Juuste siirdamine Türkiye linnas

juuste siirdamine Türkiye 1
Kirjutas Manuella

Kas kaalute juuste siirdamist Türkiye linnas? See ülim juhend sisaldab kõike, mida peate teadma protseduuri, taastumise ja kulude kohta Istanbulis. Küsige hinnapakkumist ja saate Türgis edukate juukseimplantaatide jaoks parima hinna.

ParimKliinik.com teavitab teid juuste siirdamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud Türgi kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab juuste siirdamine Türkiye?

Türgis on juuste siirdamise keskmine maksumus 1800 eurot , mis sisaldab kõiki majutus- ja transpordikulusid. Protseduur viiakse läbi kohaliku tuimestuse all ja kestab 6-8 tundi. Istanbulis viibimise kestus on 4 päeva ilma haiglaravita. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 5 kuu jooksul.

FUT juuste siirdamine 1700 €
FUE juuste siirdamine 1800 €
DHI juuste siirdamine 1900 €
Afrojuuste siirdamine 2200 €

Juuste siirdamine Türkiye linnas: ülim juhend

Massiivse võrgutamise relv meestele, naiselikkuse sümbol naistele, keha ja kolju ülaosas moodustavad krooniks juuksed. See, mida me ei saa kaotada, vähemalt teatud hetkeni.

Kui haigus meid sööb, kui hormoonid meiega vingerpussi mängivad või kui geneetika on kapriisne, langevad mõnikord juuksed välja. Juuste väljalangemine algab väikestest väljalangemistest, kuni märkame märkimisväärset väljalangemist ja otsaesise või oimukohtade täielikku kiilaspäisust .

Kui mõned inimesed tulevad oma juuste väljalangemisega väga hästi toime, siis teistel on raskusi enda peeglist nägemisega. Peegeldus, mida nad näevad, peegeldab jõuetuse tunnet selle kaotuse ees, mida ei saa peatada.

Ja kui teatud ravimid, nagu Litfulo™ (ritletsitiniib) või minoksidiil, ei tööta või enam ei tööta, on meie jaoks saadaval lahendus: juuste siirdamine .

Eesmärk on lihtne: mitte kiilaks minna ja selle käigus taastada oma endised juuksed. Kuigi seda meetodit kasutatakse mitmes riigis, jääb Türgi juuste siirdamise paradiisiks.

Istanbuli või Antalya südames pakuvad mõned kliinikud parimaid juuksesiirdamisprotseduure revolutsiooniliste ja ülitõhusate tehnoloogiatega. Juuste siirdamine Istanbulis või Antalyas meeldib teile kindlasti.

Kas olete Türgis juuste siirdamiseks valmis? Lähme !

Enne ja pärast fotod meie patsientidest

Kõik, mida pead teadma juuste siirdamise kohta Türkiye linnas

Sageli on keerukuse sünonüümiks juuste väljalangemine nii meeste kui naiste probleem, mis võib tekkida igas vanuses. Seotud mitme teguriga ja sellel võib olla mitu põhjust, võib sellel olla mitu nime:

  • Kiilaspäisus , kui pärilik;
  • Androgeenne alopeetsia , kui see hõlmab androgeenseid hormoone;
  • Alopeetsia areata (alopeetsia areata), kui see tuleneb autoimmuunhaigusest;
  • Cicatricial alopeetsia , kui kaotus tuleneb peanaha vigastusest;
  • Liiga tihedale soengule järgnev tõmbealopeetsia (hobusesaba, kudumite kandmine, tihedad punutised, kukk jne).

Juuste väljalangemisega on raske elada, seda põhjustavad toitainete (raud, tsink, seleen) puudused ja rasked meditsiinilised ravimeetodid. Ja kilpnäärmeprobleemid võivad juuste uuenemise tsüklit häirida.

Kui puudujääki saab toidulisandiga parandada, võib paljudel juhtudel kiilaspäisus või alopeetsia osutuda pöördumatuks.

foto enne ja pärast juuste siirdamist
foto enne ja pärast juuste siirdamist

Nad ütlevad, et “õnne ei saa osta, head juuksehooldust saab”! Juuste siirdamine on ilukirurgia tehnika, mille eesmärk on juuste taastamine . Ja paljudel juhtudel teeb oma juuste ja krooni leidmine sind õnnelikuks! Kui juuksed tõid õnne, saab neid sel juhul osta.

