IVF hind koos spermadoonorlusega Hispaanias

pma doonori spermaga 1
Kirjutas Laurence

Kõik, mida pead teadma IVF-i ja spermadoonorluse kohta Hispaanias! Mis on keskmine hind Barcelonas? Meie nõuanded edukaks IVF-i ja spermadoonorluseks Hispaanias.

ParimKliinik.com teavitab teid spermadoonorlusega IVF-ist Hispaanias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud arstide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

IVF hind koos spermadoonorlusega Hispaanias

Keskmine IVF-i maksumus spermadoonorlusega Hispaanias Barcelonas on 3200 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3000 eurost kuni 3400 euroni.

PMA Hind eurodes
IVF ICSI 3100 eurot
IVF ICSI + Munade annetamine 3800 eurot
IVF ICSI + topeltmunarakudoonorlus 4100 eurot
IVF ICSI + sperma annetamine 3200 eurot
Sperma annetamine 800 eurot
Muna klaasistumine 2600 eurot
Kunstlik viljastamine 1000 eurot
Embrüodoonorlus 3150 eurot
ROPA tehnika (jagatud sünnitus) 5000 eurot
Rasedus garanteeritud või raha tagasi 15 000 eurot

Mis on kunstlik doonori viljastamine?

Kunstlik doonori viljastamine (AID) on protsess, mille käigus viljastatakse naist teadaolevalt või anonüümselt doonorilt saadud spermaga. Protseduur viiakse tavaliselt läbi loomulike tsüklite raames, ilma viljakusravimeid kasutamata. Viljastuvate munarakkude arvu suurendamiseks võib aga soovitada üle 30-aastastele naistele ja neile, kellel on loomutsüklite käigus ebaõnnestunud doonorviljastamine, viljatusravimeid.

Kui seemendamine doonorspermaga ei ole olnud edukas või kui selle vajadusele viitavad muud viljakustegurid, võib teha doonorspermaga kehavälise viljastamise (IVF).

Doonorsperma kasutamine

Inimesed, kes võivad kasutada doonorsperma, on järgmised:

  • Vallalised või lesbid naised
  • Need, kelle meespartneril puudub taastuv sperma
  • Need, kes soovivad saada varuproove raskete meeste viljatuse juhtumite jaoks

Sperma doonorid võivad olla teada või anonüümsed. Doonori tüüp on väga isiklik otsus, mis sõltub paljudest teguritest. Olenemata valitud doonori tüübist kehtivad erinevad kaalutlused ja nõuded.

Tuntud doonori kasutamine

Mõned naised võivad paluda sõbral neile spermat anda. Kuna see valik võib tõstatada keerulisi küsimusi ja otsuseid vanemlikuks kasvatamisel, tuleb enne annetatud sperma vastuvõtmist teha mitmeid toiminguid:

  • Nõuanne. Vaikse ookeani viljakuse keskus nõuab, et mõlemad doonori viljastamises osalevad osapooled osaleksid vähemalt ühel nõustamisseansil pereterapeudi või psühholoogiga, kes on kursis seda tüüpi kokkuleppe puhul tekkida võivate probleemidega.
  • Juriidiline leping spermadoonori ja kavandatava vanema vahel. Patsient ja doonor peavad enne viljastamist sõlmima kehtiva, notariaalselt kinnitatud juriidilise kokkuleppe või lepingu, milles on välja toodud vanemate õigused ja kohustused.
  • PFC julgustab tungivalt nii doonorit kui ka retsipienti otsima enne viljastamisprotsessi juriidilist nõu.

Anonüümse doonori kasutamine

Patsiendid, kes kasutavad anonüümset doonori spermat, saavad heakskiidetud spermapankadest külmutatud proovid.

Spermapangad võivad doonoriteabe, identiteedi, etnilise päritolu ja haigusloo ning saadaolevate doonorite arvu osas väga erineda. Enamik panku ei paku annetajate portreesid. Mõnel spermapangal võib olla säte, mis lubab spermadoonori täiskasvanud järeltulijate ja doonori vahel tulevikus kontakti (identiteedi avalikustamist). Mõned võivad võimaldada meditsiinilise vajaduse korral tuvastada.

