Meditsiiniturism Türkiye linnas

meditsiiniturism Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Türgi meditsiiniturism kogeb märkimisväärselt kasvu: hambaravi, kosmeetika, juuksur, bariaatriline kirurgia… Kogu Euroopa reisib, et saada kasu soodsatest hindadest ja tunnustatud kirurgide oskustest. Me räägime 98% edukuse määrast… Keskenduge sellele suundumusele.

Türgi on üks riike, mis on viimastel aastatel teinud kõige märkimisväärsemaid edusamme, eriti meditsiini valdkonnas. Nii palju, et tänapäeval koguneb sellesse Anatoolia riiki lugematu arv inimesi üle kogu maailma, et saada ravi ja täiustatud meditsiinipraktikaid.

Tänu kohaliku meditsiini kvaliteedile on Türgi nüüd kahtlemata üks Euroopa liidritest meditsiini- ja terviseturismi vallas .

Vaade Galata sillale Istanbulis, Türkiye
Vaade Galata sillale Istanbulis, Türkiye

Kuid millised on need meditsiiniharud, milles Türgi paistab silma meditsiiniturismi poolest? Kas kulud on taskukohased? Avastage üksikasjalikult Türkiye meditsiiniturismi keerdkäike.

Kulud, Türkiye meditsiiniturismi peamine eelis

Viimaste aastate meditsiiniturismi edule Türgis on mitu võimalikku seletust. Riigi tehtud investeeringud, mis on suutnud oma majanduskasvu ära kasutada meditsiinisektori arendamiseks, on üks peamisi.

Kui aga Türki koguneb nii palju turiste üle maailma, et saada Türki meditsiinilist sekkumist , on selle põhjuseks eelkõige soodsad hinnad , mis ei takista teenustel olemast kõrgem ja laitmatu kvaliteet .

Istanbuli lennujaama fuajee
Istanbuli lennujaama fuajee

Tõepoolest, kui võtta näiteks juuste siirdamine , mis on Türgis üks peamisi meditsiiniturismi harusid, maksab sekkumise hind mõnikord kuni 70% vähem kui teistes riikides. !

Põnev erinevus, mis suures osas seletab Türgi atraktiivsust patsientide silmis.

Muud Türkiye meditsiiniturismi eelised

Lisaks enamiku teostatavate protseduuride väga soodsatele hindadele õnnestub terviseturismil nii mõnegi inimese ligi meelitada ka muude omaduste kaudu. Esiteks on sellega seotud haldusmenetluste lihtsustamine.

Mitmed riigid muudavad haldusprotseduure keerulisemaks, et võimaldada meditsiinituristidel neid külastada, mis on väga keelav kriteerium, mis ei kehti türklaste puhul.

Istanbuli esteetilise kliiniku saal
Istanbuli esteetilise kliiniku saal

Lisaks kasutab Türgi oma meditsiiniteenuste osutamiseks suuri ressursse. Saadaval on ülimoodne tehnika tipptasemel varustus, rääkimata kirurgide kvaliteedist ja asjatundlikkusest , kes kuuluvad oma valdkonnas maailma parimate nimede hulka.

Lõpuks pakub Türgi luksuslikku ja mugavat majutust , head operatsioonijärgset jälgimist riigis, mis soodustab turismi väga soodsalt ja kus elanikkond on suhteliselt vastutulelik.

Nii palju omadusi, mis on muutnud riigi meditsiiniturismi seisukohalt tugevaks ja mis muudavad selle piirkonna tõeliseks keskuseks.

Enne ja pärast fotod

Kui palju meditsiinituriste Türkijesse läheb?

Igal aastal reisib Türki protseduure tegema üle 2 miljoni meditsiinituristi . Taotletavate sekkumiste tüübid varieeruvad olenevalt üksikisikust, kuid peamised valdkonnad on hambaravi , kosmeetika- ja juuksekirurgia , silma laserkirurgia ja isegi dermatoloogilised ravimeetodid.

Loomulikult tehakse riigis palju muud tüüpi sekkumisi, kuid kõige rohkem nõutakse eelnevaid.

Turkish Airline'i lennuki kauglend
Turkish Airline’i lennuki kauglend

Seal on üle 300 ülimoodsa haigla, mis on varustatud kõigi vajalike mugavuste ja seadmetega, mis võimaldavad sellist elanikkonda igal aastal majutada. Selline turism võimaldab riigil koguda aastas mitu miljardit dollarit tulu, mis on märkimisväärne summa, mis asetab selle valdkonna poodiumile, eriti USA kõrval.

