Kulmude siirdamine Türkiye linnas

kulmude siirdamise hind 1
Kirjutas Manuella

Nagu traditsiooniliste juuste siirdamise puhul, algab kulmude siirdamine Türgis juuksefolliikulite kogumisega peanaha tervest kasvupiirkonnast.

ParimKliinik.com teavitab teid kulmude siirdamisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kulmude siirdamise hind Türkiye linnas

Kulmude siirdamise keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 1250 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 550 eurost kuni 1950 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Kulmude siirdamine 1250 €

Mis on kulmude siirdamine?

Kuigi need jäetakse liiga sageli tähelepanuta, on meie kulmudel igapäevaelus oluline roll. Need aitavad meil suhelda näoilmete kaudu ning kaitsevad silmi vee ja higi eest. Viimastel aastatel on nad olnud mitmete ilutrendide keskmes.

Seetõttu võivad mehed ja naised, kes kannatavad liigse kulmukarvade väljalangemise all, kaotada enesekindluse ja tekkida enesehinnanguprobleemid. Seetõttu on meie kulmude siirdamine Türgis muutumas üha populaarsemaks.

Alates 1990. aastatest on suundumus kulmude kitkumine õhukese kaarega, mistõttu inimesed kitkuvad oma kulme üle ja kahjustavad folliikulit. See takistas taaskasvamist.

Kuna suundumus on nüüdseks muutunud loomulikumate ja täidlasemate kulmude jaoks, on nii meestel kui naistel suurenenud surve oma välimust vastavalt muuta. Kui meiki saab kasutada õhukeste või hõredate kulmude täitmiseks, siis kulmude siirdamine Istanbulis on pakkunud püsivama ja kauakestvama lahenduse.

Kulmude siirdamine, mida teostavad Türgi Istanbuli kliinikud, kasutab folliikulite ekstraheerimise (FUE) meetodit, et koguda juukseid peanahalt ja siirdada kulmude tiheduse parandamiseks terved folliikulid.

Täpse paigutuse korral, järgides normaalset kasvumustrit, näevad patsiendid kulmude tiheduse paranemist kogu kulmude ulatuses ja tulemused näevad välja loomulikud.

Kas kulmude siirdamine on minu jaoks hea lahendus?

Patsientidel, kes pole kindlad, kas kulmude siirdamine on õige lahendus kulmude hõrenemiseks, on oluline kaaluda juuste väljalangemise põhjust.

Mõnel juhul võib kulmude juuste väljalangemine olla ajutine probleem või probleem, mida saab lahendada sobiva dieedi või põhiprobleemi raviga.

Näiteks toitumisvaegused võivad põhjustada üldist karvakasvu, mille tagajärjeks võivad olla kulmude hõrenemine või kahjustumine.

Vitamiinid A, B-12, C, D, raud ja biotiin mängivad oma rolli terves kasvus ning nende puudusega inimestel võivad kulmud hõreneda. Sellistel juhtudel pidage enne meiega kohtumist nõu oma perearsti või dietoloogiga.

Siiski on mitmeid püsivaid juuste väljalangemise põhjuseid, mille puhul kulmude siirdamine võib olla ideaalne lahendus. Nende hulka kuuluvad alopeetsia areata, püsiv karvade eemaldamine või varasem folliikuleid kahjustanud karvade eemaldamine, teatud kilpnäärmeprobleemid ja vananemine.

Loe ka: Juuste siirdamise hinnad Istanbulis

Füüsiline trauma võib põhjustada ka juuste väljalangemist, näiteks põletusi, arme või õnnetusi. Sellistel juhtudel võib kulmude siirdamine Türgis aidata taastada patsiendi usalduse.

Igat juuste väljalangemise või kulmude hõrenemise põhjust käsitletakse Istanbuli visiidi ajal individuaalselt ja teie juhtumi põhjal määratakse parim ravi.

Üldiselt on siirdamiseks kõige elujõulisemad patsiendid, kes on kaotanud oma juuksed geneetiliste tingimuste, liigse karvade eemaldamise tõttu või kes on kannatanud õnnetuse või trauma tõttu. Siiski on meil kvalifitseeritud arstid konsultatsiooniks ja asjatundlikud kirurgid, kes saavad kindlaks teha teie juhtumi elujõulisuse kulmude siirdamiseks Istanbulis.

Mis juhtub kulmude siirdamise ajal?

Nagu traditsiooniliste juuste siirdamise puhul Istanbulis , algab kulmude siirdamine Türgis juuksefolliikulite kogumisega peanaha tervest kasvupiirkonnast. Seda saab teha kas ükshaaval või “riba” meetodil, mille määrab teie kirurg enne Türgis toimuvat protseduuri . Tavaliselt kasutame FUE-meetodit selle mitteinvasiivse olemuse ja armide puudumise tõttu.

FUE meetodiga saab tervelt kasvavalt peanahalt eraldada doonorkarvu. Protseduuri alguses tehakse teile kohalik tuimestus, et vältida ebamugavustunnet kogu protseduuri vältel.

Järgmisena raseeritakse osa teie juustest, et võimaldada paremat juurdepääsu folliikulitele, misjärel teeb kirurg väikesed sisselõiked, et koguda folliikuleid teie peanahalt. Need sisselõiked on vaid 1 või 2 millimeetri suurused, nii et need ei nõua õmblusi ega põhjusta armistumist. Mõnel juhul on võimalik folliikuleid koguda ilma pead raseerimata.

Pärast koristamist lõigatakse “folliikulaarsed siirikud” patsiendi kulmudele sobivasse mõõtu. Iga folliikul sisestatakse uuesti peanahasse, kasutades sisselõikeid, mis on sarnase suurusega nagu koristamiseks tehtud sisselõiked, hoolikalt paigutatud ja nurga all, et jäljendada loomuliku kulmu kasvu ja asetseda tasaselt vastu nahka.

Kulmude siirdamine Türgis nõuab väga vähe seisakuid ja enamikul juhtudel saate oma tavapäraste tegevuste juurde naasta 24 tunni jooksul. Kui valite siirdamise mõnes meie kliinikus, soovitame teil pärast protseduuri viibida Istanbulis kuni nädalaks, et saaksime jälgida paranemisprotsessi esimese seitsme päeva jooksul.

Nendel päevadel kutsutakse teid osalema operatsioonijärgses kontrollis, mille järel saate veeta oma ülejäänud aja piirkonda avastades ja Türgi rikkalikku kultuuri nautides. Teie kulmude siirdamise pakett sisaldab 4- või 5-tärni majutust, nii et saate oma viibimise ajal lõõgastuda vastavalt oma soovile.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️