Spermapanga protseduur

Sertifitseeritud spermapangad peavad vastama konkreetsetele doonori valiku nõuetele. Haiguse edasikandumise ohu praktiliselt välistamiseks pannakse sperma karantiini. Selle protsessi käigus testitakse doonorit nakkushaiguste suhtes. Seejärel annetatud sperma külmutatakse ja hoitakse spermapangas kuus kuud. Enne sperma kliinikutele ja patsientidele andmist kontrollitakse doonoril uuesti nakkushaiguste suhtes.

Patsiendid saavad valida enamiku sertifitseeritud spermapankadest. Patsiendid vastutavad antud doonori valiku eest ning peavad sperma ja saatmise eest tasuma otse spermapangale.

Naised peavad mõnikord enne soovitud doonori leidmist tutvuma mitme panga doonorinimekirjadega. Me ei saa teile nõu anda, millist doonorit kasutada, kuna see on väga isiklik valik.

Doonori veregrupil oleks tähtsust vaid juhul, kui patsient kasutaks doonorsperma juhul, kui tulevasel isal pole spermat ja sooviksite, et tulevane laps ei teaks, et doonorit on kasutatud. Sel juhul võib olla mõistlik kasutada doonorit, kelle veregrupp ühtib tulevase isa veregrupiga.

Soovitame patsientidel valimisel pöörata tähelepanu panga poolt garanteeritud sperma kvaliteedile. Patsiendid näevad pankade pakutava liikuva (ujuva) sperma minimaalse arvu erinevusi. Julgustame patsiente tegema koostööd pankadega, mis tagavad vähemalt 15 miljoni liikuva sperma viaali kohta pärast sulatamist.

Sperma doonorlus ja IUI

Enamik patsiente, kes üritavad doonorspermaga rasestuda, alustavad emakasisese viljastamisega (IUI). Eriti kui patsient on noor ja ovulatsioon toimub regulaarselt, annab viljakuskliinik teile koduse testikomplekti ovulatsioonile viitava LH tõusu tuvastamiseks; siis ta sulatab sperma ja jätkab vastavalt seemendamisega.

Teised patsiendid võivad koos IUI-ga võtta viljatusravimeid, nagu klomifeen, letrosool või gonadotropiinid. Nende ravimite kasutamise eesmärk on esile kutsuda ovulatsiooni naistel, kes ei ovulatsiooni regulaarselt, või värvata mitut munarakku (superovulatsioon), et suurendada viljastumise võimalust.

Mida oodata doonori kunstliku viljastamise protseduurilt?

Emakasisest viljastamist (IUI) tehakse kõige sagedamini ART kliinikutes Euroopas või Hispaanias, sest eduka viljastumise tõenäosus on suurem, kui sperma kokkupuute ajastust kontrollitakse ja kui sperma paigutatakse suuremal hulgal munaraku(de)le lähemale.

Loovutatud sperma toimetatakse külmutatult otse kliinikusse ja säilitatakse sellises olekus kuni seemendamise päevani. Laboris sulatatakse protseduuri päeval spermaviaali(d), tehakse loendus ja hinnatakse liikuvate (normaalsete, liikuvate) spermatosoidide protsenti proovis, et tagada parimad võimalikud tulemused.

Doonori viljastamisega seotud riskid

Doonori viljastamise riskid on samad kui mis tahes tüüpi emakasisese viljastamise riskid, sealhulgas infektsioonid, emakakrambid, emakaväline rasedus ja raseduse katkemine. Nakatumise oht on äärmiselt madal. Krambid on ebatavalised ja nende olemasolul väga kerged.

Sperma doonorlus ja IVF

Kui mitu IUI katset ei ole raseduseni viinud või kui esineb muid naissoost tegureid, võib soovitada IVF-i koos sperma annetamisega. Kuigi see on vastuoluline, on mõned uuringud näidanud, et külmutatud-sulatatud sperma on IUI-ga munarakkude viljastamisel palju vähem efektiivne kui värske sperma.

Kui külmutatud spermaproov sulatatakse, analüüsivad embrüoloogid proovi. Kui spermatosoidide kontsentratsioon ja/või liikuvus on madal, võib embrüoloog soovitada teise viaali üles sulatada või otsustada jätkata ICSI-ga ja süstida sperma otse munarakku.

Doonorsperma võib kasutada ka tagavarana väga raske meeste viljatuse korral. Sellistel juhtudel püüab uroloog esmalt meespartneri munandi(de)st sperma kirurgiliselt kätte saada. Harvadel juhtudel, kui taastunud spermatosoididest ei piisa partneri munarakkude viljastamiseks, võime soovitada, et doonorsperma oleks tagavaraks saadaval.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️