Lumineers Facets in Türkiye

lumineers facets hind Türkiye 1
Kirjutas Maria

Kõik, mida pead teadma Türkiye lumineerspoonide kohta! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukate Lumineers® spoonide jaoks.

ParimKliinik.com teavitab teid Lumineersi hambaspoonidest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Lumineersi hambaspoonide hinnad Türkiye linnas

Lumineers® hambaspooni keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 300 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 180 eurost kuni 390 euroni . Hind varieerub sõltuvalt kliiniku mainest ja spoonide kogusest.

Protseduur viiakse läbi kohaliku tuimestuse all ja kestab nädal. Istanbulis viibimise pikkus on 8 päeva, 4 hambaarsti külastusega. Hind sisaldab operatsiooni ja ravimeid. Lõpptulemus on kohe näha.

Tsirkooniumoksiidi hambaspoon 180 €
Keraamiline hambaspoon 200 €
Emax hambaspoon 250 €
Lumineersi hambaspoon 390 €

Mis on Lumineersi hambavineer?

Lumineersi spoonid Türgis on üliõhukesed hammaste katted , mis on valmistatud naturaalsest portselanist või muust esmaklassilisest materjalist. Pärast fikseerimist annavad need kohesed tulemused, et anda teile ideaalne naeratus. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele.

Need kõrvaldavad teie naeratuse väiksemad puudused, mis ei õigusta suuremate kosmeetiliste protseduuride vajadust ja neid saab sujuvalt rakendada teie olemasolevale hambale .

Operatsioon on üldiselt palju vähem invasiivne kui portselanspooni paigaldamine. Istanbuli või Antalya hambaravi Lumineerid on valmistatud portselanist , mis on äärmiselt tugev ja vastupidav materjal.

Enne Lumineersi hambaspoonide paigaldamist
Enne Lumineer hambaspoonide paigaldamist

Hamba spoon on üks populaarsemaid viise hamba kuju, välimuse ja värvi muutmiseks. Tänapäeval on patsientidel tänu täiustatud tehnoloogiatele , materjalidele ja tehnikatele rohkem spoonivalikuid kui kunagi varem.

Türgi hambakliinikud on spetsialiseerunud suhteliselt uut tüüpi spoonihooldusele Lumineers®. Kui soovite oma naeratuses kosmeetilisi muudatusi teha, võivad Lumineersi spoonid olla ideaalne lahendus .

Enamikul juhtudel saavutavad Lumineersi spoonid Türgis tugeva, isikupärase naeratuse ja katavad puudused. Lumineerid on õhukesed ja vajavad enne paigaldamist hambapinnalt mõne millimeetri emaili eemaldamist . Lumineers® spoonid Istanbulis ja Antalyas saab asetada otse algsele hambastruktuurile.

Lumineersi hambaspooni varjundi valik
Lumineersi hambaspooni varjundi valik

Lumineers Spoonid Türgis võivad parandada kõverate ja valesti asetatud hammaste väljanägemist, anda teile valgema ja säravama naeratuse, peita mõranenud või lõhenenud hamba, katta hammaste vahed, anda mugaval viisil loomuliku välimuse , anda õhukese portselanikihi igal hambal, olema kergesti hooldatav tugeva ja vastupidava pinnaga.

Türkiye spooni kasutatakse erinevatel eesmärkidel. Hambaspoonid peetakse püsivaks lahenduseks väiksematele hammaste ebatäiuslikkusele, nagu värvimuutus, praod, kiibid ja isegi tugevalt määrdunud või värvi muutnud hambad või hambatäidised.

Spooni kasutatakse maskina, et varjata hambapinna ebatasasusi. Türgi hambaarst meie hambaravikeskuses Istanbulis ja Antalyas pakub teile pärast hambakliinikus luutaseme kontrollimist traditsioonilisi spooni, portselanspooni või Lumineers® spooni.

Enne ja pärast fotod

avant apres facette dentaire turquie
Détartrage + facettes
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Miks valida Lumineersi spoonid?

