In vitro viljastamine Türkiye linnas

kehavälise viljastamise hind e1616166019275 1
Kirjutas Manuella

IVF (in vitro viljastamine) on Türgis kunstliku viljastamise tehnika, mille eesmärk on ravida viljatust väljaspool naise keha viljastamise ja ühe või mitme embrüo emakasse viimise teel.

ParimKliinik.com teavitab teid in vitro viljastamisest Türgis ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on in vitro viljastamise hind Türkiye linnas?

In vitro viljastamise keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 2200 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 2000 eurost kuni 2700 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
In vitro viljastamine 2200 €

Paljunemisraskused sunnivad paljusid paare kasutama PMA-d (meditsiiniline abistav viljastamine), et täita oma soov saada last. Liiga kõrged hinnad Euroopas ja jätkuvalt pikenevad viivitused sunnivad tulevasi vanemaid otsima kiiremaid ja kättesaadavamaid lahendusi .

Tänapäeval on nende vaieldamatute eeliste tõttu nende prioriteediks IVF Türgis (in vitro viljastamine).

Mis on in vitro viljastamine?

In vitro viljastamist Türgis (IVF) kasutatakse Türgis viljatuse raviks. See on abitehnoloogia, mis võimaldab viljatutel paaridel saada terve lapse vanemateks. Türgi IVF-kliinikud on kogu maailmas tuntud oma laitmatute teenuste ja kõrgetasemelise viljatusravi poolest.

Miks valida Türkiye IVF?

Põhjuseid on mitu:

  • Türgi arstid töötavad kaasaegsetes infrastruktuurides, edukuse määr ulatub 75%-ni;
  • Türgis, eelkõige Istanbulis, Ankaras, Izmiris ja Antalyas, on asutatud üle 140 IVF-i praktiseeriva kliiniku;
  • Viimase põlvkonna seadmed, mis järgivad tervise- ja ohutusstandardeid, on ISO 9001 sertifikaadiga ja JCI (Joint Commission International) akrediteeritud;
  • Väga kiired töötlemisajad. Paar nädalat võrreldes Euroopa keskmise pooleteise aastaga;
  • Haldusformaalsused ei ole väga piiravad, sest jäävad samaks, mis turistidele;
  • IVF-i maksumus Türgis 60% odavam kui Euroopas.

IVF-i edukuse määr Türkiye linnas

Loomuliku sigimise edukus on 20–30-aastastel noorpaaridel 25%. IVF-i keskmine edukuse määr Euroopas näib olevat madalam, 20,3% katse kohta.

Türkiye’s on kuvatud edukuse määr järgmine:

  • alla 40-aastaste paaride puhul 40–50%, ulatudes kuni 65%ni ja alla 35-aastaste naiste puhul isegi 71%ni;
  • 25–30% üle 40-aastaste paaride puhul, kuni 54% 40–45-aastaste naiste puhul.

Millist IVF-i Türkiye linnas valida?

PMA protseduure on erinevaid. Arst peab valima teile sobiva meetodi, lähtudes vanusekriteeriumidest, samuti paari viljatuse põhjuseid hindavate analüüside tulemustest.

Kellele on IVF mõeldud?

IVF Türgis on väga tõhus meditsiiniline lahendus üle 40-aastaste ja/või teatud tunnustega naiste viljatusprobleemidele: vähenenud funktsionaalsed munasarjad, kahjustatud või ummistunud munajuhad, emakafibroidid, emakapolüübid jne. IVF võimaldab kompenseerida ka isa spermatosoidide arvu nõrkust või ebapiisavust.

Nagu igal pool mujal, korraldab Türgis IVF-i – aga ka kõiki teisi kunstliku viljastamise protsesse – multidistsiplinaarne arstide meeskond, kuhu kuuluvad günekoloog, aga ka psühholoog, embrüoloog, biomeditsiinile spetsialiseerunud personal ning loomulikult õdede ja õdede meeskond. hooldajad.

IVF-i kontseptsioon

“In vitro” tähendab ladina keeles “klaasis”, see tähendab “katseklaasis” viljastamiseks. Seetõttu peeti esimesi IVF-i järgseid sünnitusi katseklaasi beebideks. Kontseptsioon seisneb viljastamisprotsessi “in vivo” reprodutseerimises laboris, seega “elusolendite sees”.

