Hambaimplantaat Türkiye linnas

hambaimplantaat
Kirjutas Émilie

Kas kaalute hambaimplantaadi paigaldamist Istanbulis Türkiye linnas? Küsige pakkumist ja hankige Türgis edukate hambaimplantaatide jaoks parim hind.

ParimKliinik.com teavitab teid hambaimplantaatide paigaldamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juurde. Seda sisu pakutakse ainult informatiivsel eesmärgil ja   ei ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab hambaimplantaat linnas Türkiye?

Istanbulis maksab hambaimplantaadi paigaldamine keskmiselt 400 eurot . See hind sisaldab kruvi ja sammast. Hambakroonile kulub 140 eurot. Pakume kõikehõlmavat paketti: implantaadid, kruvid, abutment, kroon, takso ja hotell Istanbulis.

Protseduur viiakse läbi kohaliku tuimestuse all ja kestab umbes 1 tund ühe hamba kohta. Operatsioon nõuab armide tõttu 2 reisi Istanbuli. Kruvi väljasõit ja 3 kuud hiljem kroon paigaldamine.

Hambaimplantaatide maksumus Türkiye linnas

NucleOss® hambaimplantaat 279 €
Mediigma® hambaimplantaat 339 €
Medentika® hambaimplantaat 379 €
Nobel-Biocare® hambaimplantaat 500 €
Astra® hambaimplantaat 570 €
Straumann® hambaimplantaat 679 €

Enda ravimine hambaimplantaatidega tagab teile kaunid hambad ja võluva naeratuse , kuid ennekõike võimaldab see taastada hammaste peamise funktsiooni: närimise . Bosporuse poolne hambaraviturism võib olla lahendus täiusliku naeratuse saavutamiseks.

Mida ootate, et valida Türgis hambaimplantaadi kasuks? Järgige juhti.

Hambaimplantaadi skeem koos krooni, abutmendi ja kruviga.
Hambaimplantaadi skeem koos krooni, abutmendi ja kruviga.

Mis on hambaimplantaat Türkiye linnas?

Hambaimplantaat on lõualuusse asetatud tehisjuur . Kruvi kujul asendab see puuduva või kahjustatud hamba juure, et saada kunsthambad. Neid nimetatakse implantaadi toega proteesideks .

Hambaimplantaadil, mis toimib amortisaatorina hamba ja lõualuu vahel, on 10–15 mm varras, mis toimib valehamba kinnituskohana.

Meie patsientide fotod enne ja pärast

Miks kasutada hambaimplantaate?

Siin on eelised:

  • Tõhus ja mugav närimine
  • Parem kõne
  • Hea suu tervis
  • Kaunis naeratus
  • Suurem enesekindlus ja kompleksi lõpp

Millal seda kasutada?

Hambaimplantaadi paigaldamine eeldab, et patsient on kaotanud nii hamba kui ka juure. See on võimalik täielikult arenenud lõualuudel . Kui igemed on halvas seisukorras, tuleks kaaluda luusiirdamist või põsekoopa täitmist (Sinus lift).

Soovitatav on oodata, kuni lõualuu kasv on lõppenud, enne kui asute kasutama hambaraviplaani Istanbulis, Izmiris või Antalyas. Seetõttu on soovitatav Türgis hammaste parandamiseks oodata, kuni olete 18-aastane .

HIV-nakkusega inimesed saavad ka hambaid implanteerida.

Hambaimplantaadi skeem
Hambaimplantaadi skeem

Ja vastupidi, siin on meditsiinilised seisundid , mis ei sobi hambaimplantaadi paigaldamisega välismaale: autoimmuunhaigus, reumatoidartriit, diabeet, hüpertensioon ja neerupuudulikkus.

Millist tüüpi implantaati Türkiye linnas valida?

Materjalid

Titaani soovitatakse meie patsientidele 70% juhtudest selle soodsate omaduste tõttu: suurepärane termiline, mehaaniline ja korrosioonikindlus. Samuti on see organismiga bioühilduv.

Tsirkooniumoksiidi kasutatakse enamasti hambaspoonide jaoks. Tsirkooniumoksiid on kõvem kui titaan ja selle vastupidavus on samuti väga tõhus.