Istanbulis on juukseimplantaadid saadaval parima hinnaga. See on põhjus, miks paljud patsiendid valivad lisaks turismiobjektidele ja Bosporuse kallaste ilule just selle sihtkoha. Kuid enne, kui asute Türgis juuste siirdamiseks otsima, kiire ülevaade sellest operatsioonist.

Lugege meie faili juuste siirdamise kohta tähtede seas

Mis on juuste siirdamine?

Juuste siirdamine , mida nimetatakse ka juuste siirdamiseks, seisneb transplantaatide võtmises pea ülaosast ja nende implanteerimisest pea kiilaspäisele alale. Need üksused, mida nimetatakse transplantaatideks, koosnevad 2–4 karvast. Tavaliselt võetakse need tagumisest kroonist, kus juuksed peaaegu kunagi välja ei kuku.

Mitteinvasiivne ilukirurgia meetod, juuste siirdamine osutub parimaks vahendiks alopeetsia korrigeerimiseks. Väga nähtavate tulemustega võimaldab see taastada kaotatud tiheduse.

Pärast hooldust ja hoolitsusi annab pika kasvuperioodi tulemuseks tõelised ja püsivad juuksed. Hoolitsuste nõudlikkus võimaldab teil leida sama tiheda karva kui varem . See protseduur on mõeldud meestele ja naistele.

Juuste siirdamise simulatsioon naistele
Juuste siirdamise simulatsioon naistele

Juuste siirdamisega jätke hüvasti paruka , volüümi suurendaja, peas oleva salli, kompleksi ja enesehinnangu langusega. Tere tulemast uue pilguga endale, tehes teoks oma unistuse Rapuntsel-stiilis juustest. Kui ravi ja hooldus on rakendatud, pole juuste väljalangemine enam midagi muud kui õudusunenägu.

Juuste siirdamine naistele

ISHRS-i uuringu kohaselt mõjutab naiste kiilaspäisus 1 naist viiest , mis on tavaliselt põhjustatud vananemisest, haigustest või menopausijärgsetest hormonaalsetest muutustest . Naised kogevad juuste hõrenemist. Selle probleemi lahendamiseks otsustavad mõned naised kanda parukat või juuksepikendusi või lasta end siirdada naistele .

Juuste siirdamine meestel

Meeste alopeetsia mõjutab 4 meest 5-st , põhjustades nende juuste märkimisväärset hõrenemist 50-aastaselt. Mõnedel meestel hakkavad juuksed välja langema enne 21. eluaastat. See tuleneb vanematelt pärit geneetilisest tunnusest .

Juuste siirdamise joone joonis kirurgi poolt
Juuste siirdamise joone joonis kirurgi poolt

Muud põhjused hõlmavad teatud ravimeid, liiga palju A-vitamiini või valgupuudust . Haigus või stress võib põhjustada äkilist ja tugevat juuste väljalangemist, mida nimetatakse telogeenseks effluviumiks.

Millal võime kaaluda juuste siirdamist?

Türgis soovitatakse juuste siirdamist alati, kui täheldatakse juuste massilist kadu . Sellele võib lisada psühholoogilise aspekti, mis sellega kaasneb ja paljudel juhtudel määrab juuste siirdamise võimaluse.

Tõepoolest, enneaegne kiilaspäisus või alopeetsia võib selle all kannataval inimesel tekitada tõelise kompleksi või ebamugavustunde. Kuni enesekindluse kaotamiseni.

Juuste siirdamine pole ette nähtud ainult täiesti kiilaspäistele inimestele, see on võimalik ka õhukestele juustele, jämeduse otsimiseks või otsmikujoone langetamiseks . Kui see on ligipääsetav alates 18. eluaastast, soovitaksime seda siiski teha 30- või 40-aastaselt, kui hormonaalne aktiivsus on stabiliseerunud.

Doonorpiirkonna eemaldamine ja pookimine retsipientpiirkonnale
Doonorpiirkonna eemaldamine ja pookimine retsipientpiirkonnale

Ettevaatusabinõuna võib juukseid siirdada ainult tervele inimesele ja tervele peanahale. Kuna tegemist on kirurgilise protseduuriga, eeldab juuste siirdamine kogu haiguste ja patoloogiate ajalugu, mis võivad protseduuri keeruliseks muuta.

Seda parameetrit uurib lähemalt ka teie Türgi kosmeetikakirurg, olles kord konsultatsioonilaual.

