All-on-4 Türkiye's

kõik 4 hinnaga odavalt Türkiye 1
Kirjutas Manuella

All-on-4 Türgis on Nobel Biocare'i pakutav raviprotsess. All-on-4 kasutab hambaimplantaate, et toetada lõualuu hammaste komplekti.

ParimKliinik.com annab teile teavet all-on-4 kohta Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on All-on-4 hind Türkiye linnas?

Türgis on All-on-4 keskmine hind 2500 eurot . See hind sõltub patsiendi lõualuu tervisest ja paigaldatavate implantaatide arvust. Ravi toimub kohaliku tuimestuse all, 1 ravinädala jooksul on 2 visiiti. Istanbulis viibimise kestus on 7 päeva. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõpptulemus on kohe näha.

Kõik-4 2500 €
Kõik-6 4900 €
Kõik-8 7000 €
Hambaimplantaadid (10) 5000 €

Eessõna

Hammaste väljalangemine, olenemata põhjusest, võib haigele olla raske koorem. Seistes silmitsi Hollywoodi staaride särava naeratusega , tunneme kiiresti enesekindluse langust. Kuid õnneks pole see pöördumatu.

Tänapäeval on nüüd võimalik ja kättesaadav puuduvate hammaste korrigeerimine . Implantaadid, fikseeritud või eemaldatavad proteesid, sillad või hambakroonid, hambapuuduse lahendused on üha edukamad.

Arvuti loodud pilt ülemisest lõualuust koos seadmega All-on-4
Arvuti loodud pilt ülemisest lõualuust koos seadmega All-on-4

Uusim ja praegu kõige populaarsem tehnika on all-on-4 protees. See on proteesiline hambaravi, mis aitab toetada kõiki alalõualuu hambaid. Et hambarühmad oleksid hästi joondatud ja pakuksid patsiendile vajalikku mugavust.

Paljudes riikides praktiseeritav All-on-4 implantaat on Türgis väga populaarne. Riik, mida tunnustatakse oma meditsiiniturismi poolest, on valitud ka selle ravi kvaliteedi ja eelkõige hinna tõttu, mis jääb kõigile eelarvetele kättesaadavaks. Siin on kõik, mida peate selle hambaproteesitehnika kohta teadma.

Enne ja pärast fotod

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire + Implant dentaire à Istanbul

Mis on all-on-4?

All-on-4 tähendab Türgis proteesimisravi, mis võimaldab puuduvaid hambaid täita. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele. See koosneb 4 hambaimplantaadi paigaldamisest, et toetada fikseeritud proteese üla- või alalõualuus. Selle nimi viitab neljale implantaadile, mis üksi toetavad igeme külge kinnitatud hammaste komplekti.

Tuletame meelde, et hambaimplantaat on kruvikujuline seade, mis fikseeritakse lõualuusse ja toimib uue juurena. Kui implantaat sulandub ümbritseva luukoega, aitab see toetada fikseeritud proteesi.

Arvuti loodud pilt ülemisest ja alumisest lõualuust koos seadmega All-on-4
Arvuti loodud pilt ülemisest ja alumisest lõualuust koos All-on-4 implantaadiga

Kaasaegne ja revolutsiooniline all-on-4 implantaat eristub teistest traditsioonilistest hambaimplanteerimismeetoditest . See ei nõua märkimisväärset luutihedust ja sel juhul väldite luusiirdamise protsessi läbimist.

Tõeline uuendus implantaatide proteeside valdkonnas, All on 4 seisneb tehniliselt implantaatide paigaldamises ülemisele või alumisele kaarele. Esimesed kaks implantaati kinnitatakse eest väga sirgelt.

Ülejäänud kaks on fikseeritud tagaküljel ülalõualuu siseosas, 45° nurga all. Eriti sihime piirkonda, kus luutihedus on kõrge. Neli implantaati võivad toetada 10-14 hammast .

Teadmiseks kasutas kõik neljale meetodit esmakordselt dr Paulo Malo 1998. aastal, kasutades Nobel Biocare’i implantaate .

Millised on all-on-4 Türkiye eelised?

Minimaalselt invasiivne ja väga tõhus all-on-4 võimaldab kõige hambutumatel patsientidel ühe ravikorraga naeratuse taastada . Hoolimata hammaste väljalangemise algpõhjusest aitab all-on-4 need probleemid lahendada ja suu täisfunktsiooni taastada.

Arvuti loodud pilt alumisest lõualuust koos seadmega All-on-4
Arvuti loodud pilt alumisest lõualuust koos seadmega All-on-4

Kuigi proteesid lõdvenevad enneaegselt ja võivad aja jooksul halveneda, on kõik neljale implantaadid pika elueaga. Tänu oma lihtsale lõualuusse ankurdamisele tagavad need kindla haarde.

See lähenemine aitab pakkuda sama stimulatsiooni kui loomulikud hambad, et vältida luutiheduse vähenemist. Kuid lisaks ei teki tänu all-on-4 implantaatide stabiilsusele proteeside lõdvenemise või juhusliku eraldumise ohtu närimise ajal.

