Lipoödeemi kirurgia Türkiye linnas

lipoödeem hind 1
Kirjutas Laurence

Lipödeem on seisund, mille põhjustab keha rasvarakkude veepeetus. Ravi on olemas Istanbulis Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid lipoödeemi operatsioonist Türgis ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Lipoödeemi operatsiooni hind Türkiye linnas

Keskmine lipoödeemi operatsiooni maksumus Türgis Istanbulis on 2300 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 2000 eurost kuni 2600 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Lipödeemi operatsioon 2300 €

Mis on lipoödeemi operatsioon?

Lipödeem on seisund, mille põhjustab keha rasvarakkude veepeetus. See seisund võib olla geneetiline või esineda sageli pärast 4 sündmust. Seda haigust diagnoositi algselt Saksamaal ja Austrias, kuid nüüdseks on see tuntud kogu maailmas.

Millised on lipoödeemi põhjused? Vastuse sellele küsimusele võib loetleda järgmiselt:

  • Noorukieale järgneval perioodil
  • Sünnitusjärgsel perioodil
  • Pärast suguelundite haigusi
  • Seotud vanadusega

Millistel inimestel näeme lipoödeemi?

Lipödeem on naistel esinev seisund. Lipödeem avaldub mitmel etapil. Esiteks hakkab ülemine jalg võtma selgroo kuju koos põlvede tursega ülemistes jalgades. Kaugelearenenud staadiumis võib see ulatuda pahkluu ja sääreni. Hiljem võib see jõuda keha ülaosadesse.

LIPOÖDEEMI KIRURGIA Türkiye

Tegelikult pole lipoödeemi puhul vaja operatsiooni teha. Täpsustatakse, et lipoödeemi kirurgiliseks kõrvaldamiseks lahendust veel ei ole. Kõige tõhusam meetod on vabaneda olemasolevast rasvast ja viia keha tervemasse, tasakaalustatumasse vormi.

LIPOÖDEEMI OPERATSIOONIDE HINNAD Türkiye

Tursete probleemi lahendamiseks, eemaldades rasvast lipoödeemi operatsiooniga Istanbulis, saate fotoga netohinna. Saate meiega ühendust võtta meie WhatsAppi liini või telefoni teel.
Soovi korral võite tulla meie kabinetti tasuta uuringule ja esitada meie arstile küsimusi.

Lipoödeemi ravi

Türkiye’s on lipoödeemi raviks mitu meetodit. Kõige sagedamini mainitud lahendus, mis tuleb inimese elustiiliks ümber kujundada, on toitumine ja sport. Kuid isegi kui range dieet ja sportimine toovad kergendust, võib inimene järgmistes faasides kurta, et “isegi kui ma joon vett, võtab see kaalus juurde”. Põhjus on selles, et keha talletab kõik veena saadavad toitained rasvarakkudesse.

Üldiselt on lipoödeemi vastu võitlemiseks kaks võimalust:

  • Dieet ja sport
  • Ilukirurgia

Kuna rasvarakkude läbimõõt dieedi ja treeninguga väheneb, väheneb veepeetuse kiirus oluliselt. See võib aga olla psühholoogiline probleem inimestel, kellel on 2 ja kaugelearenenud lipoödeem.

Kuigi manuaalne massaaž võib esialgu leevendust pakkuda, võib sekkumine osutuda vajalikuks hilisemates etappides.

Mis vahe on lipoödeemil ja lümfödeemil?

Lümfödeem viitab vedeliku kogunemisele lümfisõlmedesse ja sellel on erinevad raviviisid. Kuna lipödeem on aga vedeliku kogunemine rasvarakkudesse, saab selle sekkumisega eemaldada ja ravi võib anda väga häid pikaajalisi tulemusi.

Ravi Lipomaticuga

Minimaalse turse ja optimaalse taastumisaja saavutamiseks kasutame plastilises kirurgias Lipomatic meetodit. Lipomatic, mis on rasvaimu seade, võimaldab eemaldada rasvarakke minimaalse tursega, kuna see ei kahjusta nahka ega lihaskudet füüsiliselt.

Pärast operatsiooni on taastumisprotsess väga kiire. Seda saab läbi viia kohaliku või üldanesteesia all.

See on üksainus protseduur, mis pakub olulist leevendust, eemaldades rasva korraga mitmest piirkonnast.

Kuna rasvarakkude võtmise piirkonnas pole enam rakke, muutub veepeetus võimatuks. See tagab rasvarakkude maksimaalse koguse kõige tervislikumal viisil.

Taimne ravi

Lipoödeemi ravimtaimede raviks Türgis saab kasutada klassikalisi meetodeid. Võib kasutada turseid vähendavaid teesid ja segusid. Kuid need on ajutised ja lühiajalised lahendused.

Kõige tõhusam lahendus on range spordiprogramm koos tervisliku ja tasakaalustatud toitumisega.

Kui te ei suuda neid nõudeid täita, võite olemasolevate rasvarakkude vähendamiseks kasutada Lipomaticu rasvaimu.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️