Hambaravi Türkiye

hambaravi Türkiye
Kirjutas Laura

Kas kaalute hambaravi Türkiye linnas? Implantaat, kroon ja spoon Istanbulis. Mis hinnaga Istanbulis? Meie nõuanded hammaste parandamiseks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid hambaravist Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab hambaravi Türkiye?

Türkiye’s on hambakirurgia hind väga soodne. Saate oma hambaravilt säästa kuni 50–70%. Hambaimplantaat maksab 350 €, hammaste valgendamine 250 €, hambaspooni eest 230 € ja hambakroon 140 € . Keskmine Istanbulis viibimise kestus on 10 päeva. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid.

Hambaimplantaat + AB abutment 350 €
Hammaste valgendamine 250 €
Keraamiline hambaspoon 230 €
Emax hambakroon 140 €

Hammaste viimistlemine Istanbulis: uus Eldorado

Hambakirurgia Türgis on endiselt eelistatud lahendus hammaste taastamiseks madala hinnaga ja täiusliku naeratuse taastamiseks. Ja seega võimaldavad hammastel täielikult täita oma erinevaid rolle: funktsionaalseid, foneetilisi ja esteetilisi.

Hinnanguliselt paigaldatakse Euroopas igal aastal 400 000 hambaimplantaati . Türgis viibides tehakse ühe aasta jooksul umbes 700 000 hambaraviprotseduuri . Need arvud on seletatavad asjaoluga, et Türgist on saanud ülemaailmne hambaravi sihtkoht.

Riik pakub kõige taskukohasemaid hindu , sest 60% odavam kui Euroopas , Belgias või Hispaanias ja paljudes teistes. Kuid mitte ainult hind ei tõmba, vaid kogu sellega kaasnev pakkumine.

patsient hambaarsti juures
Patsient hambaarsti juures

Umbes kümme aastat on Antalya ja eriti Istanbul arendanud Türgis hambaraviturismi kontseptsiooni. See hõlmab kõrgturismiga sarnase majutuse pakkumist (reisimine, avastamine, mugav hotell, tõlketeenus, personaalne tugi jne) ja mis sisaldab meditsiinilist sekkumist (hambaravi, implantaatide, kroonide paigaldamine jne). Hammaste parandamiseks.

Meditsiiniturism on Türgi majanduse oluline osa, kuna hinnapoliitikat kontrollib riik eriregulatsioonidega. Lisaks on riik tehnoloogias esirinnas hambaraviasutuste osas, mis võimaldavad kiireid ja tõhusaid protseduure läbi viia. Pange tähele, et kõik HIV-nakkusega inimesed on aktsepteeritud.

Rajatised on spetsiaalselt loodud selleks, et muuta meie asutus ligipääsetavaks ka ratastoolis puuetega inimestele.

Enne ja pärast fotod

implant dentaire turquie avant apres
implant dentaire turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
implant dentaire turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Extraction dentaire + Implant dentaire à Istanbul
implant dentaire turquie avant apres
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage + facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage + facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie + facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après

Hambaravi Türkiye linnas

Hammaste parandamine Türgis on odav . Seetõttu tulevad patsiendid Euroopa, Ameerika ja Aasia arenenud riikidest sageli Istanbuli või Antalyasse hambaimplantaatide , hambakroonide , hambaspoonide ( Hollywood Smile ) ja ka hammaste valgendamiseks.

patsient hambaarsti juures
Patsient hambaarsti juures

Korduvad hambaprobleemid

Suutervis puudutab naisi rohkem kui mehi. Naised käivad hambaarsti juures ennetavas hoolduses , mehed aga võtavad aja ainult hambaprobleemide raviks .

Naiste hambaravi

Naistel on hammaste infektsioonid, igemepõletik ja veritsevad igemed üks peamisi hambaravi probleeme, mis nõuavad konsultatsiooni.

Naiste hambaravi
Naiste hambaravi

Neid rõhutavad rasedusest, psühholoogilistest ja/või obsessiivsetest häiretest, rasestumisvastaste vahendite võtmisest või menopausi põhjustatud hormonaalsed piigid. Hammaste lahtitulek ja väljalangemine on ka põhjus konsultatsiooniks.

Hambaravi meestel

Meestel on korduvad hambaprobleemid igemepõletik, infektsioonid, hambaabstsess või luumurd . Neid soosivad suitsetamine, halb hambahügieen , aga ka sportlik tegevus.

