Juuste siirdamine: täielik juhend punktist A kuni Z

juuste siirdamine juuste implantaat välismaal 1
Kirjutas Erika

Selles juhendis anname vastused kõige levinumatele küsimustele, mida küsivad inimesed, kes kaaluvad juuste siirdamist. Anname Sulle ülevaate protseduuri toimumisest, oodatavatest tulemustest ja punktidest, millele peaksid tähelepanu pöörama, et minimeerida juuste siirdamisega kaasnevaid riske.

ParimKliinik.com teavitab teid juuste siirdamisest ja aitab teil broneerida juuksehooldusi Türgi parimates kliinikutes.

Mis on juuste siirdamine?

Juuste siirdamine on minimaalselt invasiivne ambulatoorne kirurgiline protseduur, millega saab osalise kiilaspäisuse all kannatavatel meestel ja naistel juukseid jäädavalt taastada, siirdades kiilanevatesse või hõrenevatesse piirkondadesse uusi folliikuleid. Räägime ka juukseimplantaatidest ehk juuste siirdamisest.

Kellele on juuste siirdamine kasulik?

Juuste siirdamist võib soovitada kõigile, kes kannatavad osalise kiilaspäisuse all, mis on tingitud meeste kiilaspäisusest (androgeensest alopeetsiast), naiste kiilaspäisusest, taanduvast juuksepiirist, tõmbealopeetsiast või peatraumast. Juuste siirdamine võib pakkuda sobivatele kandidaatidele püsiva ja loomuliku välimusega lahendust.

Protseduuri ei soovitata inimestele, kellel on hajus juuste väljalangemine (krooniline telogeenne effluvium), täpiline kiilaspäisus (alopeetsia areata) või neile, kellel on kogumispiirkonnas ebapiisav karv. Operatsioon ei ole soovitatav ka alla 25-aastastele, sest doonorjuuste pikaajalist stabiilsust ja tulevase juuste väljalangemise ulatust on raske hinnata.

Loe ka: Juuste siirdamise hind meestele Türgis

Kus tehakse juuste siirdamist?

Juuste siirdamist tehakse tavaliselt Türgis ja Tuneesias. Aja jooksul on neist riikidest saanud selle valdkonna spetsialistid, sest igal aastal pühib välismaalaste laine läbi kahe riigi, et saada täiuslik soeng.

Kuidas juuste siirdamine toimub?

Juuste siirdamisega tegelevad kirurgid kasutavad tänapäeval kahte ravimeetodit: follikulaarse üksuse ekstraheerimine (FUE), mis tähendab sõna-sõnalt follikulaarsete üksuste ekstraheerimist, ja follikulaarse üksuse siirdamine (FUT), mis tähendab follikulaarsete üksuste siirdamist.

FUT-meetod: follikulaarse üksuse siirdamine

  • 1950. aastatel välja töötatud traditsiooniline tehnika seisneb selles, et kirurg võtab kohaliku tuimestuse all doonoripiirkonnast (tavaliselt patsiendi pea tagant) nahariba, jagab selle väiksemateks transplantaatideks ja implanteerib need seejärel vastuvõtukohtadesse.
  • Selle meetodi korral on patsiendil peanaha eemaldamise kohas püsiv arm ja taastumisaeg on ligikaudu 2 nädalat.

FUE meetod: follikulaarse ühiku ekstraheerimine

  • Üha populaarsemaks muutuv FUE-meetod, kuna see on palju vähem invasiivne ja minimaalse seisakuga, hõlmab seda, et kirurg kogub kohaliku tuimestuse all käsitsi üksikud juuksefolliikulid doonoripiirkonnast ja seejärel pookib need sobivatesse kohtadesse, et saada loomulik ja ühtlane välimus.
  • Selle tehnikaga raseeritakse tavaliselt doonorpiirkond (kuigi mõned kirurgid kasutavad raseerimata tehnikat) ja paranemine toimub vähem kui 5 päevaga.

Lugege meie faili juuste siirdamise kohta ilma raseerimata Türgis

Mis on siirik?

