Hamba spoon Türkiye linnas

hambaspoon Türkiye 2 1
Kirjutas Émilie

Kas kaalute hambaspooni kasutamist Türkiye linnas? See ülim juhend sisaldab kõike, mida peate teadma hambaravi, operatsioonijärgse järelkontrolli ja kulude kohta Istanbulis. Küsi hinnapakkumist ja saa Türgis parim hind, et saada staarnaeratus.

ParimKliinik.com teavitab teid hambaspoonide paigaldamisest Türgis ja aitab broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juurde. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Hambaspoonide hind Türkiye linnas

Hambaspooni hind Türgis Istanbulis on 200 eurot. Sõltuvalt vajadustest võib Emax® või Lumineers® spooni hind varieeruda 180-350 euro vahel . Istanbulis viibimine on vajalik 8 päeva. Ravi kestab 1 nädal.

See hind sisaldab operatsioonieelset konsultatsiooni, röntgeni, jäljendit, paigutust, anesteesiat, hotelli- ja lennujaamatransporti. Tulemus kohe nähtav.

Tsirkooniumoksiidi hambaspoon 180 €
Keraamiline hambaspoon 200 €
Emax hambaspoon 250 €
Lumineersi hambaspoon 350 €

Hambaspoonid Türkiye linnas: ülim juhend

Istanbulis nimetatakse seda ka ” Hollywoodi naeratuseks “. Hambaspoon koosneb hammastele kestade asetamisest . Kogenud hambaarst, kvaliteetne spoon, 100% edukas operatsioon, kuid ennekõike väga taskukohane hind , nagu Antalya, on ka Istanbul eelistatud sihtkoht hammaste viimistlemiseks .

vali staarnaeratuse toon hambaspoonidega Istanbulis
Valige tahkude värv

Islami usundis ei ole hambaspoonide paigaldamine haram. Seda aktsepteeritakse, kui selle eesmärk on kõrvaldada hambaid mõjutav defekt.

Kas olete Türgis hambaspoonide jaoks valmis? Järgige juhti.

Mis on hambavineer?

Hambaspoon on hammastele sama, mis kunstküüned sõrmedele. Esteetilise hambaravi tehnika, mis seisneb õhukese materjali (sageli keraamilise või komposiitkile) liimimises hammaste nähtavale küljele.

enne pärast hambaspoonide tulemus Istanbulis
Enne ja pärast hambaspoonide tulemused Istanbulis

Naistele ja meestele mõeldud hambaspoonid korrigeerivad hammaste värvi või peidavad healoomulisi väärasendeid, nagu hammaste kattumine või vahekaugus.

Tehakse hambaravikabinetis, see ei sega närimise põhifunktsiooni. Samuti aitab see kaitsta hapraid hambaid ja säilitada emaili . Veelgi enam, seda on lihtne hooldada : igapäevane harjamine, kolm korda päevas.

Enne ja pärast fotod meie patsientidest Istanbulis

avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage + facettes
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage + facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie + facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Esteetiline lahendus väiksemateks parandusteks

Täiskasvanutele või alates 18. eluaastast soovitav hambaspooni paigaldamine Türgis saab toimuda vaid tervislike eluviisidega patsiendil.

Staarnaeratuse jaoks, nagu Instagrami kuulsused või mõjutajad, peate piirama liiga magusate või liiga happeliste toitude või jookide kasutamist. Olge ettevaatlik, küünte närimine või pliiatsi närimine ei ole enam võimalik.

Diagramm hambaspooni paigaldamise mõistmiseks Türkiye linnas
Diagramm hambaspooni paigaldamise mõistmiseks Türkiye linnas

See tehnika on efektiivne:

  • Plekid, mida hammaste valgendamisega enam eemaldada ei saa.
  • Lõhenenud, halvasti asetsevad hambad või hambadiasteem.
  • Kergelt katkised või kahjustatud hambad
  • Halvasti asetsevad lõikehambad.

Teisest küljest ei sobi hambaspoon kokku, kui kannatate bruksismi all. Tahked võivad kokku hõõruda. Ei närvide puudumisel ega polükaariese hammaste puhul. Sama ka periodontaalse haigusega.

Diagnoos hambaravikabinetis võimaldab täpselt kindlaks teha, kas hambaspooni on võimalik paigaldada või mitte. Soovitame parimaid hambaarste Istanbulis, Izmiris ja Antalyas.

