Alzheimeri tõve ravi Türgis

Kas kaalute Alzheimeri tõve ravi Türgis? Selles ülimalt põhjalikus juhendis on kõik, mida peate teadma protseduuri, taastumise ja maksumuse kohta Istanbulis. Taotlege hinnapakkumist ja saate parima hinna edukaks raviks Türgis.

ParimKliinik.com annab teavet Alzheimeri tõve ravi kohta Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult teavitamise eesmärgil ja ei ole mõeldud tervishoiutöötaja nõuannete asendamiseks.

Kui palju maksab Alzheimeri tõve ravi Türgis?

Alzheimeri tõve diagnoosimine ja ravi maksab Istanbulis keskmiselt umbes 6800 eurot. Hind varieerub eri asutustes. Alzheimeri tõvega patsiendi jaoks varieerub neuroloogia konsultatsiooni hind Istanbulis 120-150 euro vahel.

Spetsialisti konsultatsioon120 €
Aju MRI650 €
Kompuutertomograafia500 €
Elektroentsefalograafia250 €
Tüvirakuteraapia5500 €
Aju süvastimulatsioon25000 €

Sissejuhatus

Alzheimeri tõbi on ajuhaigus, mis mõjutab miljoneid inimesi kogu maailmas, muutes patsientide ja nende perekondade igapäevaelu üha raskemaks.

Varajane ravi on väga oluline, et aeglustada selle dementsuse tüübi progresseerumist ja parandada haigete elukvaliteeti.

Türgi on oma tipptasemel meditsiinilise infrastruktuuri, konkurentsivõimeliste kulude ja rahvusvaheliselt tunnustatud ekspertteadmistega kujunemas Alzheimeri tõve ravi sihtkohaks.

Mis on Alzheimeri tõbi?

Alzheimeri tõbi on neuronite progresseeruv degeneratsioon. See neurodegeneratiivne haigus kahjustab peamiselt neuroneid hipokampuses, mis on aju ajukelmel asuv struktuur, mis on oluline mälu ja õppimise jaoks.

Alzheimeri tõvele omistatud degeneratsioon on tingitud kahe ajumolekuli muutustest:

  • Amüloid beeta-peptiid: see koguneb ebanormaalselt ja tekitab amüloidplaate, mis on närvirakkudele mürgised.
  • Tau-valk : see on muutunud, desorganiseerub ja tungib neuronitesse kahjulike filamentidega.

Institut Pasteur’i andmetel on ainuüksi Alzheimeri tõbi 70% dementsusega patsientidest.

Haigust põevad peamiselt eakad (65-aastased ja vanemad), kusjuures naised on sellest oluliselt enam mõjutatud kui mehed. Siiski ei ole haruldane, et patsiendid saavad diagnoosi nooremas eas.

Alzheimeri tõbi mõjutab esimesena lühiajalist mälu .

Edasijõudnud staadiumis on haigus aga levinud kogu ajus, mõjutades teisi kognitiivseid funktsioone, mis on seotud keele, õppimise ja mõtlemisega.

Füüsiline halvenemine , mis viib puude ja sõltuvuse tekkimiseni, ning märkimisväärsed psühhiaatrilised sümptomid nõuavad põhjalikku arstiabi.

Lugege meie aruannet eksosoomravi kohta Türgis.

Millised on Alzheimeri tõve varajase staadiumi tunnused?

Alzheimeri tõve esimesed märgid on sageli peened ja neid võib seostada normaalse vananemisega.

Sellest hoolimata on järgmised märgid sugestiivsed:

  • Mäluhäired, näiteks hiljutise teabe või oluliste sündmuste unustamine või lihtsate sõnade otsimine;
  • Raskused teatud tuttavate ülesannete planeerimisel või lahendamisel või probleemide lahendamisel;
  • (ruumiliste ja/või ajaliste) orientiiride kadumine, näiteks eksimine tuttavates kohtades;
  • Muutused meeleolus või käitumises (ärrituvus, ärevus, depressioon).

Kui teil esineb mõni neist sümptomitest, mis võivad põhjustada igasuguseid igapäevaseid probleeme, on oluline konsulteerida tervishoiutöötajaga, et saada põhjalik hinnang.

Lugege meie aruannet kopsusiirdamise kohta Istanbulis.

Millised on Alzheimeri tõve 3 staadiumi?

