Lahedad skulptuurid Türkiye linnas

lahe skulptuuri hind 1
Kirjutas Maria

Kõik, mida pead teadma Türkiye laheskulptuurist! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanne edukaks laheskulptuuriks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid laheskulptuurist Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on laheskulptuuri hind Türkiye linnas?

Türgi laheskulptuuride keskmine maksumus Istanbulis on 600 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 500 eurost kuni 700 euroni.

Mis on lahe skulptuur?

CoolSculpting, tuntud ka kui Cold Lipolysis, on meditsiinilis-esteetiline tehnika, mis külmutab ja tapab rasvarakke. CoolSculpting (külma lipolüüsi) ravi annab tõhusaid tulemusi lühikese aja jooksul ja selle on heaks kiitnud FDA. See toimib kudede hoidmisel vaakumiga temperatuurile -6 °C 1 tund. Pärast ravi rasvkoed lagunevad ja eemaldatakse organismist kuseteede kaudu.

Kuidas Coolsculpting töötab?

Konsultatsiooni käigus määrab nahaarst kindlaks piirkonnad, kuhu protseduuri tehakse ning need kohad kaetakse Sinu naha kaitsmiseks spetsiaalse kaitsematerjaliga. CoolSculpting aplikaatorid asetatakse selleks ettenähtud kohta ja tehakse alade tolmuimemine. CoolSculpting jahutab ravi ajal kontrollitult piirkonda ning rasvarakkudes algavad krüolipolüüsi tehnoloogia abil struktuursed muutused.

CoolSculptingu kestus Türgis varieerub sõltuvalt töödeldavast piirkonnast ja aplikaatori läbimõõdust. Siiski piisab vaid ühest seansist ja see kestab ligikaudu 30 kuni 60 minutit. Rasvarakud jahutatakse kontrollitud madalatel temperatuuridel, põhjustades nende kristalliseerumist. Need lagundatakse kehas ja eemaldatakse järk-järgult loomulikult.

Kuidas jahutab vormimine rasvarakke?

CoolSculptingi hooldus on suunatud rasvarakkudele ja külmutab need temperatuuril, mis paneb need kaduma. See kaitseb nahka ja kudesid, jahutades samal ajal rasvarakke kontrollitult.

Pärast ravi kaovad rasvarakud aja jooksul. Rasvarakud väljutatakse organismist kuseteede kaudu.

Mis vahe on CoolSculptingu ja teiste salenemismeetodite vahel?

  • See vähendab rasvarakkude arvu.
  • Kliiniliste uuringute kohaselt täheldati, et pärast CoolSculpting-ravi oli töödeldud alal vähem rasvarakke.
  • CoolSculpting hooldus võimaldab vähendada rasvarakkude arvu 20-30%.
  • Kuna CoolSculpting hooldus ei hävita kõiki rasvarakke piirkondades, kus seda kasutatakse, ei anna see kunagi moonutatud välimust.
  • See on väga ohutu ja mugav ravi.

Millistes olukordades saab CoolSculptingut rakendada?

Olete hea kandidaat Coolsculptingule, kui teil on kangekaelne rasv, mis ei saa teie kehalt kaduda, hoolimata sellest, kui palju pingutate. Kui te ei eelista võtta ravimeid ega kemikaale, ei soovi operatsioonile minna ja otsite ühekordset ravi ilma seisakuteta, on CoolSculpting teile ideaalne valik.

Kes on ideaalne kandidaat?

Seda võib kasutada üle 15-aastastel meestel ja naistel, kellel on probleeme kangekaelse rasvkoega, kes ei soovi operatsiooni, näiteks rasvaimu, ega saavuta tulemusi dieedi ja treeninguga.

CoolSculptingut saab rakendada kõigile, olenemata soost, välja arvatud rasedad ja külmaallergilised.

Millistel kehaosadel saab CoolSculpting®-i kasutada?

  • Kõht, kõht
  • Reied
  • Arm
  • Armastavad käepidemed ja küljed
  • Seljavõlv ja rinnahoidja piirkond
  • Tuharate all, topeltlõug, kaela all,
  • Meeste rind

Mitu seanssi ma vajan?

Tavaliselt on soovitud tulemuste saavutamiseks vaja ainult ühte seanssi, kuid mõned inimesed otsustavad teha täiendavaid seansse, et eemaldada veelgi rohkem rasvarakke.

Kui kaua CoolSculptingu hooldused kestavad?

CoolSculptingu kestus varieerub sõltuvalt töödeldavast piirkonnast ja aplikaatori läbimõõdust. Siiski piisab ühest seansist ja see kestab ligikaudu 30 kuni 60 minutit.

Millal ma CoolSculpting® tulemusi näen?

Isegi kui püsivad tulemused ilmnevad 2 kuud pärast ravi, on ravi mõju võimalik näha ka alates 2. nädalast. Muutused nahas muutuvad märgatavaks 1,5 kuu jooksul. Peale Coolsculpting protseduuri jätkub rasvarakkude eemaldamine 4 kuud.

Millised on Coolsculptingu kõrvalmõjud?

Pärast ravi võib manustatud alal näha ajutist punetust, turset või verevalumeid.

Kas Coolsculptingu tulemused on püsivad?

Erinevalt kõigist teistest rasva vähendamise tehnikatest vähendab CoolSculpting rasvarakkude arvu püsivalt. Seetõttu on tulemused püsivad.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️