Lumineerid on unikaalne tahk. Lumineersi spoonide peamine eelis on see, et need ei nõua samal tasemel hambapinna ettevalmistust kui traditsioonilised spoonid, kuna need on üliõhukesed ja liimitakse kiiresti hambapinnaga.

Türgi hambaspoonid on suurepärane võimalus oma naeratuse kiireks muutmiseks väiksemate hambavigade jaoks. Parim võimalus oma naeratuse parandamiseks ja esteetilisest vaatepunktist loomulikum väljanägemiseks on külastada Istanbuli või Antalya hambakliinikut ning teile pakutakse patsiendile parima teenuse osana spoonide komplekti.

Kui hammaste vahel on vahe ja tunnete piinlikkust. Lumineers on kiire ja mitteinvasiivne protseduur hammaste vahede kõrvaldamiseks.

Need võivad anda hammastele loomuliku ja terve välimuse ning kuna need on väga õhukesed ja neid hoiab paigal eriline väga tugev side (natuke nagu Super Glue), on vaja väga vähe hambaid ette valmistada.

Ja see võib parandada hammaste värvi, kuju ja asendit. Konkreetse portselani tooni saab valida, et pakkuda õiget värvi , et parandada üksikut värvi muutnud või määrdunud hammast või muuta esihambad (tavaliselt ülemised) heledamaks.

Spoon võib taastada lõhenenud hamba terve välimuse. Portselan katab kogu hamba esiosa, katkise osa asendab paksem osa. Spooni saab kasutada ka väikeste tühimike täitmiseks , kui ortodontia (breketid) ei sobi. Kui hammas on veidi valesti joondatud, võib mõnikord asetada spooni, et see teistega joondada.

Kui teie hammastel on kõrvalekaldeid või defekte, töötab ka komposiitliimimine väga hästi. Liimimine ei kesta nii kaua kui tahk või Lumineer ning värv on tuhm ega peegelda valgust nagu Lumineer; Liimimise positiivne külg on aga selle taskukohasus võrreldes faceti või Lumineeriga.

Lumineersi hambaspoonide eelised

Hamba spooni kest
Hamba spooni kest

Lumineersi hambaspoonil on palju eeliseid võrreldes sarnaste ravimeetoditega. Kõige olulisem eelis murelike patsientide jaoks, kes hambakliinikuid külastavad, on see, et enne Lumineersi pealekandmist pole vaja hammastes valusaid muutusi teha. Tekid ise on nii õhukesed ja silmapaistmatud, et kõne ja toitmine on harva mõjutatud.

Siin on mõned muud Lumineersi eelised:

  • Need kestavad üle 20 aasta.
  • Ei mingit hamba sisemiste mehhanismide jõhkrat puurimist
  • Süste pole.
  • Ei mingit valu ega ebamugavustunnet.
  • Türgi hambakliinikus on vaja ainult kahte hambaarsti visiiti.
  • Võimalus paigutada mitu Lumineerit korraga.
  • Täiuslikud pärlvalged hambad, mis näevad peaaegu välja nagu loomulik hammas.
  • Palju õhemad kaaned.
  • Täiesti pöörduv ravi.
  • Täiusliku naeratuse tulemus.

Lumineersi hambaspooni eeliseks on ka see, et te ei pea kandma ajutisi spooni, oodates oma püsispoonide freesimist hambalaboris.

Pärast traditsiooniliste spoonide esmast vastuvõttu peate kandma ajutisi hambaid kuni järgmise kohtumiseni, et kaitsta oma praegu tundlikku hammast ja varjata selle väära välimust.

Need ajutised hambad ei ole hambalabori eritellimusel valmistatud ja ei pruugi sobida teie naeratusega . Seetõttu pole paljud patsiendid ajutiste spoonide välimuse ja tunnetusega rahul.

Patsiendi naeratus
Patsiendi naeratus

Mille poolest erinevad Lumineersi tahud?