Lõpuks on selle alalõualuu proteesimise protseduuri üks suuri eeliseid see, et see pakub patsientidele suuremat mugavust. Kõik hambarühmad asetatakse korraga ja joondatud viisil, mis muudab kirurgilise ravi kiiremaks. See võimaldab teil ka vältida hambaraviseadmete kasutamist.

Arvuti loodud pilt alumisest ja ülemisest lõualuust seadmega All-on-4
Arvuti loodud pilt alumisest ja ülemisest lõualuust seadmega All-on-4

Kellele on Türkiye’s all-on-4 implantaat?

All-on-4 ravi Türgis on pühendatud patsientidele:

  • Kellel on märkimisväärne hammaste kaotus. Üheainsa puuduva hamba korral saate valida hambakrooni või lihtsa hambaimplantaadi.
  • Kellel on tugevalt katkised, kahjustatud või lagunenud hambad.
  • Kelle ülejäänud hambad on igemehaiguste tõttu nõrgenenud või kahjustatud.
  • Kellel on madal luutihedus ja kes ei ole luusiirdamise kandidaadid.
  • Kelle hammaste esmane funktsionaalsus on kahjustatud vanuse, halva suuhügieeni või mis iganes põhjuse tõttu.
Sünteetiline pilt seestpoolt vaadatuna All-on-4-ga
Sünteetiline pilt seestpoolt vaadatuna All-on-4-ga

Kuidas toimub All on 4 Türkiye linnas?

Istanbulis või Antalyas teostavad kõik-neljale proteesi maailma suurimates hambaravikliinikutes asjatundlikud ja tunnustatud kirurgid. Kirurgiline ravi viiakse läbi vastavalt tehnika reeglitele ja läbib terviklikke etappe.

Enne Türkiye’s viibimist

Esiteks võtke ühendust hambaarstiga , ilma et peaksite reisima. Esmane videokonsultatsioon võimaldab määrata hammaste hetkeseisu, aga ka tervislikku seisundit. See kohtumine võimaldab määrata ka järgmised sammud.

Kui kirurgiaaeg on määratud, valmistate ette oma reisi ja viibite Türki . Sellel tasemel on teil valida mitme valemi vahel: valige kõikehõlmav valem , mis katab kogu teie reisi ja Istanbulis või Antalyas viibimise (majutus, kliinikus viibimine, kirurgiline operatsioon). Või valige kohandatud pakett või tasuta peatumine.

Hambaarst teostamas hammaste kontrolli
Hambaarst teostamas hammaste kontrolli

Operatsioon kõik nelja peale Türkiye linnas

Kui olete Türgis, on Istanbulis kõik neljale hambaimplantaadi paigaldamisega seotud sammud järgmised:

Esimene läbivaatus

Teie esimene füüsiline kohtumine kirurgiga hõlmab lõualuu, ülavõlvi ja alavõlvi röntgenipildi tegemist. See operatsioon määrab hambaimplantaatide paigaldamise koha.

Kui teatud naaberhambad või isoleeritud hambad võivad implantaatide paigaldamist segada, võib teie kirurg soovitada hamba väljatõmbamist . See samm määrab ka selle, kas hambaimplantaadi ravi tehakse kohaliku või üldnarkoosis.

Arvuti loodud pilt alumisest lõualuust koos seadmega All-on-4
Arvuti loodud pilt alumisest lõualuust koos seadmega All-on-4

Kirurgia

Hambaoperatsioon viiakse läbi kohaliku tuimestuse all igemete tuimaks muutmiseks. Mõnel juhul võib kirurg sõltuvalt patsiendi tervislikust seisundist tegutseda üldnarkoosis.

Operatsiooni esimene samm seisneb igeme ettevalmistamises implantaatide paigaldamiseks. See hõlmab kahjustatud hammaste, mitte tervete hammaste eemaldamist ja seejärel haigete või kahjustatud igemete kudede eemaldamist.

Seejärel teeb kirurg igemesse mõned väikesed sisselõiked, et implantaadid mahutada ja kinnitada. Kasutatavad implantaadid võivad olla valmistatud titaanist või komposiitmaterjalist.

Kui implantaadid on sisestatud, õmbleb kirurg igeme paremaks paranemiseks. Seejärel jätkab ta sekkumispiirkonna puhastamist. Esimene operatsioon tehakse.

Hambaimplantaat 4 abutmendil
Hambaimplantaat 4 abutmendil

Teil on taastumiseks aega mitu päeva. Implantatsioonijärgsetel tundidel võib tunda mõningast valu või põletiku tunnet. Seejärel määratakse teile põletikuvastasel ja antibiootikumidel põhinev ravi.

Samuti võite pärast operatsiooni märgata veritsust ja turset. See kaob mõne päeva pärast. Tüsistuste vältimiseks veenduge, et saaksite vajaliku puhkuse.

