Hambaravi Ungaris

hambaraviturism ungari 3
Kirjutas Laurence

Kõik, mida pead teadma Ungari hambakirurgia kohta! Mis on keskmine hind Budapestis? Meie nõuanded edukaks hambaraviks Ungaris.

ParimKliinik.com teavitab teid Ungari hambakirurgiast ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Hambakirurgia hinnad Ungaris

Keskmine hambaravi maksumus Ungaris, Budapestis on 2200 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 1800 eurost kuni 2600 euroni.

Sekkumised Hind Ungari
Konsultatsioonitasud Tasuta
Hambaimplantaat + kroon 700 eurot
Portselan spoon 300 eurot
Täielik hammaste implantatsioon 5000 eurot
Lennupilet 70 eurot
Hotell 50 eurot

Mis on hambaraviturism?

Hambaraviturism on lihtsalt välismaale reisimine, et saada Budapestis Ungaris hambaravi . Tänu kvaliteetsele ja suhteliselt odavale hambaravile on sellest saanud eurooplaste seas populaarne marsruut.

Hambaravi Ungaris

Raske on täpselt teada, kui palju patsiente igal aastal välismaale hambaravile sõidab, sest patsiendid ega hambaarstid ei pea seda avalikustama. Mõnede hinnangute kohaselt on see aga 60–70 000 patsienti aastas, kellest peaaegu pooled reisivad ravi saamiseks Ungarisse. Hambaimplantaadid ja suukirurgia on kõige levinumad ravimeetodid, mida eurooplased välismaal saavad.

Ja Ungari hambaarstid ei võta vastu ainult külalisi Euroopast; paljud patsiendid tulevad ka naaberriikidest, nagu Prantsusmaa, Saksamaa, Austria, Šveits ja Itaalia. See Ungari hambakliinik väidab, et 21% selle patsientidest on pärit Prantsusmaalt, 25% Saksamaalt ja 28% Austriast.

Saksamaalt ja Austriast pärit patsiendid hakkasid Ungari piiri ületama, et saada odavamaid hambaravioperatsioone 1980. aastatel. Nii tekkisid sellised “hambaarstilinnad” nagu Mosonmagyaróvár, kus on 160 hambaarstipraksist, kuid kus elab vaid 32 000 elanikku.

Odavlennufirmade tulekuga said patsiendid soodsalt reisida kaugematest piirkondadest. Järk-järgult tekkisid Budapestis muud hambaarstipraksised, et pakkuda lennureisijatele rohkem mugavust.

Miks lasta oma hambaid Ungaris ravida?

Põhjused, miks inimesed reisivad Ungarisse hambakirurgiasse, on järgmised:

  • Hind: ilmselt suurim põhjus, miks inimesed Ungaris kosmeetilise hambaravi teevad, on raha, mida nad säästavad võrreldes eraraviga Euroopas – eriti hambaimplantaatide ja spoonide puhul, mis võivad maksta tuhandeid raamatuid.
  • Koolitus ja kvalifikatsioon: Ungaris läbivad hambaarstid põhjaliku koolituse ja on hästi reguleeritud.
  • Kaasaegsed seadmed: paljud Ungari kliinikud on investeerinud palju uusimasse tehnoloogiasse, et muuta hambaravi võimalikult tõhusaks, kiireks ja mugavaks.
  • Ravi kiirus: NHS-i ooteajad on kurikuulsalt pikad – mitte see, mida soovite, kui teil on hambavalu. Selle asemel, et oodata kuude kaupa ravi oma kodumaal, saavad patsiendid Ungaris hambaravi saada mõne päevaga.
  • Suurepärased võimalused: rõhk on klienditeenindusel ja kogemuse nauditavaks muutmisel, mõned kliinikud pakuvad spaa-laadseid rajatisi, mida patsiendid saavad oma viibimise ajal kasutada.
  • Asukoht: Prantsusmaalt vaid 2-tunnise lennukisõidu kaugusel on võimalik läbi viia konsultatsioone ja teatud raviprotseduure ilma Ungaris ööbimata.
  • Linnaekskursioon: kui reisite välismaale, võite sama hästi minna maalilisse kohta. Budapestil ja selle ümbruskonnal on turismi ja vaba aja veetmise osas palju pakkuda.

