Hambaimplantaat Hispaanias

hambaoperatsioon hispaania 2

Hambaimplantaadi hind Hispaanias ja kõrge edukuse määr Barcelonas või Madridis on meelitanud suure hulga inimesi, kes soovivad endale uut naeratust.

ParimKliinik.com teavitab teid hambaimplantaatidest Hispaanias ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Hambaimplantaadi hind Hispaanias

Hambaimplantaadi hind Hispaanias on 1000 eurot. Olenevalt vajadustest võib kõikehõlmav pakettmajutus varieeruda vahemikus 800-1200 eurot.

Hambaimplantaat Hispaanias 1000 €

Hambaimplantaatide paigaldamine on viimasel ajal üha populaarsem praktika . See võimaldab esteetilistel ja seedimistervislikel põhjustel asendada üht või mitut puuduvat hammast või isegi hambajuurt. Eesmärk on saada närimisel rohkem mugavust, parandada rääkimist ja taastada naeratus.

Hambaimplantaat võib olla ka eemaldatavate proteeside toeks ning muuta need mugavamaks ja funktsionaalsemaks. Sellest praktikast on saanud kaasaegne meetod, mis on hambaarstide seas väga populaarne. Kas kaalute hambaimplantaadi paigaldamist Hispaaniasse? See artikkel käsitleb selle sekkumise põhipunkte selles Euroopa riigis Pürenee poolsaarel.

Mis on hambaimplantaat?

Hambaimplantaat on tavaliselt koonilise kujuga kunstjuur, mis koosneb titaanist, tsirkooniumoksiidist või ka polümeerist valmistatud kruvist. See sisestatakse lõualuu, täpsemalt alumisse lõualuu , et asendada puuduv hammas . Selle pikkus võib olla 6–13 mm ja läbimõõt 3–6 mm.

Ühendus võimaldab kinnitada igeme alla samba, et toetada keraamilist hambakrooni või silda vastavalt vajadusele. Kuid hambaimplantaatide paigaldamisele peab eelnema luusiirdamine, et kompenseerida luumahu puudumist.

See on osseointegratsiooni või uute luurakkude migratsiooni nähtus. 2–3 kuu jooksul tekib implantaadi pinna ja lõualuu vahel tugev mehaaniline ühendus. See moodustab stabiilse ankru, mis toetab mälumisjõudu või mahutab fikseeritud või eemaldatava proteesi. Tervik võimaldab patsiendil tervete hammastega mugavust taastada .

Miks on hambaimplantaat?

Implantaadid on fikseeritud hambaproteesid. Neid kasutatakse puuduva hamba või hammaste rühma asendamiseks lõualuude heaolu nimel.

Implantaadi paigaldamine võimaldab reprodutseerida loomuliku hamba kinnituspunkti ja kinnitada eemaldatava proteesi kindlalt. Pange tähele, et proteesid muudavad mõnikord närimise keeruliseks.

See operatsioon osutub tõhusaks luutiheduse säilitamisel ja näolihaste lõdvestumise vältimisel. Esteetiliselt tagab proteesi ja implantaadi kombinatsioon loomulikele hammastele lähedase tulemuse.

Miks teha hambaimplantaate Hispaanias?

Seda tüüpi operatsioone pakuvad kliinikud üle maailma. Kuid arve võib mõnikord olla teatud kohtades suur, hüvitis on väga väike või isegi null. Patsient peab kandma suuri kulutusi.

Hambaimplantaatide paigaldamine Hispaaniasse annab võimaluse saada kasu kvalifitseeritud kirurgide kvaliteetsest teenusest mõistliku hinnaga . Lisaks sellele, et see sihtkoht on lähedal ja kergesti ligipääsetav, on see eurooplaste seas väga populaarne. Selle eksootiline keskkond on meeldiv ja selle temperatuur püsib aastaringselt mahe.

Milline on selle operatsiooni ideaalse kandidaadi profiil?

Hambaimplantaatide paigaldamine Hispaanias on tõsine operatsioon. Paljud patsiendid soovivad asendada puuduvaid hambaid. Enne sekkumise alustamist peavad nad täitma teatud tingimused, et olla ideaalne kandidaat.

Esmalt on vajalik implantoloogi konsultatsioon. Hambakirurg teeb arvukalt lõualuude ja hammaste uuringuid ja röntgenuuringuid. See samm võimaldab hinnata, kas patsient sobib implantaadi saamiseks või mitte.

Nõutavate tingimuste hulgas võime mainida:

  • Üldine tervislik seisund, operatsioonile mineja peab olema hea tervise juures. Kontrollimatu suhkurtõve või südamehaiguse esinemine seab talle suure riski.
  • Hea suuhügieen, igemed, millele implantaadid paigaldatakse, peavad olema täiesti terved. Need tingimused tagavad teie hambaimplantatsiooni pikaealisuse. Seetõttu on oluline omaks võtta parimad suutervise harjumused, nagu iga päev põhjalik hammaste harjamine ja vajadusel hambaniidi kasutamine. Samuti on vaja regulaarselt jälgida hambaarsti.
  • Piisav luutihedus hambaimplantaatide õigeks sisestamiseks lõualuusse. Pidage meeles, et kui viivitate puuduva hamba asendamisega, võib luu maht järk-järgult väheneda. Selle hindamiseks tuleks teha hammaste panoraamröntgen.
  • Inimesed saavad implantaate saada, kui nende lõualuu on täielikult kasvanud.