Lumineersi hambaspoonid on valmistatud portselanist, mis on tuntud oma erakordse tugevuse poolest. Kuigi Lumineerid on palju õhemad kui portselanspoonid, on nende purunemise või purunemise tõenäosus väiksem . Lisaks saab portselani värvi muuta ja tasakaalustada. See tähendab, et on võimalik saavutada erinevaid läbipaistmatuse ja läbipaistvuse tasemeid.

Lisaks on üks peamisi põhjuseid, miks Lumineersi hambaspooni on nii lihtne paigaldada, see, et eelnevalt on vaja vähe söövitamist. Portselanspoonide puhul võib olla vaja hambaid püsivalt muuta või puurida, et tagada parim võimalik sobivus.

Kuid Dental Lumineers pakub Türgi hambakliinikuid külastades kaunist lõpptoodet ilma igasuguse puurimise, anesteesia või ulatusliku söövitamiseta.

Ainuüksi see tegur võib vähendada hambaravitoolis viibimise aega peaaegu poole võrra võrreldes traditsiooniliste spoonidega ning parima naeratuse disaini saavutamiseks pakutakse kvaliteetset teenust.

Hamba spooni kest
Hamba spooni kest

Esmasel visiidil võib hambaarst võtta hambumusest jäljendi ja teha röntgenpildi, et teha kindlaks, kuidas hambad täpselt kokku sobivad. Hammustusjäljed saadetakse laborisse, et teie Lumineerid saaks eritellimusel valmistada.

Hambaarst uurib hoolikalt ka hambaid, veendumaks, et seal pole hambakaariest ega igemehaiguse tunnuseid. Koos valite koos tema ja tema meeskonnaga Lumineeride värvi (võib-olla, et see sobiks teie uute valgendatud hammastega) ja arutage soovitud läbipaistvuse taset.

Lumineerid liimitakse hammaste külge teisel kohtumisel. Kui Lumineerid on paigas, poleerib hambaarst neid hoolikalt, kuni need on täiesti siledad . Selle silumise eeliseks on see, et bakterid ja värvained ei saa kergesti Lumineeri pinnale kleepuda.

Lumineerid on lõpuks lahku läinud. Kuni selle hetkeni on need endiselt kinnitatud kohtadesse, kus hammustusjäljed näitavad, et hambad loomulikult kohtuvad. Hooldus on lõppenud, jättes ilusa valge naeratuse ja täiuslikud terved hambad.

Hambaspooni värvi testimine
Hambaspooni värvi testimine

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Lumineersi hambaspoonide paigaldamisel võivad esineda haruldased riskid :

  • Hammaste tundlikkus;
  • Värvi ebaühtlus;
  • igemepõletik;
  • Igemete ärritus;
  • tahkude halb paigutus;
  • Varjuerinevused hammaste ja spoonide vahel.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Lisaks on see operatsioon islamis lubatud. See on halal ja mitte-haram operatsioon, kuna see annab meditsiinilist kasu ja parandab inimese elukvaliteeti.

Kaua need kestavad?

Lumineerid on progressiivsed spoonid, mis võimaldavad teil kiiresti ja valutult saavutada Hollywoodi naeratuse . Lumineerid on tugevad ja vastupidavad, täpselt nagu looduslikud hambad.

Paljud patsiendid eelistavad Lumineereid traditsioonilistele spoonidele, kuna Lumineers vajavad vähe ettevalmistust või üldse mitte. Lumineersi hambaspoonid on loodud kestma 10–20 aastat hea suuhügieeni ja -hooldusega.

See tähendab hammaste harjamist kaks korda päevas, hambaniidi kasutamist iga päev ja regulaarsete kontrollide planeerimist hambaravikliinikutes üle kogu Türgi. See tagab, et teie hambad ja igemed on terved , andes teile naeratuse, mis kestab aastaid.

Nende aastate jooksul saab Lumineersi jaoks hambaravi teha muretult. Neile antakse ka 5-aastane garantii ja need asendatakse tasuta. Küsige oma hambaarstilt üksikasju, kuna kehtivad teatud piirangud.