Eduvõimaluste suurendamiseks kogub arst pärast hormonaalset ravi mitut naissoost sugurakku – munarakke. See on ette nähtud munasarjade stimuleerimiseks ja aitab suurendada munarakkude tootmist. Samal ajal, kui aeg käes, kogub tulevane isa kliiniku ruumides onaneerimise teel oma spermat (isassugurakke).

Ootsüüdid asetatakse inkubaatorisse, mida nimetatakse Petri tassiks ja mida ümbritseb ligikaudu 100 000 spermatosoidi. See keskkond taastoodab looduslikke temperatuuritingimusi, samuti hapniku ja süsinikdioksiidi olemasolu ja rõhku. Kaamera võimaldab jälgida sugurakkude omavahelist vastasmõju ja seeläbi nende arengut.

Päeva pärast teevad arstid kindlaks, millised munad on viljastatud. Nad peavad jääma inkubaatorisse 2–5 päeva enne emakasse siirdamist, kui embrüoloog otsustab optimaalse hetke.

Lugege meie faili: IVF PGD koos lapse soo valikuga Türgis

Muud meditsiinilise abiga sigimise meetodid

Kuna Türgi meditsiin areneb teadusuuringute tipptasemel, on kõik PMA protsessid Türgis võimalikud.

Sperma intratsütoplasmaatiline süstimine – ICSI

Sperma intratsütoplasmaatiline süstimine on eelkõige suunatud ebapiisava spermatootmise ja/või liikumispuudega isadele.

Süstimine toimub võimsa mikroskoobi all. Embrüoloog reprodutseerib sperma loomulikku tungimist munaraku kromosoome ümbritsevasse tsütoplasmasse. Selleks peab see läbima follikulaarsed rakud, zona pellucida, seejärel munarakku kaitsva plasmamembraani. Isassuguraat valitakse parimate elementide hulgast, et suurendada eduvõimalusi.

Suurendatud sperma süstimine – IMSI

Täiustatud sperma süstimist nimetatakse ka Scored Intra Cytoplasmic Sperm Injection (SICSI). Uusim PMA meetod, see on isegi tõhusam kui ICSI isade jaoks, kellel on raske sperma kahjustus. See kasutab sama põhimõtet, veelgi võimsama mikroskoobiga, tänu millele saab sperma veelgi rangemalt selekteerida.

IMSI võimaldab välistada spermatosoidid, mille peas on vakuoolid. Tõepoolest, need väikesed kraatrid on märk liiga killustatud DNA-st, mis takistab embrüo elujõulisust.

Emakasisene viljastamine – IUI

Emakasisene viljastamine ei läbi kehavälise viljastamise etappi, vaid süstimine toimub otse emakasse. Sperma valitakse välja, seejärel süstitakse viljastamise õnnestumiseks sobival ajal.

See tehnika on peamiselt suunatud alla 35-aastastele naistele, sest pärast seda vanust langeb selle edukuse määr alla 12%.

Kuidas toimub IVF Türkiye linnas?

IVF Türkiye linnas toimub mitmes etapis.

1 – Testid enne IVF-i Türkiye linnas

Arstide esimeseks ülesandeks on viljatuse põhjuste väljaselgitamine, eelkõige kõige asjakohasema kunstliku viljastamise meetodi väljaselgitamine. Sõltuvalt erinevate uuringute tulemustest võib arst lisaks konkreetsele dieedile määrata ka uimastiravi.

Sperma hindamise test

Sperma hindamise test võimaldab välja selgitada isa sperma võimaliku vastutuse naise rasestumist takistades. Analüüside eesmärk on hinnata spermatosoidide tihedust ja nende liikuvust.

Progesterooni test

Progesteroon on raseduse tervislikuks kulgemiseks hädavajalik hormoon. Test tagab, et see toodetakse menstruaaltsükli teisel poolel pärast ovulatsiooni.

Prolaktiini test

Prolaktiin on piimatootmise jaoks oluline hormoon. Teisest küljest, kui seda esineb liiga suures koguses, takistab see loote teket.