Viimaseks, kuid mitte vähem tähtsaks, on juuste siirdamine võimalik ainult neile inimestele, kelle peanahk ei ole täiesti kiilas. Arvesse võetakse nii kiilaspäisuse või alopeetsia taset kui ka juuste väljalangemise arengut . Enne siirdamist tuleb kiilaspäisus täielikult stabiliseerida.

Istiklal tänav Istanbulis
Istiklal tänav Istanbulis

Kuna see võib põhjustada uue tasakaalustamatuse mahus ja tiheduses. Ja siis ärgem unustagem, et pookoksad võetakse kolju tagaosast. Doonorpiirkonna suutlikkus ja kvaliteet jäävad juukseimplantaadi kaalumisel oluliseks kriteeriumiks.

Ainult juuksediagnoos võib määrata juuste siirdamise võimaluse.

Millal MITTE juukseid siirdada?

Türgis ei soovitata juukseid siirdada järgmistel juhtudel:

  • Stabiliseerimata juuste väljalangemine
  • Haavandid ja villid peanahal
  • Kilpnäärmehaigused ja autoimmuunsed seisundid
  • Valu peanahas või nahas
  • Alla 25-aastased inimesed
  • Hemofiiliaga patsiendid
  • Doonoripiirkond on liiga nõrk
  • Kui olete Norwoodi skaalal 7. etapis
Norwoodi kiilaspäisuse skaala skeem
Norwoodi kiilaspäisuse skaala skeem

Millises vanuses on vaja juukseid siirdada?

Tegelikult pole juuste siirdamiseks vanuse alampiiri . See tähendab, et noores eas juuste siirdamisega kaasnevad mõned riskid. Paljud 20ndates eluaastates inimesed hüppavad kohe juuste siirdamise peale, sest tahavad hea välja näha. Kuid tänane hea väljanägemine võib hiljem avaldada negatiivset mõju .

Kui kaua juuste siirdamine kestab? Kas see on püsiv?

Juuste siirdamise eluiga võib olla püsiv . Juuste siirdamise ajal võetakse pookoksad pea piirkonnast, kus need on geneetiliselt programmeeritud kasvama. Isegi pärast peanaha kiilastesse piirkondadesse siirdamist säilitavad siirdatud juuksefolliikulid oma päritolu omadused ja kasvavad kogu elu.

Kolju tulemus pärast juuste siirdamist
Kolju tulemus pärast juuste siirdamist

See tähendab, et õige kirurgi ja korraliku järelhooldusega võib FUE, FUT või DHI juuste siirdamine kesta kogu elu.

Juuste siirdamine ja etnilised erinevused

Juuste siirdamine on suunatud kaukaaslastele . See sobib ka kõikidele etnilistele rühmadele, nagu asiaadid , aafriklased ja Lähis-Ida inimesed . Seejärel räägime etnilisest juuste siirdamisest .

Kaukaaslaste juuksesalgad on pigem ovaalsed. Aasia omad on üsna ümarad ja lamedad. Kuigi Aafrika juuksed on lokkis ja kräsus.

Juuste väljalangemise all kannatavad aafriklased on nende juuste eripärade tõttu suurepärased kandidaadid afro-juuste siirdamiseks Türgis . Mustade juuste lokkis, krussis kuju annab Aafrika päritolu patsientidele paraja eelise.

paar armunud juusteta mehesse
Paar armunud mehesse ilma juusteta

See ilus “lokk” jätab mulje suuremast tihedusest, seega on nähtavate tulemuste saavutamiseks vaja vähem juukseid siirdada.

Pange tähele, et islami religioonis ei ole juuste siirdamine haram. See on halal ja seetõttu aktsepteeritud, kuna selle eesmärk on defekti kõrvaldamine.

Millised on erinevad juuste siirdamise tehnikad Türkiye linnas?

Teaduslikud edusammud on muutnud juuste siirdamise arenenumaks ja lihtsamaks. Kui siirdamine tuli teha juuksekarva haaval käsitsi, siis tänapäeval on meil robottehnikad, mis võimaldavad operatsiooni teha rekordajaga . Ja tulemused on erakordsed.

Praeguseks on kirurgide seas laialt levinud ja populaarsed kolm juuste siirdamise tehnikat : FUT , FUE ja DHI .