Meeste hambakirurgia
Meeste hambakirurgia

Meestel kipuvad kontaktspordiga tegelemisel tekkima suu ja hammaste traumad.

Populaarsed hambaravid Türkiye linnas

Türgis on kolm hambaoperatsiooni, mida Euroopa või rahvusvahelised kliendid kõige enam teevad ja soovivad. Need on hambaimplantaat, hambaspoon (Hollywood Smile) ja hambakroon.

Hambaimplantaat Türkiye linnas

  • Definitsioon : hambaimplantaat on lõualuusse sisestatud seade, mis toimib tehisjuure või kinnituspunktina. Seejärel võimaldab see parandada valehamba või krooni. Selle eesmärk on säilitada hamba esteetika ja oluline funktsioon: närimine. Samuti säilitab see külgnevad hambad, lõualuu tasakaalu või hambaproteeside stabiliseerumise.
  • Millal kasutatakse Türgis hambaimplantaate?
    Teie Türgi hambaarst võib soovitada hambaimplantaate, kui teil on parandatav hammas ja selle juur on halvas seisukorras. Hambaimplantaati soovitatakse kasutada ka ühe või mitme hamba väljalangemise või eemaldamise korral ning fikseeritud hambaproteeside paigaldamise vajaduse korral. Implantaat toetab proteese ja tagab nende stabiilsuse.
Hambaimplantaadi diagramm
Hambaimplantaadi diagramm

Millised on erinevad hambaimplantaatide tüübid?

  • Titaanist hambaimplantaat : Titaan on üleminekus olev metall, millel on suurepärane termiline, mehaaniline ja korrosioonikindlus. See kinnitub luu või igeme külge, kui lõualuu on liiga õhuke.
  • Tsirkooniumoksiidi hambaimplantaat : Tsirkooniumoksiid on polükristalliline keraamika, mis on läbinud molekulaarse modifikatsiooni, et olla pehmem ja vastupidavam. Valget värvi, see on diskreetsem kui titaanimplantaat.

Kuidas toimub hambaimplantaatide paigaldamine Türkiye linnas?

Hambaimplantaadi paigaldamine on ambulatoorne protsess, mis ei vaja haiglaravi. See toimub etapiviisiliselt.

Esimene faas koosneb mitme röntgenpildi tegemisest ja patsiendile kohandatud implantaatide töötlemisest.

Teine koosneb hamba eemaldamise seansist, seejärel vajadusel luusiirdamisest ja lõpuks implantaadi paigaldamisest, kui see on sama seansi ajal võimalik. Kirurg teeb 5–15 mm implantaadi kruvimiseks või kinnitamiseks igemesse sisselõike. See lõpeb õmblemisega paremaks paranemiseks. Operatsioon tehakse kohaliku anesteesia all.

Video iseloomustus hambaimplantaadi kohta Istanbulis Türkiye linnas

Kui kaua kestab hambaimplantaat Istanbulis?

Hambaimplantaadi eluiga Istanbulis võib ületada inimese pikaealisuse. Kvaliteetsete ja väga vastupidavate materjalide kasutamine; operatsiooni viib läbi kogenud implantoloog ja võttes arvesse kõiki närimise piiranguid ja telgi.

Implantaadi eluiga sõltub ka patsiendi suuhügieenist, krooni hooldusest või implantaadile kinnitatud proteesist.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Hambaimplantaadi paigaldamine ei ole soovitatav haigete või halva igemete seisukorra või ebapiisava luukoguse korral. Samuti ei soovitata seda kasutada rasedatele ega osteoporoosi põdevatele inimestele.

Nagu iga operatsioon, on implantaadi osa turse, infektsioonide, kahjustuste ja külgnevate hammaste kahjustamise oht võimalik. Need probleemid on kergesti ravitavad.

Kas operatsioon teeb haiget? Kui jah, siis kui kaua?

Operatsioon ise ei tee haiget, kuna see viiakse läbi anesteesia all. Teisest küljest, kui anesteesia möödub, võib patsient tunda ebamugavust või valu, mis kaob mõne päeva jooksul pärast valuvaigisti või antibiootikumide võtmist. Nende rõhutamise vältimiseks järgige hambaarsti toitumissoovitusi.

Minimaalne viibimisaeg Istanbulis või Antalyas

Hambaimplantaatide paigaldamisel, millele järgnevad kroonid või sillad, on minimaalne viibimisaeg 5–7 päeva.

