Habe siirdamine Hispaanias

habeme siirdamine Hispaanias 1

Kui habeme tihedus on puudu või on augud, võib habeme siirdamine Hispaanias olla väga sobiv lahendus. Tänu sellele saate otsitava habeme, millel on täiesti loomulik viimistlus.

ParimKliinik.com teavitab teid habe siirdamisest Hispaanias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud plastikakirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab habeme siirdamine Hispaanias?

Habe siirdamise maksumus Hispaanias on 3300 eurot. Olenevalt vajadustest võib kõikehõlmav arstiabi kõikuda vahemikus 3100-3600 eurot.

Habe siirdamine 3700 €
Juuste siirdamine meestele 4300 €
Juuste siirdamine naistele 4300 €

Sellest artiklist leiate kogu kasuliku teabe habeme siirdamise kohta Hispaanias.

Mis on habe siirdamine?

Habe on tänapäeval väga levinud ja on meeste stiili lahutamatu osa. Kahjuks ei ole mõnel mehel loomulikult tihedad näokarvad . Samuti võib põletushabe või arm muuta habe välimust.

Habe siirdamine aitab taastada habeme piirkonnad, millel puudub tihedus. Need lüngad võivad olla tingitud lihtsalt karvakasvu puudumisest või isegi näiteks armi olemasolust . Habeme siirdamisega saate taastada õige habeme tiheduse, andes täidlase, korrapärase ja loomuliku habeme.

Protseduur koosneb sarnaselt juuste siirdamisega transplantaatide võtmisest doonoripiirkonnast , tavaliselt kaela ülaosast. Seejärel siirdatakse need siirikud uuesti patsiendi habemesse , eriti piirkondades, kus täheldatakse karvapuudust.

Habeme siirdamine on minimaalselt invasiivne ja kauakestev lahendus, mis annab loomulikke tulemusi.

Kes on ideaalne kandidaat habeme siirdamiseks Hispaanias?

Habeme siirdamine on näidustatud meestele, kes on oma habeme välimusest teadlikud. See on ideaalne lahendus habemeta või hõreda habemega meestele. Need on geneetilised ja hormonaalsed põhjused, mis aeglustavad näokarvade teket.

Veelgi enam, mehed, kes soovivad varjata armist, põletusest või aknest tekkinud tühimikke, näevad seda ka oma ebamugavuse lahendusena. Alopeetsia areata all kannatavatel meestel on mõnikord mõjutatud ka habe. Neile võidakse soovitada habeme siirdamist.

Siirdamine võib hõlmata põskede ja vurrude piirkondi . Implantaatide elujõulisuse tagamiseks tehakse esialgne diagnoos.

Kuidas habe siirdamine toimib?

Ettevalmistav konsultatsioon

Enne habeme siirdamist peab toimuma ettevalmistav konsultatsioon. See koosneb vestlusest arstiga, mille käigus patsient saab selgitada oma ootusi ja soove. Määratakse ravitav ala ja selle soovitud kuju. Eelkõige tehakse doonorpiirkonna ja retsipientpiirkonna diagnoos hoolikalt.

Sel korral määratakse vajalike pookokste arv. Keskmiselt kulub vuntside jaoks 250–500 implantaati, kitsehabe puhul 600–700 implantaati ja põskede jaoks 600–1500 implantaati, olenevalt soovitud tihedusest ja asjaomasest pindalast.

Selle konsultatsiooni käigus määratakse ka habeme siirdamiseks valitud tehnika.

Erinevad habeme siirdamise tehnikad

Habe siirdamiseks on mitu tehnikat. Nende hulka kuuluvad FUE tehnika, DHI tehnika ja FUT tehnika.

FUE meetod

FUE-meetod ehk folliikulite ekstraheerimine on kõige arenenum tehnika habeme või vuntside tiheduse taastamiseks. Folliikulid eemaldatakse eelnevalt tuimestatud kaelast , kasutades tööriista, mida nimetatakse löögiks.

See ekstraheerimine võib toimuda ka kaelas. Ekstraheeritud folliikuleid sorteeritakse, et alles jääksid ainult ühest või kahest karvast koosnevad pookoksad. Pärast habeme täielikku raseerimist ja kohalikku tuimestust siirdatakse need siirikud piirkondadesse, kus on tühimikud. Need, mis sisaldavad ainult ühte, asetatakse habeme servale, et saada võimalikult loomulik tulemus. See tehnika võimaldab taastada habeme püsiva tiheduse. Protseduur kestab keskmiselt 5–6 tundi , olenevalt implanteeritavate folliikulite arvust.

DHI meetod

DHI-meetodil on FUE-tehnikaga võrreldes väikesed erinevused. Implantatsiooniks vajalikud sisselõiked tehakse implanteerimispliiatsi abil samaaegselt implantatsiooni endaga. Seetõttu ei ole vaja saaja piirkonda raseerida.

FUT meetod

FUT tehnika seisneb naharibade võtmises doonoripiirkonnast . Sellest ekstraheeritakse juuksefolliikulisid. Need pookoksad istutatakse seejärel uuesti habeme karvututesse piirkondadesse.

Ükskõik, milline lahendus on valitud, ei ole implantatsioon patsiendile invasiivne ega valulik. Ainult tuimestavad süstid võivad põhjustada kerget ebamugavust.

Ettevaatusabinõud pärast habeme siirdamist

24–48 tundi pärast protseduuri võib ilmneda kerge turse, mis kaob 2–4 päeva pärast. Mõnikord on soovitatav esimese 24 tunni jooksul pärast protseduuri pihustada desinfitseerimislahust. Mõned arstid soovitavad ka termilise vee ja seejärel aloe vera geeli pealekandmist mitmeks päevaks .

Nägu võib pesta järgmisel päeval, betadiiniga.

Kärnad tekivad tavaliselt siiriku põhjale. Oluline on neid mitte kriimustada. Need langevad loomulikult 10–15 päeva jooksul.

Habet saab kääridega lõigata 15 päeva pärast . Niitmine on lubatud ühe kuu pärast. Kuid enne raseerimist peate ootama kaks kuud.

Habe kasvab tagasi teisel või kolmandal kuul. Lõplik tulemus on seega nähtav 9 kuud kuni aasta pärast sekkumist . Kontrollvisiidid toimuvad tavaliselt selle aasta jooksul, mõne nädala pärast ja seejärel paar kuud pärast sekkumist.

Optimaalsete ja loomulike tulemuste täielikuks kasutamiseks on soovitatav oodata üks kuu pärast operatsiooni, et jätkata sportimist, eriti kui see põhjustab higistamist. Samuti peate protseduurile järgnevatel kuudel end päikese eest kaitsma. Samuti on parem oodata paar nädalat enne maski kandmist.

Kui palju maksab habeme siirdamine Hispaanias?

Olenevalt siirdatud siirdamiste arvust on habemesiirdamise keskmine hind Hispaanias vahemikus 3100–3600 eurot. Hispaania spetsialiseeritud juuste siirdamise kliinikud pakuvad ka operatsioonijärgset järelkontrolli.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.



‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️