Hambaarstide koolitus Budapestis

Ungari vanim meditsiinikool, Semmelweisi ülikool, asutati 1769. aastal ja see võtab igal aastal vastu riigi suurima hambaarstiüliõpilaste arvu. Budapesti südames asuv hotell pakub hambaarsti koolitust ungari, prantsuse ja saksa keeles.

Igal aastal on peaaegu pooled selle hambaarsti lõpetajatest välismaalased, mis annab tunnistust õpetamise kvaliteedist. Koolituse lõpus saavad lõpetajad hambameditsiini doktori (DMD).

Hambaarstid, kes soovivad omandada kvalifikatsiooni mõnel erialal, nagu ortodontia, parodontoloogia või hambaproteesid, peavad esmalt läbima 36 kuud tööalase praktika. Seejärel saavad nad naasta ülikooli, et lõpetada aspirantuur.

Ungari hambaarstide määrus

EL-i liikmena peavad kõik Ungaris praktiseerivad hambaarstid järgima EL-i standardeid. Lisaks peavad nad registreeruma tervishoiuministeeriumis, mis väljastab tõendi neile, kes suudavad teatud aktiivsust näidata. Selle litsentsi säilitamiseks peab hambaarst olema kursis kehtivate standarditega, osaledes regulaarselt seminaridel, konverentsidel jne.

Paljud Ungari hambaarstid on registreeritud ka Ungari Meditsiinikojas (Magyar Orvosi Kamara – MOK). Kuigi see akrediteering on vabatahtlik, on see prestiiži märk. Seetõttu püüavad paljud hambaarstid seda saavutada, täites rangeid kriteeriume. See liikmelisus on element, mida tuleb Ungarist hambaarsti otsimisel arvesse võtta.

Ungari kliinikud ei allu pidevale jälgimisele, kuid eeldatakse, et teatud kvaliteeditasemeni jõudnud hambaarst hoolib oma kliiniku tööst. Kui soovite Ungaris kosmeetilist hambaravi tehes olla rahulik, võite valida selle, millel on ISO 9001 akrediteering.

Kuhu Ungaris hambaarsti juurde minna

Kui olete oma uurimistööd piiranud ja otsustanud Ungaris ravi otsida, peate ikkagi valima, millist kliinikut kasutada. Kas valite hambaarsti pealinnas Budapestis või mõnes väiksemas linnas?

Hambaimplantaadid Budapestis

Paljud Ungari parimad hambaravikliinikud asuvad ajaloolises pealinnas Budapestis. Budapesti hambaarstid on hästi tuntud oma kõrge kvaliteeditaseme poolest kosmeetilise hambaravi ja rutiinse hambaravi osas.

Mõned Budapesti hambakliinikud pakuvad oma majutust, kuid isegi kui teie oma ei paku, on majutusvõimalusi igale maitsele ja eelarvele. 3-tärni hotellitoad Budapestis on saadaval alates umbes 55 eurost öö kohta.

Tasub võtta aega, et ka Budapesti vaatamisväärsustega tutvuda. Kuni 1872. aastani olid Doonau poolt jagatud linn Buda ja Pest eraldi. Kuigi nad on nüüd ühendatud, säilitavad nad igaüks oma iseloomu. Buda, künklik linn, on koduks lossile, kust avaneb suurepärane vaade jõele ja ülejäänud linnale.

Jalutuskäik annab teile linna maitse, kuid teil on vaja paar päeva, et seda omas tempos uurida. Mõned kliinikud pakuvad isegi oma ekskursioone ja turismiprogramme, mida saate oma hambaarsti visiidiga kaasata. Külastage mõnda spaakuurorti, mille poolest Ungari on kuulus, et lõõgastuda veidi enne või pärast hambaravi.

Muud sihtkohad

Pealinnast eemal asuvates kohtades nagu Mosonmagyaróvári kliinikute jõudmine võtab veidi kauem aega – kuid jällegi ei tohiks teil olla probleeme reisil abi hankimisega. Võib juhtuda, et kaugemates piirkondades on hinnad veelgi madalamad.

