Blefaroplastika Türkiye linnas

blefaroplastika Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Keskenduge blefaroplastikale Türkiye linnas! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukaks silmalaugude operatsiooniks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid blefaroplastikast Türgis ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab blefaroplastika Türkiye?

Türgis on blefaroplastika keskmine maksumus 1400 eurot . Silmalaugude operatsioon viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 1 tund kuni 2 tundi ambulatoorselt, ilma ärgates valuta. Istanbulis viibimise kestus on 6 päeva. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 1 kuu jooksul.

Blefaroplastika 2 silmalaud 1200 €
Blefaroplastika 4 silmalaud 1600 €
Silmade tõstmine 1400 €
Ajaline lift 2200 €

Mis on blefaroplastika?

Blefaroplastika Türgis , mida muidu nimetatakse silmalaugude tõstmiseks, on näo noorendamise operatsioon, mis hõlmab ülemise või alumise silmalau liigse naha eemaldamist. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele. Seda võib seostada rasvataskute eemaldamisega nii alumistest kui ka ülemistest silmalaugudest.

Operatsioon toimub kohaliku tuimestuse all ja ambulatoorselt. Patsient naaseb koju õhtul. Operatsioon ei ole valus. Ühe operatsiooniga on võimalik opereerida kõiki 4 silmalaugu.

Selgitav video blefaroplastika kohta

Blefaroplastika on suunatud nii meestele kui naistele, kellel on silmaalused kotid või rippuvad või rasked silmalaud. Ja sisuliselt on blefaroplastika suunatud patsientidele, kes soovivad vabaneda oma väsinud välimusest.

Enne ja pärast fotod meie patsientidest

Silmalaugude operatsioon

Esimesed vananemise märgid on nähtavad silmaümbruse nahal ja on õiglane öelda, et kui kaalute operatsiooni, siis tuleks seda teha võimalikult kiiresti – vananedes kaotab meie nahk oma elastsuse, mis põhjustab longus ja lõtvumine – eriti kui tegemist on õhukese näonahaga.

Mõnel juhul võib see lõtvunud nahk põhjustada ülemiste ja alumiste silmalaugude rippumist, mis halvendab nägemist ja muudab haige inimese ebamugavaks ja eneseteadlikuks.

Foto enne ja pärast blefaroplastikat
Foto enne ja pärast blefaroplastikat

Kuidas blefaroplastika Türkiye linnas toimib?

Blefaroplastika on lihtne protseduur, mida saab teha kohaliku ja üldnarkoosis; Kirurgid teevad ripsmepiiri kohale väikese sisselõike, et eemaldada liigne nahk ja rasv.

Need väikesed sisselõiked õmmeldakse õmblustega, eemaldades kõik jäljed taskutest, mis on tekitanud teile nii palju ebamugavust ja enesekindluse puudumist. Silmalaugude operatsioon on Türgis üldiselt lühiajaline, olenevalt vananemisastmest üks kuni kolm tundi.

Loe ka: Rebasesilmade hind Türgis

Sellise operatsiooni taastumisaeg on minimaalne; Tavaliselt lubatakse teil pärast protseduuri lahkuda, naastes ainult kontrolliks ja veendumaks, et tüsistusi ei ole olnud ja täielik taastumine on tavaliselt võimalik lühikese aja jooksul, nädalast kümne päevani.

Bihektoomia fotosimulatsioon enne ja pärast
Bihektoomia fotosimulatsioon enne ja pärast

Silmaümbruse vananemine on loomulik protsess ja naha elastsuse jätkuva lõdvenemise tõttu on Istanbulis blefaroplastika operatsioon, mida võib olla vaja teha rohkem kui üks kord inimese elus, et pärssida vananemise loomulikku progresseerumist silmapiirkonnas. .

Silmalaugude eemaldamise operatsioon meestele ja naistele

Silmalaugude operatsioon aitab eemaldada liigsed rasvaladestused, mis tekitavad ülemise silmalau tursunud välimuse. Pärast operatsiooni on patsiendil parem välimus ja nägemine, kuna rasvaladestused võivad nägemist halvendada. Silmaaluseid kotte saab parandada operatsiooniga. Alumise silmalau operatsioon võib korrigeerida rippuvat silmalaugu.