Teie esimene viibimine Istanbulis või Antalyas on lõppemas. Fikseeritud proteeside saamist peate ootama 3–4 kuud. See on aeg, mis kulub luukoe taastumiseks ja moodustumiseks implantaatide ümber.

Implantaadid toimivad uute paigaldatavate hammaste tehisjuurtena. Türki naasmine võimaldab teil saada oma jäävhambad, mis fikseeritakse jäädavalt.

Naeratage pärast kõik nelja peale
Naeratage pärast kõik nelja peale

Kui proteesimine on lõppenud , on teil uued hambad, mis mitte ainult ei lase teil piisavalt süüa, vaid ka kuvada taas ilusat naeratust. Et hambaproteesid säiliksid võimalikult kaua, on ette nähtud hea suuhügieen, tervislik ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

All-on-4 ravi ajal võivad esineda harvad tüsistused:

  • Halb hingeõhk;
  • Paistes või põletikulised igemed;
  • Palavik ja peavalu;
  • Liigne verejooks;
  • huule ja lõua tuimus;
  • Valu kaelas või näos.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Lisaks on islamis lubatud All-on-4 protees. See on halal ja mitte-haram operatsioon, kuna see annab meditsiinilist kasu ja parandab patsiendi elukvaliteeti.

Puuetega inimestele (PRM) on lihtne juurde pääseda ratastooli rentimise teenus.

Miks valida “all-on-4” jaoks Türgi?

Kui paljudes Euroopa riikides kasutatakse “all-on-4” protseduuri, pakub Türgi valimine teile rohkem eeliseid. Kohustuslik turismisihtkoht Türgis on Euroopa suurimad hambakliinikud koos asjatundlike kirurgide ja professionaalsete meditsiinimeeskondadega.

Kas teil on HIV? Teile on reserveeritud spetsiaalne kliinik All-on-4 jaoks, mis on teie ja personali jaoks täiesti ohutu.

Türgis kõik-nelja vastu tehes tähendab see ka kvaliteetsest hambaravist kasu saamist tänu kohapealsetele tehnoloogilistele ja meditsiinilistele edusammudele. Türgi kliinikud, eriti Istanbulis ja Antalyas, pakuvad ka Euroopa madalaimaid hindu , 42% madalamaid hindu kui Euroopas. Hoolduskvaliteet on seal aga parem.

Hambad, mis toetuvad 4 sambale
Hambad, mis toetuvad 4 sambale

Lisaks on Türgis kuni 95% edukus all-on-4 implantaadi paigaldamisel. Lisaks, tehes Türgis kõik nelja peale, naudite viibimist, mis on ühtaegu kasulik ja meeldiv ning saate avastada riigi ja linnade muid tahke.

Kui palju maksab kõik nelja peale Türkiye?

Türgis sõltub alloni4 hind patsiendi profiilist, keerukusest ja hambaimplantaadi kaubamärgist. Olenevalt kaubamärgi ja implanteerimismeetodi valikust võib kõik-neljale proteesi hind Istanbulis kõikuda 2300–2700 €.

Patsiendi eest hoolitsev koordinaator
Patsiendi eest hoolitsev koordinaator

Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Millised on All-on-4 eelised?

All-on-4 implantaadid taastavad 12–14 hammast vaid nelja implantaadiga. Tõeline eelis on siin hind, mis on palju väiksem kui 12 individuaalse hambaimplantaadi paigaldamine. Rääkimata lõpptulemustest, mis on väga kiired.

Pärast hamba väljatõmbamist peate tavaliselt ootama 2–6 kuud, enne kui luu paraneb. Kuid tänu üha keerukamaks muutuvatele tehnikatele juhtub, et implantaadi paigaldab kohe hambakirurg.

All-on-4 protees on kauakestev hambaprotees, millel on väga pikk säilivusaeg. Proteesi retentsioonimäär on hinnanguliselt üle 96% vahemikus 3 kuni 4 aastat ja rohkem kui 94% vahemikus 5 kuni 10 aastat. Õige hambaravi korral võib see kesta isegi kuni 20 aastat.

Istanbulis toimuva All-on-4 edukuse määramiseks on läbi viidud mitmeid uuringuid ja tulemused on suurepärased. Need uuringud näitavad, et hambaimplantaatide edukus alumises hambakaares on peaaegu 98% ja ülemises hambakaares asuvate implantaatide puhul 97%.

Pärast 3-kuulist perioodi pärast All-on-4 implantaatide paigaldamist on võimalik naasta tavapärase dieedi juurde. Enne seda on soovitatav implantaatidele võimalikult vähe survet avaldada, süües pehmeid toite. See on paranemise soodustamiseks.

All-on-4 Türgis viibimise kestus võib varieeruda sõltuvalt ravitavate hammaste arvust, patsiendi tervislikust seisundist ja protseduurijärgsest taastumisajast. Üldiselt peaks täielikuks raviks kuluma umbes nädal.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️