In vitro viljastamine Tuneesias

in vitro viljastamine Tuneesia 1
Kirjutas Maria

Kõik, mida pead teadma kehavälise viljastamise kohta Tuneesias! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded edukaks in vitro viljastamiseks Tuneesias.

ParimKliinik.com annab teile teavet kehavälise viljastamise kohta Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud arstide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kehavälise viljastamise hind Tuneesias

Tuneesia kehavälise viljastamise keskmine maksumus on 3100 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 2900 eurost kuni 3300 euroni.

Sekkumised Tuneesia hind
In vitro viljastamine 3100 €

Mis on kehaväline viljastamine?

Selleks, et rasedus toimuks loomulikult, vabastab munasarja ovulatsiooni ajal munaraku, mis liigub mööda munajuha, kus see kohtub spermaga, ja seejärel viljastatakse. Viljastatud munarakk siseneb emakaõõnde, kus see implanteerub emaka paksu seina (endomeetriumi).

IVF-i (in vitro viljastamise) abil stimuleeritakse munasarju tootma teatud arvu mune, mis seejärel kogutakse ja segatakse laboris spermaga, võimaldades viljastumist. Arenevaid embrüoid jälgitakse tähelepanelikult ja kõige tervemad embrüod viiakse seejärel emakasse, et võimaldada implanteerimist.

In vitro viljastamine Tuneesias on mitmeid protseduure, mida tehakse viljatuse raviks, eriti üle 40-aastastel naistel. Seda võib kasutada ka teatud terviseseisundite, nagu ovulatsioonihäired, enneaegne munasarjapuudulikkus, munajuha kahjustus, endometrioos, seletamatu viljatus, emaka fibroidid, spermatosoidide tootmine või kahjustus, varasem steriliseerimine või munajuhade ablatsioon, geneetiline häire või viljakuse säilitamine, raviks. vähihaiged.

Mida sisaldab in vitro viljastamise (IVF) protseduur?

In vitro viljastamine Tuneesias on pikk protsess ja võib kesta mitu kuud. Kuigi see protseduur suurendab teie rasestumisvõimalusi, pole siiski garantiid, et see on kõigile tõhus.

Enne IVF-iga jätkamist peate esmalt läbima teie ja teie partneri testid, nagu spermaanalüüs, munasarjade reservi test, nakkushaiguste sõeluuring, simuleeritud embrüosiirdamine ja emakaõõne uurimine.

Pärast sõeluuringut tehakse teile mõlemale IVF protseduurid:

Viljakusravimid – need on ravimid, mis on ette nähtud munasarjade stimuleerimiseks, et suurendada munarakkude tootmist. Tootma peab mitu muna, sest mõned neist ei arene ega viljastu pärast kogumist. Selles etapis kasutatakse munasarjade kontrollimiseks transvaginaalset ultraheli ja teie hormoonide taseme kontrollimiseks tehakse ka vereanalüüs.

Teie munad kogutakse väikese kirurgilise protseduuriga. See protseduur viiakse läbi uusima ultrahelitehnoloogia abil, et suunata nõel igasse munasarja munade ekstraheerimiseks. Tavaliselt kasutatakse protseduuri ajal propofoolipõhist anesteesiat.

Spermaproov – teie partneril palutakse toota spermaproov, mis kombineeritakse teie poolt viljastamiseks kogutud munarakkudega. Kui kasutate annetatud spermat, eemaldatakse see külmutamisest ja valmistatakse ette samal viisil.

Seemendamine – selle protseduuri käigus segatakse munarakud ja spermatosoidid ning hoitakse viljastamiseks laborinõudes. Kui viljastumise tõenäosus on väike, võib kasutada intratsütoplasmaatilist sperma süstimist (ICSI). Sel juhul süstitakse üks sperma otse munarakku; Mune jälgitakse hoolikalt, et näha, kas viljastumine toimub.

Embrüosiirdamine – kui viljastumine on edukas, toimub rakkude jagunemine; viljastatud mune nimetatakse nüüd embrüoteks. Need embrüod kantakse seejärel teie emakasse 3–5 päeva pärast munarakkude kogumist ja viljastamist. Alla 40-aastastele naistele võib siirdada ühe või kaks embrüot ning 40-aastastele ja vanematele naistele maksimaalselt 3 embrüot. Siirdatavate embrüote arvu tuleb piirata, et vältida mitmike sündimise ohtu.

Kui kaua peaksin viibima Tuneesias in vitro viljastamise (IVF) protseduuri jaoks?

Kuigi pärast embrüo siirdamist on soovitatav rahulikult võtta, suudavad mõned naised pärast protseduuri naasta oma tavapärase igapäevase rutiini juurde. Pange tähele, et plaanitud kontrollvisiidid kirurgi juurde on teie taastumiseks ja paranemiseks hädavajalikud ning et peate Tuneesias viibima 10–12 päeva. Siiski peaksite teadma ka võimalikke kõrvaltoimeid:

  • Väikese vedelikukoguse (mis võib olla läbipaistev või verine) väljavool pärast protseduuri.
  • Kerged krambid ja/või puhitus
  • Kõhukinnisus
  • Rindade tundlikkus

Mis on in vitro viljastamise (IVF) protseduuride taastumisaeg Tuneesias?

12 päeva pärast munarakkude kogumist teeb teie arst vereanalüüsi, et kontrollida, kas te olete rase. Seetõttu peate pärast IVF-i veidi kauem kohapeal viibima, et tagada kõigi protseduuride täielik edu.

Millist jälgimist on vaja Tuneesias in vitro viljastamise (IVF) protseduuride jaoks?

IVF-i kasutamisel on nõustamine väga oluline; kõik peaksid mõistma, et mitte kõik IVF-i protseduurid ei anna häid tulemusi. On tungivalt soovitatav, et paarid saaksid IVF-ravi ajal ja pärast seda asjakohast nõustamist.

Milline on in vitro viljastamise (IVF) protseduuride edukus Tuneesias?

IVF-i edukus sõltub mitmest tegurist, sealhulgas ema vanusest, elustiilist, viljatuse põhjusest ja reproduktiivsest ajaloost. Alla 35-aastastest saavutab edu 40%, 36-41-aastastest 25% ja üle 42-aastastest ainult 4%. Samuti peate mõistma, et raseduse määr ei ole täpselt sama, mis elussündimus. Lisaks peaksite teadma, et IVF-iga kaasnevad väikesed riskid, näiteks võib tekkida iiveldus või oksendamine, hingamisraskused, minestamine, kõhuvalu ja puhitus ning võimalik kaalutõus.

Kas Tuneesias on in vitro viljastamise (IVF) protseduuridele alternatiive?

In vitro viljastamine ei ole ainus võimalik viljatuse ravi. Muud viljakusravid, mida tuleks kaaluda, võivad hõlmata järgmist:

Emakasisene viljastamine – tavaliselt nimetatakse kunstlikuks viljastamiseks. Selle protseduuri käigus sisestatakse sperma teie emakasse ovulatsiooni ajal emakakaela kaudu.

Kirurgia – mõnel juhul peavad mehed ja naised läbima korrigeeriva operatsiooni, kui nende suguelundid põhjustavad viljakusprobleeme. Sellised korrigeerivad kirurgilised võimalused võivad aidata, ilma et oleks vaja muid viljatusravi.

Elustiili muutused – viljatusravi asemel võib teie viljakuse spetsialist soovitada teil teha mitmeid elustiili muutusi, mis võivad neid probleeme põhjustada. See võib hõlmata kehakaalu vähendamist, alkoholitarbimise vähendamist ja suitsetamisest loobumist.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️