Märgid

Siin on meie soovitatud kaubamärgid:

  • NucleOss® hambaimplantaadid : populaarne ökonoomsete hambaimplantaatide kaubamärk Istanbulis. Selle taskukohane hind ei tähenda, et see oleks halva kvaliteediga. Vastupidi, see on üks meditsiiniasutuse FDA poolt kõige enam soovitatud implantaate.
  • Medentika® hambaimplantaat : Saksa kaubamärk, mis on tunnustatud hambaproteeside tootmises. Seda hinnatakse kõrgelt selle kvaliteedi ja tootmistäpsuse tõttu, mis muudab hambaimplantoloogia kiiremaks ja ohutumaks.
  • Straumann® hambaimplantaat : uuenduslik ja tipptasemel kaubamärk. Samuti on see suurim implantaatide tarnija maailmas, sealhulgas Türgis. See on implantaatide rullid.
Straumanni logo

Kuidas toimub protseduur Istanbulis?

Kontakti loomine

Esimene konsultatsioon toimub veebis. See on esimene kontakt hambakirurgi, meditsiinikoordinaatori ja patsiendi vahel. Ta keskendub vajaliku teabe kogumisele: patoloogiline ajalugu, lõualuu fotod jne, et teha kindlaks hambaimplantaadi võimalus .

Kontorisisene konsultatsioon

Teine konsultatsioon toimub Türkiye linnas. 3D-pilditehnikaga tehakse mitu röntgenipilti . Analüüsitakse igeme- ja luukudesid ning võetakse hambajäljend .

Hambaimplantaadi paigaldamine

See operatsioon seisneb implantaadi sisestamises igemesse nii, et see toimiks juurena. Kirurg lõikab igemele sisselõike, et eemaldada igemeklapp. Seejärel teeb ta implantaadi sisestamiseks sügava puurimise.

Lõpetab kirurg igeme õmblemisega ja seejärel ravikruvi paigaldamisega. Võimalik on panna ajutine hambakroon .

Hambaimplantaadi paigaldamine igemesse
Hambaimplantaadi paigaldamine igemesse

Tervenemise faas

Immikul lastakse puhata, kuni implantaat sulandub luuga. See faas võib kesta 2 kuni 3 kuud . Sel perioodil on vajalik laitmatu suuhügieen. Samuti on kohustuslik võtta kirurgi soovitatud ravimeid.

Hammaste paigutus

Viimane samm seisneb hambaproteesi paigaldamises implantaadile . Kirurg kasutab implantaadi külge kruvimiseks abutmenti. See on valehamba aluseks. Protees lõigatakse, võttes arvesse naaberhammaste kuju, suurust ja ka värvi.

Lisateavet hambakirurgia kohta Türgis .

Kui kaua võtab aega Istanbulis hambaimplantaadi paigaldamine?

Seanss võib kesta 1 kuni 3 tundi. Hambaimplantaatide paigaldamise kestus varieerub suuresti sõltuvalt paigaldatavate implantaatide arvust. Hambaarsti asjatundlikkus ja professionaalsus määravad ka ajakulu.

Hambaravi kabinet Istanbulis
Hambaravi kabinet Istanbulis

Kas hambaimplantaat teeb haiget?

Hambaimplantaadi paigaldamine Istanbulis on valutu ega tee haiget . Seda tehakse kohaliku anesteesia all. Kuid pärast operatsiooni ja paranemisperioodil võib teil tekkida ebamugavustunne lõualuus ja igemetes.

Valuvaigistite ja põletikuvastaste ravimite võtmine aitab paranemisfaasist paremini läbi saada. Lisaks võivad esineda soovimatud reaktsioonid, nagu turse või turse või isegi väike verejooks .

Turse vähendamiseks piisab 20 minutiks paistes kohale kantud jääkotist.

Mitu hambaimplantaati saab korraga paigaldada?

Meil on plaanis ühe korraga implanteerida 4 kuni 8 hambaimplantaati . Operatsioon viiakse läbi üldnarkoosis.