Silmalaugude operatsiooni etapid

Operatsiooni sooritamiseks kuluv aeg sõltub plastikakirurgi kasutatavast tehnikast ja sellest, kas patsientidel on operatsioon ülemise või alumise silmalau või mõlemast. Ilukirurg teeb pisikesi sisselõikeid mööda loomulikke silmalaugude jooni, piki patsiendi ülemiste silmalaugude kortse ja alumise silmalau ripsmete alla.

See võimaldab patsiendi armedel läbida loomulikke silmakortse, aidates neid varjata. Liigne rasv ja lahtine nahk eemaldatakse ning lõige suletakse õmblustega. Kui eemaldada ainult rasv ja liigset nahka ei ole, võib lõike teha alumiste silmalaugude sisemusse, jätmata nähtavat armi.

Türgi ilukirurg oskab laserit kasutada ka lõtva naha pinguldamiseks ja kortsude vähendamiseks. See meetod ei jäta armi, kuid nahk võib jääda punaseks mõneks kuuks. Seega on rippuv silmalaud fikseeritud.

Kirurg analüüsib patsiendi silmalaugu
Kirurg analüüsib patsiendi silmalaugu

Silmalaugude operatsiooni tulemused

Õmblused eemaldatakse tavaliselt kolm kuni viis päeva pärast operatsiooni. Patsiendid võivad vajada steriilsete teibiribade kasutamist oma silmalaugude toetamiseks umbes nädala jooksul. Patsientidel on pärast operatsiooni silmade ümber väike turse.

Külma kompressi (nt rätikusse mähitud jää) rakendamine võib aidata turset vähendada. Patsiendid ei tohi jääd otse nahale kanda, kuna see võib seda kahjustada. Patsiendid, kellele tehakse Türgis blefaroplastika, saavad vaadata televiisorit ja lugeda kaks või kolm päeva pärast operatsiooni.

Nad võivad tööle minna nädala või kümne päeva jooksul pärast operatsiooni. Armid võivad siiski olla nähtavad, kuid need võib katta meigiga.

Osana blefaroplastikajärgsest taastumisest peaks patsient vältima vöökoha painutamist umbes viis päeva ja pingelist tegevust (eriti vererõhku tõstvaid tegevusi, nagu tõstmine ja raske sport) umbes kümne päeva kuni kaks või kolm nädalat. Operatsioonist jäävad mõned armid, kuid need on tavaliselt hästi peidetud ja tavaliselt tuhmuvad aja jooksul.

Enne ja pärast blefaroplastika tulemused
Enne ja pärast blefaroplastika tulemused

Blefaroplastika võib jätta patsiendile näole verevalumid või tursed ning mõnikord võib patsient seetõttu langeda masendusse. Need on mõned operatsiooni kõrvalnähud, mis on täiesti normaalsed ja kaovad mõne nädala jooksul pärast paranemist.

Silmalaugude operatsiooni piirangud

Ülemiste silmalaugude operatsiooniga ravitakse rippuvaid ülemisi silmalauge, mis muudavad patsiendi väsinud või võivad isegi nägemist piirata. Alumise silmakoti eemaldamise operatsioon võib korrigeerida silmaaluseid turseid. Blefaroplastika aitab eemaldada tumedad ringid silmade all.

Lisaks võib HIV-nakkusega patsientidele teha blefaroplastikat. Blefaroplastikat HIV-positiivsetel patsientidel teevad kogenud arstid spetsiaalselt selleks ette nähtud operatsioonitoas, steriilses ja operatsiooniks kohandatud. Operatsiooni hind jääb aga kallimaks, sest operatsiooni ajal on personal ülevarustatud.

Suumi silmalaugudele

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Blefaroplastika ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Kuivad ja ärritunud silmad;
  • Armid, hematoomid ja infektsioonid;
  • Ajutiselt hägune nägemine;
  • Nähtavad armid;
  • Allergilised reaktsioonid;
  • Tundlikkuse muutmine.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

See operatsioon on islamis lubatud. See on halal-operatsioon, mitte haram, sest see annab meditsiinilist kasu ning parandab inimese välimust ja elukvaliteeti.

