Topeltannetuse IVF hind Hispaanias

topeltannetus ivf hind 1
Kirjutas Erika

Topeltdoonorluse IVF on IVF, kus embrüod pärinevad munarakudoonorlusest ja spermadoonorlusest. Tavaliselt kontrollitakse patsiente terviseprobleemide suhtes.

ParimKliinik.com teavitab teid topeltdoonorlusest IVF-ist Hispaanias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Topeltdoonori IVF-i hind Hispaanias

Topeltdoonorluse IVF-i keskmine maksumus Hispaanias on 4100 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3900 eurost kuni 4200 euroni.

PMA Hind eurodes
IVF ICSI 3100 eurot
IVF ICSI + Munade annetamine 3800 eurot
IVF ICSI + topeltmunarakudoonorlus 4100 eurot
IVF ICSI + sperma annetamine 3200 eurot
Sperma annetamine 800 eurot
Muna klaasistumine 2600 eurot
Kunstlik viljastamine 1000 eurot
Embrüodoonorlus 3150 eurot
ROPA tehnika (jagatud sünnitus) 5000 eurot
Rasedus garanteeritud või raha tagasi 15 000 eurot

Mis on topeltdoonorluse IVF?

Topeltdoonorluse IVF on IVF, kus embrüod pärinevad munarakudoonorlusest ja spermadoonorlusest. Embrüodoonorlus on kolmanda osapoole reprodutseerimise vorm, mille käigus ühe inimese või paari kehavälise viljastamise (IVF) ravi järel alles jäänud kasutamata embrüod annetatakse teisele inimesele või paarile. IVF tekitab sageli viljastatud munarakke (embrüoid), mida üksikisik või paar võib külmutatud säilitada tulevaste külmutatud embrüo siirdamiste jaoks, kui esialgne ravi ei olnud edukas või perekonna laiendamiseks. Kuid kui perekond on täielik, võivad külmutatud embrüod alles jääda.

Nende embrüote valikud on järgmised:

  • Säilitage määramata ajaks külmsäilitamiseks
  • Embrüodoonorlus uurimistööks
  • Embrüote annetamine teisele inimesele või paarile

Kui embrüod annetatakse teisele inimesele või paarile, annab doonorpaar teisele inimesele võimaluse kogeda rasedust ja lapse sündi. Doonorembrüo(d) viiakse emakasse lootusega, et need implanteeritakse ja lõppevad eduka rasedusega. Saadud laps on embrüo retsipient – olenemata sellest, millised geneetilised tunnused on embrüodoonori järglasel.

Embrüodoonorid ei saa hüvitist, välja arvatud teatud kulud, näiteks nõutavad meditsiinilised sõeluuringud.

Patsiente uuritakse tavaliselt terviseprobleemide suhtes enne esmase IVF-ravi läbimist enne munarakkude ja sperma kogumist embrüote loomiseks. Embrüodoonoriks saamiseks võidakse doonoritelt nõuda embrüodoonorluse ajal uuesti läbivaatus, et minimeerida nakkushaiguste edasikandumise tõenäosust. Doonorembrüote saajad peavad läbima ka meditsiinilise sõeluuringu ja testid.

Doonorembrüote adopteerimine

Kui üksikisik või paar otsustab kasutada doonorembrüot, võime rääkida embrüo adopteerimisest, mis on vale nimetus: kehtiva seadusandluse kohaselt puudutab tõeline lapsendamine ainult lapse paigutamist perekonda pärast sündi. Kuna perre sünnivad lapsed, siis lapsendamist ei toimu.

Embrüote annetamise valimine sarnaneb pere loomiseks munarakkude või spermatosoidide annetamisega. Patsiendid, kes kaaluvad lapsendamist, võivad olla huvitatud ka doonori embrüo siirdamisest alternatiivina adopteerimisprotsessile, mis võib mõnikord olla pikk, kulukas ja ebakindel.

Õnnestumise tõenäosus

Topeltembrüodoonorlus on arenev valdkond. Edukuse määr, mõõdetuna elussündide arvuna embrüosiirdamise kohta, sõltub embrüo kvaliteedist, munarakudoonori vanusest, ülekantud embrüote arvust ja embrüo.embrüo arengufaasist külmutamisel. CDC andmetel on elussündimus embrüodoonorlusega 43–45 protsenti.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️