ilma kõhuplastikast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juurde . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on rasvaimuga ja ilma rasvaimuta kõhuplastika hind Türgis?

Rasvaimuga kõhuplastika hind Türkiye linnas maksab 2500 eurot. Kõhuplastika ilma rasvaimuta maksab 1800 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1800 eurost kuni 2500 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Kõhuplastika koos rasvaimuga 2200 €
Kõhuplastika ilma rasvaimuta 1800 €

Mis on abdominoplastika koos rasvaimuga või ilma?

Kõhuplastika on üks keerulisemaid plastilise kirurgia protseduure Türgis, mida saab teha. Selle eesmärk on korrigeerida kõhuseina inetut välimust ja muuta kõht taas tugevaks ja tasaseks.

Protseduur võib oluliselt muuta patsiendi keha üldist välimust, kui seda tehakse koos teiste plastilise kirurgia protseduuridega, nagu rasvaimu.

Istanbuli traditsioonilise kõhuplastika tehnika eesmärk on parandada kõhu väljanägemist, tugevdades lõtvunud kõhulihaseid ja eemaldades alakõhus oleva liigse naha. Kuid kui patsient seisab silmitsi ka liigse rasvkoega maos ja külgedel, ei pruugi traditsioonilise abdominoplastika tulemused anda oodatud tulemusi.

Seetõttu on oluline valida juhatuse sertifikaadiga plastikakirurg, kes juhendab teid teie konkreetse juhtumi jaoks sobivaima protseduuri või protseduuride kombinatsiooni valimisel.

Selles artiklis käsitleme abdominoplastika üksikasju ja tulemusi, mis on saadud, kui seda tehakse rasvaimuga või ilma.

Enne Pärast fotod

Kes on parimad kõhuplastika kandidaadid?

Protseduuri jaoks võivad sobivad kandidaadid olla erinevad patsientide kategooriad. Valdav enamus juhtudest on tegemist ühe või enama rasedusega naistega, kellel ei ole pärast sünnitust õnnestunud taastada kõhuseina kindlat ja ilusat välimust, hoolimata normaalkaalu taastumisest.

Neil võivad olla venitusarmid kõhul, eriti alaosas, kõhuseina lihased võivad olla lõdvad ja välja veninud ning kõhul võib olla ka lõtvunud nahk.

Kõhulihaseid mõjutavat ja vaakumit tekitavat seisundit nimetatakse diastasis rectiks ja see tekib raseduse ajal emaka suurenemise tõttu. Diastasis recti ei saa lahendada treeningu või dieediga ning plastiline kirurgia on ainus tõhus lahendus kõhu kauni välimuse taastamiseks.

Vastasel juhul võivad lõdvad kõhulihased tekitada kõhu punnis väljanägemise, mis ei lase sellel välja näha tasane ja kindel. Füüsilised harjutused mitte ainult ei suuda seda seisundit parandada, vaid võivad seda isegi rõhutada ja nähtavamaks muuta.

Teine oluline patsientide kategooria, kes on head kõhuplastika kandidaadid, on inimesed, kes on kogenud massilist kaalulangust, sageli pärast bariaatrilist operatsiooni. Liigne nahk võib nende patsientide jaoks olla üsna märkimisväärne, kuna nahavoldid võivad osaliselt või täielikult katta suprapubilise piirkonna.

Need patsiendid võivad olla nii mehed kui naised, kes soovivad pärast kaalukaotust parandada mao välimust ja muuta oma üldist välimust.

Patsiendid, kes seisavad silmitsi liigse rasvkoega maos ja on vananemise tõttu kaotanud naha elastsuse, on samuti head kandidaadid abdominoplastikale.

Kõhuplastika ilma rasvaimuta

Niisiis, kuidas toimub kõhuplastika ilma rasvaimuta? Plastikakirurg teeb sisselõike suprapubaalsesse piirkonda. Lõike pikkus sõltub otseselt eemaldatavast liigsest nahakoest. Nahk ja nahaalune kude eraldatakse lihastest ning liigne nahk eemaldatakse kirurgiliselt.

Vajadusel õmmeldakse lõdvestunud kõhulihased kokku, et korrigeerida diastaasi recti. Kui esineb nabasong, siis ka see korrigeeritakse. Operatsioon võib kesta kuni kaks tundi, olenevalt iga juhtumi keerukusest.

