Maoballoon Tuneesias

maoballoon hind Tuneesia 1
Kirjutas Maria

Parima hinnaga maoballooniravi kliinikud Tuneesias. Otsige bariaatrilisele kirurgiale spetsialiseerunud arste ja võrrelge hindu, kulusid ja ülevaateid.

ParimKliinik.com teavitab teid Tuneesias asuvast maoballoonist ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on maoballooni hind Tuneesias?

Tuneesia maoballooni keskmine maksumus Tunises on 1900 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1600 eurost kuni 2200 euroni . See hind sisaldab kogu meditsiinilist viibimist: protseduuri, operatsioonijärgset ravi, lennujaama hotellitransporti, viibimist kliinikus, keeleabi. See hõlmab ka operatsioonijärgseid ravimeid, näiteks toidulisandeid.

Sekkumine Hind eurodes
Maoballoon Tuneesias 1900 €

Maoballoon Tuneesias: täielik juhend

Kui kaalulangetamine on osutunud teie jaoks tõeliseks takistusrajaks, võib maoballooni paigaldamine Tuneesias olla parim lahendus. See makku sisestatud seade soodustab rasvunud inimeste kehakaalu langust, tekitades küllastustunde . Maoballoon on ajutine bariaatriline ravi ilma ilma puuduseta ja kahjulike mõjudeta . Selle edu sõltub suuresti tervislikust eluviisist ja tasakaalustatud toitumisest.

Maoballooni tõhusaks sisestamiseks sihtkoht Tuneesia. Riik pakub parimaid kliinikuid ja parimaid kirurge koos täieliku toega teie meditsiinilisel teekonnal. Kõik parima hinnaga. Keskendu Tuneesias maoballoonile .

Mis on Tuneesia maoballoon?

Maoballoon on õhupallikujuline seade , mis asetatakse ajutiselt makku, et aidata teil kaalust alla võtta . Valmistatud silikoonist, seda võetakse suu kaudu ja endoskoopia abil, seejärel asetatakse makku. Seejärel täidetakse see soolalahusega, et see täis puhuda ja täiskõhutunnet tekitada, vähendades seeläbi teie mao mahtu. Maoballooni on soovitatav kanda 6-12 kuu jooksul.

Mitteinvasiivne lähenemine, maoballoon, viib rasvunud inimeste kehakaalu languseni. See toimib, piirates toidu ja jookide kogust, mida saate alla neelata.

Ilma operatsioonita on see peaaegu riskivaba rasvumise all kannatavatele inimestele, kes on juba alustanud edutult dieeti. Ei nõua suuremat pingutust ega ilmajäämist, peab sellega ikka kaasnema tervislik eluviis. Soovitame tervislikku ja tasakaalustatud toitumist, näiteks regulaarset füüsilist aktiivsust.

Milline on ideaalne kandidaatprofiil maoballooni sisestamiseks?

Maoballooni sisestamine Tuneesias on ideaalne:

  • Ülekaaluliste inimeste kehamassiindeksi KMI on 30–40 .
  • Rasvunud patsiendid , kellel esinevad rasvumisega seotud tüsistused: II tüüpi diabeet, kõrge vererõhk, hüperglükeemia.
  • Inimesed, kes on ülekaalulised ja peavad enne teise kirurgilise ravi alustamist kaalust alla võtma.

Kui kuulute mõnda ülaltoodud kategooriasse, võib maoballoon teile sobida. Arstlik nõuanne ja põhjalikud analüüsid kinnitavad aga, kas see protseduur on teile kasulik.

Kuidas maoballooni paigaldamine toimub?

Tuneesias maoballooni paigaldamine nõuab 2-3 päeva pikkust haiglaravi . Seda tehakse piirkonna parimates kliinikutes. Selle eest hoolitseb kogenud ja kompetentne kirurg, kellel on vajalik oskusteave.

Sekkumine viiakse läbi uuenduslike seadmete ja kaasaegsete tehnoloogiate abil. Mis tagab riskivaba lähenemise ja garanteeritud tulemusega 99%.