Türkiye’s läbiviidud sekkumised meditsiiniturismi valdkonnas

Eraldi tasub esile tõsta ja rääkida põhjalikumalt Türgi meditsiiniturismist ning täpsemalt läbiviidavate sekkumiste liikidest. Üldiselt eristame Türkiye meditsiiniturismi osas kolme erinevat kategooriat. Need on hambaraviturism , esteetiline turism ja juukseturism , samuti reproduktiivmeditsiini turism ja täpsemalt in vitro viljastamine .

Hambaravi Istanbulis

Hambaprobleemid puudutavad peaaegu kõiki. Isegi laitmatu suuhügieeni korral pole keegi kaitstud sellisel tasemel probleemide eest, mis võivad lõpuks süveneda.

Kuigi väiksemaid probleeme saab ravida odavalt, võib olukord kiiresti muutuda, kui kaasatakse tõsine kirurgiline sekkumine. Lisaks tohututele kuludele nõuab seda tüüpi praktika kogenud oskusteavet.

Hambaarst ja patsient
Hambaarst ja patsient

Valides nende hambaravi teostamiseks Türgi, säästate tõenäoliselt kuni 70 või isegi 80% protseduuri maksumusest Euroopas ! Seda kõike, tagades samal ajal teenuste optimaalse kvaliteedi koos asjatundlike kirurgide ja tipptasemel seadmetega.

Isegi väiksemate toimingute puhul on säästmine märkimisväärne. Hambaraviturism Türgis võib olla tulus, kui paigaldada kaks hambakrooni.

Hinnanguliselt on hind siis 20–30% odavam ja koos reisikuludega ! Mida olulisem on teie sekkumine, seda suurem on ka kokkuhoid.

Hambaspoonide tooni valimine
Hambaspoonide tooni valimine

See pole veel kõik, sest Türgi pakub paigaldatud implantaatidele ja proteesidele garantiid ning pakub teile müügijärgset teenindust, mis on alati saadaval, kui pärast sekkumist ilmnevad probleemid.

Lõpuks on hambaravi raviajad üldiselt väga lühikesed. Täiendav eelis, et veenda teid selles riigis arstiabi saama.

Juukseoperatsioon Istanbulis

Juuksekirurgia on ka üks sagedasemaid meditsiiniturismi põhjuseid Türgis. Türgis pöördub juuksekirurgia poole peamiselt meessoost elanikkond.

Ja mõjuval põhjusel mõjutab mehi loomulikult kõige sagedamini kiilaspäisus või kiilaspäisuse algus. Seejärel siirdatakse neile juukseimplantaadid .

Juuksekirurgia peamine eelis on eelkõige selle taskukohasus. Euroopas hinnatakse 1000 pooke eest tasumiseks keskmiselt 2200 eurot. Türgis saate sama hinnaga implanteerida 3000 transplantaati . Huvitav, kas pole?

Juuksekirurg
Juuksekirurg

Juukseimplantaadid on Türgis kõige laialdasemalt teostatav kirurgiline protseduur. Riik paistab silma ka oma tehnoloogiliste ja meditsiiniliste edusammude poolest selles valdkonnas, rohkem kui üheski teises meditsiiniharus.

Tänapäeval õnnestub Türgi juukseoperatsioonil saavutada suurepäraseid tulemusi , ilma patsiendile valu tekitamata, mida paljud teiste riikide haiglad garanteerida ei saa.

Kosmeetiline kirurgia Istanbulis

Pikalt kritiseeritud kui liiga kunstlikku või isegi ebamoraalset on selge, et üha rohkem inimesi pöördub ilukirurgia poole. See kehtib inimeste kohta, kellel on kaasasündinud väärarenguid või kes on kannatanud õnnetusi, aga ka teisi patsiente, kes on lihtsalt teadlikud oma keha teatud ilmingutest .

Ilukirurgia valdkonnas on Türgi taas kord tõusmas, eriti tänu oma meditsiinipersonali kvaliteedile ja kvantiteedile . Riigis on kokku üle 1200 kvalifitseeritud kirurgi, kes on kogu maailmas tunnustatud nende oskuste eest ilukirurgiaga seotud meditsiiniliste sekkumiste alal;

näokirurgia ülevaade
Näokirurgia jäljed

Türgi on suurel määral osalenud ka ilukirurgia demokratiseerimises. Kunagi oli see reserveeritud ainult rikkaimatele inimestele, kuid nüüd muutub see üha kättesaadavamaks.

Tänapäeval saab peaaegu igaüks teha iluoperatsiooni Istanbulis või mõnes teises Türgi linnas: Antalyas, Izmiris, Bodrumis, Ankaras.

Riik pakub täna patsientidele samu ravimeetodeid, mida pakutakse Euroopas, poole odavamalt. Ahvatlev pakkumine, mis taaskord õigustab Türgi edu meditsiiniturismi sektoris .

Peamiselt Türgis ilukirurgia valdkonnas tehtavad sekkumised on rinoplastika, rasvaimu (tavaliselt kõhuõõne) või rinna- või tuharaoperatsioon.