Otselennud Ungarisse kestavad umbes 2 tundi. Seetõttu saab lihtsa konsultatsiooni või ravi läbi viia ühe päevaga. Keerulisemate raviprotseduuride (nt hambaimplantaatide) puhul peate tõenäoliselt jääma mõneks ööks ja võib-olla tegema mitu visiiti.

Miks mitte alustada tasuta hinnapakkumise hankimisest meie soovitatud hambakliinikutelt Ungaris? Täitke lihtsalt mõned andmed ja üks meie hambaraviturismi esindajatest võtab teiega peagi ühendust, et arutada teie ravi ja hinna üle.

Miks on Ungaris odavam?

Võib eeldada, et madalamad hinnad on madalamate hooldusstandardite ja vananenud seadmete tagajärg. Vastupidi, paljud Ungari hambakliinikud on varustatud tipptasemel seadmetega ja pakuvad hooldustaset, mis ületab kaugelt paljude Euroopa kliinikute oma.

Tegelikult määravad ravikulud suuresti äritegevuse üldkulud. Budapestis ei ole äripindade rentimine nii kallis kui näiteks Londonis. Kommunaalid, palgad ja ülalpidamine on samuti odavamad.

Need säästud lisanduvad kiiresti ja võimaldavad hambaarstidel pakkuda oma teenuseid suhteliselt odavalt. Suuremate kasumimarginaalidega saavad nad ka rohkem investeerida seadmetesse ja rajatistesse, et parandada oma patsientide kogemusi.

Hambaraviturismi tõus ise on samuti aidanud hoida hindu madalal ja standardid kõrgel. Kuna üha rohkem hambaarste avab oma uksed patsientidele sellistest riikidest nagu Ühendkuningriik, Prantsusmaa ja Saksamaa, konkureerivad nad pidevalt üksteisega, et pakkuda parimat võimalikku teenust.

Pidage meeles, et mitte kõik Ungari hambaarstid ei ole neid investeeringuid tehnoloogiasse, koolitusse ja rajatistesse. See tähendab, et te ei peaks lihtsalt otsima odavaimat võimalikku ravi. Tehke oma uurimistööd, vaadates veebis Ungari hambaraviturismi ülevaateid ja esitades palju küsimusi, et teie valitud kliinik pakuks teile vajalikku hooldust.

Hambaimplantaatide hankimine Ungaris

Kui olete leidnud kliiniku, millega olete rahul, peate osalema konsultatsioonil. See on oluline ravi planeerimiseks, täpse maksumuse arvutamiseks ja veendumaks, et olete kõigega rahul.

Konsultatsioonid on sageli tasuta ja mõned kliinikud võivad minna nii kaugele, et pakuvad tasuta lennujaamatransporti ja isegi hüvitavad teie lennukulud, kui jätkate kavandatud raviga.

Vajalike visiitide pikkus ja arv sõltub teie implantaatide tüübist.

Implantatsiooni protseduur

Traditsioonilised implantaadid paigaldatakse etapiviisiliselt. Kõigepealt sisestatakse implantaat ise lõualuusse ja igemekude õmmeldakse kohale tagasi. Implantaadi settimine ja luuga sulandumine võtab neli kuni kuus kuud.

Järgmisel visiidil paigaldatakse abutment ja selle katteks võite saada ajutise krooni. Umbes kaks nädalat hiljem on aeg suu mõõta, et implantaadi kroon või sild sobiks ideaalselt. Valmistamine võtab tavaliselt paar päeva, mille jooksul saad koju minna või minipausi nautida.

Kogu protseduur nõuab kolme või nelja visiiti mitme kuu jooksul.

All-on-4 implantaadid

Ungaris saab kõiki neljale implantaate paigaldada vaid ühe päevaga, mistõttu on need Ungaris hambaimplantaate paigaldavate patsientide jaoks populaarne valik. Kuna nende jaoks on vaja ainult nelja implantaati alumisse lõualuu ja kuut ülemisse lõualuusse, on need ka odavamad kui traditsiooniliste implantaatide suutäis.

Patsientidel võidakse siiski soovitada jääda mõneks päevaks, et hambaarst saaks edenemist jälgida, kuid see ei ole vajalik nädalaks jäämiseks. Algul paigaldatakse ajutised proteesid ja mõne kuu pärast peate tagasi pöörduma, et need asendada püsiva komplektiga.