Välismaised patsiendid, kes soovivad Tuneesias maoballooni sisestada, saavad oma meditsiinilise viibimise ajal täielikku toetust punktist A kuni Z. Professionaalne ja pühendunud meeskond toetab teid peatumise broneerimise hetkest ja Tuneesiasse saabumisest kuni operatsioonijärgse järelkontrollini.

Kuidas valmistuda Tuneesias maoballooni sisestamiseks?

Maoballooni sisestamine Tuneesias nõuab mõningast ettevalmistust:

  • Olge tervislik toitumine: ei liialdamist ega puudust. Toitumiskava koostab teile toitumisspetsialist ja see vastab teie toitumisvajadustele.
  • Lõpetage alkoholi, tubaka ja nikotiini kasutamine
  • Lõpetage teatud ravimite võtmine.
  • Harjutage füüsilist tegevust, et valmistada keha ette paremaks taastumiseks.
  • Kirurgi, toitumisspetsialisti või anestesioloogi nõudmisel tehke meditsiinilisi analüüse (maohaavand, näiteks hiatal song, võib takistada maoballooni sisestamist.)

Kuidas toimub Tuneesias maoballooni sisestamine?

Seda tüüpi sekkumine toimub 20–30 minuti jooksul üldnarkoosis. Seda teostab kogenud kirurg endoskoopiliselt . Kuna magate mugavalt operatsioonilaual, ei tunne te midagi.

Operatsiooniprotseduur hõlmab esmalt söögitoru endoskoopiaga uurimist, et teha kindlaks, kas miski võib häirida maoballooni paigutamist . Järgmisena sisestab kirurg maopalli ja täidab selle soolalahusega. Protseduur viiakse läbi endoskoopilise kontrolli all. Kui õhupall on sisestatud ja täis pumbatud, olete järgmised paar tundi arsti järelevalve all, enne kui saate lahkuda.

Mis saab pärast operatsiooni?

Pärast operatsiooni võib suus tekkida soolane maitse . Välja võib tulla ka väike kogus vedelikku. Selleks kulub umbes nädal.

Maoballooni ravi on ajutine. 6 kuu pärast saab selle endoskoopiaga eemaldada . Arst võib soovitada uue õhupalli paigaldamist, olenevalt saavutatud või sihitud kehamassi vähenemisest.

Kogu ravi vältel jääte meditsiinimeeskonna kontrolli alla. Toitumisspetsialist soovitab kaalutõusu vältimiseks konkreetse toitumiskava .

Ettevaatusabinõud pärast maoballooni sisestamist Tuneesias

Tuneesias pärast maoballoonioperatsiooni tuleb teil muuta oma toitumisharjumusi ja võtta ettevaatusabinõusid, et tagada ravi tõhusus. Lisaks toitumiskavale , mida peate järgima, küsitakse teilt ka:

  • Pärast operatsiooni sööge õrnalt ja aeglaselt.
  • Alusta pehme toiduga teisel operatsioonijärgsel nädalal ja kõva toiduga neljandal nädalal.
  • Mitte juua söögi ajal, vaid 30 minutit enne või pärast
  • Mao refluksi vältimiseks sööge vähemalt 2 tundi enne magamaminekut
  • Regulaarse füüsilise tegevuse harjutamiseks.
  • Piirata alkoholi ja gaseeritud jookide tarbimist. See on keelatud kuni neljanda kuuni pärast operatsiooni.

Kui palju maksab maoballoon Tuneesias?

Maoballooni maksumus Tuneesias jääb vahemikku 1600–2200 eurot, mis hõlmab kõiki meditsiiniturismi aspekte, st meditsiinilist sekkumist, operatsioonieelset hindamist, taksot, majutust, abistava keeleteadust, aga ka ravimeid.


Võtke meiega ühendust, kui soovite oma maoballooni paigaldamise projektile Tuneesias kohandatud pakkumist. Suuname teid pädevate spetsialistide juurde ja tagame, et teie reis toimuks parimates võimalikes tingimustes.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️