Lõualuu operatsiooni hind Tuneesias

lõualuu operatsiooni hind Tuneesia 1
Kirjutas William

Kõik, mida pead teadma Tuneesia lõualuukirurgia kohta! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded edukaks lõualuuoperatsiooniks Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid lõualuuoperatsioonist Tuneesias ja aitab teil operatsiooni broneerida kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Lõualuu operatsiooni hind Tuneesias

Tuneesia lõualuu operatsiooni maksumus Tunises on keskmiselt 1800 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1600 eurost kuni 2000 euroni.

Sekkumine Tuneesia hind
Lõualuu operatsioon 1800 €

Mis on lõualuu operatsioon?

Tuneesias kasutatakse lõualuuoperatsiooni peamiselt lõualuu ebakorrapärasuse korrigeerimiseks ja selliste seisundite raviks nagu skeleti üleulatused. Kirurgia eesmärk on lõualuu ja hambad ümber joondada, et parandada nende välimust ja funktsiooni.

Seda kasutatakse sageli kõige raskematel kõrvalekallete juhtudel, kui muud ortodontilised ravimeetodid ei suuda probleemi üksi lahendada.

Lõualuu operatsioon või ortognaatne ravi on täiskasvanute raskete lõualuu deformatsioonide ravivõimalus, mida ei saa ainult breketite abil parandada.

Ravi Tuneesias hõlmab fikseeritud hambaraviseadmetega ravi etappi, millele järgneb lõualuu operatsioon, kui seade on paigas. Seejärel lühike faas selle fikseeritud seadme kandmist oklusiooni täpsustamiseks.

Lõuaoperatsioon on vajalik lõualuude õigesse asendisse naasmiseks, et hambad saaksid kokku puutuda ja neid oleks lihtne breketite abil korrigeerida. Lõualuu operatsioon võib hõlmata lõualuu või mõlemat lõualuu, olenevalt lõualuu deformatsiooni raskusest ja etioloogiast. Selle otsuse teevad teie ortodont ja kirurg enne ravi või ravi ajal.

Tulemused: lõualuu operatsioon võimaldab teil:

  • Parandage hammustuse joondamist
  • Hõlbustab närimist ja söömist
  • Parandab kõne- ja neelamisprobleeme
  • Hoiab ära hammaste liigse kulumise ja lihvimise, et vältida emaili ja hammaste lagunemist.
  • Parandab lõualuu sulgemise probleeme
  • Joondab teie lõualuu ümber näo tasakaalu ja sümmeetria alusel, aidates lahendada selliseid probleeme nagu ülehambumus, risthambumus, alahambumus, alahambumus ja väikesed lõuad.
  • Võimaldab huultel mugavalt sulguda
  • leevendab temporomandibulaarse liigesehaiguse (TMJ) põhjustatud valu.

ORTOGNAATILISE RAVI VÄLTIMISE OHUD

Patsiendid kahtlevad sageli, kas protseduur on vajalik, ja valik, nagu alati, on teie.

Kõik, mida saame teha, on hoiatada teid võimalike tagajärgede eest, kui te väldite oma lõualuu õigesse ja stabiilsesse asendisse joondamist.

Kui te seda ignoreerite, võib teil tekkida TMJ valu ja düsfunktsioon, samuti näovalu.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

William

Minu nimi on William Royer ja ma olen meditsiiniline kirjutaja, kellel on kogemusi keeruliste teaduslike andmete kirjutamisel. Olen spetsialiseerunud immunoloogiale ja hematoloogiale. Leian suurt inspiratsiooni tihedas koostöös erinevate tervishoiutöötajatega, sealhulgas arstide, õdede ja patsientide kaitsjatega. Avaldan ka ülevaateid.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️