Mao riba Tuneesias

mao riba tuneesia 1
Kirjutas Maria

Maoriba Tuneesia: teie kaalulangusoperatsioon parima hinnaga, bariaatrilise kirurgia liider välismaal. Garanteeritud tulemus. Tasuta hinnapakkumine.

ParimKliinik.com teavitab teid Tuneesia mao sidumisest ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures. See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Maolindi hind Tuneesias

Tuneesia maoriba keskmine maksumus Tunises on 3000 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 2400 eurost kuni 3600 euroni.

Sekkumine Tuneesia hind
Mao riba 3000 €

Mis on maopael?

Tuneesias asuv maopael aitab vähendada mao suurust, asetades mao ülaosa ümber maopaela, moodustades väikese maokoti.

Kuna selle tasku täitmiseks piisab vähestest toitainetest, saavutatakse küllastustunne kiiresti. See piirav tehnika aitab aeglustada toidu liikumist aeglasema voolu kaudu, mis ei häiri seedimist.

Tuneesia maoriba on suunatud 18-aastastele ja vanematele inimestele, kes on proovinud mitmeid kaalulangetusdieete ja on kannatanud massilise rasvumise all vähemalt 5 aastat ning kelle kehamassiindeks (KMI) on suurem või võrdne 40 kg/m2, mis tähendab 45 kg (100 naela) ülekaalu võrreldes normaalkaaluga.

Mao riba protseduur

Erinevalt sleeve ja bypass tüüpi operatsioonidest, mis on pöördumatud võtted, on maopaela paigaldamine ainuke reguleeritav tehnika, mille abil saab rõngast pingutada ja lõdvendada tänu väikesele silikoontorule, mis ühendab rõnga naha all asuva juhtkarbiga. Vedeliku süstimine korpusesse läbi naha tagab vajaliku reguleerimise.

Patsiendi soovil võib ebaefektiivsuse või tüsistuste korral bariaatriline kirurg uue operatsiooni käigus rõnga eemaldada.

Selle kaalulangusoperatsiooni eeldatav tulemus

Keskmise pikkusega 1,70 m inimesel, kelle KMI on 40 kg/m2, võime 6 kuu pärast oodata 20–30 kg kaalulangust, mis vastab ligikaudu 40–60% ülekaalust. Kui rõngas eemaldatakse, pöörduge tagasi normaalkaalusse.

Enne mao vöötmist

Kirurgi poolt enne operatsiooni nõutav preoperatiivne hindamine sisaldab vere-, neuroloogilist, endokrinoloogilist hindamist ja mao endoskoopiat.

Mao riba operatsioon

Maopaela operatsioon tehakse laparoskoopilise kaamera abil.

Anesteesia tüüp Kirurgilise protseduuri kestus Kliinilise viibimise kestus Kogu viibimise kestus
Üldanesteesia 1 tund 3 ööd 5 ööd

Operatsioonijärgne hooldus

Pärast operatsiooni on soovitatav töö katkestada 10 päevaks. Lõpptulemus sõltub tervislikest toitumisharjumustest ja korrapärasest mõõdukast sporditegevusest.

Mao vööt Tuneesia: operatsioonijärgne jälgimine

Mao riba taastumine Tuneesias

Kirurgiga kohtute järgmisel päeval pärast operatsiooni. Kliinikus ja hotellis on teie teenistuses õde.

Tagasi koju

Kui olete koju naasnud, hoiavad meie kirurg ja abistavad meditsiinitöötajad teiega e-posti, telefoni või Skype’i teel ühendust, et veenduda, et kõik läheb tõrgeteta. Vajadusel saab järelkontrolli teie raviarstiga pakkuda ka meie kirurg.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Maria

Minu nimi on Maria. Mul on üle 10 aasta kogemust turundusjuhina meditsiinitööstuses. Olen edukalt turule toonud mitmeid tooteid, sealhulgas meditsiiniseadmeid, ning mul on suur kirg müügi ja turunduse vastu.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️