Kuna Alzheimeri tõbi on degeneratiivne haigus, muutuvad ja mitmekordistuvad sümptomid aja jooksul, kui seisund halveneb.

Selle dementsuse vormi progresseerumist, mis liigitatakse kolme staadiumi, iseloomustavad erinevad sümptomid:

  • Kerge kahjustus : kahjustatud on ainult lühiajalise mälu eest vastutav ajupiirkond. Seda varajast staadiumi iseloomustab üha sagedasem unustamine;
  • Mõõdukas kahjustus : mõjutatud on erinevad ajupiirkonnad. Seda vahepealset faasi iseloomustab iseseisvuse kadumine ja raskused lähedaste inimeste äratundmisel;
  • Raske haigus : mitmekordne ja ulatuslik ajukahjustus. Seda lõppfaasi iseloomustavad keelehäired, autonoomia ja mälu täielik kaotus ning hallutsinatsioonide ilmnemine.

Ilmselgelt on sümptomid kannatanute lõikes erinevad, kusjuures ilmingud võivad kattuda või olla mõnel inimesel tugevamad.

Lugege meie aruannet tüvirakuteraapia kohta Türgis.

Kuidas saab Alzheimeri tõbe Türgis tuvastada?

Kahjuks ei ole usaldusväärset testi Alzheimeri tõve varaseks avastamiseks.

Neuroloogilise konsultatsiooni käigus, mis hõlmab füüsilist ja vaimset läbivaatust, küsitleb spetsialist patsienti ja teda ümbritsevaid inimesi. See võimaldab spetsialistil välistada muud võimalikud esitatud sümptomite põhjused. Samal ajal võetakse patsiendi haiguslugu (isiklik ja perekondlik).

Alzheimeri tõve sõeluuring hõlmab seejärel mitmeid teste:

  • Neuropsühholoogilised testid : nendega hinnatakse teatavaid neuroloogilisi funktsioone (mälu, lihtsate ülesannete täitmine, refleksid jne) ja tuvastatakse kognitiivsed häired;
  • Bioloogilised analüüsid : vereanalüüsid ja lumbaalpunktsioonid, mille abil mõõdetakse markereid (beeta-amüloid ja tau valkud);
  • EEG (elektroentsefalogramm) Alzheimeri tüüpi dementsuse diagnoosimiseks;
  • Meditsiiniline pildistamine : kompuutertomograafia (CT), magnetresonantstomograafia ( MRI ): kasutatakse seniilsete naastude (amüloidplaatide) leidmiseks ja Alzheimeri tõve diagnoosimiseks või hindamiseks.

Alzheimeri tõve ravi Türgis

Ravimeetodid määrab neuroloog erinevate kriteeriumide alusel : patsiendi vanus, muud patoloogiad ja haiguse staadium.

Praegu ei ole võimalik Alzheimeri tõbe ravida ega operatsiooniga ravida. Siiski saab võtta mitmeid ravimeetmeid, et peatada protsess:

  • Meditsiiniline ravi : eesmärk on vähendada või isegi kõrvaldada sümptomid, kuid ka aeglustada haiguse progresseerumist.

Arst võib määrata ühe neljast praegu turul olevast ravimist: donepesiil, rivastigmiin, galantamiin (atsetüülkoliinesteraasi inhibiitorid) ja memantiin.

  • Transkraniaalne impulssstimulatsioon (TPS ): leevendab sümptomeid, parandab kognitiivseid võimeid ja aeglustab haiguse progresseerumist kerge kuni mõõduka kahjustusega patsientidel.
  • Psühhiaatriline ravi : eesmärk on vähendada käitumisprobleeme, võttes samal ajal arvesse haiguse psühholoogilist mõju;
  • Rehabilitatsiooniteraapia : eesmärk on säilitada funktsionaalne võimekus võimalikult kaua.
  • Füüsiliste ja vaimsetetegevuste juurutamine, et parandada patsientide ja nende lähedaste elukvaliteeti.

Alzheimeri tõve ravi nõuab regulaarset meditsiinilist jälgimist. See võimaldab kohandada ravi kõrvaltoimete ilmnemisel, jälgides samal ajal patsiendi arengut ja haiguse kulgu.

Millised on parimad haiglad Istanbulis Alzheimeri tõve raviks?

Istanbuli suurlinnapiirkonnas, mis ulatub sümboolse Bosporuse väina äärde, on palju tuntud Alzheimeri tõve ravimiseks mõeldud asutusi.