Erinevat tüüpi hambaspoonid Türkiye linnas

Tipptasemel tehnoloogia, kvaliteetsed materjalid ja hambaspoonid on Türgis tunnustatud kui väga keerukad .

Eriti Istanbulis piisab linna võlust , aga ka operatsiooni kvaliteedist ja operatsioonide edukusest, et naeratus näole tuua.

Erinevus pärishammaste ja hambaspoonide vahel
Erinevus pärishammaste ja hambaspoonide vahel

Hambaspoonide valmistamiseks kasutatakse tavaliselt kahte tüüpi materjale: komposiitvaiku ja keraamikat . Mõlemad aitavad parandada naeratuse välimust ja luua harmoonilise naeratuse.

Komposiitvaik

Komposiitvaigust valmistatud hambavineer on hambaarsti poolt otse kabinetis asetatud kest. Selle paigaldamine ei nõua spetsiaalseid ettevalmistusi. Kest (valge täidis) vormitakse otse hambale. Siin on eelised:

  • Ühekordne kohtumine hammaste ebatäiuslikkuse peitmiseks ja hammaste täiuslikuks joondamiseks;
  • Kiire ravi kohese toimega, kuid ka odavam;
  • Hoolduse ja remondi lihtsus;
  • Lühem eluiga kui keraamikal.
Selgitav skeem hambaspoonidel
Selgitav skeem hambaspoonide paigaldamise kohta

Keraamika ja portselan

Keraamilise või portselanist hambaspooni valmistamiseks on vajalik hammaste jäljend. Teine kohtumine võimaldab hambaarstil spooni hambale tsementeerida. Siin on eelised:

  • Hammaste loomulik ja poolläbipaistev välimus elujõuliste hammaste jaoks;
  • Lihtne hooldada ja kauakestev püsivus. Need võivad kesta 20 aastat;
  • Kallim kui komposiit spoon, kuid vastupidavam;
  • Ärge muutke aja jooksul värvi.

Tsirkooniumoksiid

Tsirkoonium või tsirkoonium on looduslik keemiline ühend. See on igemega bioloogiliselt ühilduv. Valge värv, see pakub teatud läbipaistvust ja annab tahkudele loomuliku välimuse. Siin on eelised:

  • Hammaste loomulik ja läbipaistev välimus;
  • Tulemused on esteetilisest vaatepunktist rahuldavad;
  • Ei tuhmu aja jooksul. See talub sama hästi kohvi, teed või nikotiini.
Smile zikoonium spoonidega
Naerata tsirkooniumspoonidega

Parimad hambaspoonide kaubamärgid

Keraamiline spoon jääb komposiidiga võrreldes kõige populaarsemaks paljudel ilmselgetel põhjustel: see annab loomulikuma ja väga vastupidava efekti. Keraamilise spooni kaubamärkide ülevaade:

Emax® kaubamärk

IPS e.max® spoonid on registreeritud kaubamärk ja tähistavad kaubamärgi Emax toodetud portselanspooni .

Patsientide, aga ka Istanbuli hambaarstide seas väga populaarsed Emaxi hambaspoonid on eritellimusel vormitud plaadid, milles kasutatakse feldspaatilist keraamikat, klaasi ja liitiumi.

Seda kantakse hamba esiküljele, mis on viilitud 0,3 mm võrra, et pinda karestada ja hambaspoonid täiuslikult kinni hoida. See koostis muudab need aja jooksul vastupidavamaks.

Emaxi hambaspoonide eluiga on hinnanguliselt vahemikus 10 kuni 15 aastat või isegi rohkem, kui säilitate suurepärase elustiili.

Viilitud hamba skeem
Viilitud hamba skeem

Emaxi hambaspoonid on õhemad. Need pakuvad loomulikku välimust ja kerget poolläbipaistvust, võimaldades loomulikku välimust emailile lähemale .

Emaxi spoonide eeliseks on ka nende tervislik välimus ja bioühilduvus igemetega, sest need on valmistatud ilma metallita. Lisaks sobivad need ühtviisi hästi nii lõikehammastele, purihammastele kui ka mõnel juhul premolaaridele.

Lumineers® kaubamärk

Lumineers® on Ameerika hambaspoonide kaubamärk . Ta ilmus Hollywoodis 90ndatel ja väga kiiresti oli ta Hollywoodi staaride seas väga populaarne. Sellest ka nimi Hollywood Smile .

