Lumineersi hambaspoonid Tuneesias

hambaspooni hind 1
Kirjutas Laura

Kõik, mida pead teadma lumineeride kohta Tuneesias! Mis on Tunise keskmine hind? Meie nõuanded edukatele lumineerijatele Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid Lumineersi hambaspoonidest Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Lumineersi hambaspoonide hind Tuneesias

Keskmine Lumineersi hambaspooni maksumus Tuneesias Tunises on 370 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 300 eurost kuni 440 euroni.

Sekkumine Tuneesia hind
Lumineersi hambaspoon 370 €

Mis on Lumineersi hambavineer?

Lumineers on spooniäris suur nimi ning on kogunud tuntust tänu turundustegevusele ja pakutava toote kvaliteedile.

Lumineersi spoonide ilu seisneb selles, et neid saab liimida hamba pinnale sarnaselt kunstküünele. Spooni paigaldamiseks ei pea hammast “ette valmistama” – st emaili pole vaja eemaldada. Entusiastlikud patsiendid arvavad, et see on spoonide kuldstandard, ja küsivad Lumineerit nimepidi.

Kuid mitte kõik patsiendid pole head kandidaadid Lumineersi spoonide jaoks. Minu kogemuse kohaselt kandideerib üks patsient kümnest ettevalmistamata spoonile ja kuus patsienti kümnest on minimaalse ettevalmistusega spooni kandidaat.

Kes on hea kandidaat Lumineersi jaoks?

No-prep või minimaalse ettevalmistusega spoonid sobivad ainult patsientidele, kellel on terved hambad ja kes peavad oma naeratusele volüümi lisama. Nende hulka võivad kuuluda patsiendid, kellel on hamba väljatõmbamine või kelle hammaste vahel on märgatavad vahed.

Spoonid on aditiivne protseduur ja ka kõige õhemad spoonid lisavad hambale volüümi. Kuna Lumineersi spoonid nõuavad vähe ettevalmistust või üldse mitte, annab nende lisamine juba täis naeratuse juurde mahuka esteetika. See võib tunduda ebaloomulik ja tulemuseks on Hollywoodi naeratus, mida paljud inimesed püüavad vältida.

Loe ka: Hambaspoonide hind Türgis

Kas ma saan oma naeratust parandada ilma Lumineersita?

Kui ma näen patsiente, kes on huvitatud Lumineersi spoonidest, ei taha nad nii väga Lumineeri. Selle asemel tahavad nad oma naeratust kosmeetilise hambaravi abil parandada. Lumineers Spoonid on lihtsalt nimi, mida nad teavad.

DURAthin Spoonid on teine kaubamärk, mida me oma kontoris sageli kasutame ettevalmistuseta ja minimaalse ettevalmistusega spoonide jaoks. Minu kogemuse kohaselt pakuvad DURAthin spoonid loomulikumat naeratust, millel on samad eelised kui Lumineersi spoonid.

Kaariese ja lagunemisega patsientidele, kes ei soovi minimaalse ettevalmistusega spooni, saame naeratust täiustada ka muude kosmeetiliste protseduuridega. Kroonide ja spoonide kombinatsiooni saab paigutada, et tagada sama esteetika nagu Lumineers, lisades keerukama kosmeetilise protseduuri tugevust.

Kui sa pole aga veel jõudnud lõpphammaste faasi, ei ole ühepäevane naeratus soovitatav. Enne selle punktini jõudmist tuleb uurida palju muid võimalusi, mis võimaldavad prognoositavamat ravikuuri ja paremaid tulemusi.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laura

Minu nimi on Laura. Olen töötanud meditsiini- ja teaduskirjanikuna alates 2004. aastast. Tänu enam kui 15-aastasele kogemusele selles valdkonnas on mul laialdased teadmised mitmesuguste dokumentide, sealhulgas teaduslike ja meditsiiniliste teadusartiklite ning konverentsikokkuvõtete kirjutamise, tõlkimise ja toimetamise alal.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️