Juuste siirdamine naistele Türkiye linnas

naiste juuste siirdamine Istanbul 1
Kirjutas Melissa

Keskenduge Türkiye naiste juuste siirdamisele! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukaks naiste juuste siirdamiseks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid naiste juuste siirdamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab juuste siirdamine naistele Türgis?

Naiste juuste siirdamise keskmine hind on Türgis 2200 eurot, miinimumhind 1500 eurot ja maksimumhind 2500 eurot . See hind sisaldab majutus- ja transpordikulusid. Juuste siirdamine kestab umbes 7 tundi ja hõlmab kohalikku tuimestust. Istanbulis viibimise kestus on 5 päeva. Lõplik tulemus on nähtav 6 kuu jooksul.

Afrojuuste siirdamine 1700 €
Naiste juuste siirdamine 2200 €
DHI juuste siirdamine 1900 €
FUE juuste siirdamine 1800 €

Ilukirurgia tegu, juuste implanteerimine on tänapäeval tuntud ja tunnustatud tava. Türgis pakuvad naistele juuste siirdamist taskukohase hinnaga kogenud kirurgid, kaasaegsetes kõrgtehnoloogilistes kliinikutes ja eelkõige 70% soodsamalt kui Euroopas. Taevas neile, kes soovivad end taas enesekindlalt peegli ees soengusse seada.

Juuste väljalangemine või juuste väljalangemine?

Juuste väljalangemine on naistel peaaegu vältimatu: puberteedieas, raseduse ajal või pärast sünnitust, rinnaga toitmise ajal, aga ka menopausi ajal. Puuduse, alatoitumise või tasakaalustamata toitumise korral on see meeldetuletus tervislikuma eluviisi järgimiseks.

Naine, kes kaotab oma juuksed
Naine, kes kaotab oma juuksed

Juuste väljalangemine on hoopis midagi muud. Seda iseloomustab kukkumine, mis kestab kauem. See toob endaga kaasa tiheduse kaotuse ja juuste hõrenemise. Lisaks täheldame eesmise joone vähenemist ja olulist juuste väljalangemist oimukohtades või lahkuminekust.

Enne Pärast fotod

Juuste väljalangemise põhjused naistel

Naiste juuste väljalangemine võib olla pärilik, hormonaalne, mehaaniline või meditsiiniline.

  • Pärilik : me räägime siin androgeensest alopeetsiast või naiste kiilaspäisusest. Enamasti tuleneb see juuksefolliikuli tundlikkusest, mis põhjustab häireid juuste kasvutsüklis.
  • Hormonaalne : kogu elu kogevad naised nais- ja meessuguhormoonide kõikumisi. Need peegelduvad teie juuste tervises, mis võivad olla rabedad, lõhenenud, kuivad, rasused. Me räägime siin androgeensest alopeetsiast.
  • Immuunsus : Autoimmuunhaigusest tulenevat alopeetsiat nimetatakse alalopetsiaks. Seda iseloomustavad ümmargused augud koljul. Väga sageli lahendatakse see sobiva meditsiinilise ravi abil.
  • Mehaaniline : mehaaniline juuste väljalangemine tuleneb halvast juuksehooldusest: liiga pingul või tagant tõmmatud soengud, pingul punutised, sirgendajate liigkasutamine, liiga keemilised juuksetooted jne. tõmbealopeetsia.
Naiste alopeetsia areng
Naiste alopeetsia areng

Lõplik lahendus juuste väljalangemise korrigeerimiseks

Naistel võib juuste väljalangemine tuleneda mitmest tegurist, kuid see võib olla pöördumatu. Praegu puudub alopeetsia raviks efektiivne ravim. Siiski on endiselt olemas ülim lahendus, mida naised saavad selle lõpetamiseks kasutada: juuste siirdamine Türgis .

Juuste siirdamine või juuste siirdamine seisneb juuksefolliikulite võtmises piirkonnast, mis on ikka veel juukseid täis, ja seejärel nende implanteerimist kiilaspäisesse piirkonda.

Simulatsioon enne ja pärast juuste siirdamist naistele
Simulatsioon enne ja pärast juuste siirdamist naistele

Mitteinvasiivne kirurgia viiakse läbi kaasaegsete siirdamistehnikate abil, mis kasutavad tipptasemel seadmeid. Seda viib läbi kliinikus või kosmeetikakabinetis kogenud kosmeetikakirurg.

Istanbulis pakuvad juuste siirdamise kliinikud turul kõige konkurentsivõimelisemaid hindu. Kui kaalute naiste juuste siirdamist Türgis , võtke meiega ühendust. Esitame teile hea meelega oma erinevaid pakkumisi. HIV-nakkusega inimesed on selle operatsiooni jaoks sobivad.