Läbipaistmatud valged ja väga poolläbipaistvad Lumineersi hambaspoonid tagavad säravad ja ideaalselt joondatud hambad. Selle paksus ei ületa 0,3 mm. Selle suhu panemine ei tohiks häirida närimisfunktsiooni ega lõualuu oklusiooni.

lumineers hambaspoon Türkiye linnas
Lumineers® hambaspoon Türkiye linnas

Enne Lumineersi hambaspoonide paigaldamist võetakse hambajäljendus. Kuid nende paigaldamiseks kulub umbes 3 nädalat.

Hambaspooni paigaldamise erinevad etapid Türkiye linnas

Hambaspooni paigaldamine Türgis on ülitäpne ortodontiline töö. See on eritellimusel valmistatud hambaravikabinetis hambakirurgi poolt.

Esimene konsultatsioon

Esimesel konsultatsioonil arutame läbi Sinu hammaste kuju ja asendi, nende suuruse ning vajalike hambaspoonide arvu. Vajadusel saab teha röntgeni ja hambakipsi .

Esimene hambaarsti konsultatsioon Istanbulis
Esimene hambaarsti konsultatsioon Istanbulis

Hammaste vormimine

See teine samm seisneb hammaste vormi tegemises. Pange tähele, et see ei ole vajalik, kui valite komposiitspooni. Teisest küljest on Emaxi või Lumineersi spoonide puhul see samm väga oluline.

Selleks kasutab arst alust, kuhu valatakse vaik. Seejärel pannakse see patsiendi suhu. Enne kandiku eemaldamist peate mõne minuti ootama, et vaik jääks hammastele hästi vormitud.

Hambahallituse loomine Istanbulis
Hambahallituse loomine Istanbulis

Hammaste ettevalmistus

Kui vormimine on lõpetatud, võib praktik kaaluda emaili kerget lihvimist, et aidata spoonidel kinnituda.

Poos

Hambakirurg määrib igale hambale tsemendi, mis võimaldab spoonil kleepuda. Operatsioon tehakse kohaliku anesteesia all. Operatsiooni kestus varieerub vahemikus 35 minutit kuni 4 tundi . Pange tähele, et enne hambaspoonide lõplikku liimimist tehakse ajutine test.

Pärast hambaspoonide paigaldamist Türkiye
Pärast hambaspoonide paigaldamist Türkiye

Pärast paigaldamist

Esimestel järgnevatel tundidel tunnete väikest ebamugavust, eriti söögi ajal. Kuid see kaob järk-järgult, kui harjute oma uute hammastega. Järgmise kahe päeva jooksul on planeeritud kontroll, et kontrollida spoonide nakkumist igemete ja emailiga.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Hambaspoonide paigaldamisel võivad esineda haruldased riskid :

  • Värvide sobitamise probleemid;
  • Hammaste tundlikkus kuuma ja külma suhtes;
  • Põletikulised igemed;
  • Hammaste lagunemise võimalus;
  • Allergiline reaktsioon anesteesiale.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Selgitav video hambaspooni paigaldamise kohta

Olulised juhised

Hambaspoonid, nagu ka loomulikud hambad, ei ole hambaaukude eest kaitstud. Lisaks jätkavad igemed spoonide ümber kasvamist ja suuhooldus on vajalik.

Spooni hooldamine nõuab vähe pingutusi:

  • Hammaste harjamine pehmete harjastega hambaharjaga;
  • mustusest vabanemiseks vajaliku hambaniidi kasutamine;
  • Regulaarne katlakivi eemaldamine, et hoida valget värvi.

Piirake kohvi, tee või tubaka tarbimist, mis võivad hambaid ja spooni pruunistada. Samuti olge ettevaatlik karamelli- ja artišokilehtedega või mis tahes toiduga, mis võib lõualuule tõmbuda.

enne ja pärast foto hambaspoonidest
Enne ja pärast foto hambaspoonidest

Esteetiline ja hambaravi turism Türkiye linnas

Meditsiini- ja hambaraviturismi paradiis Türgi ei vaja tutvustamist. Esteetilise kõrgtehnoloogia asukoht Istanbul on täis parimaid ilukirurgia ja spoonide või hambaimplantaatide hambakirurgia aadresse.

Bosporuse väina suurepärase maastiku, tipptasemel turismi- ja meditsiiniinfrastruktuuriga kliinikute, aga ka taskukohaste operatsioonide maksumuse vahel tehakse valik Türgi jaoks kiiresti.

Kas teil on HIV? Teile on reserveeritud spetsiaalne hambaravikliinik hambaspoonide paigaldamiseks teie ja personali täielikuks ohutuseks.