Hambaimplantaadi paigaldamine on vastunäidustatud järgmistel juhtudel:

  • Raske ja aktiivne periodontaalne haigus,
  • Tugev suitsetamine,
  • Bruksism või hammaste krigistamine.

Mõned nõuanded enne selle sammu juurde liikumist

Kas olete valmis astuma sammu? Arvestada tuleb mõningate operatsioonieelsete näpunäidetega. Alustades suitsetamisest loobumisega juba mitu kuud enne operatsiooni. Samuti vältige aspiriini ja põletikuvastaste ravimite võtmist 10 päeva enne ja pärast operatsiooni. Suurel päeval vajab teie keha palju energiat. Seetõttu peate õigesti sööma, välja arvatud juhul, kui hambaarst on teile vastunäidustatud.

Kerge, kergesti seeditav toit ajab asja ära. Samuti peaksite kandma mugavaid, avaraid riideid ja eemaldama meigi. Ärge unustage võtta ravimeid vastavalt arsti ettekirjutusele. Enne operatsiooni tehakse patsiendile kohalik tuimestus , kuid mitte üldanesteesia.

Kuidas operatsioon läheb?

Hambaarst pakub oma patsientidele hambaimplantaadi paigaldamist Hispaanias, kui nende hammaste loomulik tugi on täielikult kahjustatud ja seda on raske, kui mitte võimatu päästa. See kunstlik titaanjuur on ette nähtud kinnitamiseks lõualuu külge. Seejärel täiendatakse seda silla või hambakrooniga.

Paljud hambad kaotanud patsiendid kasutavad seda tüüpi ravi, et saada rohkem mugavust ja taastada naeratus ilma kompleksideta. Edu saavutamiseks on tungivalt soovitatav pöörduda kogenud praktikute poole. Operatsioon läbib erinevaid etappe.

Implantatsioonieelne konsultatsioon

Implantoloogia konsultatsioon on otsustav samm operatsiooni õnnestumisel. See seisneb patsiendi suu seisundi põhjalikus hindamises. Seetõttu viib hambaarst läbi arvukalt hammaste, igemete ja alalõualuu uuringuid, et teha kindlaks implantaatide paigaldamise otstarbekus.

Sellisena võimaldab radioloogiline hindamine teil saadaolevast luumahust täiuslikku nägemust. CT-skaneerimine annab täpsemat teavet, mis aitab raviplaani koostada. Üha täielikumate andmete saamisega väheneb tüsistuste risk.

Arst vajab:

  • Üldine tervislik seisund,
  • suu tervise seisund,
  • 3D röntgeni ja skanneri tulemused,
  • Haiguslugu,
  • Erinevad vereanalüüsid,
  • Suu kiibid,
  • Pildid hammastest ja näost…

Andmeanalüüsi lõpus esitab ravispetsialist hinnapakkumise. Ta teavitab patsienti implantaatravi valikust, maksumusest ja kestusest.

Premedikatsioon

Kui patsient on operatsiooni kinnitanud, kirjutab hambakirurg välja sõltuvalt juhtumist premedikatsiooniretsepti. Sisuliselt hõlmab see katvaid antibiootikume, valuvaigisteid ja suuvett.

Ennetava meetmena kasutatakse neid ravimeid põletiku ja infektsioonide ohu vältimiseks . Samuti peaksid patsiendid üks tund enne operatsiooni võtma rahusteid.

Hambaimplantaadi paigaldamine

Kirurgiline protseduur on valutu ja viiakse läbi kohaliku tuimestuse all täiesti steriilses keskkonnas. Implantaadi sisestamiseks teeb arst igeme tasemel sisselõike, et jõuda luuni.

Tervenemise faas

Kui operatsioon on tehtud ja implantaadid paigaldatud, jätkab kirurg õmblust. Peate ootama, kuni igemekude paraneb. See on osseointegratsiooni faas, mille käigus kunstlik titaanjuur toetub vastu alveolaarluu.

Selle aja jooksul võidakse esteetilistel põhjustel paigaldada ajutine protees. Luu- ja igemekoe paranemine kestab kuni 9 kuud .

Proteesi faas

Kui ige on täielikult paranenud, paigaldab hambaarst keraamilise asendushamba . Hambatehnik loob jäljenditest rätsepamudeli, et tagada tõeline mugavus.

Ettevaatusabinõud pärast operatsiooni

Hispaania hambaarstid käivad regulaarselt kontrollimas. Samuti soovitavad nad võimalike tüsistuste vältimiseks suuhügieeni seansse . Vastasel juhul võivad tekkida põletikud, nagu igemepõletik (igemed) või periimplantiit (koed implantaadi ümber).

Mõni päev pärast operatsiooni võib esineda valu, turset või isegi kerget verejooksu. Ära paanitse ! Turse vähendamiseks piisab jääkotist . Valuvaigisti tablett aitab valulikku tunnet hajutada. Mitte mingil juhul ei tohi süüa liiga kuumaid toite ega jooke.

Kui palju operatsioon maksab?

Hispaania hambakliinikutes on täieliku hambaimplantaadi hind 1000 € . See hind sisaldab operatsioonieelset konsultatsiooni, röntgenit, anesteesiat, implantaati, abutmenti, krooni ja ravimeid.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️