Bariaatriline kirurgia Türkiye linnas

bariaatriline kirurgia Türkiye 1
Kirjutas Maria

Bariaatriline kirurgia Türgis on operatsioon, mis mõjutab magu ja toidu seedimist. See on loodud selleks, et muuta kõht palju väiksemaks, tekitades inimesel pärast väikese toidukoguse söömist täiskõhutunde. Räägime siis maovarrukast, mao ümbersõidust ja maoballoonist.

ParimKliinik.com teavitab teid bariaatrilisest kirurgiast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Bariaatrilise kirurgia hinnad Türkiye linnas

Türgis on bariaatrilise kirurgia hind Türkiye linnas väga taskukohane. Sleeve-gastrektoomia maksab 2300 €, maovähendusoperatsioon 3500 €, maoballoon 2100 € ja mao botox 1200 €. Istanbulis viibimise kestus on 6 päeva. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid.

Sleeve gastrektoomia 2300 €
Mao ümbersõit 3500 €
Mao balloon 2100 €
Mao botox 1200 €

Mis on bariaatriline kirurgia?

Bariaatriline kirurgia Türkiye’s on tõusuteel. Kaalulangetamise operatsioon ehk rasvumise operatsioon on hormonaalne operatsioon, mis hõlmab erinevaid protseduure, mida tehakse ülekaalulistele patsientidele. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele.

Seda peetakse raviplaaniks patsientidele, kelle KMI on suurem kui 35 kg m2 või rohkem , kes on läbinud piisava treening- ja dieediprogrammi, kuid kellel on ebaõnnestunud rasvumisega seotud kaasuvad haigused, nagu hüpertensioon, glükoositalumatus, diabeet, hüperlipideemia, jne.

Siin on mõned erinevad protseduurid, mille eesmärk on vähendada mao mahtu.

Erinevad bariaatrilised operatsioonid Türkiye linnas

Türgis õitseb terviseturism . Haiglad ja kliinikud registreerivad palju patsiente. Kõige tavalisemad bariaatrilised operatsioonid Türgis on: mao side (nn gastroplastika), mao varrukas (nn maovähendusoperatsioon) ja maoballoon.

Mao ümbersõit

Mao ümbersõit Türgis on operatsioon, mis aitab teil kaalust alla võtta, muutes seda, kuidas maos ja peensooles söödud toitu töödeldakse.

Mao ümbersõidu tehnika hõlmab mao jagamist väikeseks ülemiseks kotiks ja palju suuremaks “jääkkotiks” ning seejärel peensoole ümberkorraldamiseks, et see kahega ühendada. Toit möödub suurema osa maost ja imendub vähem kaloreid.

Enne ja pärast mao ümbersõidu diagramm
Enne ja pärast mao ümbersõidu diagramm

Istanbulis tehakse seda protseduuri laparoskoopiliselt ja see ei ole seotud sügavate nahalõigete ega valuga. Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja operatsioon kestab keskmiselt 1 tund .

Mao varrukas

Mao varrukaoperatsioon Türgis on ohutu ja üks populaarsemaid bariaatrilisi operatsioone, kuna see vähendab rasvumisega seotud terviseprobleemide, nagu südamehaigused, viljatus, vähk, kõrge kolesterool ja kõrge vererõhk, riski, alandades samal ajal kaalu.

Suurem osa maost eemaldatakse, sealhulgas see osa, mis toodab nälga tekitavat hormooni. Selle operatsiooni nõue on kehamassiindeks (KMI) 35 või kõrgem . Seda operatsiooni nimetatakse ka gastrektoomiaks.

Enne ja pärast mao varruka skeem
Enne ja pärast mao varruka skeem

Türgis tehakse varrukas laparoskoopiliselt ja seda ei seostata sügavate nahalõigete ega valuga. Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja operatsioon kestab keskmiselt 1 tund .

Türgi on neile parim variant, sest hinnad on taskukohased ja kirurgid pädevad.

Mao balloon

Maoballoon Türgis on üks populaarsemaid mittekirurgilisi kaalulangetamisoperatsioone. Kasu saavad patsiendid, kelle kehamassiindeks (KMI) on vahemikus 30–40.

Maoballooni protseduur Türgis koosneb pehmest ja laienevast õhupallist, manustamistorust ja täitesüsteemist . Maosisene balloon on liiga suur, et soolestikku läbida ja tulemuseks on suhteliselt pikaajaline täiskõhutunne väiksemate toiduportsjonite puhul.

Üldiselt vähendab maoballooni sisestamine oluliselt portsjonite suurust ja aitab teil saavutada pikaajalisi kaalukaotuse eesmärke.

Maoballooni paigutuse skeem
Maoballooni paigutuse skeem

Balloon sisestatakse endoskoopiliselt makku. Protseduur kestab umbes 20 kuni 25 minutit. Esiteks tehakse diagnostiline endoskoopia , et veenduda, et teil pole mingeid meditsiinilisi probleeme , mis võiksid ballooni asetamist takistada (nt haavand).

Mis puudutab Allurion Elipse maoballooni , siis see neelatakse alla ja asetatakse makku, seejärel täidetakse soolalahusega. See evakueerub loomulikult 6 kuu või 12 kuu pärast, olenevalt valitud ravist.

Paljud välismaalased valivad maoõhupalli jaoks Türgi, sest Istanbuli arstid on oma ala professionaalsed ja kogenud .

Mao botox

Mao Botoxi protseduur hõlmab Botoxi süstimist konkreetsetesse maopiirkondadesse, et vähendada maolihaste tööd . Seedimisprotsessi aeglustab seega magu.

