Maoballoon Türkiye linnas

maoballoon Türkiye 1 1
Kirjutas Émilie

Kõik, mida pead teadma endoskoopilise maoballooni ja Allurion Elipse maoballooni kohta Türgis! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanne maoballooni edukaks sisestamiseks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid Allurion Elipse maoballoonist ja endoskoopilisest uuringust Türgis ning aitab broneerida operatsiooni kvalifitseeritud bariaatriliste kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab maoballoon Türkiye?

Istanbulis maksab 6-kuulise endoskoopilise maoballooni hind 1100€, 12-kuuline mudel 2200€. Selle kogumiseks peate eelarvesse võtma 200 eurot. Allurion Elipse maoballooni paigaldamine maksab 2100 eurot . Õhupall võtab maos ruumi ja võimaldab teil kiiresti täiskõhutunde tunda. Tehnika on pöörduv, valutu, ohutu ja ambulatoorne.

See hind sisaldab õhupalli, haiglakulusid, ravimeid, röntgenanalüüsi, toidulisandeid (vitamiinid, valgud ja kollageenid), keeleabi, samuti toitumisspetsialisti jälgimist.

Maoballoon 6 kuud 1100 €
Maoballoon 12 kuud 2200 €
Allurioni Elipse õhupall 2100 €
Maoballooni eemaldamine 200 €

Eessõna

Kas sa teadsid ? 2016. aastal oli maailmas veidi üle 1,9 miljardi ülekaalulise täiskasvanu, sealhulgas 650 miljonit olid rasvunud. 6 aastat hiljem lööb WHO häirekella, nimetades seda nähtust tõeliseks epideemiaks.

Ja pole juhus, et rasvumist määratletakse tänapäeval rahvatervise probleemina : see võib tegelikult põhjustada mitmeid terviseprobleeme, nagu südame-veresoonkonna haigused, diabeet ja isegi teatud vähivormid.

Naine on oma kõhust teadlik
Naine on oma kõhust teadlik

Selle tähelepanekuga silmitsi seistes on territooriumil jätkuvalt paljunenud lahendused ülekaalulisuse ületamiseks: elustiili muutused (eriti seoses toitumise ja kehalise aktiivsusega), ravimid, psühholoogiline koormus… Kui neist meetmetest ei piisa, on võimalik pöörduda rasvumise kirurgia, tuntud ka kui bariaatriline kirurgia .

Nende hulgas osutub maoballooni paigaldamine kaalulanguse soodustamisel üsna tõhusaks. Aga millest see täpsemalt koosneb? Ja miks on mõistlikum minna Türki, et sellest operatsioonist kasu saada? Dekrüpteerimine.

Mõned üldised andmed maoballooni kohta

Maoballooni määratlus

Maoballooni sisestamine on mittekirurgiline protseduur, mida kasutatakse rasvumise vastu võitlemiseks. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele. Nagu kõik rasvumise ravimeetodid, olgu need siis kirurgilised või mitte, on see ajutise kaalukaotuse vahend: rasvumist ja eriti haiguslikku rasvumist peetakse tegelikult krooniliseks haiguseks, mille eest tuleb “hoolt kanda kogu elu”.

Maoballoon täis ja tühjendatud
Maoballoon täis ja tühjendatud

Maoballooni sisestamise eesmärk on muuta patsientide toitumisharjumusi , vähendades näljatunnet.

Täpsemalt neelatakse alla või asetatakse makku õhupall. Seejärel täidetakse see õhu või vedelikuga, et hõivata osa mao mahust. Tänu selle õhupalli olemasolule on patsientide täiskõhutunne kiirem, mis julgustab neid vähem sööma .

Erinevalt maopaela paigaldamisest või maohülsi tehnikast ei vaja maoballoon kirurgilist sekkumist: seetõttu on tegemist minimaalselt invasiivse raviga , mistõttu on see patsientide seas üsna populaarne.

Loomulikult ei saa seda tehnikat pidada kaalulangetamise imelahenduseks. Nagu dr Maeva Guillaume kirjeldab: “Pall teeb 50% tööst”: siis on patsientide ülesanne kehtestada sobiv elustiil, harjutades regulaarset füüsilist tegevust ja järgides häid toitumisharjumusi.

Kuid maoballooni sisestamine võib olla elupäästev patsientidele, kes keelduvad traditsioonilisest operatsioonist.

Kellele on kasu maoballooni sisestamisest Türkiye linnas?