Millal teha Türkiye naistele juuste siirdamist?

Vastavalt selle progresseerumisele naiste alopeetsia on teadlaste poolt klassifitseeritud Ludwigi skaala järgi:

Ludwigi skaala
  • Ludwig I : Ludwig I skaalal räägime healoomulisest juuste väljalangemisest . Selles etapis täheldame juuste väljalangemist, mis muutub kindlasti hajusaks. Juuste siirdamist ei soovitata, kuna väljalangemine pole veel stabiliseerunud.
  • Ludwig II : Ludwig II skaalal on juuste tiheduse kaotus märkimisväärne. Alopeetsia tekib joone tasemel, mis muutub aina heledamaks. Sel hetkel on juuste siirdamine juba võimalik.
  • Ludwig III : Sellel tasemel on naiste juuste siirdamine Türgis hädavajalik. Esijoone vähenemine on väga märgatav. Alopeetsia levib üle oimukohtade, jättes poole pea ülaosast peaaegu tühjaks .
Enne ja pärast juuste siirdamise simulatsiooni
Enne ja pärast juuste siirdamise simulatsiooni

Tõmbe- või armistuv alopeetsia

Peale difuusse ja progresseeruva alopeetsia on Türgis võimalik ka naiste juuste siirdamine , kui teil on tõmbealopeetsia: tahapoole kalduva otsmikujoone vähenemine ja oimukohtade hõrenemine.

Lugege meie artiklit: Türgi rindejoone langetamine .

Inimesed, kes on pärast traumat, põletust või õnnetust oma juuksed kaotanud, on samuti head kandidaadid juukseimplantaadile.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Naiste juuste siirdamise ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • kooriku moodustumine või nõrgenemine;
  • Valu, peanaha sügelus;
  • Juuksefolliikulite põletik;
  • tundlikkuse kaotus koljus;
  • Juuste hõrenemine;
  • Tsüstide moodustumine.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Meie kliinik on ligipääsetav liikumispuudega inimestele. Ratastoolis inimestel pole raskusi.

Naiste otsmikujoone langetamise simulatsioon
Naiste otsmikujoone langetamise simulatsioon

Tuleb märkida, et islami usus ei peeta naiste juuste siirdamist haramiks. See on halal ja vastuvõetav, kui seda kasutatakse defekti eemaldamiseks.

Millised on juuste siirdamise vastunäidustused?

Ainus vastunäidustus naiste juuste siirdamisele Türgis on see, et seda ei saa teha halva tervisega peanahale. Peanaha sügav põletik võib põhjustada transplantaadi ebaõnnestumise.

Simulatsiooni siirdamine enne ja pärast
Simulatsiooni siirdamine enne ja pärast

Lisaks ei ole juuste siirdamine näidustatud ka raseduse või rinnaga toitmise, allergiliste reaktsioonide või hüübimishäirete korral. Kui teil on hingamispuudulikkus või südame-veresoonkonna haigused, ei ole juukseimplantaat soovitatav.

Erinevad juuste siirdamise tehnikad

Praegu on naistele juukseimplantaadi teostamiseks kaks tehnikat. Need on FUT ja FUE tehnika.

FUT siirdamine

FUT ehk follikulaarse üksuse siirdamist kasutatakse peamiselt tugeva alopeetsia korral (Ludwigi II ja III skaalal). See on kirurgiline protseduur, mille käigus võetakse kolju tagaosast 2–30 cm laiused peanaharibad.

Siiriku simulatsioon enne ja pärast
Siiriku simulatsioon enne ja pärast

Sellel ribal olev elusad karvad siirdatakse seejärel kiilaspäisele alale. See jätab peanahale armi, mille katab taaskasv.

FUE siirdamine

FUE või follikulaarse üksuse ekstraheerimine hõlmab transplantaatide ekstraheerimist otse doonorpiirkonnast. Selleks peate raseerima doonorpeanaha tasemel. Need siirikud siirdatakse sisselõiketera abil otse kiilaspäisele alale.

See teeb siirikute sisestamise kohta mikrolõiked. Kuna FUE meetod on väga kaasaegne, võimaldas see rakendada teist revolutsioonilisemat meetodit DHI ehk Direct Hair Implantation.

FUE + DHI meetod

DHI-meetodiga sisestatakse FUE-ga doonoripiirkonnast ekstraheeritud transplantaadid otse retsipientpiirkonda. Kirurg liigutaks justkui süstemaatiliselt siirdeid ühest piirkonnast teise.

DHI meetod viiakse läbi microblade pliiatsiga. See tera võib olla valmistatud terasest või safiirist. Viimasel juhul räägime siis DHI Saphir meetodist.

