IVF spermadoonorlus Hispaanias

IVf sperma annetamise hind Hispaania 1
Kirjutas Manuella

Sperma doonori leidmine võib olla palju lihtsam – ja palju odavam – kui munarakudoonori leidmine. See aga ei tähenda, et otsus teha Hispaanias doonorspermaga IVF on lihtne.

ParimKliinik.com teavitab teid IVF spermadoonorlusest Hispaanias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

IVF spermadoonorluse hind Hispaanias

IVF-i keskmine maksumus koos spermadoonorlusega on Hispaanias 3500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3000 eurost kuni 4000 euroni.

Sekkumine Hind Hispaania
IVF sperma annetamine 3500 €

Mis on spermadoonorluse IVF?

Sperma doonori valimine võib olla teie ja teie partneri jaoks oluline otsus. Siin on emotsionaalsed ja juriidilised kaalutlused, mida meeles pidada.

Sperma doonori leidmine võib olla palju lihtsam – ja palju odavam – kui munarakudoonori leidmine. See aga ei tähenda, et otsus teha Hispaanias doonorspermaga IVF on lihtne.

Lõppkokkuvõttes valite poole oma lapse DNA-st, nii et kui kunagi tuleb raske aeg, siis see on see. Lisaks tuleb arvesse võtta juriidilisi ja emotsionaalseid kaalutlusi, sealhulgas seda, kas kaasata doonor oma lapse ellu.

Siin on, mida meeles pidada spermadoonori otsimisel.

Mis on spermadoonor?

Spermatoonor on mees, kes loovutab rasestuda üritavale naisele või paarile spermat sisaldavat spermat. Võite kasutada anonüümset doonorit või sõpra või sugulast, kes saab spermat otse annetada.

Kellele spermadoonorlus on mõeldud?

Sperma doonorluseks kandideerivad nii üksikud inimesed kui ka paarid. Näiteks võib spermadoonori kasuks otsustada ka samast soost naispaar või üksik naine.

Heteroseksuaalsete paaride puhul, kui ühel meespartneril on probleeme viljatusega (või kui mõlemal meespartneril on viljatusprobleemid), võivad mõlemad kavandatavad vanemad otsustada kasutada spermadoonorit, kuid see pole nii. See on harva esimene valik. variant, kuna spermaga seotud probleeme saab sageli lahendada kehavälise viljastamisega.

Mis on sperma annetamise protsess?

Mehed, kes soovivad saada spermadoonoriks – kas spermapanga või otsedoonorluse kaudu – peavad läbima sõeluuringu erinevate pärilike ja tervisehäirete suhtes:

  • Sperma doonorid peavad võtma täieliku perekonna ja haigusloo.
  • Neile tuleb teha geneetiline test.
  • Sperma doonoreid tuleks kontrollida vaimse tervise probleemide suhtes.
  • Doonoreid tuleb kontrollida ka nakkushaiguste, sealhulgas HIV, hepatiidi, gonorröa ja süüfilise suhtes. Anonüümsete doonorite spermatosoidid peavad jääma karantiini vähemalt kuueks kuuks, kuni doonorit uuesti nende haiguste suhtes sõelutakse ja testid on negatiivsed.
  • Tuleb hinnata doonori sperma kvaliteeti, mis võib võtta aega. Mõned pangad jätkavad sperma analüüsimist nakkushaiguste tuvastamiseks vähemalt kuus kuud.

Sperma doonori nõuded

Enne sperma loovutamist peavad mehed vastama mitmetele nõuetele. Tegelikult väidavad mõned spermapangad, et nad kiidavad heaks vähem kui 1% kõigist taotlejatest. Üldiselt on see piiratud meestega, kes:

  • on 18–39-aastased (kuigi mõned spermapangad võtavad vastu ainult alla 34-aastaseid mehi)
  • Puuduvad nakkushaigused, nagu HIV ja C-hepatiit
  • Teil ei ole teatud geneetilisi või meditsiinilisi seisundeid, nagu tsüstiline fibroos.
  • Teil ei ole alkoholi või narkootikumide kuritarvitamise ajalugu ega tõendeid
  • Ei põe teatud vaimuhaigusi, nagu bipolaarne häire või skisofreenia

Mõnel on ka pikkus, haridustase, tööstaatus ja muud nõuded, mis sõltuvad spermapangast. Mõned kontrollivad ka kriminaalset tausta.

Kui palju maksab spermadoonor?

Doonorilt sperma saamine ei ole odav. Kuigi hinnad võivad olla väga erinevad, võite eeldada, et maksate pudeli eest umbes 1000 dollarit – ja see ei hõlma ladustamis- ja saatmiskulusid, mis võivad samuti ulatuda sadadesse dollaritesse kuus või saadetise kohta või seemendusprotsessi eest.

Küsige oma kindlustuselt, mida see katab. Mõned plaanid hõlmavad viljakusravi, teised mitte.

