Sünteetiline Biofiber juuste siirdamine Türkiye linnas

biokiust sünteetilised juuste siirdamise hind 1
Kirjutas Melissa

Kõik, mida pead teadma biokiust sünteetiliste juuste siirdamise kohta Türkiye linnas! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukaks biokiust sünteetiliste juuste siirdamiseks.

ParimKliinik.com teavitab teid biokiust sünteetiliste juuste siirdamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Biokiust sünteetiliste juuste siirdamise hind Türkiye linnas?

Biokiust sünteetiliste juuste siirdamise keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 4000 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 2500 eurost kuni 5500 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Biofiber sünteetiline juuste siirdamine 4000 €

Mis on biokiust sünteetiline juuste siirdamine?

Juuste hõrenemise korral pakume nii juuste implanteerimist kui ka siirdamismeetodeid. Biofibre kunstjuuste implanteerimisega saavutame oma patsientidele parimad tulemused.

Juuste väljalangemine võib olla tingitud mitme teguri kombinatsioonist, nagu vananemine, hormonaalsed muutused ja kiilaspäisuse geneetiline ajalugu. Mida varem algab juuste väljalangemine, seda tugevam on kiilaspäisus. See võib olla ka trauma või põletuse tagajärg.

Erinevalt siirdamisest, mis seisneb loomulike juuste võtmises pea tagant, et teha pooke, on juuste implanteerimine meetod, mis seisneb pea katmises bioühilduvate kiududega (Biofiber), et saada koheselt soovitud välimus.

Siirdamise korral kasvavad uued juuksed umbes 4-6 kuud pärast protseduuri. Ebapiisava tehnika korral võivad tekkida nähtavad armid, mis raskendavad hilisemat siirdamist.

Loe ka: Juuste siirdamine tähtede seas

Biofiber on kõige arenenumad orgaanilised kiud, mis sobivad juuste implanteerimiseks. Neil on kõik vajalikud sertifikaadid, mis põhinevad Euroopa direktiivi 93/42/EMÜ meditsiiniliste implantatsiooniseadmete nõuetel. Arvukad kliinilised ja histoloogilised uuringud kinnitavad Biofibre’i efektiivsust ja ohutust alopeetsia (kiilaspäisuse) ravis meestel ja naistel.

Biokiud on pehmed, elastsed, õhukesed ja vastupidavad värvimuutusele. Tulemus on loomulik, vahetu ja esteetiline. Selleks on Biofibre saadaval 13 värvitoonis , 3 erineva pikkusega (15, 30 ja 45 cm) ja 3 stiilis (sirge, laineline või lokkis) . Õige valiku ja segamise korral rahuldavad need omadused peaaegu kõik patsiendi nõudmised. Loomulikult on see kunstjuuks pestav ja näeb loomulik välja.

Protseduur

Biofibre juukseimplantatsiooni protseduur on kiire ja valutu ning viiakse läbi kohaliku tuimestuse all. Esteetiline tulemus on kohene ja patsiendid lahkuvad kliinikust noorenenud, täiesti uute juustega. 40–50 kiudu ruutsentimeetri kohta loob loomuliku juuste tiheduse.

Keskmine aastane kiudainete kadu on 5–20% ja sõltub nahatüübist, juustest ja eelkõige patsiendi poolt pakutavast hooldusest. Kiudude kadu ei jäta arme ja vajadusel saame paksendamisprotseduuri igal ajal korrata . Tänu kõrgele kirurgilisele steriilsusele ei esine meil infektsioone.

Implanteeritud juuste liikumistunne on sama, mis loomulike juuste puhul. Patsiendid kirjeldavad tuule naudingut oma juustes vahetult pärast protseduuri.

Loe ka: Afrojuuste siirdamine Türgis

Juuste siirdamine: meetodid

Juuste siirdamine hõlmab peanaha kiilaspindade katmist patsiendi enda juustega (juuksefolliikulitega) . Folliikulid võetakse pea tagant ja siirdatakse uude kohta, kiilaspäikese naha sisse. Siirdamiste arv ja siirdamisseansside kestus sõltuvad kiilaspäisuse astmest. Vajalik võib olla mitu seanssi.

