Rebasesilmade hind Tuneesias

rebasesilmad tõstavad hinda Tuneesia 1
Kirjutas Laura

Kõik, mida pead teadma rebasesilmade kohta Tuneesias! Mis on Tunise keskmine hind? Meie nõuanded edukate rebasesilmade jaoks Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid Fox Eyesi näo tõstmisest Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Fox Eyesi näohoolduse hind Tuneesias

Tuneesia Fox Eyes facelift (mandlikujulised silmad) keskmine hind Tunises on 1600 eurot, miinimumhind 1400 eurot ja maksimumhind 1800 eurot.

Sekkumine Tuneesia hind
Fox Eye Lift 1600 €

Mis on Fox Eyes Lift?

Fox Eyes Lift Tuneesias on meditsiiniline protseduur, mis muudab silma kuju füüsiliselt, selle asemel, et vihjata kassisilma välimusele nagu meik teeb.

Protseduuri eesmärk on jäljendada rebasesilmade välimust, sellest ka nimi. Kuigi sageli saate meigiga sarnase välimuse saavutada, pakub rebasesilmade tõstmine kauem püsivaid tulemusi. See on kahjutu protseduur, mis nõuab minimaalset taastumisaega.

Fox eye lifts on mõeldud teie silmade välisnurkade tõstmiseks ja neid kergelt väljapoole tõmbamiseks, et anda teile mandlikujulised silmad. Silmade kuju muutmine, et muuta need “rebasteks”, muudab teid nooruslikumaks. Sõltuvalt teie individuaalsetest vajadustest saate soovitud kassisilmade saavutamiseks valida ühe järgmistest protseduuridest.

  • Kaitstud päritolunimetusega keermestamine : see protseduur on mittekirurgiline ja pakub minimaalset taastumisperioodi. Arst tuimestab ravitavad piirkonnad lokaalanesteetikumiga ja paneb naha alla väikesed juhtmed. Seejärel tõstavad need niidid kahjustatud piirkonnad üles. Kuigi seda kasutatakse tavaliselt naeratusjoonte eemaldamiseks, on see protseduur tõhus ka rebasesilmade saavutamiseks. Tulemused kestavad tavaliselt kuni neli kuud.
  • Blefaroplastika : see protseduur hõlmab kaetud silmalau väikese osa lõikamist. See on üks levinumaid näo plastilise kirurgia liike ja seda saab kasutada peente joonte ja kortsude vähendamiseks. Inimestele, kes soovivad püsivat silmalaugude eluiga, on see valik parim, sest see aitab eemaldada liigset nahka ja tõsta silmanurka.
  • Ajutine tõstmine : Ajaline tõstmine tõstab teie kulmud üles, et pingutada silmaümbruse nahka. Kui enamikul kulmudel on loomulik kaar, siis ajaline tõstmine tõstab välisnurka, et silmad loomulikult kergitada. Kõige sagedamini tehakse seda süstitavate täiteainetega, nagu Botox®, ja tulemused on ajutised. Kuid see valik ei nõua üldiselt taastumisaega.
  • Kantoplastika : seda võimalust kasutatakse sageli nägemisprobleemide parandamiseks, kuna selle peamine toime on silmade pikendamine. Kasutamisel tehakse protseduur silmade välisnurkadesse väikesed sisselõiked, et neid veidi venitada ja anda neile mandlikuju. Protseduur kestab tavaliselt kuni kaks tundi ja mõju on püsiv.

Kui pikk on taastumisaeg pärast Fox Eyes’i?

Taastumisaeg pärast kassisilma operatsiooni varieerub sõltuvalt valitud protseduurist. Ajutistel liftidel ei ole taastumisperioodi ja võite kohe tööle naasta. Siiski peate ootama päeva või paar, et uuesti silmameiki kasutama hakata. Samuti nõuab kaitstud päritolunimetusega keermestatud karvade eemaldamine vähe taastumist, kuna see on mittekirurgiline. Mõned päevad pärast protseduuri võivad teil esineda verevalumid, kuid päev või kaks pärast protseduuri saate naasta oma tavapäraste tegevuste juurde.

Blefaroplastika või kantoplastika taastumisaeg on veidi pikem, kuna need on kirurgilised protseduurid. Võimalik, et te ei saa nädala pärast tööle naasta ja te ei tohi kanda silmameiki enne, kui teie silmad on täielikult paranenud. Silmade uue kuju tõttu peate olema ka eriti ettevaatlik, et kaitsta neid päikese eest. Kuid mõlemat tüüpi protseduuride armid paranevad tavaliselt täielikult ega ole pärast taastumisperioodi enam nähtavad.

Kuidas muuta oma silmad seksikamaks?

Kui teie silmad on loomulikult piklikud, võib teil olla võimalik saavutada rebasesilmad, kasutades tiibadega silmapliiatsit. See efekt on ajutine, seega on see hea viis näha, kas teile meeldib, kuidas mandli silmaoperatsioon teie välimust muudab. Kui teile meeldib kassi silmade välimus, võite võtta ühendust Arviv Medical Aestheticsi esteetikaspetsialistidega, et arutada pikemaajalisemaid ja püsivamaid võimalusi. Kuna mõne kassi silmaoperatsiooni tagajärjed on pöördumatud, on hea veenduda, et jääte tulemustega rahule.

Loe ka: Rebasesilmade hind Türgis

Kuidas ma saan oma silmad rohkem kergitada?

Mandli silmaoperatsioon mitte ainult ei pikenda teie silmade loomulikku kuju, vaid tõstab ka silma välisnurka, et vähendada nähtavaid vananemise märke ja anda teile nooruslikum välimus. Kõige lihtsamad meetodid silmade tõstmiseks on kaitstud päritolunimetusega keermestamine ja ajaline tõstmine. Blefaroplastika ja kantoplastika on ette nähtud teie silmade tegeliku kuju muutmiseks ja kuigi need võivad sageli muuta teie silmad kergitumaks, annavad esimesed valikud üldiselt paremaid silmade tõstmise tulemusi. Nad pingutavad silmaümbruse nahka, et anda loomulikum välimus.

Kui kaua rebase silmad kerkivad?

Kui otsustate rebasesilmade illusiooni loomiseks kasutada meiki, püsivad efektid vaid kuni näo pesemiseni. Kaitstud päritolunimetusega keermestamine kestab tavaliselt vähemalt kolm kuud, samal ajal kui temporalis liftide tulemused võivad kesta kuni aasta. Nii et see on ajutine lahendus. Püsilahenduse saamiseks soovitame blefaroplastikat või kantoplastiat. Need kirurgilised protseduurid muudavad teie silmade tegelikku kuju.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laura

Minu nimi on Laura. Olen töötanud meditsiini- ja teaduskirjanikuna alates 2004. aastast. Tänu enam kui 15-aastasele kogemusele selles valdkonnas on mul laialdased teadmised mitmesuguste dokumentide, sealhulgas teaduslike ja meditsiiniliste teadusartiklite ning konverentsikokkuvõtete kirjutamise, tõlkimise ja toimetamise alal.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️