Olenemata sellest, kas see toimub Euroopas või Türgis, on maoballooni paigaldamine suunatud rasvunud või ülekaalulistele patsientidele, kelle esmane toitumisabi ei ole toonud oodatud tulemusi.

Enamik meditsiinikeskusi tugineb BMI-le (kehamassiindeksile), et teha kindlaks, kas patsient saab sellest sekkumisest kasu või mitte.

Tuletame meelde, et KMI on mõõt, mida kasutatakse inimese pikkuse ja kaalu vahelise seose kindlakstegemiseks. Patsientidel, kelle jaoks maoballooni sisestamine võib osutuda kasulikuks, on KMI:

  • 27–30: need on ülekaalulised inimesed;
  • 30–35: siis räägime mõõdukast rasvumisest;
  • 35–40: see on tõsine rasvumine;
  • Üle 40: see on haiguslik rasvumine.
KMI arvutamine
KMI arvutamine

Seetõttu ei ole maoballoon mõeldud patsientidele, kes soovivad kaalust alla võtta puhtalt esteetilistel eesmärkidel: see on meditsiiniseade, mille eesmärk on piirata rasvumisega seotud terviseriske. Sellel seadmel on ka teatud vastunäidustused: neid hinnatakse esimesel kohtumisel kirurgiga.

Operatsiooni käik

Maoballooni sisestamise protseduur on Türgis täpselt sama, mis Euroopas. Siin on peamised sammud.

Enne maoballooni sisestamist

Esiteks kohtute erinevate tervishoiutöötajatega:

  • Gastroenteroloog : see esimene kohtumine võimaldab teil kontrollida, kas maoballooni paigaldamine sobib teie olukorraga. Saate esitada küsimusi operatsiooni, võimalike riskide, operatsioonijärgse jälgimise jms kohta.
  • Anestesioloog : see on kohustuslik kohtumine enne mis tahes anesteesiaprotseduuri. See võimaldab teil teha kokkuvõtte oma võimalikest allergiatest ja kontrollida, kas samal ajal ravimeid tarvitades pole vastunäidustusi.
  • Toitumisspetsialist või dietoloog : ta määrab teie olukorrale kohandatud toitumistoe, et tugevdada süsteemi tõhusust.
  • Sporditreener : kui seda alati ei pakuta, võib see kohtumine olla kasulik, et toetada patsiente pärast operatsiooni kehalise aktiivsuse taastamisel.
  • Psühholoog : see konsultatsioon võib teatud patsientide jaoks osutuda vajalikuks, eriti kui toitumise tasakaalustamatuse põhjuseks on psühholoogiline probleem.
Endoskoobi skeem koos kapsliga kuni kõhuni

Palli poos meestele ja naistele

Olenevalt patsientide KMI-st võib kasutada erinevaid maoballoone . Neid eristavad eelkõige nende koostis, kasutusviis või isegi kestus, mille jooksul nad maos viibivad.

Endoskoopilise maoballooni jaoks

Spatz, Orbera või Heliosphere BAG õhupallid nõuavad mao fibrooskoopiat (nimetatakse ka endoskoopiliseks maoballooniks). Neid õhupalle saab kasutada 6-kuulise või 12-kuulise ravi osana, olenevalt mudelist.

Gastroenteroloogi poolt anesteesia all läbiviidud fibroskoopia eesmärk on kaameraga varustatud kaabli sisestamine makku. Seejärel sisestatakse (tühjendatud) maoballoon suu kaudu makku. Kui see on paigas, täidetakse see kateetri abil õhu või vedelikuga.

See operatsioon kestab tavaliselt 15–20 minutit, seejärel viiakse patsient mõneks tunniks vaatluse alla.

Ellipse Allurioni maoballoonile

Allurioni balloon (endine Elipse) on omamoodi allaneelatav maopall , mis ei vaja endoskoopiat.

Maoballooni paigaldamise protseduur
Maoballooni paigaldamise protseduur

Patsient alustab õhupalli allaneelamisega , mis asetatakse väikesesse kapslisse . Röntgenkontroll võimaldab kontrollida selle paiknemist maos: kui kapsel on lahustunud, täidetakse balloon (alati kateetriga) steriilse soolalahusega.

Operatsiooni kestus on ligikaudu sama, mis fibroskoopia tehnika puhul: umbes kakskümmend minutit. Umbes 4 kuu pärast balloon laguneb maos, enne kui see eemaldatakse loomulikult läbi seedetrakti.