Loe ka: all-on-4 hambaimplantaat Türgis

Suurepärane panoraamvaade Istanbulile vaatega Bosporuse väinale
Suurepärane panoraamvaade Istanbulile vaatega Bosporuse väinale

Meie pühendumus ligipääsetavuse tagamisele väljendub ratastoolide renditeenuses ja liikumispuudega inimeste personaalses abis.

Valige oma hambaarst targalt

Türgi on täis paljusid hambaravile spetsialiseerunud hambakirurge, eriti Istanbulis. Kuid mis puudutab hambaarsti, kes paigaldab teie hambaspooni Türgis, siis on parem valida parim , et vältida ebaõnnestunud operatsiooni.

Arvestades, et see operatsioon on kohandatud ja pöördumatu, on oluline valida pädev ja kogenud hambaarst .

Valmistage oma viibimine ette

Valmistage ette oma reis Türki . Kui teil on teatud Euroopa riikide isikutunnistus, pole teil vaja viisat ega isegi passi.

Meie koordinaator pakub teile kõikehõlmavat paketti, mis sisaldab lennupiletit, taksot, majutust, tõlki, ravi ja ravimeid. See valem piirab kulusid ja väldib ebameeldivaid üllatusi.

hambaravi koordinaator Istanbulis, Türkiye
Hambaravi koordinaator Istanbulis, Türkiye

Kui kaua spoon kestab?

Spoonide pikaealisus on suurepärane, kui need on täielikult emailiga seotud. Need võivad kesta kuni 20 aastat või rohkem täisportselanspooni puhul või 7 kuni 10 aastat komposiitspooni puhul.

Kas spoonid võivad värvida?

Aja jooksul võivad odavamatest materjalidest valmistatud hambaspoonid määrduda ja/või värvi muuta. Kuigi komposiitspoonid võivad aja jooksul värvi muutuda, on portselanspoonide värvimine äärmiselt keeruline .

Kui kauaks peaksite Türkiye’s viibima hambaspoonide saamiseks?

Istanbulis viibimine on vajalik 8 päeva . Miski ei takista teid kauemaks jäämast, et hinnata riigi ilu või testida oma uute hammaste võrgutavat jõudu.

Meditsiiniliste hinnapakkumiste arvutamine koordinaatori poolt
Meditsiinilise kalkulatsiooni koostamine koordinaatori poolt

Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua hambaspoonid Türgis vastu peavad?

Türkiye’sse paigutatud hambaspoonid on pika elueaga. Nende eluiga varieerub sõltuvalt nende kvaliteedist. Komposiitspoonide puhul on see 7–10 aastat. Teisest küljest võib see portselanist või keraamilisest spoonist ulatuda kuni 20 aastani.

Komposiit- või keraamiliste hambaspoonide paigaldamine on hea meetod kattuvate hammaste korrigeerimiseks, eriti kui need on nõrgad. Loomuliku, esteetilise ja püsiva tulemuse saamiseks tuleb need aga mõõtu võtta.

Vajadusel on täiesti võimalik hambaspooni liimida keraamiliste kroonide külge. Seda juhul, kui hambakroon on purunenud. Halvasti asetatud krooni peitmine hambaspooniga on seevastu rangelt keelatud.

Kõige parem on hambaid viilida kergelt, et vältida hammastele massi lisamist ja tagada väga tugev side. Spooni on võimalik paigaldada ka ilma hambaid lõikamata, kasutades üliõhukesi spooni nimega Lumineers®.

Hambaspoonid on sama tugevad kui loomulikud hambad. Võite süüa normaalselt, järgides mõningaid ettevaatusabinõusid: Vältige kõva, kleepuvat või happelist toitu. Närige aeglaselt ja hoolikalt. Kasutage pehmet hambaharja ja külastage regulaarselt oma hambaarsti.

Hambaspoonide paigaldamiseks Türgis on vajalik viibimine vähemalt 10 päeva. Kõigi raviprotseduuride lõpetamiseks kulub 7 päeva. Kuid te ei veeda kogu seda aega hambakliinikus. Vajalik on vaid 4 hambaarsti konsultatsiooni.

Hambaspoonide paigaldamine Istanbulis ei tee haiget. See on valutu ja ohutu protseduur, sest pole vaja hambaid elustada. Kui on vaja viilida mitu hammast, tehakse operatsioon üldnarkoosis. Te ei tunne valu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️