Ivf Spain Madrids munade annetamisega

ivf munaraku annetamine Hispaania 1
Kirjutas Erika

Kõik, mida pead teadma IVF-i ja munarakudoonorluse kohta Hispaanias! Mis on keskmine hind Barcelonas? Meie nõuanded edukaks IVF-i ja munarakkude annetamiseks Hispaanias.

ParimKliinik.com teavitab teid munarakudoonorlusega IVF-ist Hispaanias ja aitab broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

IVF hind koos munarakudoonorlusega Hispaanias

Keskmine IVF-i maksumus koos munarakudoonorlusega Hispaanias Barcelonas on 3800 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3500 eurost kuni 4200 euroni.

PMA Hind eurodes
IVF ICSI 3100 eurot
IVF ICSI + Munade annetamine 3800 eurot
IVF ICSI + topeltmunarakkude annetamine 4100 eurot
IVF ICSI + sperma annetamine 3200 eurot
Sperma annetamine 800 eurot
Muna klaasistumine 2600 eurot
Kunstlik viljastamine 1000 eurot
Embrüodoonorlus 3150 eurot
ROPA tehnika (jagatud sünnitus) 5000 eurot
Rasedus garanteeritud või raha tagasi 15 000 eurot

Mis on munarakkude annetamine?

Hispaanias Barcelonas on munarakudoonorlus protsess, mille käigus naine, kes on tavaliselt noorem, annab teisele inimesele ja/või oma partnerile kunstliku viljastamise eesmärgil munarakke (munarakke, ootsüüte), et munarakud saaksid temaga lapse saada. partner või doonorsperma kasutamine.

Mis on munarakkude annetamise protsess?

Viljakuse munarakkude annetamise protsess hõlmab munarakkude kogumist naiselt, kelle munasarjad töötavad normaalselt. Pärast kogumist viljastatakse munarakud in vitro viljastamise (IVF) laboris retsipientpaari partneri spermaga või mõnel juhul doonori spermaga.

Pärast viljastamist laboris ja embrüote kasvamist 3 või 5 päeva jooksul viiakse saadud embrüod last kanda sooviva naise emakasse. Kui rasedus on kindlaks tehtud, saab retsipient naisest ema, kes kannab arenevat last kogu raseduse ja sünnituse ajaks – koos kõigi sellega kaasnevate kogemuste rõõmudega.

Tänu munarakudoonorlusele kui viljatuse ravivahendile on instituudi abiga saanud lapsevanemateks tuhanded paarid. Paar võib otsustada teada saada munarakud loovutanud naise isikut ja vastupidi, või võivad pooled jääda anonüümseks. Mõnikord palub naine nooremal õel, õetütrel või sõbral annetada talle munarakke.

Ravid Hinnad Hispaanias
IVF oma munadega 4100 eurot
IVF koos munarakkude annetamisega 5900 eurot
Meditsiiniline konsultatsioon 130 eurot
Doonori sperma 400 eurot
Külmutatud embrüo siirdamine 1300 eurot

Mis on munarakkude annetamise ravi?

Munarakudoonorlusravi pakub patsiendile võimalust kasutada loovutatud munarakke kehavälise viljastamise tsükli ajal. Enamikul kliinikutel on ravi, mis on ette nähtud munarakudoonoriga töötamiseks või munapanga külmutatud doonormunade kasutamiseks.

Need paketid erinevad teenuste ja hindade poolest sõltuvalt doonori tüübist (teatud või tundmatu, tõestatud või tõestamata) ja sellest, kas patsiendid kasutavad munapanga külmutatud mune või mitte. Doonormunapanga kasutamisel ei sisaldu üldjuhul ravipaketis munapartii maksumus (sh doonori hüvitamine ja kogumine).

Meie meditsiinimeeskond

Sperma doonorlus ja munarakkude külmutamine

Barcelonas asuvad PMA-le spetsialiseerunud kliinikud aitavad teil leida teile sobiva sperma- või munarakudoonori. Kliinikutes on valida sadade spermatosoidide ja külmutatud munarakkude doonorite hulgast. Vabalt saab otsida ja vaadata mitmesuguseid rasse, rahvusi ja fenotüüpe.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️