Hammaste valgendamise hind Ungaris

Ungari hammaste valgendamine 1
Kirjutas Erika

Hammaste valgendamine Ungaris võib olla väga tõhus, kuid väga lihtne viis hammaste värvi heledamaks muutmiseks ilma hambapinda eemaldamata. See ei muuda hammaste värvi, kuid muudab olemasoleva värvi heledamaks.

ParimKliinik.com teavitab teid hammaste valgendamisest Ungaris ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Hammaste valgendamise hind Ungaris

Hammaste valgendamise keskmine maksumus Ungaris Budapestis on 190 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 140 eurost kuni 240 euroni.

Sekkumine Hind Ungari
Hammaste valgendamine 190 €

Milleks kasutatakse hammaste valgendamist?

Hammaste valgendamine Ungaris võib olla väga tõhus, kuid samas väga lihtne viis hambavärvi heledamaks muutmiseks ilma hambapinda eemaldamata. See ei muuda hammaste värvi, kuid muudab olemasoleva värvi heledamaks.

Millest koosneb hammaste valgendamise protseduur Ungaris?

Ungari hambaarst rakendab igemetele keemilise barjääri, mis kaitseb neid valgendamise ajal. Seejärel kantakse hammastele valgenduslahus ja kemikaal aktiveeritakse soojuse või soojuse ja valguse kombineerimise teel. Kui valgendusprotsess on lõppenud, on barjäär ühes tükis kergesti eemaldatav. Kui hammast on ravitud juurest, saab varem närvi sisaldanud kanali uuesti avada ja sinna asetada valgendustoode.

Kui kaua protseduur aega võtab?

Hammaste valgendamise protseduur Ungaris võtab tavaliselt rohkem kui tunni, kuid teie hambaarst annab teile nõu teie konkreetsete vajaduste kohta.

Kas ma jään tulemustega rahule?

Hammaste valgendamise tulemused Ungaris võivad varieeruda sõltuvalt hammaste algsest toonist. Hambad kipuvad aja jooksul veidi tumenema. Mõju kestab ligikaudu 1 kuni 3 aastat, kuigi mõnikord võib see kesta kauem.

Millal ei pruugi pleegitamine toimida?

Hammaste valgendamine Ungaris võib teie olemasolevate hammaste värvi ainult heledamaks muuta. Teine võimalus on muuta hamba toon kindla tooni vastu. Valgendamine toimib ka loomulike hammaste puhul. See ei ole efektiivne “vale” hammaste puhul, olgu need millised tahes. See hõlmab hambaproteesid, kroonid ja spoonid. Kui proteesid on määrdunud või värvi muutnud, võib olla kasulik külastada Budapesti hambaarsti ja paluda neil need puhastada. Määrdunud spoonid, kroonid ja proteesid võivad vajada väljavahetamist. Küsige uuesti oma hambaarstilt.

Kuidas hoolitsen oma hammaste eest pärast hammaste valgendamist Ungaris?

Rääkige oma hambaarstiga, kuidas oma hammaste värvi säilitada ja millised tooted on selle efekti säilitamiseks saadaval. Iga inimese elustiil tuleb hinnata, kuid hea suuhügieen ja regulaarne hügienisti juures käimine aitab efekti kauem säilitada. Mõned inimesed leiavad, et nende hambad on tundlikud esimestel päevadel pärast ravi, kuid see tundlikkus kaob varsti pärast seda. Teie hambaarst annab teile nõu toodete kohta, mida saate selle tundlikkuse vastu võitlemiseks kasutada.

Millest protseduur koosneb?

Elutähtsa hamba puhul paneb Budapesti hambaarst valgendustoote peale spetsiaalselt disainitud kandiku abil, mis sobib suhu nagu igemekaitse. Seejärel aktiveeritakse kemikaal kuumuse või soojuse ja valguse kombinatsiooni abil. Toote toimeaineks on tavaliselt vesinikperoksiid või karbamiidperoksiid. Kui hammast on ravitud juurest, saab varem närvi sisaldanud kanali uuesti avada ja sinna asetada valgendustoode. Mõlemal juhul tuleb protseduuri korrata, kuni saavutatakse õige toon.

Kui kaua protseduur aega võtab?

Kõigepealt peate kaks või kolm korda hambaarsti külastama. Teie hambaarst peab valmistama suukaitse ja võtma selle jaoks jäljendid esimesel vastuvõtul. Kui teie hambaarst on ravi alustanud, peate seda kodus jätkama. See tähendab, et peate valgendit kasutama regulaarselt 2–4 nädala jooksul, 30 minutit kuni 1 tund korraga. Mõningaid uuemaid tooteid saab aga peale kanda 8 tundi korraga, mis tähendab, et rahuldav tulemus on saavutatav juba nädalaga.

Miks peaksid mu hambad valgendamist vajama?

Igaüks on erinev; ja nagu meie juuste ja naha värvus, on ka meie hammaste värv erinev. Mõned hambad on kollaka varjundiga, teised on beežimad ja väga vähesed on tegelikult “valged”. Hambad muutuvad ka vanusega kollaseks ning toidu ja jookide (nt tee, kohv ja mustsõstrad) tõttu võivad need muutuda pinnale määrdunud. Hambakivi võib mõjutada ka hammaste värvi. Mõnel inimesel võivad hammaste sees olla plekid. Selle põhjuseks võivad olla teatud antibiootikumid või väikesed praod hammastes, mis imavad plekki.

Kas ma jään Ungaris tulemustega rahule?

Ravi tulemused võivad varieeruda sõltuvalt hammaste algsest toonist. Hambad kipuvad aja jooksul veidi tumenema. Mõju kestab ligikaudu 1 kuni 3 aastat, kuigi mõnikord võib see kesta kauem. Mõned inimesed leiavad, et nende hambad on esimestel päevadel pärast ravi tundlikud, kuid see taandub mõne aja pärast.

Aga kodukomplektid?

Käsimüügikomplekte ei soovitata kasutada, kuna need sisaldavad vaid vähesel määral vesinikperoksiidi, muutes toote vähem tõhusaks. Mõned sisaldavad ka kergeid happeid, teised aga abrasiivsed. Kuigi need tooted on odavamad, on valgendamine keeruline raviprotseduur ning seda peaks tegema alles hambaarst pärast hammaste põhjalikku uurimist ja hindamist. Väga oluline on järgida hambaarsti antud juhiseid ja tagada, et külastaksite soovitatud järelkontrolli.

Millal ei pruugi pleegitamine toimida?

Valgendamine võib teie olemasolevate hammaste värvi ainult heledamaks muuta. Teine võimalus on muuta hamba toon kindla tooni vastu. Valgendamine toimib ka loomulike hammaste puhul. See ei ole efektiivne “vale” hammaste puhul, olgu need millised tahes. See hõlmab hambaproteesid, kroonid ja spoonid. Kui proteesid on määrdunud või värvi muutnud, võib olla abi hambaarsti külastamisest ja paluda neil need puhastada. Määrdunud spoonid, kroonid ja proteesid võivad vajada väljavahetamist. Küsige uuesti oma hambaarstilt.

Aga valgendava hambapastaga?

Nüüd saate osta mitmeid valgendavaid hambapastasid. Kuigi need ei mõjuta hamba loomulikku värvi, eemaldavad need tõhusalt plekke ja parandavad seega hamba üldist välimust. Valgendav hambapasta võib aidata säilitada hammaste välimust ka pärast seda, kui need on professionaalselt valgendatud.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️