Glaukoomi ravi Türgis

Kas kaalute glaukoomi ravi Türgis? See lõplik juhend sisaldab kõike, mida peate teadma protseduuri, taastumise ja maksumuse kohta Istanbulis. Küsi hinnapakkumist ja saada parim hind edukaks silmakirurgiliseks operatsiooniks Türgis.

ParimKliinik.com pakub teavet glaukoomi ravi kohta Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult teavitamise eesmärgil ja ei ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Glaukoomi ravi hind Türgis

Glaukoomi raviprotseduuri keskmine hind Türgis on 200 eurot, lasertrabekuloplastika hind on 500 eurot. Trabekulotoomia hind on 2300 eurot ja laseriridotoomia maksab 300 eurot.

Glaukoom Türgis200 €
Lasertrabekuloplastika500 €
Trabekulotoomia2300 €
laser iridotoomia300 €

Sissejuhatus

On palju põhjusi, miks peaksite kaaluma glaukoomi ravi Türgis. Vastupidiselt üldlevinud arvamusele ei ole Bosporuse maa meditsiinitöötajad silmapaistvad üksnes ilukirurgia valdkonnas.

Valides selle maa oma tervishoiu sihtkohaks, võite leida tervikliku, usaldusväärse ja konkurentsivõimelise hinnaga lahenduse .

Enne vajalike sammude astumist on teil kahtlemata mõned küsimused. Kas siis haiguse enda või operatsiooni läbiviimise viisi kohta . Oleme koostanud selle juhendi, et aidata teil sellest kõige paremini aru saada. Riskid, võimalikud kõrvaltoimed, oodatavad tulemused, küsitavad hinnad… tahame tagada, et midagi ei jääks kahe silma vahele.

Loomulikult on igal patsiendil erilised ootused, vajadused ja omadused. Teave, mida te saate, on üldine – kuid kui tegemist on reisilogistikaga, siis läheneme igale juhtumile personaalselt. Nii saate oma glaukoomi ravile läheneda täieliku meelerahu juures, usaldusväärses Türgi asutuses.

Mis on glaukoom?

Glaukoom on krooniline silmahaigus. Juba vähimagi sümptomi ilmnemisel tuleb kindlasti pöörduda eriarsti juurde. Ilma kiire ravita võib nägemisnärv täielikult lakata toimimast – see võib põhjustada nägemise pöördumatut kaotust .

Me ei hakka laskuma liiga paljudesse tehnilistesse üksikasjadesse, kuid siin on esitatud seda seisundit iseloomustavad mehhanismid :

  • Glaukoomi põhjustab tavaliselt rõhu tõus silmamuna sees. Vedeliku tootmine ja äravool on häiritud… kuigi see väärtuslik silmavesi toidab ja toidab hapnikuga kõiki meie optilisi struktuure. Tulemuseks on kasvav ja püsiv koormus nägemisnärvile.
  • See põhjustab järk-järgult (kuid mõnel juhul tundub, et see progresseerub eriti kiiresti) märkimisväärseid kahjustusi. Kui midagi ette ei võeta, kaotab patsient järk-järgult oma perifeerse nägemise. Keskne nägemine ei jää puutumata… mis viib pimedaks jäämiseni.

Teisisõnu võib glaukoom viia pimedaks jäämiseni. Aja raiskamise vältimiseks on täiesti võimalik saada diagnoos Prantsusmaal ja seejärel kaaluda operatsiooni läbiviimist Türgis.

Lugege meie aruannet tüvirakuteraapia kohta Türgis

Glaukoom: keda see puudutab?

Tuleb märkida, et Lyoni Ülikooli Kliinikumi 2023. aasta andmetel on sellest haigusest mõjutatud 1-2% vähemalt neljakümne viieaastastest prantslastest. Ühendkuningriigis, kus demograafiline kursor on veidi nihkunud (45-lt 50-le), on see näitaja 4%.

Noored inimesed haigestuvad glaukoomi harva. Seetõttu on jällegi CHU de Lyoni ametliku veebilehe kohaselt ” [ soovitav ] umbes iga kahe aasta tagant (alates 45. eluaastast) oma eriarsti juurde minna, et teha need mõõtmised”. Ennetavad vastuvõtud võivad päästa palju elusid. Tuleb märkida, et perekondlik anamnees võib suurendada tüsistuste riski. Siiski ei ole põhjused alati geneetilised.

Kui teid või kedagi teie lähedast on kahjuks see probleem tabanud, siis peaksite teadma, et on olemas lahendused.

Kas glaukoomi saab ravida?

Teaduse areng on võimaldanud välja töötada usaldusväärseid ravimeetodeid glaukoomi progresseerumise vastu . Ütleme “ravimeetodid”, sest võimalikke lähenemisviise on mitu, millest mõned täiendavad üksteist.

Erinevad viisid glaukoomi raviks

Meetmete hulka kuuluvad (alati eksperdi soovitusel)..