Pärast paigaldamist

Pärast õhupalli asetamist makku rakendatakse multidistsiplinaarne jälgimine, et võimaldada patsientidel säästvalt kaalust alla võtta :

  • Meditsiinilisel tasandil: mõned päevad pärast operatsiooni võivad ilmneda teatud kõrvaltoimed (iiveldus, kõhuvalu jne). Seejärel saab gastroenteroloog välja kirjutada ravimeid valu leevendamiseks, samuti võimalikku tööseisakut.
  • Toitumisalane: ligikaudu kord kuus korraldatakse toitumisnõustaja või dietoloogi vastuvõtt, et teha ülevaade patsiendi toitumisharjumustest.
  • Füüsiliselt: luuakse kohandatud kehalise aktiivsuse programm, mis võimaldab patsiendil säästvalt ja tõhusalt kaalust alla võtta .
Allurioni maopakett
Allurioni maopakett

Kui Elipse’i õhupallid lagunevad loomulikult 4 kuu pärast, tuleb muud tüüpi maoballoonid eemaldada 6 või 12 kuu pärast: eemaldamine toimub mao lihtsa fibroskoopia abil.

Edaspidi on loomulikult vaja oma kehalisi ja toitumisharjumusi jätkata, et mitte riskida kaalu taastamisega.

Miks minna Istanbuli maoballooni sisestamiseks?

Kas teie arst on soovitanud kaalu langetamiseks maoballooni? Seega, enne kohalikus kliinikus aja broneerimist, teadke, et Istanbuli minek võib olla palju soodsam. Siin on 2 põhjust, mis peaksid teid kiiresti veenma.

Panoraamvaade Istanbulile
Panoraamvaade Istanbulile

Samaväärne teenuse kvaliteet

Kuna Istanbulis on maoballooni paigaldamine odavam, on täiesti õigustatud küsida: kas saame Türgi kliinikus saada kasu sama kvaliteetsest teenusest kui Euroopa erakliinikus?

Ja vastus on jah! Protseduur on täpselt sama ja iga operatsioon viiakse läbi rangeid meditsiinilisi standardeid järgides. Nagu Euroopas, saate kasu ka täielikust meditsiinilisest, füüsilisest ja toitumise jälgimisest, et tugevdada süsteemi tõhusust.

Lisaks peaksite teadma, et Türgis on väga head kaalulangetamise operatsioonidele spetsialiseerunud arstid. Seetõttu võite alustada suletud silmadega, tagades isikupärastatud ja kvaliteetse toe kasutamise .

Maoballoon täis ja tühjendatud
Maoballoon täis ja tühjendatud

Kas teil on HIV? Teile on reserveeritud spetsiaalne kliinik maoballooni sisestamiseks nii teile kui ka töötajatele täiesti ohutult.

Mitu kilo võite maoballooniga kaotada?

Oodatav kaalulangus sõltub patsiendi profiilist. ALLURION ELIPSE maoballooniga kaotate esimese 6 nädala jooksul pärast paigaldamist kuni 15% oma algkaalust .

Üldiselt täheldatakse esimestel ravikuudel 10–20% kogukaalu kaotust . Näiteks 100 kg kaaluva patsiendi puhul võib kaotus olla 10–20 kilo.

Pärast eemaldamist ja tervisliku ja tasakaalustatud elustiili säilitamisel võib patsient kaotada peaaegu poole oma algkaalust. Ülekaalu kaotamine on 90% garanteeritud.

Allurioni maoballoon koordinaatori käes
Allurioni maoballoon koordinaatori käes

Mida saab maoõhupalliga süüa?

Maoballooni sisestamist tuleb arutada toitumisspetsialistiga. Nii et pärast operatsiooni jälgitakse teie toitumist praktiliselt. Samuti on see võimalus õppida paremini sööma, avastada uusi retsepte ja luua häid tervislikke roogasid.

