All-On-4 Ungaris

kõik 4 ungaris 1
Kirjutas Émilie

All-on-4 hambaravi on kogunud populaarsust, kuna minimaalse arvu implantaatide peale saab paigaldada maksimaalse arvu hambaid. Need on titaanimplantaadid, mille abil saate hankida täieliku püsivate hambaproteeside komplekti.

ParimKliinik.com annab teile teavet All-On-4 kohta Ungaris ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

All-On-4 hind Ungaris

All-On-4 keskmine maksumus Ungaris, Budapestis, on 2500 eurot. Olenevalt vajadustest on miinimumhind 2300 eurot ja maksimumhind 2700 eurot.

Sekkumine Hind Ungari
Kõik-on-4 2500 €

Mis on All-On-4?

All-on-4 hambaravi Ungaris on kogunud populaarsust, kuna minimaalse arvu implantaatide peale saab paigaldada maksimaalse arvu hambaid. Need on titaanimplantaadid, mille abil saate hankida täieliku püsivate hambaproteeside komplekti.

Erinevalt traditsioonilisest rekonstrueerimisest, kus täieliku hambakaare toetamiseks on vaja 6–8 implantaati, on ” All-On-4 ” süsteemiga vaja ainult nelja implantaati ülemisse lõualuu ja nelja alumisse lõualuusse, et asendada puuduolevad hambad.

Täielik hammaste vahetus

Implantaadile toetuv protees säästab patsiendi aega ja raha. Uued sillaga hambad implantaatidel võimaldavad teie hammaste täielikku rekonstrueerimist, mille maksumus on 60% madalam kui Ungaris Budapestis.

Kuid mille poolest erineb Ungaris All-on-4 hambaimplantaadi protseduur traditsioonilisest implantaadist? Millised on All-on-4 implantaatide eelised ja puudused?

Luu siirdamist saab vältida All-On-4 abil

All-On-4 abil on võimalik saavutada täiskomplekt hambaid, ilma et oleks vaja teha luusiirdamist, siinuse tõstmist ja muid lisaprotseduure, mis on paljudel juhtudel tavapäraste implantaatide puhul vajalikud. See tähendab, et All-on-4 hambaimplantaadid on vähem invasiivsed ja võivad anda teile loomuliku välimuse samal päeval kui hamba väljatõmbamine. All-on-4 implantaadid tagavad teie hammastele stabiilsuse ja toe.

Tervenemise aeg

All-on-4 hambaimplantaadi protseduur nõuab vähem paranemisaega kui traditsioonilised hambaimplantaadid. All-on-4 protseduuriga saab implantaadid ja ajutised hambad paigaldada hamba väljatõmbamisega samal päeval. Seega saab esteetilise välimuse saavutada ühe operatsiooniga, erinevalt traditsioonilistest hambaimplantaatidest, mis nõuavad mitut operatsiooni.

Pärast 6-kuulist paranemisperioodi asendatakse ajutised hambad püsivate ja fikseeritud hammastega. Traditsioonilise implanteerimisprotseduuri korral võivad patsiendid oodata kuni 1 või isegi 2 aastat, enne kui nad saavad oma täieliku kunsthammaste komplekti.

Operatsiooni kestus

Nagu eelnevalt öeldud, võib vaid üks hambaarsti visiit saada teile täieliku hambakomplekti, kui valite süsteemi “All-On-4”. Traditsioonilised hambaimplantaadid nõuavad mitut hambaarsti visiiti ja mitut operatsiooni.

All-On-4 eelis

Kuna All-On-4 implantatsiooni puhul on vaja vähem implantaate ja vähem operatsioone, on see traditsioonilistest hambaimplantoloogia lahendustest soodsam variant. Protseduuril “All-On-4” on palju eeliseid: kõrge edukus, väiksemad kulud, vähenenud luuatroofia, lühem paranemisaeg, vahetud tulemused, vähem kirurgilisi sekkumisi.

Loe ka: All-on-4 ravi Türgis

Järeldus

Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

1

Koordinaator

Jäta meile oma kontaktandmed vormi kaudu. Meie koordinaator võtab teiega tasuta eeldiagnoosimiseks ühendust sõnumi teel Whatsapi kaudu või e-posti teel.

Ta küsib teilt esi- ja profiilifotosid ning teie eesmärke , et saada ilukirurgi arvamust .

2

Kirurg

Kui kirurg suudab teie eesmärgid täita ja annab meile teie all-on-4 jaoks rohelise tule, saadame teile tasuta ja kohustusteta isikupärastatud hinnapakkumise .

Ja kui olete nõus, korraldame kõik teie eest:
Lend, takso, hotell, All-on-4, meditsiin ja ennekõike kaunis giidiga ekskursioon Budapestis.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️