  • Meditsiiniline ravi. Teatud silmatilkasid kasutatakse silmavedeliku reguleerimiseks . Soovitud tulemuste saavutamiseks tuleb olla range igapäevases kasutamises. Olenevalt juhtumist on saadaval ka mõned suukaudsed tabletid.
  • Laserravi. Siin kasutataval tehnoloogial on üsna keeruline nimi: trabeküloplastika. See hõlmab sihipäraste mõjude tekitamist piirkonnas… trabeculum . Trabekulum on kudede võrgustik. Kui see on terve, reguleerib see peaaegu täiuslikult vesivedeliku äravoolu . Kui see ei toimi, rakendatakse laserit selle funktsioonide taastamiseks. Nii väheneb ohtlik rõhk.
  • Kirurgiline ravi. See on glaukoomi kõige täielikum ravi. Silmakirurg võib paigaldada implantaadid, mis “abistavad” loomulikku drenaažimehhanismi. Teine protseduur hõlmab uue drenaažitee loomist (trabekulektoomia). Need kaks võimalust täiendavad teineteist või neid planeeritakse iseseisvalt, iga juhtumi puhul eraldi.

Milline on glaukoomi operatsiooni edukuse määr Türgis?

Oleks vale väita, et edukuse määr on 100%. Siiski on glaukoomi ravi edukuse määr Türgis endiselt väga kõrge. Sõltuvalt allikast on see näitaja 90 või isegi 99%.

Pidage meeles, et edu tõenäosus väheneb aja jooksul. Mida kauem te seda edasi lükkate, seda raskem on seda parandada ja kompenseerida .

Miks planeerida glaukoomi operatsiooni Türgis?

Kas te mõtlete, miks peaksite glaukoomi raviks Türgisse sõitma, kui teie kodumaal on kliinikud ja seega ka spetsialistid olemas? Loomulikult ei püüa me alavääristada Prantsuse, Briti või Šveitsi silmaarstide tööd..

Siiski on Türgis toimuval meditsiiniturismil mitmeid eeliseid.

  • Hind varieerub vastavalt töö keerukusele. Näiteks trabekulektoomia eest peaksite Türgis maksma 2300 eurot.
  • Rahvusvahelised patsiendid on üldiselt teadlikud selle valdkonna arstide suurepärasest mainest. Ühendkuningriigis, nagu ka Prantsusmaa haiglates, on ravisüsteem mõeldud pigem kohalikele patsientidele. Türgi jääb oma kultuurilise ristumiskoha mainele truuks ja vaatab oma meditsiiniteenuseid universaalsest vaatenurgast.
  • Ravi kiirus on üks kõige sagedamini esitatud põhjusi . Kuigi selle kohta puudub põhjalik statistika, viitavad paljud iseloomustused selles suunas. Türgis on ravijärjekorrad lühemad . Kui inimene otsib kiiret arstiabi (ja glaukoomi tuleb kiiresti ravida, nagu me oleme näinud), tundub Türgi kliinikusse sõitmine rahustavam.
  • Prantsusmaal, Ühendkuningriigis ja enamikus ümbritsevates riikides on vähem levinud kõik hinnas pakett , mida pakutakse Bosporuse kaldal väga sageli. See sisaldab (kõige keerukamas versioonis) konsultatsiooni, operatsiooni, haiglaravi, operatsioonijärgset hooldust… ja isegi lennujaamatransporti, kuni majutuseni välja.

Lisateabe saamiseks võtke meiega kohe ühendust. Meil on hea meel teile üksikasjalikumalt tutvustada pakutavaid korraldusi ja pakkumisi.

Nüüd tahaksime pöörduda olulise punkti juurde: tegevuse enda juurde.

Kuidas toimub glaukoomioperatsioon?

Iga eriarst teeb spetsiifilisi erialaseid valikuid, sõltuvalt tema praktikast. Siiski on mõned põhimõtted, mis on ühised kõigile glaukoomioperatsioonidele .

Keskendume kolmele peamisele etapile : ettevalmistus, operatsioon ise ja taastumine.

Kuidas valmistuda glaukoomioperatsiooniks?

Silmakirurgia puhul, nagu ka kõigis teistes tervishoiuvaldkondades, on oluline eelnevalt kohtuda meditsiini- ja kirurgilise meeskonnaga. Esmase kontakti loomiseks tehakse kohtumine .

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


Korduma kippuvad küsimused glaukoomi ravi kohta Türgis

Mis on glaukoom?

Glaukoom on silmahaigus, mis kahjustab nägemisnärvi, sageli kõrge silmasisese rõhu tõttu, mis põhjustab progresseeruvat nägemise kaotust, alustades perifeersest nägemisest.

Millised on tavalised glaukoomi tüübid?

Kaks peamist tüüpi on avatud nurga glaukoom, mille puhul vesivedeliku väljavool on aeglane, ja nurgakinnisuse glaukoom, mis põhjustab silmarõhu kiiret tõusu.

Millised on riskitegurid?

Tegurite hulka kuuluvad kõrge vanus, kõrge silmasisese rõhu olemasolu, perekondlik anamnees, etniline päritolu, diabeet, hüpertensioon ja pikaajaline kortikosteroidide kasutamine.

Millised ravimeetodid on saadaval?

Ravi hõlmab silmatilkasid silmasisese rõhu vähendamiseks, laserravi vesivedeliku väljavoolu parandamiseks ja operatsiooni rõhu alandamiseks.

Kas glaukoomi saab ravida?

Glaukoomi ei ole võimalik ravida, kuid varajane ja regulaarne ravi võib kontrollida silmasisest rõhku ja aeglustada haiguse progresseerumist.

Kuidas saab glaukoomi ennetada või avastada?

Ennetamine hõlmab regulaarseid silmauuringuid, eriti riskirühma kuuluvate inimeste puhul. Teatage kõigist nägemise muutustest silmaarstile ja järgige tema soovitusi.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️