Mitme implantaadi korraga paigaldamise tehnikaid kirjeldatakse allpool:

All-on-4 tehnika

See hõlmab 4 hambaimplantaadi paigaldamist korraga operatsioonipäeval. Neli implantaati kruvitakse kokku metallvarda külge. Samal päeval paigaldatakse ka ajutised proteesid, mis asendatakse hiljem pärast paranemist lõplike proteesidega.

Loe: All-on-4 hambaravi Istanbulis

All-on-4 hambaimplantaadi skeem
All-on-4 hambaimplantaadi skeem

All-on-6 tehnika

See tehnika seisneb 6 implantaadi sisestamises korraga , et tugevdada uute hambaproteeside tuge. Soovitame seda pikka aega hambutute inimeste raviks.

All-on-6 hambaimplantaadi skeem
All-on-6 hambaimplantaadi skeem

Loe: All-on-6 hambaravi Istanbulis

Kui kaua peaksite hambaimplantaadi paigaldamiseks Istanbulis viibima?

Hambaimplantaadi protseduur Türgis nõuab Istanbuli kahte visiiti :

  • Esimene meditsiiniline viibimine Istanbulis kestab 5 päeva ja võimaldab implantaadi asetamist igemekoesse;
  • Teine arstikülastus Istanbulis toimub pärast paranemist, 3 kuu jooksul ja kestab 8 päeva hambaproteesi paigaldamiseks. Pange tähele, et proteesi saab paigaldada isegi 6 kuu pärast. Mida kauem ootate, seda kindlam on hea paranemine.
Suurepärane panoraamvaade Istanbulile vaatega Bosporuse väinale
Suurepärane panoraamvaade Istanbulile vaatega Bosporuse väinale

Ettevaatusabinõud

Teie hambaimplantaadi õnnestumiseks ja optimaalseks taastumiseks järgige järgmisi ettevaatusabinõusid:

  • Lõpetage suitsetamine;
  • Lõpetage mõni nädal enne operatsiooni kogu ravi. Ärge võtke paar päeva enne operatsiooni aspiriini ega põletikuvastaseid tooteid;
  • Ärge tehke enne operatsiooni pingutavaid tegevusi;
  • Säilitage iga päev hea suuhügieen;
  • Ärge sööge operatsioonijärgsetel nädalatel kuuma toitu;
  • Söö vedelaid toite, mis pole liiga vürtsikad. Piira magusate jookide tarbimist, eelista tavalist vett;
  • Vältige põskedel magamist. Eelistage magada selili;

Kui kaua pärast hambaimplantaadi paigaldamist ei suitsetata?

Pärast hambaimplantaatide paigaldamist on soovitatav suitsetamisest loobuda . Kuna suitsetajatel on pärast luu implanteerimist suurem oht nakatuda . Siiski oleme teadlikud, et suitsetamisest üleöö loobumine ei ole lihtne.

Soovitame ainult tarbimist piirata nii palju kui võimalik, et sellest samm-sammult vabaneda, ja naasta sigarettide juurde alles 3–4 kuud pärast implanteerimist.

Koordinaator patsiendiga
Koordinaator patsiendiga

Teie reisi mugavamaks muutmiseks pakume eriteenuseid puuetega inimestele.

Valmistage ette oma meditsiiniline viibimine Türkiye’s

Kas olete otsustanud ette võtta ja lennata Istanbuli, et lasta oma kaunid hambad vormida? Meie koordinaator saab teie reisi planeerida.

1. samm: valige Türkiye parim hambakliinik

Hea kirurgi asjatundlikkus teeb praksise või kliiniku kuulsaks. Seega, kui valite oma hambaimplantaadikliiniku Türgis , tuginege hambakirurgi mainele : tema teadmistele, patsientide iseloomustustele ning enne ja pärast tehtud fotodele.

2. samm: peatumise ettevalmistamine

Enamik Istanbuli hambakliinikuid pakub kõikehõlmavaid pakette : lennupiletid, transfeerid, majutus ja hambaravi Türgis. Seda tüüpi valem on väga praktiline, kuna kõik teie reisiga seotud kulud katab ja korraldab koordinaator.