Siirdamine on eluskoe tükk, mis viiakse kirurgiliselt ühest kehakohast teise. Pärast sihtpiirkonda asetamist tekib pirni varustamiseks uus vereühendus.

Juuksefolliikulid kasvavad loomulikult 1-4 karvast koosnevate rühmadena, mida nimetatakse folliikulite üksusteks. FUE juuksesiirdamise kirurgid püüavad juukseid koguda ja siirdada nende loomulikesse rühmadesse, et soodustada ühtlast juuste kasvu. Kirurg eemaldab iga follikulaarse üksuse (transplantaadi) õõnsa nõelaga, mille läbimõõt on 0,6–1,0 mm. Järgmisena kasutab kirurg mikroterasid (“Sapphire” terad ei jäta arme) ja peeneid nõelu, et sisestada pookoksad sihtpiirkondadesse, suunates transplantaadid ühtse mustri järgi, et tagada loomulik välimus ja tihedus.

Juuste siirdamine välismaale Sapphire ravi abil

Kui kaua juuste siirdamine aega võtab?

Protseduuri enda kestus varieerub olenevalt vajalike juuste siirdamiste arvust ja kirurgilise meeskonna suurusest, kuid on üldjuhul 4 kuni 8 tundi. Kuna protseduur tehakse kohaliku tuimestuse all, on patsient täiesti ärkvel ja saab lugeda, vaadata televiisorit, vestelda, süüa jne. selle aja jooksul.

Loe ka: Juuksesiirdamise hind naistele Türgis

Kohe pärast protseduuri saavad patsiendid ringi jalutada ja jätkata enamikku oma tavapärastest igapäevatoimingutest. Siirdatud piirkond on 3–5 päeva paistes ja hell, kuid patsiendid võivad tööle naasta 2–3 päeva jooksul pärast juuste siirdamist. Tavaliselt esineb 10–14 päeva pärast protseduuri punetust ja kooriku teket.

Mõned patsiendid võivad soovitud tulemuse saavutamiseks vajada juuste siirdamist mitme seansi jooksul, mõnekuulise vahega. Seda saab kirurg enne protseduuri kindlaks teha.

Milliseid tulemusi võime juuste siirdamisel oodata?

Esimese 2–3 nädala jooksul pärast juuste siirdamist langevad kõik siirdatud juuksed välja. Seda nähtust tuntakse kui “šokikaotust” ja see on nihkunud juuksefolliikulite traumade normaalne tagajärg. Mõned patsiendid võivad kaotada juukseid ka piirkondades, mida siirdamine ei mõjutanud, mis on ajutine ja normaalne.

6–8 nädala jooksul pärast operatsiooni peaks 85–95% siirdatud folliikulitest hakkama tootma uusi juukseid, kusjuures pärast iga kasvutsüklit peaks kasvama rohkem juukseid ja kasvama tihedamalt (iga kasvutsükkel on olenevalt inimesest umbes 6 nädalat). . Kuigi tulemused on nähtavad kuue kuu pärast, teostatakse juuste siirdamine täielikult 12 kuud pärast protseduuri.

Optimaalsete tulemuste saavutamiseks julgustatakse patsiente hoolikalt järgima kirurgi juhiseid operatsioonijärgseks hoolduseks, sealhulgas kaitsma piirkonda päikesekiirguse eest, mitte kriimustama peanahka ja pesema regulaarselt, et vältida kooriku teket juuksevarre ümber. Enamik kirurge soovitab ka operatsioonijärgsetel nädalatel alkoholi ja tubaka tarbimist minimeerida, kuna see võib kaasa aidata transplantaadi halvale ellujäämisele.

Loe ka: Juuste siirdamine tähtede seas

Kas täieliku katvuse saavutamiseks piisab ühest juuste siirdamisest?

Ühe seansi jooksul korjatud transplantaatide arv võib olla kuni 5000. Üks transplantaat on tavaliselt kavandatud eraldiseisvaks protseduuriks, kuid teine protseduur võib parandada esimese protseduuri tulemusi. Tavaliselt otsustavad patsiendid teha teise juuksesiirdamise, et saavutada suurem tihedus või parem katvus. Arvatakse, et üks kahest inimesest läbib teise operatsiooni aasta pärast esimest.