Fotojuuste siirdamine enne ja pärast

Nende kolme tehnika erinevus seisneb kogumis- ja siirdamismeetodis ning kasutatavas varustuses. Vaatame, millised on need kolm tehnikat:

FUT juuste siirdamine

FUT-tehnika on juuste siirdamise meetod , mis hõlmab riba võtmist peanahalt kaelapõhjani ja selle sulgemist õmblustega. Võib tekkida arm , kuid see on nii õhuke ja sirgjooneline, et pärast karvade tagasikasvamist on see märkamatu.

Seejärel eemaldab kirurg mikroskoobi all transplantaadid, et vältida folliikulite kahjustamist. Seejärel lõigatakse pookoksad mikrotransplantaatideks, mis sisaldavad kolme kuni nelja karva.

Tulemus enne ja pärast juuste siirdamist
Tulemus enne ja pärast juuste siirdamist

On aeg siirdada retsipientpiirkonnas . Piirkonna ettevalmistamiseks tehakse minimaalsed sisselõiked ja loomuliku tulemuse saavutamiseks peavad need järgima kindlat telge. Juuksed sisestatakse sisselõigetesse, see protsess võib kesta 4 kuni 5 tundi või saab lõpule viia ühe päevaga.

FUT võimaldab teil rakendada 1000 kuni 4000 juuksekarva . Kärn võib tekkida ja maha kukkuda 2–3 nädalat pärast pookimist. Juuste väljalangemise vastane ravi on tungivalt soovitatav.

diagramm, et mõista erinevust FUE ja FUT siirdamise vahel
Diagramm FUE ja FUT siirdamise erinevuse mõistmiseks

FUE juuste siirdamine

FUE for Follicular Unit Extraction hõlmab juuksefolliikulite eraldamist pea tagaosast. Selle asemel, et võtta kogu peanahast riba, eraldame folliikulid ükshaaval doonoriosast tööriistaga, mida nimetatakse mikropunchiks. Folliikulite hõlpsaks juurdepääsuks võib kirurg kaaluda doonoripiirkonna raseerimist.

Olenevalt kliinikust saab FUE siirdamist teostada automaatselt. Mõned kirurgid kasutavad juuksesibulate hõlpsamaks ja kiiremaks eemaldamiseks doonoripiirkonnast robotit või masinat. Siingi on vajalik tehnika valdamine, et vältida juuksefolliikulite kahjustamist ja saada kvaliteetseid pooke.

Seoses siirikute implanteerimisega kiilaspäisele alale on tehnika sama, mis FUT-i puhul. Kirurg teeb sisselõiked terasest või safiirist valmistatud elektrilise mikrostantsiga, et pookida karvad ükshaaval peanahasse.

Foto enne ja pärast juuste siirdamist Türkiye linnas
Foto enne ja pärast juuste siirdamist Türkiye linnas

FUE-Sapphire juuste siirdamine

FUE juuste siirdamisel kuulete FUE-Sapphire’ist. See nimi tähistab sisselõigete tegemise tehnikat. Tõepoolest, FUE-Sapphire’is on doonorpiirkonna sisselõigete tegemiseks kasutatav tera valmistatud terasest tera asemel safiirist.

Safiirkivist tera on üsna pehme ja terve. Kuid lisaks vähendab see nakkusohtu ja aitab kaasa kiiremale paranemisele. Safiiriterad võimaldavad ka põhjalikumat tööd ja optimeerivad pookimise edukust.

See meetod on edukaks ja riskivabaks FUE siirdamiseks kõige ohutum. Safiirkivist tera on valitud tööriist juukseimplantaadi teostamiseks parimates sanitaartingimustes ja patsiendi jaoks suurima mugavusega.

Naiste otsaesise joone langetamise simuleerimine
Naiste otsaesise joone langetamise simuleerimine

DHI juuste siirdamine

DHI ehk Direct Hair Implantation juuste siirdamine on revolutsiooniline meetod. Alates 2020. aastast moes on see tehnika tuletatud FUE-st. Selle rakendamine on väga kiire peaaegu samaaegse implantaadi ekstraheerimisega. DHI-juuste siirdamise seansi kestus varieerub 2 kuni 3 tunni vahel, sõltuvalt kirurgi oskustest.

DHI-juuste siirdamise ajal eemaldatakse juuksefolliikulid doonoripiirkonnast DHI-pliiatsiga. See saadab kohaliku anesteesia ilma süstenõelata.

Ta eemaldab karvad ükshaaval. Kirurg implanteerib eemaldatud karvad otse kiilaspäisele alale sama pliiatsiga, ilma sisselõikeid tegemata. Kuna pliiats ise on varustatud implanteerimist võimaldava safiirist mikroteraga.