Munasarjade reservi test

Munasarjade reservuuring koosneb vereanalüüsist hormoonide analüüsimiseks, et hinnata munasarjade toodetud munarakkude arvu.

Munajuhade avatuse test

Munajuhade avatuse test keskendub ultraheli ajal uuritud munajuhade läbilaskvusele.

Nakkushaiguste sõeluuringud

Lõpuks on erinevate nakkushaiguste sõeluuring hädavajalik, et vältida ema ja lapse tüsistusi. Nende hulka kuuluvad B-hepatiidi, punetiste, klamüüdia, tuulerõugete või HIV tuvastamine.

2 — munasarjade stimulatsioon

Munasarjade stimulatsioon aitab organitel toota mitut muna, mitte tavaliselt ainult ühte. Ravi tuleb järgida menstruaaltsükli algusest kuni munaraku väljavõtmise kuupäevani.

3 — Munade väljatoomine

Munarakkude väljavõtmine toimub 36 tundi pärast GnRH või hCG hormoonide süstimist ovulatsiooni ajal. See viiakse läbi tupe kaudu arsti juhendava ultraheli kontrolli all ja kestab keskmiselt veerand tundi.

Günekoloog võtab follikulaarsed vedelikud, mille ta usaldab munarakud ekstraheeriva bioloogi kätte, enne kui need inkubaatorisse asetab.

4 — Seemendus

Sperma asetatakse inkubaatorisse. ICSI või IMSI puhul kasutatakse otse munarakku viimiseks ainult isassuguraati.

5 — Embrüo siirdamine

2–5 päeva pärast ekstraheerib embrüoloog kehavälise viljastamise teel saadud embrüod. Ülekantav arv sõltub vanemate valikust, kuni kolme embrüo piiresse. Embrüod, mida ei implanteerita, võib külmutada või klaasistada ja säilitada vedelas lämmastikus temperatuuril -196 °C. Vanemad võivad tõepoolest kaaluda uut üleviimist ebaõnnestumise või uue raseduse korral.

6 — rasedus

Rasedus normaliseerub. Kahe nädala jooksul pärast embrüote siirdamist koorub üks või mitu embrüot ja sisenevad emaka limaskesta. Seejärel kinnitab vereanalüüs protsessi edukust.

Seejärel määratakse rasedale ravi, mis kestab kuni kaheksanda rasedusnädalani. Kogu raseduse ajal tehakse tulevasele emale vereanalüüsid ja ultraheliuuringud, mis kinnitavad loote head arengut.

Kui rasedus ebaõnnestub, lõpetatakse hormoonravi. Günekoloogi ülesanne on määrata uue siirdamise kuupäev, kasutades külmutatud või klaasistunud ülemääraseid embrüoid.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK Küsimused seoses IVF-iga Türkiye linnas

Kui kaua ma peaksin IVF-i jaoks Türkiye's viibima?

Kogu ravi kestab 13 kuni 17 päeva. Munarakkude küpsemiseks ja väljavõtmiseks peaksite ootama 2–4 päeva; 3 kuni 5 päeva viljastamiseks laboris, seejärel embrüo valik, enne implanteerimist.

Kas ma saan Türgis IVF-i ajal lapse soo valida?

Türgis ei ole IVF-i ajal võimalik lapse sugu valida.

Mitu IVF-i on Türkiye linnas võimalik teha?

Kui IVF Türgis ebaõnnestub, saate protseduuri korrata nelja embrüo implantatsiooni piires.

Millised on Türkiye's IVF-i kasutamise tingimused?

Türgi seadused nõuavad, et IVF-i taotlev paar peab olema abielus ja neil on diagnoositud viljatus. IVF ei ole Türgis lubatud üksikutele naistele ega lesbipaaridele. Lisaks on sperma, munarakkude ja embrüote annetamine keelatud, sama kehtib ka GPA puhul.

Kui suur on IVF-i vanusepiirang Türkiye linnas?

IVF on Türgis võimalik naistele vanuses kuni 46 aastat. Peale selle muutuvad eduvõimalused liiga väikeseks.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️