  • Esimesel nädalal sööte ainult vedelat toitu.
  • Teisel nädalal tuleks söödud toidukogused segada nagu beebitoitu.
  • Kolmandal nädalal võite hakata sööma pehmeid toite.
  • Alates neljandast nädalast võite alustada tavapärase toitumisega.
  • Seda kõike täiendab vitamiinide, valkude ja kollageeni võtmine.
Allurion Elipse tervituskomplekt

Siin on mõned ettevaatusabinõud, mida tuleb võtta pärast Türgi maoballooni sisestamist:

  • Esimestel nädalatel pärast operatsiooni sööge väga õrnalt ja aeglaselt.
  • Võtke taldrikult väikesed ampsud ja väikesed kogused.
  • Kui olete suutäie alla neelanud, oodake 20 sekundit enne uue hammustamist. Laske toidul hästi seedida.
  • Gaseeritud joogid, aga ka alkohol ja kihisevad ravimid on kõhuhäda esimestel kuudel keelatud.
  • Ärge jooge söögi ajal, vaid 30 minutit enne ja pärast. See võib põhjustada oksendamist.
  • Refluksi vältimiseks sööge vähemalt 2 tundi enne magamaminekut.
  • Lõpetage söömine esimesel täiskõhutundel.
  • Tegelege regulaarse madala intensiivsusega füüsilise tegevusega.
Koordinaator patsiendiga
Koordinaator patsiendiga

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Maoballooni sisestamisel võivad esineda harvad riskid :

  • Kõhukrambid ;
  • Iivelduse ja oksendamise tunne;
  • Mao kahjustus;
  • Liigne verejooks;
  • Äge pankreatiit ja haavand.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Lisaks on islamis lubatud maoballoon. See operatsioon on Halal, mitte Haram, kuna see pakub meditsiinilist kasu, parandades inimeste elukvaliteeti.

Meie pühendumus juurdepääsetavusele tähendab varustust, mis on kohandatud liikumispuudega inimestele.

Kui palju maksab maoballoon Türkiye?

Türgis arvestage maoballooni eest 1100–2200 eurot . Kuid see hind varieerub sõltuvalt kasutatavatest tehnikatest ja kirurgi mainest. Protseduur viiakse läbi kohaliku tuimestuse all ja kestab 30 minutit.

Patsiendi Istanbulis viibimise kestus on 4 päeva. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni, röntgenanalüüsi ja ravimeid. Esimesed tulemused on nähtavad 3 kuu jooksul.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame aidata teil oma arstiabi edukaks muuta ja seda soodushinnaga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua maoballoon kestab?

Kui kaua maoballoon Türgis vastu peab, sõltub valitud protseduurist. Kui valite Elipse’i õhupalli, eemaldatakse see 4 kuu pärast loomulikult väljaheitega. Teist tüüpi maoballoonide puhul tuleb need eemaldada 6 või 12 kuu pärast.

Kui valite Elipse’i õhupalli, on teil väga lihtne oma kaalulangetamise õhupalli alla neelata. See protseduur ei nõua anesteesiat ja peate ainult kateetri abil kapsli alla neelama. Endoskoopiline maoballoon nõuab aga üldnarkoosi.

Maoballooni sisestamine Türkiye’s on mitteinvasiivne operatsioon. Seetõttu on riske ja kõrvalmõjusid vähe. Mõned patsiendid võivad siiski tunda kõhukrampe, oksendamist, iiveldust või raskustunnet kõhus.

Selleks, et Türgis maosisesest balloonist kasu saada, on abikõlblikkuse kriteeriumiks KMI (kehamassiindeks), mitte ainult kaal. See sekkumine on suunatud ülekaalulistele või rasvunud patsientidele (KMI vahemikus 30–35), kes ei ole dieediga tulemusi saavutanud.

Maoballooni operatsiooni hind varieerub sõltuvalt mitmest tegurist, nagu valitud protseduuri tüüp, teenuse kvaliteet, tarnija, riik ja linn, kus sekkumine toimub. Odavaimad hinnad on aga peamiselt Türkiye linnas.

Kui maoballooni asetamise operatsioon võtab aega vaid 15–30 minutit, võib viibimisaeg olla pikem. Tegelikult veedate Türgis vähemalt 4 päeva, et meditsiinitöötajad saaksid teid võimalike tüsistuste vältimiseks jälgida.

Maoballooniga on soovitav süüa kergeid ja tasakaalustatud eineid, mis koosnevad lahja valkude rikkast toidust, keedetud juurviljadest, puuviljadest, täisteratoodetest ja madala rasvasisaldusega piimatoodetest. Sööge ja närige aeglaselt ning jooge toidukordade vahel küllastustunde saavutamiseks piisavalt vett. Vältige liiga rasvaseid või liiga magusaid toite.

Maoballooniga magamiseks järgige kindlasti oma arsti soovitusi. Vältige enne magamaminekut suuri eineid, magage veidi tõstetud peaga, vältige kõhuli magamist ja järgige õiget dieeti, et vältida öist happe refluksi.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️