Fotod enne ja pärast DHI siirdamist Türkiye linnas
Fotod enne ja pärast DHI siirdamist Türkiye linnas

See toiming aitab vähendada ekstraheerimise ja implanteerimise vahelist aega ning võimaldab ka kiiret paranemist. Seega jääb siirik kehast väljapoole lühemat aega, muutes selle kasutamise ohutumaks ja tervislikumaks.

Kuid lisaks paraneb doonorpiirkond kiiremini ja sisselõiked ei jää kauaks avatuks. Mikrosafiiri DHI meetod on parim valik tervete ja kiirete juuste siirdamiseks. Lisaks pakub see mugavust ja vähem piiranguid nii patsiendile kui ka kirurgile.

Kirurgi vastuvõtul saate valida tehnika, mida peate kõige mugavamaks. Pange tähele, et DHI tehnika jääb ülimaks meetodiks. Lõpliku otsuse võib siiski teha arst pärast juuste diagnoosimist.

PRP ravi

Trombotsüütide rikka plasmaga ravi viitab ravile, mis kasutab vereliistakute, hormoonide, leukotsüütide ja tsütokiinide rikast plasmat. PRP-ravi ise ei ole juuste siirdamise tehnika.

PRP ravi ja vere puhastamine
PRP ravi ja vere puhastamine

Kuid see on osa hooldusest, mida saame teile pärast juuste siirdamist pakkuda. See tagab juuste implanteerimise operatsioonijärgse edu. Tegemist on aga kunstliku kosmeetilise kirurgiaga, mis nõuab kliinilist protseduuri.

Selleks võtab kirurg patsiendilt verd. Seejärel asetatakse veri tsentrifuugi, et eraldada PRP teistest verekomponentidest. Seejärel süstitakse PRP veri mikronõela abil patsiendi peanahale.

Selle tehnika eesmärk on parandada vereringet ja uuendada juuksetsüklit. Soovitatav pärast juuste siirdamist , see võimaldab teil saada juukseoperatsioonist rohkem kui rahuldavaid tulemusi. PRP hooldus kestab ligikaudu 45 minutit.

Kuidas toimub juuste siirdamine Türkiye linnas?

Teie juuste siirdamine Türkiye linnas võib alata esimesest kontaktist. Meil on range ja kehtestatud protokoll, et optimeerida eduvõimalusi nii palju kui võimalik. Teie hooldus võib kesta kuni 6 kuni 12 kuud pärast siirdamist, kuna pakume operatsioonijärgset jälgimist.

Juuste diagnostika

Esimene kontakt oma ilukirurgiga koosneb konsultatsioonist ja juuste diagnoosimisest. Selleks ei pea te Türkijesse sõitma.

Esimese konsultatsiooni saab teha veebis. Ja see koosneb juuste hindamisest ja diagnoosimisest. HIV-nakkusega inimesed on selle operatsiooni jaoks sobivad.

Naiste otsaesise vähendamise simulatsioon
Naiste otsaesise vähendamise simulatsioon

Iga patsient on ainulaadne, nagu ka tema juuste struktuur ja nende olemus. Seega annab praktik teile selle esimese konsultatsiooni ajal hinnangu teie eelnevalt saadetud fotode põhjal.

Lisaks juuste analüüsile hindab arst ka teie tervislikku seisundit . Ta võib paluda teil teha vereanalüüs. Nende tulemused juhivad edaspidi meditsiinilist nõuannet, aga ka sobivat ravi juuste siirdamise jätkamiseks.

Esimene kohtumine juuksekirurgiga on kõige olulisem hetk, et saada rohkem teavet juuste siirdamise kohta Türgis: kasutatud tehnika, viibimise kestus, ravi kestus, operatsioonijärgne jälgimine. Arst vastab kõigile teie küsimustele.

Esimene konsultatsioon Türkiye’s

Esimene konsultatsioon Istanbulis jõuab meditsiinifaasi. See kliiniku konsultatsioon analüüsib teie peanahka, teie juuste elastsust ja tihedust.

Juuste hindamine skanneriga
Juuste hindamine skanneriga

Esmane kliiniline hindamine võimaldab määrata ka vajalike siirdamiste arvu ja teie peanahale kõige sobivama juuste siirdamise meetodi. Sel ajal määrab arst ka doonoripiirkonna, transplantaatide kvaliteedi ja vajaliku arvu.