Kui palju maksab hambaimplantaat linnas Türkiye?

Bosporuse kaldal võib hambaimplantaadi maksumus olla kuni 70% odavam kui Euroopas. Arvesta 220–570 eurot hambaimplantaadi eest Istanbulis.

Hambaimplantaadi diagramm
Hambaimplantaadi diagramm

Hamba spoon Türkiye linnas

  • Definitsioon : hambaspoon (või Hollywood Smile) on hammaste nähtavale osale asetatud kest. Sellel hamba välispinda katval mikroproteesil on puhtalt esteetiline funktsioon.

    Seda kasutatakse struktuurse defekti, lõhenenud või värvi muutnud hamba parandamiseks. See võimaldab muuta hammaste kuju, tooni ja asetust, aga eelkõige peita esteetilisi defekte, et väga kiiresti taastada ilus naeratus.
  • Millal kasutatakse Türkiye’s hambaspooni?
    Teie Türgi hambaarst võib soovitada hambaspooni pragude, katkiste, värvi muutnud või halvasti asetsevate hammaste jaoks. Samuti aitab see parandada kiipe või hambavahesid. Lisaks on see ka parim alternatiiv valgete hammaste taastamiseks, kui valgendamine ei ole mõjunud.
Hambaspoonide proovimine
Hambaspoonide proovimine

Millised on erinevad hambaspooni tüübid?

  • Komposiithambaspoon : see on valmistatud pehmest vaigupastast ja on mõeldud peamiselt lõhenenud hammastele. Selle spooni ehitab ja vormib otse Türgi hambakirurg, kes konstrueerib selle otse patsiendi suhu. Komposiitspoonid maksavad vähem.

    Need on vähem usaldusväärsed ja vähem esteetilised kui portselanspoonid. Spoonide paigaldamine võtab mõnikord vaid ühe päeva. Nende eluiga võib olla kuni 5 aastat (aga juhtub, et esteetiline tulemus halveneb märgatavalt 2-3 aasta pärast).
  • Portselanist hambaspoon : Hambaspoon valmistatakse laboris eritellimusel (suurus, kuju ja värv). See on tugev ja vastupidav kuni 10 aastat. Patsiendilt eemaldatakse vähem hambaemaili kui traditsioonilise spooniga. Hind on kõrgem kui klassikalisel spoonil. Pärishammaste värvi imitatsioon on täiuslik. Värv säilib, kuna need on vastupidavad hapetele ja värvainetele. See ei ima niiskust.
  • Keraamiline hambaspoon : see on valmistatud vastupidavast metalliliste omadustega materjalist. See on ka kohandatud disainitud pärast hammaste vormimist hambakirurgi poolt.

    Türgis kasutatakse kahte peamist keraamilist spooni: Lumineersi spoonid, mis on mõeldud ideaalselt joondatud hammastega patsientidele, ja Emax spoonid , mis pakuvad laia kohandamisvalikut. Hambakoed on vähem kahjustatud, kuid need maksavad patsiendile veelgi rohkem.

Kuidas toimub Hollywoodi naeratuse rakendamine Türkiye linnas?

Spooni paigaldamine Istanbulis toimub kolmes etapis. Esimene seisneb maski valmistamises, mis võimaldab määrata tulevaste spoonide kuju, välimust ja paigutust patsiendil.

Teine samm on hambaspoonide loomine emaili ettevalmistusega. Kolmas samm seisneb lõplike spoonide paigaldamises kohaliku tuimestuse all.

Kuue spooni puhul võib operatsioon kesta 4 tundi. Enne lõplikku paigaldamist tehakse esialgne katse. Need kolm etappi võivad toimuda erinevate seansside ajal.

Video, mis selgitab hambaspoonide paigaldamist

Kui kaua hambaspoonid Istanbulis kestavad?

Hambaspooni eluiga sõltub kasutatavast materjalist. Vähem vastupidav vaik võib kesta paar aastat. Keraamiline spoon kestab umbes 20 aastat . Selle eluea optimeerimiseks on vajalik suurepärane suuhügieen (pehme hambaharja kasutamine, regulaarne ketendus, tubakatarbimise piiramine jne).