Seda tüüpi abdominoplastikat soovitatakse normaalse kehakaaluga patsientidele, kellel ei ole liigset rasvkudet maos või külgedel.

Pärast traditsioonilist abdominoplastikat mõjutavad esteetilised efektid ainult keha esiosa ning patsiendi kõht on lame ja kindel. Kuid traditsioonilise abdominoplastika tulemused võivad olla vähem muljetavaldavad, kui seda tehakse patsientidel, kellel on rasva kogunemine keskjoonel.

Kõhuplastika koos rasvaimuga

Mao rasvaimu Türgis on tänapäeval üks enamlevinud plastilise kirurgia protseduure. See aitab ohutult keha dramaatiliselt ümber kujundada, eemaldades lokaalsed rasvataskud, mis on kangekaelsed ja mida on treeningu ja dieediga raske eemaldada.

Rasvaimu soovitatakse sageli patsientidele, kellele tehakse pärast massilist kaalukaotust või bariaatrilist operatsiooni kõhuplastimise protseduuri, kuna enamikul juhtudel on seal rasvakiht, mida tuleb kõhu väljanägemise parandamiseks vähendada.

Lisaks on rasvaimu soovitatav ka patsientidele, kelle külgedel on rasvaladestused. Kui rasvaimu ei ründa külgi, on keha pärast protseduuri ruudukujuline. Kõht on tasane ja kindel, kuid külgedel olevate rasvade ladestumise tõttu ei ole patsiendil ilusaid kumerusi ja figuuri.

Kui kõhuplastikat tehakse rasvaimuga, hoolitseb plastikakirurg esmalt üleliigse rasvkoega piirkondade eest ja alles pärast kõhu alaosa liigse naha eemaldamist.

Väikesed sisselõiked, maksimaalselt 3–4 mm, tehakse kõhule ja külgedele. Rasvaimu kanüül sisestatakse sisselõigete kaudu ja plastikakirurg hakkab kanüüli edasi-tagasi liigutama, et rasv eemaldada. Kui rasv on eemaldatud ja vedeldatud, imetakse see meditsiinilise vaakumseadme abil välja.

Rasvaimu tehakse kuni sümmeetrilise ja esteetilise tulemuse saamiseni ning kuni rasvakihi märgatava vähenemiseni ja külgede kuju muutmiseni. Kui see esimene samm on lõpule viidud, saab plastikakirurg liikuda üle klassikalise kõhuplastika tehnika juurde, et eemaldada liigne nahakude.

Kõhuplastik: rasvaimuga või ilma?

Seda küsimust esitavad paljud patsiendid ja sellele on lihtne vastata, kui patsient tuleb operatsioonieelsele konsultatsioonile ja läbib füüsilise läbivaatuse. Samas on sellele küsimusele raske vastata, kui patsienti ei näe. Teisisõnu, selleks, et mõista, milline protseduur oleks teie jaoks parim, peate pöörduma ilukirurgi konsultatsioonile. Pidage meeles, et iga patsient on erinev, igal kehakujul on oma eripärad ja me kaldume ladestuma rasva vastavalt oma kehakujule.

Kõhuplastika puhul tehakse rasvaimu sageli kõhuseinale ja külgedele, kuid pole harvad juhud, kus patsiendid paluvad rasvaimu teha ka reitele.

Arutage oma esteetilisi muresid ilukirurgiga konsultatsiooni ajal ja arvestage tema soovitustega enne operatsiooni planeerimist.

Järeldus

Kõhuplastika Istanbulis on keeruline protseduur, mis võib anda suurepäraseid tulemusi ühel tingimusel: õige meditsiinilise näidustuse olemasolul. Kogenud, sertifitseeritud plastikakirurg teab, milline protseduur aitab teil oma eesmärke saavutada.

On eri kategooriaid patsiente, kes soovivad või vajavad oma kõhtu sisse tõmmata. Traditsiooniline üksinda tehtav kõhuplastika on hea võimalus patsientidele, kellel on kõhulihased lõtvunud ja alakõhu nahk lõtvunud, kuid kellel ei ole palju rasvkudet kõhul või külgedel.

Kui patsiendil on lõtv nahk, nõrgad lihased ja ka liigne rasv kõhuseinal ja kehakülgedel, võib plastikakirurg soovitada parema tulemuse saavutamiseks kõhuplastikat koos rasvaimuga. Rasvaimu vähendab rasvakihi paksust ja muudab kõhu tasaseks ja pingul ning vöökoha väiksemaks.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️