Kui palju spermadoonorile makstakse?

Sperma annetamise eest makstav tasu võib erineda, kuid võite teenida mõnesajast dollarist kuni 1500 dollarini kuus.

Üldiselt hoiavad spermapangad oma tasud tahtlikult madalad – nad maksavad piisavalt raha, et protsessi eest kompenseerida, kuid mitte nii palju, et teete seda ainult raha pärast.

Mis kasu on sperma annetamisest?

Tulevastele vanematele ja spermadoonoritele on palju eeliseid:

Naistele (või spermatosoidide saajatele):

  • Saate kujundada. Mõnel naisel ja paaril aitab spermadoonorlus realiseerida unistust saada laps.
  • Üldiselt on spermadoonorid terved. Et spermadoonoriks saada, peavad mehed läbima hulga geneetilisi, psühholoogilisi ja meditsiinilisi teste. Paljud pangad pakuvad ka annetajast, nii täiskasvanust kui ka lapsest, fotot ja loetlevad sellised omadused nagu pikkus, juuste värv, IQ, haridus, hobid jne.

Meestele, kes on spermadoonorid:

  • Teile makstakse rahalist hüvitist. Sperma doonorid maksavad ainult nominaalset tasu.
  • Aitate naisel või paaril last eostada. See võib olla viimane katse saada last, nii et aitate ellu viia unistust saada lapsevanemaks.
  • Saate kasu tasuta tervisetestidest. Spermapangad viivad läbi oma potentsiaalsetele doonoritele geneetilisi ja meditsiinilisi teste.

Millised on spermadoonori kasutamise riskid või puudused?

Sperma doonorlusega ei kaasne olulisi terviseriske seni, kuni doonor on valitud FDA juhiste järgi, kuid doonori kasutamisel võib esineda mõningaid puudusi.

Teie – või teie ja teie partner – otsustada, kas sellest saadav kasu kaalub üles võimalikud varjuküljed.

Naistele:

  • Sperma doonorlus võib olla pikk protsess. Tavaliselt külmutavad spermapangad spermat vähemalt 180 päevaks enne selle kasutamist seemendamiseks. Sel perioodil tehakse spermaga muid teste, et tuvastada selliseid nakkusi nagu HIV, süüfilis, Zika ja teised.
  • Sperma doonor võib soovida teie lapse elus osaleda. Kuigi seadused on osariigiti erinevad, ei ole teadaoleval spermadoonoril üldjuhul lapse ees vanemlikke õigusi ega rahalisi kohustusi. Olenemata sellest, kui kaasatud (või mitte kaasatud) soovite, et doonor teie lapse elus osaleks, peaksite kaaluma advokaadi palkamist, kes saab koostada lepingu, milles kirjeldatakse teie ja kinkija õigusi ja kohustusi. Samuti ei anna anonüümsete annetajate lepingud üldjuhul annetajatele õigusi ega privileege. Mõned spermapangad pakuvad aga identiteedi avalikustamise programme, kus doonor võib soovi korral lapsele 18-aastaseks saamisel oma andmed avaldada.
  • Peaksite pöörduma nõustaja või terapeudi poole. Enne spermadoonori kasutamise otsustamist on oluline kohtuda kvalifitseeritud psühholoogilise nõustamise eksperdiga. See võimaldab teil arutada kõiki probleeme või küsimusi, mis teil võivad tekkida seoses doonorspermaga eostatud lapse kasvatamisega, sealhulgas sellega, kas soovite oma lapse ellu kaasata tuntud doonori. Abi võib olla ka kohtumisest geeninõustajaga.
  • Saate kasutada ainult oma doonori spermat. Enamik kliinikuid ei luba teil doonorsperma oma partneri spermaga “segada”. Samuti pidage meeles, et kui soovite tulevikus rohkem lapsi saada – ja soovite, et nad jagaksid bioloogilist isa –, on teil vaja rohkem spermat samast allikast.

Meestele, kes on spermadoonorid:

  • Enne sperma annetamist peate hoiduma ejakulatsioonist vähemalt kaks kuni kolm päeva.
  • Sa ei pruugi kunagi oma bioloogilist last kohtuda. Teisest küljest võib teie bioloogiline laps soovida tulevikus teiega suhteid luua.
  • Võib-olla soovite selle teabe hiljem avaldada. Näiteks peate otsustama, kas soovite oma tulevasele partnerile või lastele oma sperma annetamisest rääkida.
  • Enne spermadoonoriks hakkamist peate läbima psühholoogilise nõustamise .

Kui otsustate hakata spermadoonoriks või kasutada lapse eostamiseks spermadoonorit, kui teate, millega te tegelete ja räägite vastavate praktikute ja nõustajatega, on suur tõenäosus, et kõik läheb hästi ja see on rikastav kogemus kõigile asjaosalistele.

IVF-i keskmine maksumus koos spermadoonorlusega on Hispaanias 3500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3000 eurost kuni 4000 euroni.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️