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Hambaspoon on vastunäidustatud bruksismi, närvideta hammaste, polükaariese või periodontaalse haiguse korral. See ei sobi inimestele, kes tarbivad liiga magusat või happelist dieeti, ega paadunud suitsetajatele. Pärast paigaldamist on riskideks igemete kerge turse, tundlikkus teatud külma või kuuma toidu suhtes, ebamugavustunne, mis aja jooksul kaob.

Kas operatsioon teeb haiget? Kui jah, siis kui kaua?

Operatsioon ei tee haiget, sest see viiakse läbi kohaliku tuimestuse all. Anesteesia lõppedes võib tunda ebamugavustunnet. See võib kesta 1 kuni 2 päeva, kuni olete spooniga harjunud.

Minimaalne viibimisaeg Istanbulis või Antalyas

Minimaalne viibimisaeg Türgis hambaspooni paigaldamiseks on 6-8 päeva .

Kui palju maksab hambavineer Türkiye?

Hambaspooni hind varieerub sõltuvalt kasutatavast materjalist. Türgis maksab see komposiitspooni puhul 180–240 eurot ja keraamilise spooni puhul 210–290 eurot .

Hambaspooni diagramm
Hambaspooni diagramm

Hambakroon Türkiye linnas

  • Definitsioon: Hambakroon on kunstlik protees, mis taastab väga kahjustatud hamba kuju ja funktsiooni. Fikseeritud ja stabiilne, aitab see säilitada habrast hammast, millel on struktuurse kahjustuse oht. Türgi hambaarstidel on kroonide paigaldamisel laialdased kogemused. Need on “korkide” kujul olevad proteesid, mis asetatakse hammastele.
  • Millal kasutatakse Türkiye’s hambakrooni?
    Hambakrooni paigaldamine võib osutuda vajalikuks hapra, värvi muutnud või isegi kahjustatud hamba korral. Samuti on oluline asendada märkimisväärne kogus hambastruktuuri või kaitsta ohustatud hambaseinu. Hambakrooni on võimalik kasutada ka lihtsalt hammaste esteetika parandamiseks .
Diagramm hambakroonidel

Millised on erinevad hambakroonide tüübid?

Kroonid valmistatakse hambalaboris hambajäljendi või skaneeringu põhjal. Need võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest ja seetõttu erinevad nende hinnad oluliselt.

  • Metallkeraamiline kroon : see on valmistatud metallisulamist toega ja keraamilise proteesiga. See on kõige levinum tüüp, kuna see on väga vastupidav ja pika elueaga.
  • Keraamiline-keraamiline kroon : see on valmistatud täielikult bioühilduvast keraamikast. Läbipaistev, annab väga loomuliku ja esteetilise tulemuse.
  • Metallist kroon : valmistatud täielikult metallist, metallist kroon on tugev ja vastupidav. See on taskukohase hinnaga kättesaadav ja pakub kolme tüüpi viimistlusi: kuldne, hõbe, vask. Need ei ole aga esteetilised, mistõttu kasutatakse neid üldiselt molaarproteeside jaoks.
  • Vaigukroon : see on valmistatud pehmest ja kergesti vormitavast pastast. Seda kasutatakse rohkem ajutise proteesina, kuni teie lõplik kroon on valmistatud.
  • Portselanist metallist kroon : neil on metallist südamik ja peal keraamiline kate. See on hinna ja kvaliteedi suhte osas parim valik. Kroon jäljendab patsiendi enda hammast. See on kõige populaarsem kroon Türkiye hambakliinikutes
  • Metallivaba kroon : neid peetakse parimateks, kuid need on väga kallid. Nende kroonide karkass on valmistatud tsirkooniumoksiidist. See parandab hamba esteetikat ega kahjusta närimisel vastashammast.

Kuidas toimub Türkiye’s hambakrooni paigaldamine?

Hambakrooni paigaldamine Istanbulis või Antalyas nõuab esmast lihvimist , et korrastada hamba seinad ja vormimine, et valmistada eritellimusel valmistatud hambakroon. Teine samm seisneb proteesi ehitamise ajal ajutise hamba tegemises.

Teisel seansil asetab Türgi hambaarst lõpliku krooni, kuid enne seda määratakse prooviga hambakrooni ideaalne sobivus.

Selgitav video hambakroonide kohta

Kui kaua kestab hambakroon Istanbulis?

Hambakrooni eluiga võib olla kuni 25 aastat, kui on täidetud hooldustingimused: suurepärane hambahügieen, tervislik ja tasakaalustatud toitumine, regulaarne hooldus.

