All-on-8 hind Tuneesias

kõik 81 peal
Kirjutas Laura

Kõik, mida pead teadma Tuneesia all-on-8 kohta! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded edukaks kõik-kaheksa vastu Tuneesias.

ParimKliinik.com annab teile teavet All on 8 kohta Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

All-on-8 hind Tuneesias

Tuneesia All-on-8 keskmine maksumus Tunises on 7500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 7000 eurost kuni 8000 euroni.

Mis on “all-on-8” implantaadid?

Loomulike hammaste kaotamine mõjutab teie naeratust ning muudab teie närimise ja selge rääkimise raskemaks. Õnneks on hambaimplantaadid teie probleemile ideaalne lahendus.

Tuneesia 8 hambaimplantaadi kõigi ülevaade

Tuneesias on kõik 8 hambaimplantaati teatud tüüpi hambaraviprotseduurid, mille käigus igasse lõualuu kinnitatakse kaheksa implantaati ja need toimivad fikseeritud hambasilla ankruna.

Kõik Tunise 8 implantaadi valivad peamiselt inimesed, kes on kaotanud 80% oma hammastest. Implantaatide närimisjõudude ühtlane jaotumine on vajalik täiusliku naeratuse, mugavuse ja implantaatide ning luu pikaajalise tervise jaoks.

Kuna koormuse jaotus on All-on 8 kontseptsioonis õigesti jaotatud, allutatakse igale implantaadile vähem närimisest põhjustatud hambumuspinget kui All-on-4 kontseptsioonis.

Lisaks pakuvad All on 8 implantaadid laiemat valikut proteeside valikuid kui All on 4. Kuna kaare iga hambaimplantaadi vaheline kaugus on minimaalne, saab hambasilla valmistada esteetilistest materjalidest, nagu portselan või tsirkoonium. Kaheksa implantaati toetavad 12–14 hambast koosnevat silda.

Mis on protseduur All on 8 hambaimplantaadi jaoks Delhis?

1. samm – konsultatsioon

Enne All on 8 hambaimplantaadiga ravi alustamist Tuneesias peate külastama oma kliinikut põhjaliku konsultatsiooni saamiseks. Nad teevad röntgenikiirte ja diagnostilisi skaneeringuid, et kontrollida, kas teie lõualuu on protseduuriks piisav. Kui ei, peate võib-olla tegema luusiirdamise.

2. samm – paigutus

Implantaat paneb implantaadid teie lõualuusse, mis võtab aega umbes 2–4 tundi. Seejärel kinnitab ta kohe ajutise proteesi.

3. samm – taastamine

Paranemine võtab aega umbes kolm kuud ning selle aja jooksul muudavad igemed ja luud kuju, et implantaadid ära mahuksid. Pärast täielikku osseointegratsiooni võtame püsiproteesi valmistamiseks digitaalsed jäljendid. Sõltuvalt teie eelistusest võib see olla eemaldatav protees või hambasild.

Kes saab valida kõik 8 hambaimplantaadi puhul?

Soovitame Tuneesias asuvat All on 8 hambaimplantaati patsientidele, kes on kaotanud kõik üla- või alalõualuu hambad või kavatsevad lasta allesjäänud hambad välja tõmmata ja implantaatidega taastada. Need implantaadid pakuvad tavapäraste proteesidega võrreldes stabiilset ja pikaajalist lahendust.

Teisest küljest ei pruugi te olla sobiv implantaatide kandidaat, kui kasutate tubakat või teil on diabeet.

Kui palju All on 8 implantaadid maksavad?

Kõik on 8 hambaimplantaadi hind Tuneesias on mõistlik. Hind sisaldab ekstraheerimist, protseduuri, ajutist proteesi ja püsisilda.

Maksumus aga varieerub sõltuvalt teie valitud püsiproteesi tüübist ja valitud implantaadi kaubamärgist. Lisaks võib hind tõusta, kui vajate luusiirdamist, mis maksavad 100 eurot rohkem.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laura

Minu nimi on Laura. Olen töötanud meditsiini- ja teaduskirjanikuna alates 2004. aastast. Tänu enam kui 15-aastasele kogemusele selles valdkonnas on mul laialdased teadmised mitmesuguste dokumentide, sealhulgas teaduslike ja meditsiiniliste teadusartiklite ning konverentsikokkuvõtete kirjutamise, tõlkimise ja toimetamise alal.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️