Millised on juuste siirdamise ohud?

Juuste siirdamine on lihtne, minimaalselt invasiivne ja suhteliselt väikese riskiga meditsiiniline protseduur. Kuid nagu iga kirurgilise protseduuriga, kaasneb sellega riske ja võimalikke kõrvalmõjusid, mis võivad hõlmata verejooksu, infektsiooni, peanaha ja/või otsmiku turset, armistumist ja ebaühtlast juuste kasvu. Rohkem kui 95% juuste siirdamisega patsientidest ei koge operatsioonijärgseid probleeme.

Operatsioonijärgsete tüsistuste minimeerimiseks soovitatakse patsientidel valida kogenud juuste siirdamise kirurg ja järgida kõiki soovitatud hooldusi. Enamik kirurge määrab pärast operatsiooni infektsioonide vältimiseks antibiootikume või põletikuvastaseid ravimeid ning soovitab peanaha tundlikkuse vähendamiseks sidemeid.

Kas on veel kehapiirkondi, kus saab juukseid siirdada?

Jah, juuste siirdamist saab teha habemele, kulmudele, ripsmetele, rinnale, kõhule ja häbemele. Juuste siirdamist saab kasutada ka armide täitmiseks.

Näo- või kehajuuste siirdamiseks peab kirurg hindama retsipiendipiirkonna juuste konsistentsi ja sobitama need sobiva doonorikohaga kehapiirkonnaga, et saavutada võimalikult loomulik välimus.

Kui palju maksab juuste siirdamine?

Juuste siirdamise maksumus sõltub iga inimese jaoks vajalike siirdamiste arvust ja protseduuri läbiviimise kohast. Riikidevaheline hinnavahe on tavaliselt tingitud elamiskulude ja tööjõukulude erinevusest, mitte kvaliteedist.

Allpool on toodud riikidevahelised keskmised hinnad 2000 transplantaadi juuste siirdamiseks FUE meetodil kvaliteetses haiglas.

Loe ka: Kui palju maksab juuste siirdamine välismaal?

Ma tahan juukseid siirdada – mis edasi?

Olete õiges kohas! ParimKliinik.com-is on teie tervis ja õnn meie peamised prioriteedid ning me kavatseme seda teile tõestada.

Järgmise sammuna võta meiega ühendust tasuta konsultatsiooni saamiseks, mille käigus selgitame välja Sinu eesmärgid ja sobivuse protseduurile. Küsime teie peast fotosid, et meie meditsiinieksperdid oskaksid soovitada loomuliku välimuse saavutamiseks vajalike pookide arvu. Seejärel, kui olete otsustanud, kuhu soovite oma juukseid siirdada, teeme kõik, mis on vajalik, et saaksite parima võimaliku hinna parimates juuksesiirdamiskeskustes üle maailma.

Kes me oleme ?

ParimKliinik.com-iga võite olla kindel, et saate parima kvaliteedi kõige soodsamate hindadega.

Oleme sõltumatu ettevõte, mis tunneb turgu suurepäraselt ja pakume teile täielikku läbipaistvust, sest erinevalt teistest meditsiiniturismi platvormidest töötame teie, mitte haiglate heaks. Näitame teile ainult haiglaid, mille oleme hoolikalt rangete kvaliteedikriteeriumide alusel välja valinud, et te ei peaks oma ravi jaoks parima haigla leidmiseks tohututes kogustes teavet uurima.

Olenemata sellest, millise haigla või ravi valite, oleme teiega igal sammul: alates broneerimisest, haiglavisiidi ajal ja taastumise ajal. Ja seda kõike tasuta.

Ikka veel otsustamata?

Kas teil on veel küsimusi? Kas soovite teada, kas juuste siirdamine on teie jaoks hea lahendus? Kui teie doonoripiirkond on piisav? Kui kogu kolju katmine on võimalik? Kui palju pooke planeerida?

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Kohustustest loobumine: selles juhendis sisalduv teave on mõeldud ainult hariduslikel eesmärkidel ega asenda arstiabi. Enne ravi alustamist pidage alati nõu oma arstiga.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️