Krooni kaitsmiseks õõnsuste ja korrosiooni eest on vaja harjutada regulaarset ketendust. Samuti on soovitatav piirata alkoholi tarbimist ja suitsetamist.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Hambakrooni paigaldamine on vastunäidustatud bruksismi, juurte halva seisundi või kahjustatud lõualuu korral. Tõepoolest, selleks, et kroon oleks kindlalt ankurdatud ja täidaks kõik oma funktsioonid, tuleb see asetada tervele alusele.

Tavalised riskid on paigaldusjärgne turse ja isoleeritud valu. Tüsistuste hulka kuuluvad ka infektsioonid või hambaaluse lahtitulek ning neid tuleb raskemate tüsistuste vältimiseks kiiresti ravida.

Kas operatsioon teeb haiget? Kui jah, siis kui kaua?

Hambakrooni paigaldamine toimub kohaliku tuimestuse all või üldnarkoosis, kui see hõlmab suurt hambastruktuuri. Kui anesteesia mõju kaob, võib patsient tunda valu või ebamugavustunnet, mis peaks valuvaigistite või antibiootikumidega kaduma.

Kui kaua on Istanbulis viibimise minimaalne kestus?

Hambakroonide paigaldamine nõuab Istanbulis või Antalyas viibimist 6–7 päeva.

Kui palju maksab hambakroon Türkiye?

Türgis maksab keraamilise krooni paigaldamine 170–230 eurot ja tsirkooniumoksiidi krooni paigaldamine 190–250 eurot .

Illustreeriv diagramm hambakroonidel
Illustreeriv diagramm hambakroonidel

Miks minna Istanbuli hambakliinikusse?

Istanbulis Türgis pakutakse hambaravi mitte ainult kohalikele kodanikele, vaid ka suurele hulgale välispatsientidele. Hambaravil Türkiye linnas on palju eeliseid:

  • Kõrgelt kvalifitseeritud Türgi hambaarstid
  • Kaasaegsed hambaravikliinikud
  • Kvaliteetsed materjalid proteesimiseks
  • Individuaalsem ja personaalsem lähenemine
  • Täiustatud tehnika ja valutu ravi
  • Patsientidele mugavad tingimused
Hammaste kontroll
Hammaste kontroll

Islami religioonis ei ole hambakirurgia haram. See on halal ja aktsepteeritud, kuna nende eesmärk on defekti parandada. Ärge võtke riske, usaldage ParimKliinik.com-i. Ühendame teid parimate hambakliinikutega parima hinnaga.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kas patsiendid saavad Türgis hambaravi jaoks tervisekindlustust?

Üldine tervisekindlustus hüvitab Türgis 50% suuliste uuringute, hammaste eemaldamise, konservatiivse hambaravi ja juureraviga seotud kuludest. Nii ka erakorraline ravi.

Hambakirurgiaga seotud hooldus ei kuulu Türgi sotsiaalkindlustuse alla. Mõned rahvusvahelised tervisekindlustusseltsid võivad seda tüüpi operatsioonide kuludest siiski osaliselt hüvitada.

Tänu Türgi ostujõule, mis on palju madalam kui sellises riigis nagu Euroopas, on hooldus saadaval palju soodsamate hindadega. Hinnavahe ulatub kohati väga suurte summadeni.

Kõik sõltub tehtud operatsiooni iseloomust. Sellegipoolest ei koorma hambaravi üldiselt keha. Sportlikku tegevust saab jätkata mõne tunni pärast või kõige rohkem 1 või 2 päeva pärast.

Sellised riigid nagu Rumeenia või Ungari on tuntud oma odava hambaravi poolest. Odavaimate riikide edetabelis on ka Türgi. Ta pakub ka parima kvaliteediga hooldust.

Kuigi tüsistused pärast hambaravi Türgis on haruldased, võivad need tekkida erandkorras. Kui see nii on, tuleb kiiresti ühendust võtta hambakirurgiga.

Autori kohta

Laura

Minu nimi on Laura. Olen töötanud meditsiini- ja teaduskirjanikuna alates 2004. aastast. Tänu enam kui 15-aastasele kogemusele selles valdkonnas on mul laialdased teadmised mitmesuguste dokumentide, sealhulgas teaduslike ja meditsiiniliste teadusartiklite ning konverentsikokkuvõtete kirjutamise, tõlkimise ja toimetamise alal.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️