Teie jaoks sobiva hambaarsti leidmine

Hambaarstide valik Ungaris võib olla pisut ülekaalukas, kui hakkate oma võimalusi kaaluma. Õnneks oleme meie kõrgete kvaliteedi-, hooldus- ja teenindusstandardite põhjal juba valinud välja meie arvates Ungari parimad hambaarstid (vaadake siit, kuidas me kliinikuid valime).

Tasuta hinnapakkumise saamiseks võite ühendust võtta nende kliinikutega, klõpsates allpool ja edastades meile oma kontaktandmed.

Soovitame enne välismaale ravile asumist konsulteerida oma tavapärase hambaarstiga. Nad suudavad tuvastada kõik suuõõne terviseprobleemid, mis võivad takistada teil hambaimplantaate või muid ravimeetodeid välismaal. Täpse hinnapakkumise saamiseks peate võib-olla hankima ka panoraamröntgenipildi, mis saadetakse Ungari kliinikusse.

Küsimused, mida oma hambaarstilt küsida

Kui otsite Ungarist oma vajadustele vastavat parimat hambaarsti, esitage siin mõned küsimused, et veenduda, et kõik alused on kaetud:

  • Kuidas nad oma konsultatsioone pakuvad?
  • Millal määratakse teile ravi eest kindel hind?
  • Mis on hinna sees ja mille eest peate lisaks maksma?
  • Kuidas neid akrediteeritakse?
  • Millist hooldust nad teile tervenemise ajal pakuvad?
  • Millise järelhoolduse peate pärast naasmist korraldama?
  • Kas nad pakuvad kindlustust ja/või garantiisid?
  • Mis juhtub, kui pärast tagasipöördumist tekivad tüsistused?

Ungari hambaarstide ülevaated

Kui uurite Ungaris oma hambaravi võimalusi, on eksamid selle protsessi oluline osa. Tahad teada, kuidas oli kogemus teistel inimestel, kes said Ungaris sellist ravi nagu kroonid, spoonid ja hambaimplantaadid.

Kuid kuna võrgus on saadaval nii palju teavet (ja mitte kõik aus), võite tunda end pisut ülekoormatuna. Teie jaoks lihtsamaks tegemiseks oleme kogunud mõned kasulikud kommentaarid ja näpunäited inimestelt, kes on reisinud Ungarisse hambaoperatsioonile. Siit leiate teavet järgmise kohta:

  • Ungaris teostatud hambaravi tüübid
  • Esinduse kaudu broneerimise eelised
  • Mida oodata saabumisel
  • Kuidas kliinikut valida
  • Võimalikud puudused

Need kõik on positiivsed elemendid, mida tuleb arvestada, kui proovite välja selgitada, kas hambaraviturism on teie jaoks õige. Kui te pole veel meie välisriigi hambaravi juhendit lugenud, vaadake seda, et saada rohkem näpunäiteid ja teavet.

Kui soovid saada aimu vajaliku hambaravi maksumusest, saad kohe küsida tasuta hinnapakkumist. Peate lihtsalt sisestama mõned andmed ja peagi teavitatakse teid Ungaris soovitatud hambaarstide ravikuludest.

Järeldus

On selge, miks nii paljud inimesed otsustavad Ungaris hambaimplantaate ravida. Riigil on hambaraviturismi alal väljakujunenud maine. Sellegipoolest tuleb veel paljusid asju kaaluda, kui otsustate, kas hambaraviturism Ungaris on teie jaoks õige.

Loodame, et see juhend on aidanud teil mõista oma võimalusi ja valmistuda reisiks, kui otsustate edasi liikuda.

Pidage meeles, et alloleval nupul klõpsates saate Ungaris oma hambaravi jaoks tasuta hinnapakkumise saada. Sisestage lihtsalt mõned üksikasjad ja üks meie hambaraviturismi esindajatest võtab teiega ühendust ja esitab kohustustevaba hinnapakkumise soovitud töö kohta. Võite olla üllatunud, kui palju saate säästa, kui reisite välismaale ravile Ungaris!

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️