Liikumispuudega inimesed saavad abiteenustest kasu kogu reisi vältel, alates lennujaamast kuni viibimiskohani.

Silmalaugude operatsiooni vastunäidustused

Kosmeetiline kirurgia on Türgis vastunäidustatud järgmistele patsiendirühmadele:

  • Kontrollimatu hüpertensioon
  • Kontrollimatu glaukoom
  • Võrkkesta silmahaigus
  • Kuiva silma sündroom
  • Äge blefariit

Blefaroplastika teekond Türkiye linnas

1. päev

Te kohtute oma arstiga ja arutage oma silmalaugude operatsiooni üksikasju. Pärast nõusolekuvormi allkirjastamist on teil arstlikud läbivaatused. Kui teie sobivus on kinnitatud, läbite protseduuri.

Operatsioon kestab tavaliselt üks kuni kolm tundi. Pärast operatsiooni viib arst läbi esmase kontrolli ja viibite operatsiooni esimese öö haiglas meditsiinipersonali järelevalve all.

Enamik silmalaugude operatsiooniga patsiente vajab pärast operatsiooni külma silma maski, et pehmendada tundlikke kudesid ning vältida turset ja verevalumeid.

Enne ja pärast silmalaugude operatsiooni simulatsiooni
Enne ja pärast silmalaugude operatsiooni simulatsiooni

2., 3., 4. ja 5. päev

Teie arst teeb teise kontrolli teise päeva hommikul enne haiglast lahkumist. Ta annab teile nõu ravimite osas ning annab juhiseid riietumiseks ja külma silmamaski kasutamiseks.

Puhkate Türgi hotellis Istanbulis vastavalt teisel, kolmandal, neljandal ja viiendal päeval antud nõuannetele. Peate vältima rasket tegevust, kuid vaatamisväärsuste külastamiseks võite hotellis ringi jalutada või valida linnaekskursiooni.

6. päev

Lähete Türgi plastikakirurgi erakliinikusse Istanbulis lõppkontrolli. Teie arst annab teile nõu ravimite ja tegevuste kohta, mida saate taastumisperioodil teha. Pärast kuuendat päeva olete valmis koju minema.

Kui palju maksab blefaroplastika Türkiye?

Blefaroplastika või silmalaugude operatsiooni maksumus sõltub opereeritavate silmalaugude arvust. Türgis on 2 silmalau blefaroplastika keskmine maksumus 1200 eurot. 4 silmalaud maksab 1800 eurot. See hind võtab arvesse anesteesiakulusid ja ravimeid.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua blefaroplastika kestab?

Blefaroplastika tulemused kestavad keskmiselt 10–15 aastat. Loomulikult muutub teie nägu aja jooksul (vanaduse tõttu). Seega on umbes kümne aasta pärast võimalik teha mõned parandused, kui tunnete vajadust.

Blefaroplastika toimub üldjuhul kohaliku tuimestuse all: seetõttu ei tunne te protseduuri ajal valu. Mõned päevad pärast operatsiooni on üsna tavaline, et kogete silmalaugude turse tõttu väikest ebamugavust. Seejärel võtate põletikuvastaseid ravimeid.

Rippuvad silmalaugud on probleem, mis puudutab üldiselt 30-aastaseid ja vanemaid inimesi: Istanbuli blefaroplastika on seetõttu peamiselt neile suunatud. Sellest hoolimata on sellest operatsioonist lapsepõlvest peale kasu võimalik saada, eriti kui see mõjutab nägemist.

Alumise blefaroplastika ajal tehakse sisselõiked üldjuhul konjunktiivi limaskesta tasemel, mis ei jäta nähtavat armi. Liigse naha korral on armide tekkimine siiski vältimatu, kuigi need on üsna diskreetsed.

Minimaalne viibimisaeg blefaroplastika operatsioonil Türgis on 6 päeva: üks öö haiglas ja 5 päeva hotellis. See võimaldab kirurgil tüsistuste korral kiiresti tegutseda ja kontrollida, kas taastumine kulgeb võimalikult hästi.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️