All-on-8 Türkiye's

kõik 8. Türkiye 1
Kirjutas Manuella

All-on-8 Türgis on teie jaoks õige lahendus, kui otsite kuluefektiivset lahendust oma hammaste täielikuks taastamiseks. See on rahaliselt soodsaim viis naeratuse taastamiseks.

ParimKliinik.com annab teile teavet All-on-8 kohta Türgis ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju All-on-8 maksab Türgis?

Türgis Istanbulis on All-on-8 keskmine maksumus 7000 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 6000 eurost kuni 8000 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Kõik-8 7000 €

Mis on All-on-8?

All-on-8 Türgis on teie jaoks õige lahendus, kui otsite kuluefektiivset lahendust oma hammaste täielikuks taastamiseks. See on rahaliselt soodsaim viis naeratuse taastamiseks.

8 hambaimplantaati koosnevad 8 hambaimplantaadi paigaldamisest igasse hambakaaresse. Tänu arenenud hambatehnoloogiale saab võlvidele paigaldatav protees hambaimplantaatide näol tugeva aluse. See võimaldab hambaimplantaate koheselt opereerida. See hambaraviprotseduur Türgis hõlmab tagahammaste implantaatide kallutamist, et saadaolevast hambaluust võimalikult palju kasu.

All-on-8 hambaimplantaadiravi Türgis soovitatakse patsientidele, kes on kaotanud üle 80% oma loomulikest hammastest, et saada püsiv, ohutu ja väga esteetiline hambaravilahendus. See annab teile uue paari terveid hambaid, et saaksite uuesti korralikult süüa ja närida.

Ühendkuningriik 25 000 €
ÜHENDRIIGID 27 000 €
Kanada 26 000 €
Türkiye 7000 €

Viibimise kestus: 1 päev

Märkus: hambaimplantaadi protseduur kestab maksimaalselt 3-4 tundi. Patsient peab aga operatsioonijärgseks konsultatsiooniks veel mõneks päevaks Istanbuli jääma. Suu paranemiseks kulub pärast protseduuri umbes 3 kuud. Luu ja igemed muudavad selle aja jooksul kuju uue implantaadi jaoks.

All-on-8 hambaimplantaatide eelised Istanbulis, Türgis

  • Erinevalt traditsioonilistest proteesidest on implantaadile toestatud proteesid populaarsed oma vastupidavuse poolest ja märkimisväärselt hästi konstrueeritud. Õige suuhügieeni korral võivad implantaadid kesta kogu elu.
  • All-on-8 hambaimplantaadid nõuavad Türgis minimaalset operatsiooni ja on kiire protseduur, mis taastub kiiresti, erinevalt teistest tavapärastest võimalustest, mis nõuavad mitut ettevalmistusseanssi, enne kui neile saab proteesi tegelikult panna.
  • All-on-8 proteesidele saab uued hambad paigaldada 3-4 tunniga, mis tähendab, et sul on võimalus saada ilus naeratus vaid ühe päevaga!
  • All-on-8 puhul pole luusiirdamist vaja
  • Saate süüa ja rääkida loomulikult ning tunda end nagu nooremana.
  • Hambaarstid ja töötajad räägivad vabalt prantsuse, itaalia, hispaania ja saksa keelt
  • Kavas on ka konsultatsioonid ja järelkontrollid hambaarstide, diagnostika ja tõlkijatega.
  • Ilus linn, mida valida tõeliselt sooja ja hooliva külalislahkusega meditsiiniturismi sihtkohaks

Loe ka: All-on-4 Türgis

Nõutavate operatsioonieelsete testide loend

  • 3D/CT skaneerimine
  • CAD/CAM
  • Digitaalne röntgen
  • Hambaraviasutuste mudelite testimine

Märkus: Laboratoorsed testid tehakse vähemalt 7–10 päeva enne protseduuri. Pildiuuringud ja hammaste modelleerimine aitavad hambaarstil analüüsida teie hammaste asetust.

Miks peaksin saama All-on-8 ravi Türkiye linnas?

Igal aastal valivad tuhanded patsiendid Türki hambaimplantaadi saamiseks ja sõidavad sinna . Istanbul on populaarne hambaravi sihtkoht kõrgetasemeliste hambaraviprotseduuride kättesaadavuse tõttu, mis on sama ulatuslik kui enamikus Euroopa arenenud riikides, kuid palju madalamate kuludega.

Muud põhjused Istanbuli valimiseks:

  • Täiustatud hambaravitehnoloogia ja kvaliteetsed meditsiiniasutused
  • Väljakujunenud meditsiiniturismi turg
  • Spetsiaalne kosmeetiline hambaravi
  • Suurepärane ilm aastaringselt
  • Soe ja külalislahke kultuur
  • Sagedased edasi-tagasi lennud igast riigist

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️