Mao botoxi süst patsiendile
Mao botoxi süst patsiendile

Botoxi maosüste kasutatakse närvide blokeerimiseks mao teatud piirkondades . See on ainulaadne sekkumine. Eesmärk on pärssida söögiisu ja pidurdada mao motoorikat, et patsient saaks süüa lihapalli või kausitäie jogurtit ja kauaks kõhtu täis jääda . Teaduskirjanduses ei ole mao olulisi kahjustusi täheldatud.

Millal peaksin kaaluma bariaatrilist kirurgiat?

Bariaatrilist kirurgiat pakutakse tavaliselt väga rasvunud patsientidele (kehamassiindeks on suurem kui 40) või patsientidele , kelle kehamassiindeks on suurem kui 35 ja kellel on muid tõsiseid terviseprobleeme, nagu diabeet või südamehaigus.

Naine mõõtmas oma vöökohta
Naine mõõtmas oma vöökohta

Võite kaaluda bariaatrilist kirurgiat, kuid alles pärast muude võimaluste proovimist. Esimene samm on tavaliselt proovida muuta seda, mida sööte ja joote, samuti igapäevaseid tegevusi ja harjutusi, mida teete . Teatud ravimid võivad aidata inimestel kaalust alla võtta. Tavaliselt mõtleme operatsioonile alles pärast nende muude võimaluste proovimist.

Kaalulangetamise eelised tervisele hõlmavad II tüüpi diabeedi paranemist, vererõhu langetamist ja südame tervise parandamist.

Kas teil on HIV? Bariaatrilise kirurgia jaoks on reserveeritud spetsiaalne kliinik, mis on teie ja personali jaoks täiesti ohutu.

Milline bariaatriline kirurgia on minu jaoks parim?

Paljud tegurid määravad kindlaks, milline operatsioon sobib teile kõige paremini, sealhulgas kaalu, mida peate kaotama, ja teie haigused.

Teie arst viib läbi üksikasjaliku hinnangu ja arutab teiega parimat võimalust, sealhulgas riske.

Enne ja pärast bariaatrilise kirurgia simulatsiooni
Ülekaaluline patsient

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Bariaatrilise operatsiooni ajal võivad esineda harvad riskid :

  • Happe refluks;
  • Krooniline iiveldus ja oksendamine;
  • Söögitoru laienemine;
  • suutmatus süüa teatud toite;
  • Mao obstruktsioon.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Lisaks on see operatsioon islamis lubatud. See on halal ja mitte-haram operatsioon, kuna see toob kasu tervisele ja parandab inimese elukvaliteeti.

Et siinviibimine oleks meeldivam, pakume eriabi puuetega inimestele (PRM) alates lennujaama saabumisest kuni hotelli ja kliinikuni.

Bariaatrilise kirurgia operatsioonijärgne järelkontroll Istanbulis

Pärast bariaatrilist operatsiooni Istanbulis peate tegema olulisi elustiilimuutusi, et kaotada kaalu ja hoida seda maha. Näiteks peate järgima toitumiskava ja tõenäoliselt võtate kogu elu vitamiine või muid toidulisandeid. Teie kaalulangusprogramm hõlmab ka füüsilise aktiivsuse suurendamist.

Kaalukaotuse simuleerimine bariaatrilise kirurgia abil
Kaalukaotuse simuleerimine bariaatrilise kirurgia abil

Pärast operatsiooni alustate vedelate toiduainetega. Järgmise paari nädala jooksul liigute edasi püreestatud toitude ja seejärel tahkete toitude juurde. Teie toidukorrad on palju väiksemad ja teil võib tekkida vajadus söögikordade ajal joomise lõpetada väikese kõhu tõttu.

Mõnel juhul kaotavad patsiendid esmalt kaalu, kuid seejärel kohandub nende keha operatsiooniga kaasnevate muutustega ja nad võivad osa kaotatud kaalust tagasi saada.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Mis vahe on varrukal ja mao ümbersõidul?

Varruka ajal eemaldab kirurg jäädavalt 80% mao mahust. Teisest küljest vähendab see möödaviigu ajal mao mahtu ja lõikab osa peensoolest. Seega on möödaviik pööratav, samas kui hülss on pöördumatu.

Teie võimalus rasestuda pärast bariaatrilist operatsiooni Türgis on veelgi suurem, kuna kaalulangus suurendab viljakust. Kuid enne raseduse kaalumist peate pärast protseduuri ootama vähemalt aasta, et vältida puudusi.

Jah, patsient, kellel on olnud maopael, võib tõepoolest läbida möödaviigu või varruka. See tähendab, et operatsioon muutub keerulisemaks. Lisaks on tüsistuste risk pärast operatsiooni suurem kui patsiendil, kellel pole maopaela olnud.

Sportliku tegevuse jätkamine on lubatud, kuid pärast protseduuri peate ootama vähemalt 3 nädalat. Samuti peate saama oma kirurgilt nõusoleku. Lisaks peab taastumine toimuma järk-järgult. Peate järk-järgult suurendama jõupingutuste kestust ja intensiivsust.

Türgi on esimene valik sihtkoht, kui soovite teha kaalulangusoperatsiooni. Just selles riigis leitakse maailma parimad kirurgid ja ka parimad hinnad sekkumistel. Lisaks on Türgi koduks kõrgtehnoloogiaga varustatud haiglatele.

Tüsistuste korral pärast bariaatrilist operatsiooni Türgis peate viivitamatult ühendust võtma oma kirurgiga. Tugi, retušeerimine ja hostimine on tasuta. Pange tähele, et teil on õigus operatsioonijärgsele järelkontrollile. Lennupileti eest vastutate teie.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️