Video hambaimplantaadist Türkiye linnas

Türkiye parimad linnad, kus saate oma hambaid odavalt korda teha

Istanbul

Türgi pealinn Istanbul on ideaalne koht silmipimestava naeratuse leidmiseks. Lend Pariisi ja Istanbuli vahel maksab 140 eurot . Ööbimiseks teadke, et Istanbuli luksushotellis ööbimise keskmine hind on 60 eurot .

Lõpuks on ka võluvas Türgi pealinnas väga lihtne ringi liikuda. Taksoga 1 km eest ainult 0,45 eurot .

Izmir või Antalya

Sadamalinn Egeuse mere kaldal Izmir on üks Türgi atraktiivsemaid metropole. Lisaks avavad Izmiri luksuslikud hotellid teile uksed 50 euro eest öö kohta .

Selles ülevas Türgi sadamalinnas ei ole hotellist kliinikusse jõudmine samuti probleemiks. Takso hind Izmiris või Antalyas maksab keskmiselt 0,53 eurot 1 km .

Loe ka: Hollywood Smile Türgis

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Hambaimplantaadi ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Igemete ja luude kahjustused;
  • Veresoonte kahjustus;
  • Närvikahjustus;
  • Siinuse probleemid;
  • Implantaadi luumurd;
  • Hammaste infektsioon.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid valima oma kirurgi Istanbulis, Izmiris või Antalyas ning valida ebameeldivuste vältimiseks hea mainega ja kogenud arst.

Tuleb märkida, et islamis ei peeta hambaimplantaadi paigaldamist haramiks. See on halal ja vastuvõetav, kui seda kasutatakse defekti kõrvaldamiseks.

koordinaator Istanbulis
Meditsiinilise kalkulatsiooni koostamine koordinaatori poolt

Kui palju maksab hambaimplantaat linnas Türkiye?

Türgis on hambaimplantaadi keskmine maksumus 350 eurot . Parim implantaatide mark on Straumann® ja see maksab 550 eurot. See hind sisaldab implantaati, abutmenti ja portselan- või tsirkooniumkroonit ning operatsioonijärgset jälgimist.

See hind võib erineda, kui on vaja luusiirdamist või põskkoopa täitmist. Türgi valimine on tagatis, et makstakse kuni 70% vähem kui Euroopas, ja hoolduse kvaliteedi garantii.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid suurema turvalisuse huvides toetada odava hambaimplantaadi paigaldamise õnnestumisel Türgis.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua kestab hambaimplantaat Türgis?

Tootjad garanteerivad üldiselt oma implantaatide eluea vahemikus 10–15 aastat. Kuid tegelikkuses on hambaimplantaadi pikaealisus nii Türgis kui ka mujal palju suurem. Protees võib kesta isegi terve patsiendi elu.

Hambaimplantaadi paigaldamine on täiesti valutu, sest patsiendile tuleb kasuks kohalik tuimestus. Türgis kasutatavad kaasaegsed tehnikad tagavad, et piirkond, millel hambaarst töötab, magab ideaalselt.

Hambaimplantaatide edukus Türkiye linnas on optimaalne. See kõikub 90–98%, mis vastab Euroopa keskmisele. See määr puudutab paigaldust ennast ja sellele järgnevaid nädalaid, aga ka pikaajalist vastupidavust pärast paranemist.

Hambaimplantaat kinnitatakse otse lõualuusse. Seetõttu on see sõltumatu. Teisest küljest toetub sild hammastele, mis külgnevad asendamist vajavate hammastega. See hõlmab nende devitaliseerimist, et neid pügata, mis on kahju, kui nad on terved.

Kõige levinumad Türgis kasutatavad kaubamärgid on rahvusvaheliselt tunnustatud. Need on Straumann (Šveits), Medentika (saksa), Nobel Biocare (Rootsi), BioHorizons (Ameerika), MIS Implants (Iisraeli) ja Neodent (Brasiilia).

Implantaadi paigaldamine nõuab kaks viibimist Türkiye’s. Esimene kestab implantaadi paigaldamiseks 3 päeva, mis võtab aega 1–3 tundi. Teisel kulub krooni asetamiseks 2 päeva, mis võtab aega vähem kui 1 tund. Kahe visiidi vahele jääb 3–6 kuud.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️