Üks juuste hankimise viise on teha karvastesse piirkondadesse mikroperforatsioonid, mis sisaldavad siirdamiseks 2-4-5 juuksejuure gruppe. See on vana meetod. Kaasaegsemad meetodid on järgmised:

Juuste siirdamine folliikulite ekstraheerimisega (FUE)

Follikulaarse üksuse ekstraheerimine (FUE) on juuste siirdamise tehnika, mis hõlmab follikulaarsete üksuste ekstraheerimist patsiendi karmilt kiilaspäiselt doonoripiirkondadelt. Seejärel siirdame need follikulaarsed üksuse siirikud patsiendi kiilaspäidesse.

Arvestades selle protseduuri aeganõudvat ja tüütut olemust, ei saa me sageli siirdada rohkem kui 500–600 folliikulit päevas , maksimaalselt 2000 folliikulit. FUE siirdamise maksumus on tavaliselt kaks korda suurem kui tavalise follikulaarse üksuse juuste siirdamise protseduuri puhul, mille puhul võtame pea tagaosast doonorkoe riba ja lõikame selle suurendusega üksikuteks folliikulite ühikuteks.

Peanaha vähendamine (seeria väljalõikamine)

See hõlmab võimalikult suure osa kiilaspiirkonna eemaldamist. Peanaha külgnevad juukseid kandvad alad tuuakse kiilaspäisele piirkonnale lähemale, arvestusega, et mõned kiilased alad jäävad alles. Kordame seda tehnikat üks või mitu korda hiljem, et lõpuks taastada kiilas piirkond.

Kudede laienemine

Türgi kirurg asetab juuksekasvupiirkonna alla kiilaspiirkonna kõrvale seadme, mida nimetatakse “koe laiendajaks”. Mõne nädala pärast põhjustab kudede laiendaja uute naharakkude kasvu. Seejärel on vaja veel üks operatsioon, et asetada uus laienenud nahk külgnevale kiilaspinnale.

Peaaegu kõik usuvad, et follikulaarsed üksused on juuste siirdamiseks parima suurusega siirikud, kuid tegelikkus on veidi erinev. Meie kliinikus kasutame kolmes suuruses pooke: üksikuid juuksefolliikulite ühikuid, 2-3 juuksefolliikulite ühikut ja modifitseeritud 4-5 juuksefolliikulite ühikut. Me kasutame üksikuid follikulaarseid üksusi peamiselt juuksepiiri jaoks, samal ajal kui follikulaarsed ühikud võivad olla ülejäänud pookimiste põhisuurused.

Ideaalsetel juuste asendamise kandidaatidel peaks olema terve juuksekasv pea taga ja külgedel. Doonorikohtadeks saavad juuksed kuklal ja külgedel, kust koristame kirurgiliselt klapid ja pookoksad.

Soovitud täielikkuse saavutamiseks on vajalik mitu kirurgilist seanssi. Iga seansi vahel on soovitatav mitu kuud paranemisperioodi. Lõpliku tulemuse saamiseks täieliku siirdamise seeriaga võib kuluda kuni 2 aastat.

Kuu või kaks pärast Istanbuli protseduuri kukuvad siirdatud juuksed välja (mis on normaalne ja ajutine). Kulub ikka kuu või rohkemgi, enne kui juuksed kasvama hakkavad. Loomulikumate tulemuste saavutamiseks võib osutuda vajalikuks kirurgiline parandusprotseduur.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Melissa

Minu nimi on Mélissa ja alates 2014. aastast töötan meditsiini- ja teaduskirjanikuna. Mul on ulatuslik kogemus regulatiivsete ja meditsiiniturundusalaste dokumentide kirjutamisel, mis hõlmavad paljusid ravivaldkondi.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️