Mao riba hind Dubais

maopaela hind 1
Kirjutas Erika

Mao sidumist Dubais peetakse kõige vähem invasiivseks kehakaalu langetamise operatsiooniks. See protseduur hõlmab väikese täispuhutava silikoonriba asetamist mao ülaosale.

ParimKliinik.com teavitab teid mao sidumisest Dubais ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mao riba hind Dubais

Maoriba maksab Dubais keskmiselt 5500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 4500 eurost kuni 6500 euroni.

Sekkumine Dubai hinnad
Mao riba 5500 €

MIS ON REGULEERITAV MAORÕNGUS?

Mao sidumist Dubais peetakse kõige vähem invasiivseks kehakaalu langetamise operatsiooniks. See protseduur hõlmab väikese täispuhutava silikoonriba asetamist ümber mao ülaosa, luues kaks sektsiooni, millest väiksem on ülaosas, vähendades oluliselt teie kõhtu mahutava toidu hulka.

Dubais toimuv maopaela protseduur on samuti osa meie kaalulangetamise ja rasvumise programmist, mis sisaldab valikulist 6-kuulist operatsioonijärgset toetusprogrammi, et tagada teile parimad võimalused oma eesmärkide saavutamiseks.kaalukaotuse eesmärgid.

MIKS OPERATSIOON TEOSTAKSE?

Mao sidumine aitab teil kaalust alla võtta, piirates söödava toidu kogust. Üldiselt võimaldab see protseduur Dubais ajutiselt kaalust alla võtta, järgides samal ajal tervislikke toitumisharjumusi ja treenides.

KELLELE SOOVITATAKSE OPERATSIOONI?

Mao sidumine on eriti soovitatav, kui olete haiguslikult rasvunud või soovite ajutist kaalulangetamist kombineerida elustiili muutustega. Igal juhul võib teie arst otsustada, kas protseduur on teile kasulik või mitte. Sekkumisest kasu saamiseks on vaja järgmisi tingimusi:

  • KMI 30 ja 40 vahel.
  • Rasvumisega seotud tõsised terviseprobleemid.
  • Anamneesis puuduvad seedetrakti haigused, narkootikumide või alkoholi kuritarvitamine.
  • Pühenduge tervislike eluviiside muutustele.

EELISED JA VÕIMALIKUD TULEMUSED

Sõltuvalt sellest, kui palju te oma elustiili harjumusi muudate, võib mao sidumine olla väga tõhus viis kaalu langetamiseks. Seda meetodit kasutades on keskmine kaalulangus umbes 30–60 protsenti teie ülekaalust kuue kuu jooksul.

Järgmisi tervislikke seisundeid saab vastavalt parandada:

  • Diabeet.
  • Hüpertensioon.
  • Hüperlipideemia.
  • Südamehaigus.
  • Uneapnoe.
  • Osteoartikulaarsed haigused.

RISKID

Reguleeritav mao sidumine on ohutu protseduur, mille tüsistuste sagedus on minimaalne. Mõned tüsistused hõlmavad rõnga või pordi nakatumist ja oksendamist. Kõige tõsisem tüsistus on rõnga erosioon, kuid see on äärmiselt haruldane.

ENNE OPERATSIOONI

Protseduurile sobivaks kandidaadiks valimiseks võib teie arst Dubais nõuda teatud laboratoorseid analüüse. Protseduurieelsel õhtul ei tohi pärast südaööd süüa ega vedelikku.

KIRURGILISE PROTSEDUURI AJAL

Reguleeritav mao sidumine Dubais on minimaalselt invasiivne protseduur, mida viib läbi bariaatri arst. Protseduur sisaldab järgmisi samme:

  • Mao ülemise osa ümber asetatakse väike täispuhutav lint läbi pisikese kõhu sisselõike.
  • Riba on ühendatud väikese toruga, mis asetatakse naha alla.
  • Riba täidetakse soolalahusega, mida saab vajadusel eemaldada või lisada läbi väikese toru.

Protseduuri ajal magate üldnarkoosis ja teid jälgitakse hoolikalt, et vältida tüsistusi. Kogu protseduur võtab aega umbes tund.

PÄRAST OPERATSIOONI

Vahetult pärast protseduuri ei tohi te süüa ega juua umbes 8 tundi. Pärast seda muutub teie toitumine järk-järgult vedelalt tahkeks ja muutub ka toidukogus. Enamik inimesi läheb koju samal päeval ning kodusest protseduurist täielikult taastumiseks ja tööle naasmiseks kulub umbes nädal.

Lõpuks on teil vaja mõningaid järelmeetmeid, et pärast operatsiooni reguleerida riba ja tagada optimaalne kaalulangus.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️