Kliinilise konsultatsiooni ja siirikute paigaldamise vahelisel ajal saate inspiratsiooni saada ka Istanbuli metropolist. Aeg stressist maha võtta ja hüvasti jätta selle kiilaspeaga, mis on juba pikka aega pannud sind enesekindluse kaotama.

Kohtumine teie uute juustega

See on kauaoodatud hetk oma juukseimplantaadi tegemiseks. Teid võtab kliinikus vastu professionaalide meeskond, kes hoolitseb teie eest väga. Meditsiiniline, aga ka psühholoogiline tugi on selles etapis veelgi olulisem.

juuste diagnoosimine naistel
Juuste diagnoosimine naistel

Seansi kestus

Juuste siirdamine ise toimub kohaliku tuimestuse all. Seanss võib kesta 5 kuni 8 tundi, olenevalt siirikute arvust, aga ka valitud tehnikast. Ühe seansi jooksul saab teha ligikaudu kuni 4000 pookimist.

Transplantaatide implanteerimisel on parem mitte pausi teha. Säilitada pookoksade kvaliteeti ja tervist, arvestades, et need on tundlikud. Mida rohkem nad õhuga kokku puutuvad, seda rohkem nad on saastunud.

juuste siirdamise seanss
Juuste siirdamise seanss

Siirdamise protseduur

Siirdamise ajal tuleb hoolikalt uurida sisselõigete pindala ja nurka. Et tagasikasv järgiks juuste loomulikku suunda. See otsustav samm tugineb kirurgi teadmistele ja määrab juuste siirdamise edukuse või mitte .

Kohaliku tuimestuse all on juuste siirdamine valutu operatsioon. Kui anesteesia möödub, võib peanahas tunda kerget kipitust. Kuid see kestab vaid paar tundi, kuni peanahk paraneb.

Kui valite micro DHI Saphir ja FUE tehnika, ei kesta paranemisaeg kauem kui 24 tundi . Kuid veelgi enam, selle tehnikaga pole armid isegi nähtavad.

siiriku implantaat DHI meetodil
Siirdatud implantaat DHI meetodil

Juuste siirdamise ajal võib tekkida verejooksu või juuksefolliikulite kahjustamise oht. Kõik oleneb kirurgi asjatundlikkusest, aga ka operatsiooni ajal osutatavate teenuste ja hoolduse kvaliteedist.

Pärast sekkumist

Pookoksad fikseeritakse teie juustele, seejärel on näidatud puhkefaas. Selle ajal tohib peanahale kanda ainult arsti poolt soovitatud ravimeetodeid ja tooteid (veed, kreemid, ravimid). Esimene šampoon tuleks teha alles 24 tundi pärast operatsiooni.

Paranemisfaasis ei soovitata pead langetada, et vältida verevoolu ja tursete teket. See võib kahjustada implanteeritud folliikuleid, mis on endiselt haprad. Samuti ei ole soovitatav viibida päikese käes. Kui soovite nautida Istanbuli värsket õhku, on mütsi kandmine hädavajalik.

juuksehooldus vitamiinidega
Juuksehooldus vitamiinidega

Soovitatav on võtta valuvaigisteid. Õhtul tuleks magada istuvas asendis, kere üles tõstetud. Kasutage pehmet patja, mis toetab teie kaela.

2 päeva pärast on teil uus kohtumine kliinikus , et näha, kas siirdamine on edukas. Arst hindab siirdamise edukust teie peanaha seisundi järgi. Kuigi lõpliku otsuse tegemiseks on veel üsna vara. Juhiseid ja ettevaatusabinõusid tuleb järgida järgmise 7 päeva jooksul.

Toetus jätkub ka järgmistel kuudel kliinikus 6–12 kuu pärast toimuvate kontrollidega. Pühendunud järelhooldusmeeskond tagab, et operatsioonijärgset hooldust manustatakse õigesti ja et teie juuksesiirikud on terved.

kirurgi kontroll juuste siirdamise ajal
Juuste siirdamise ajal kirurgi kontroll

Esimesed tulemused

3–6 nädalat pärast implanteerimist kukub välja 80% siirikutest. Ärge sattuge paanikasse, see eemaldav efekt on hädavajalik. Kuid see tähendab, et siirded on juurdunud. Seetõttu tekivad need uued karvad, mis on nähtavad 3–4 kuu jooksul.