See on praegu parim saadaolev meetod. Safiirkivi, pehme ja terve, aitab kaasa paremale paranemisele ja vähendab nakkusohtu, eriti kui seda kombineerida PRP süstiga.

Juuste siirdamise protseduur

See toimub mitmes etapis:

1. samm: juuste diagnoosimine

Esimene konsultatsioon, mis võimaldab määrata juuste diagnoosi . Samuti viiakse läbi vereanalüüsi abil üldine tervisliku seisundi hindamine, et teha kindlaks juuste siirdamise sobivus teie tervisliku seisundiga.

Juuste siirdamine naistele enne ja pärast
Juuste siirdamine naistele enne ja pärast

2. samm: konsultatsioon kohapeal

Teine konsultatsioon Istanbulis, et viia läbi põhjalikum meditsiiniline hinnang : juuste seisund ja tekstuur, doonoripiirkonna tuvastamine, vajalike transplantaatide arv, kasutatav implanteerimistehnika.

3. samm : tegevuspäev

Operatsioonipäeval hoolitseb teie eest ilukirurg ja kogu tema meeskond. Juuste siirdamise operatsioon võib kesta 6 kuni 8 tundi, olenevalt siirdatavate transplantaatide mahust ja kasutatavast tehnikast. Kogenud kirurg võib ühe seansi jooksul implanteerida kuni 4000 transplantaati.

Peanaha anesteesia
Peanaha anesteesia

Operatsioon tehakse kohaliku anesteesia all. See on täiesti valutu. Vahetevahel võivad kirurg ja patsient teha pausi, et end venitada ja mõneks minutiks lõõgastuda.

Operatsiooni ajal ei saa välistada verejooksu või juuksefolliikulite kahjustamise ohtu. Kõik sõltub kirurgi asjatundlikkusest ja tema võimest folliikuleid kahjustamata eemaldada.

Loe ka: DHI juuste siirdamine Türgis

Pärast juuste siirdamist võib peanahk tunda kipitust. See tunne kaob 24 tunni pärast, kuni peanahk paraneb.

Juuste siirdamise simulatsioon naistele
Juuste siirdamise simulatsioon naistele

4. samm: jälgimine ja kontroll

3 päeva pärast operatsiooni teostab kirurg kliinikus kontrolli. See määrab sõltuvalt peanaha seisundist siiriku edukuse või mitte.

Arst viib läbi kaugkontrolli, et näha, kas transplantaat on edukas ja kas patsient järgib operatsioonijärgseid juhiseid. Üldjuhul juuste siirdamisel parandusi ei tehta.

Koordinaator ja patsient
Koordinaator ja patsient

Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Pärast edukat juuste siirdamise operatsiooni uuenevad juukseimplantaadid alati end. Teisisõnu, need kestavad nii kaua kui patsiendi eluiga. Tegelikult siirdatud juuksed ei sure.

Türgi on tuntud oma peaaegu täiusliku meisterlikkuse poolest nii naistele kui meestele mõeldud juukseimplantaatide operatsioonis. Nii et heade arstide poole pöördudes võib teie operatsiooni edukuse määraks hinnata 98%.

Kuna juukseimplantaadi operatsioon viiakse läbi narkoosi all, ei põhjusta see valu. Süstimise ajal ja anesteesia möödumisel võib tekkida vaid väike valu.

Juuste siirdamise operatsioon on tõepoolest võimalik ilma täielikku raseerimist tegemata. Raseerida tuleb ainult teatud karvad doonorpiirkonnast ja see ei ületa üldjuhul 2000 folliikulit.

Otsaesise vähendamine hõlmab sisselõike tegemist juuksepiiril, eemaldades osa otsmikukoest, et seda joont langetada. Seega pole tegemist juuste siirdamisega, vaid hoopis teistsuguse operatsiooniga.

Kuigi juuste siirdamine kestab 6–8 tundi, on see üsna lihtne ja riskivaba operatsioon. Tehing sõlmitakse seega kiiresti, selle teostamiseks peate Türgis viibima vaid 3–4 päeva.

PRP (Platelet-Rich Plasma) ravi on meditsiiniline tehnika, mis kasutab patsiendi vereplasmat, mis on rikastatud trombotsüütidega. Seda kasutatakse dermatoloogias, ortopeedias ja esteetilises meditsiinis, eriti juuste valdkonnas, et stimuleerida juuste kasvu.

Autori kohta

Melissa

Minu nimi on Mélissa ja alates 2014. aastast töötan meditsiini- ja teaduskirjanikuna. Mul on ulatuslik kogemus regulatiivsete ja meditsiiniturundusalaste dokumentide kirjutamisel, mis hõlmavad paljusid ravivaldkondi.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️