Kui palju maksab Lumineersi hambaspoon?

Lumineersi hambaspoonide hind Türgis võib erineda olenevalt hambakliinikust ja kaetavate hammaste arvust. Lumineersi hambaravi hind Türgis üksikhamba eest jääb aga tavaliselt 350–500 euro vahele.

Hambaspooni paigaldamise skeem
Hambaspooni paigaldamise skeem

Kas Lumineersi spooni saab kanda teistele spoonidele?

Kui spoon läheb lahti või kahjustub, ei tohiks patsient proovida seda ise parandada. Aja kokkuleppimiseks võtke meiega ühendust.

Hoidke ennist turvaliselt seni, kuni saate tulla, et hambaarst saaks probleemi hinnata ja määrata parima tegutsemisviisi. Ta võib olla võimeline valgustappe parandama või asendama, kui kahju on piisav. Hambaravi antakse patsiendile üle ja hambakliinik saab valutult konsultatsiooni alustada.

Kellele on Lumineerid mõeldud?

Lumineersi hambaspoonid võivad sobida kõigile, kes soovivad saada valuvaba naeratust. Neli viiest revaktsineerimispatsiendist on Lumineersi kandidaadid. Hambaravi Lumineerid on suurim edasiminek patsiendi soovitud naeratuse saavutamisel.

Need kontaktläätsekujulised “naeratuse kujundajad” on nii õhukesed, kuid samas nii tugevad, et pole vaja eemaldada tundlikku hambastruktuuri, kasutada anesteesiat ega proteese.ajutine ja seetõttu valutu. Olenemata patsiendi naeratusprobleemidest on Lumineers ideaalne lahendus .

Lumineersist saavad kasu teismelised ja eelteismelised ning enne raviplaani koostamist Türgi hambakliinikus teeb hambaarst patsiendist tavaliseks kontrolliks röntgenpildi. Lisaks on abikõlblikud ka HIV-iga patsiendid.

Lisaks tagame liikumispuudega (PRM) inimestele hõlpsa juurdepääsu meie ettevõtte kõikidele piirkondadele.

Kui palju maksab Lumineersi hambaspoon?

Türgis on Lumineersi hambaspooni keskmine maksumus 390 eurot, minimaalselt 180 eurot ja maksimaalselt 390 eurot . Istanbulis on hinnad alati veidi kallimad kui Ankaras, Antalyas või Izmiris. See hind varieerub sõltuvalt paigaldatavate spoonide arvust ja hambakirurgi mainest.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua Lumineersi spoonid kestavad?

Lumineersi hambaspoonid on eriti vastupidavad. Tänu nende eriti hoolikale tootmisprotsessile võivad need kesta üle 20 aasta. Nõuetekohase hoolduse korral naudite silmipimestavat naeratust paljudeks aastateks.

Ei, Lumineersi spooni saab paigaldada igas vanuses. Need võivad parandada kahjustatud, kulunud, värvilisi hambaid noortel või vanematel patsientidel. Neid saab panna isegi olemasolevatele proteesidele, et parandada nende välimust.

Lumineersi hambaspoonidele kehtib garantii 5 aastat alates nende paigaldamise päevast kõikjal maailmas. Kui probleem tekib, siis peamiselt sel perioodil. See on siiski väga haruldane ja enamik Lumineersi spoonidest peavad vastu probleemideta üle 20 aasta.

Jah, Lumineersi hambaspooni saab paigaldada, et varjata või vähendada kahe hamba vahelist ruumi, kaasa arvatud see, mis on “õnnehambad”. Patsient saab tagasi naeratuse, millega ta on ilma vaevarikka ortodontilise ravita täiesti rahul.

Parimate hindade saamiseks on huvitav lasta oma hambaspoonid paigaldada välismaale. Ungari on madalate hindade ja optimaalse kvaliteediga hambaraviturismi üks liidritest. Rumeenia ja Türgi pakuvad ka suurepäraseid ja odavaid teenuseid hambaspoonide või kroonide jaoks.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️