12 kuu pärast on tulemused nii nähtavad, et see androgeense alopeetsia või kiilaspäisuse episood poleks teie jaoks enam midagi muud kui õudusunenägu.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Juuste siirdamise ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Nähtavad armid;
  • Närvikahjustus;
  • Juuksefolliikulite põletik;
  • Kolju tundlikkuse kaotus;
  • Juuksefolliikulite põletik;
  • Hõre doonoripiirkond.
Aruanne juuste siirdamisest Türkiye linnas

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Islamis peetakse juuste siirdamist halal ja vastuvõetavaks seni, kuni selle eesmärk on defekti parandada. Nii et see pole haram.

Soovi korral on saadaval ratastooli rent, mis hõlbustab liikumispuudega inimeste liikumist.

Ettevaatusabinõud pärast juuste siirdamist Türkiye linnas

Nagu pärast iga operatsiooni, on juuste tervena hoidmiseks oluline järgida ettevaatusabinõusid. Nõuete hulgas:

  • Tervislik ja tasakaalustatud toitumine, mis sisaldab juuste kasvuks ja tugevdamiseks vajalikke vitamiine ja mineraalaineid.
  • Toidulisandid puuduste vältimiseks
  • Pöörake erilist tähelepanu oma juuksetoodete (šampoon, mask jne) valikule. Hoiduge liiga pingul olevate eeterlike õlide ja soengute eest, mis võivad põhjustada juuste siirdamise kaotamise. Igal juhul määrab arst teile õiged hooldused ja tooted.
  • Päikese või külma kätte, basseini või mere äärde minnes kandke mütsi või muud kaitsvat tarvikut.
  • Käärid on keelatud 6 kuud pärast operatsiooni.
Fotosimulatsioon enne ja pärast juuste siirdamist
Fotosimulatsioon enne ja pärast juuste siirdamist

Kuidas valmistuda Türkiye juuste siirdamiseks?

Juba mitu aastat on paljud patsiendid üle kogu maailma valinud juukseoperatsiooniks Türgi .

Arstide oskusteave, tehnikate usaldusväärsus ja soodushinnad teevad Türgist juuste siirdamise sihtkoha. Patsiente ootavad kolm korda odavamad piimasegud kui Euroopas ja 5 tärni hooldus.

Kuid lisaks sellele, et meelitada rohkem kliente. Riigis on välja töötatud praktilised ja mugavad peatumisvõimalused. Kõik hinnas valem sisaldab majutust, toitlustust ja erinevaid kohapealseid teenuseid, et teie viibimine Türgi pinnal oleks võimalikult mugav.

Kõik hinnas illustratsioon meditsiinireisijatele

Kliiniku ja kirurgi valik Türkiye linnas

Esimene samm on hoolikalt valida Türgi kliinik ja juuksekirurg, et vältida ebaõnnestunud juuste siirdamist. Pakkumiste rohkusega silmitsi seistes võite tunda end eksinud. Et olla kindel, et teete parima valiku, usaldage meid ja võtke meiega ühendust.

Toetuge eelkõige kliiniku ja kirurgi asjatundlikkusele, mainele, aga ka edule. Sellest sõltub teie juuste siirdamise edu, sama hästi võite valida sellise delikaatse operatsiooni jaoks parima.

Pidage meeles juuste siirdamise pöördumatust, aga ka oma peanaha tundlikkust. Sa ei usalda seda kellelegi.

Looduskliiniku fuajee Istanbulis
Istanbuli esteetilise kliiniku saal

Ärge kartke koguda arvustusi ja iseloomustusi ning võimalikult palju teavet juuste siirdamise kohta Istanbulis või Antalyas. Internet ja sotsiaalvõrgustikud on tõelised teabekaevandused.

Istanbuli parimad juukseimplantatsioonikliinikud

Meie partnerkliinikud on Türgi parimad juuste siirdamise kliinikud . Istanbuli südames ootame teid väga puhtas, mugavas ja turvalises kohas, kus on külalislahke ja soe õhkkond, mida pakub meie meeskond.

Kirurgid on tuntud oma oskuste ja kõigi juuste siirdamise tehnikate valdamise poolest. Aastakümnete pikkuse kogemusega, nagu kirurg Serkan Aygin, on nad tuntud ka oma lahkuse ja patsientide suhtes kättesaadavuse poolest.