Mõned neist on maailmakuulsad oma kvaliteetse hoolduse ja tipptasemel tehnoloogia poolest.

Nende hulka kuuluvad muu hulgas:

  • Şişli Memorial Hospital ;
  • NPISTANBULi ajuhaigla;
  • Hisar Intercontinental Hospital;
  • Medipol Mega University Hospital;
  • Florence Nightingale’i haiglad.

Miks valida Alzheimeri tõve raviks Istanbul?

Istanbuli asukoht Euroopa ja Aasia vahel muudab selle populaarseks meditsiiniturismi sihtkohaks.

Valides Alzheimeri tõve raviks Istanbuli tunnustatud haigla, saate kasutada tipptasemel arstiabi taskukohasemalt kui paljudes teistes riikides.

Enamik Istanbuli raviasutusi on rahvusvaheliselt sertifitseeritud JCI (Joint Commission International) poolt või akrediteeritud vastavalt ISO standarditele. See tagab kvaliteetse hoolduse ja patsiendi ohutuse.

Nendes haiglates ja kliinikutes on koondatud erioskused ja moodsaimad seadmed, pakkudes samas isikupärast ja tõhusat hooldust.

Veelgi enam, et vähendada rahvusvaheliste patsientide reisimise vajadust, pakuvad mõned neuroloogid isegi videokonsultatsioone.

Ka iidne Konstantinoopoli linn pakub meditsiinireisijatele ja nende hooldajatele rikkalikke ja mitmekesiseid kogemusi. Selles metropolis, kus kohtuvad ajalugu ja modernsus, on liikumine lihtne tänu paljudele linnatransporditeenustele.

Istanbul pakub oma mõõduka kliima ja mere lähedusega rahustavat ja elustavat keskkonda Alzheimeri tõvega inimestele ja nende hooldajatele, kes otsivad kvaliteetset arstiabi.

See rannikulinn pakub mitmesuguseid majutusvõimalusi, alates luksushotellidest kuni taskukohaste korteriteni, mis võimaldab igaühel leida oma vajadustele ja eelarvele vastava koha, kui ta reisib ravile.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


Korduma kippuvad küsimused Alzheimeri tõve kohta Türgis

Kuidas saab Alzheimeri tõbe ennetada?

Võimalikult tervislike eluviiside (tasakaalustatud, kvaliteetne toitumine, korrapärane sportimine ja kognitiivsed tegevused) ja sotsiaalne kaasamine on peamised nõuanded, mida antakse Alzheimeri tõve tekkeriski vähendamiseks.

Millised on Alzheimeri tõve uued ravimeetodid?

Lecanemab© (mida juba müüakse Ameerika Ühendriikides) ja Donanemab© on esimesed ravimeetodid, mis on mõeldud Alzheimeri tõve progresseerumise aeglustamiseks. Euroopa Ravimiamet peaks nende müügiloa heaks kiitma 2024. aastal.

Kui kaua elab Alzheimeri tõvega inimene?

Nagu iga tõsine haigus, vähendab Alzheimeri tõbi haigete eluiga. Keskmiselt on see hinnanguliselt 8-20 aastat, kuid see sõltub eelkõige patsiendi üldisest tervislikust seisundist ja sellest, kuidas teda hooldatakse.

Kas Alzheimeri tõbi progresseerub kiiresti?

Alzheimeri tõve kulg on inimeseti erinev. Siiski mõjutab vanus, millal esimesed sümptomid ilmnevad. 65-aastaselt haigestunud Alzheimeri tõbi areneb üldiselt 2 korda aeglasemalt kui 70-aastaselt.

Kuidas saame aeglustada Alzheimeri tõve progresseerumist?

Kuigi ravimid võivad haiguse progresseerumist edasi lükata, mängivad olulist rolli ka patsienti ümbritsevad inimesed. See praktiline ja emotsionaalne toetus koos regulaarse stimuleeriva tegevusega aitab aeglustada haiguse progresseerumist ja säilitada patsiendi iseseisvust.

Kas Alzheimeri tõbe on võimalik ravida?

Praegu ei ole Alzheimeri tõbe võimalik ravida. Olemasolevate ravimite eesmärk on vähendada sümptomeid ja aeglustada haiguse progresseerumist või isegi pöörduda tagasi. Teadusuuringud tõhusama ravi leidmiseks jätkuvad.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️