Kolm plastikakirurgi
Kolm plastikakirurgi

Meie professionaalne meeskond pakub parimat hooldust ja ravi alates esmasest kontaktist kuni operatsioonijärgse järelkontrollini. Juuste siirdamine meie kliinikus on mugav, turvaline ja rahustav operatsioon. Meie meeskond räägib prantsuse, inglise, itaalia, hispaania, saksa ja araabia keelt.

Keelebarjääride kõrvaldamiseks on saadaval tõlkijad. Pakume kõikehõlmavaid juuste siirdamise pakette: Lend, Takso, Hotell, Operatsioon, Ravimid.

Reisiks valmistumine

Kui olete kliiniku valinud, valmistage oma reis ette. Paljudel juhtudel pakuvad kliinikud “kõik hinnas” või “kõik hinnas” pakette. Lisaks operatsioonile hõlmavad need transporti, lennupileteid, majutust, toitlustamist ja isegi kohapealseid teenuseid ja tegevusi. Kõik, mida pead tegema, on pass ja elamisviisa ette valmistama (kliinik aitab ka selles etapis).

Toruni keskuse kaubanduskeskus Istanbulis
Toruni keskuse kaubanduskeskus Istanbulis

Istanbulis viibimise kestus

Juuste siirdamine Istanbulis või Antalyas kestab ligikaudu 6-7 päeva . See on hinnanguline aeg siirdamiseks parimates tingimustes. Kliinikus viibimine kestab maksimaalselt 2 päeva ja ülejäänud aja saate seda ära kasutada Istanbuli ja selle tuhande ja ühe öö avastamiseks.

Kuid miski ei takista teil pikendada oma arstikülastust Türgi nautimiseks.

Kui palju maksab juuste siirdamine Türkiye?

Ülim küsimus! Ja see, mis sunnib sadu tuhandeid patsiente Türgis juuksesiirdamist valima, on selle operatsiooni hind. Juuksekirurgia maksumus Bosporuse kaldal võib ulatuda 70% odavamaks kui Euroopas.

koordinaator Istanbulis
Koordinaator Istanbulis

Arvesta 1700–2500 eurot juuste siirdamiseks Istanbulis. Kuid see hind varieerub sõltuvalt kasutatavatest tehnikatest, modifikatsiooni keerukusest ja kirurgi mainest. Täpse hinna ja Istanbuli parima kosmeetikakirurgi arvamuse saamiseks küsige personaalset hinnapakkumist.


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada juuste siirdamise õnnestumisel ja seda madalama hinnaga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua juuste siirdamine Türgis kestab?

Türgis juuste siirdamise käigus implanteeritud juuste eluiga on sama kui doonoripiirkonna juustel. Samuti säilitavad nad oma kasvutsükli. See tähendab, et tulemused on lõplikud. Nii et pärast ravi olete kiilaspäisuse eest kaitstud.

Juuste siirdamist soovitatakse 18-aastastele ja vanematele inimestele, kuigi parimaid tulemusi on tavaliselt näha vanuses 35–40, kuna siis juuste väljalangemine stabiliseerub.

Juuste siirdamine on väike kirurgiline protseduur, mis viiakse läbi kohaliku tuimestuse all. Operatsiooni ajal on võimalik tunda kerget valu, eriti folliikulite väljatõmbamise ja implantaatide paigaldamise ajal. Kuid valu on mõistlikul tasemel.

Türgi on kahtlemata parim koht juuste siirdamiseks. See on riik, mis on tuntud oma ravikvaliteedi, sekkumiste taskukohaste hindade ja eelkõige oma kirurgide pädevuse poolest. Viimased on kvalifitseeritud ja kogenud spetsialistid.

Siirdatud juuksed läbivad väljalangemise faasi. See faas on normaalne ja toimub 3 nädalat pärast siirdamist. Seda juuste väljalangemist nimetatakse siirdamisjärgseks šokiks. Seejärel kasvavad siirdatud juuksed tagasi ja naasevad normaalsesse kasvutsüklisse.

Juuste siirdamiseks Türgis on vajalik viibida 6–7 päeva. See tähendab, et peate kliinikus viibima ainult kaks päeva. Ülejäänud aja saate tutvuda suurejoonelise Istanbuli linnaga.

Juuste siirdamise hinnad on Türgis sageli odavamad kui Euroopas. Elukallidus on Türgis madalam kui lääneriikides. Personali- ja tegevuskulud on väiksemad. Juuksekliinikute väga kõrge kontsentratsioon toob kaasa hindade languse.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️