Rinoplastika

Ninaplastika eesmärk on korrigeerida ja korrigeerida nina suurust . Seda saab praktiseerida nii esteetilistel kui ka funktsionaalsetel põhjustel või isegi mõlemal korraga. Hinnanguline ninaplastika tegemise hind jääb Türgis 1700 ja 2500 euro vahele.

Patsient sidemega ninal
Patsient sidemega ninal

Kõhu rasvaimu

See on kirurgiline protseduur, mille eesmärk on eemaldada mõnedel inimestel maos olevad rasvaladestused . Magu on kompleksi allikas enamikule rasvunud inimestele, kes ei suuda sellest vabanemiseks vajalikku dieeti pidada.

Tuleb märkida, et kõhu rasvaimu võib olla edukas, kui patsiendi väljaulatuv kõht on tingitud liigsest keharasvast, kuid kui probleem on mujal, ei lahenda rasvaimu midagi.

Kõhuplastika jäljed
Kõhuplastika jäljed

Türgi kliinikutes tehakse seda tüüpi kirurgilisi sekkumisi summas 2650–3100 eurot olenevalt juhtumist ja asjaoludest. Sellest hoolimata on see endiselt palju odavam kui teistes riikides, eriti Euroopas.

Rindade operatsioon

Rinnaoperatsioon, vastupidiselt levinud arvamusele, ei seisne ainult naise rindade suurendamises . Kuigi on tõsi, et see on põhjus, miks seda kõige sagedamini tehakse, juhtub siiski, et naised teevad neid protseduure vastupidisel eesmärgil.

Tõepoolest, liiga suur rind võib olla naise elus puude allikaks ja põhjustada valu, mis võib olla igapäevane. Seda nimetatakse rindade vähendamiseks .

Seetõttu saab rinnaoperatsiooni teha nii esteetilistel kui ka funktsionaalsetel põhjustel. Sellise operatsiooni läbiviimiseks Türgi arstidega on ette nähtud 2200–2800 euro suurune eelarve.

Jälgimine rindade vähendamiseks
Jälgimine rindade vähendamiseks

Tuharate rekonstrueerimine

See kirurgiline operatsioon hõlmab tuharate suuruse suurendamist ja kuju parandamist. Ilmselgelt harrastab seda õrnem sugupool, kelle jaoks on istmikukuju praegu valitsevate ilustandardite järgi oluline atribuut.

Seda tüüpi kirurgilist ravi tuntakse ka kui Brasiilia BBL-i näo tõstmist , kuna väidetavalt tekkis see idee Brasiilias 1960. aastatel.

Oluline on teada, et Brasiilia näo tõstmine ei seisne, nagu mõned arvavad, silikooni kandmises tuharatele. See on teie enda rasv, mis eraldatakse teie kehaosast, et seda uuesti teie tuharatesse süstida .

Vormikad tuharad pärast BBL-i
Vormikad tuharad pärast BBL-i

See sekkumine on teistest veidi kallim, hinnanguline hind olenevalt erinevatest juhtumitest keskmiselt 2500–3200 eurot . Kuid see on loomulikult palju odavam kui miski, mida saate Euroopas ja mujal Euroopas leida, veelgi enam, pakkudes parimaid vahendeid.

Ükskõik, kas olete töövõimeline või ratastoolis, meie asutus on ligipääsetav liikumispuudega inimestele.

Ülemaailmsed Türgi meditsiiniteenuste kvaliteedikinnitused

Paljud inimesed kahtlevad Türgi haiglate meditsiiniteenuste kvaliteedis. Selle umbusalduse peamiseks põhjuseks on hinnad, mis on kummaliselt kättesaadavad ja mis, nagu oleme maininud, on mõnikord kuni 80% odavamad kui mujal . Kuid Türgi meditsiinil ei puudu tõendid selle kvaliteedi kohta.

JCI akrediteering
JCI akrediteering

Paljud tunnustatud rahvusvahelised organisatsioonid, nende hulgas kõige usaldusväärsemad, tunnustavad Türgi meditsiini kvaliteeti. See kehtib JCI (Joint Commissions International) või isegi JCAHO (Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organisations) ja olulise ISO puhul.

Mida peate meeles pidama

Türgi meditsiiniturism on suutnud vaid kümne aastaga tõusta selle valdkonna maailma liidriks . Igal aastal tehakse riigis üle 250 000 kirurgilise protseduuri .

Pange tähele, et islami religioonis ei ole meditsiiniturism haram. See on halal ja aktsepteeritud, kuna selle eesmärk on eemaldada keha mõjutav defekt.

Just tänu oma haiglate ja kirurgide kvaliteedile, aga ka pakutavatele hindadele on Türgi kogenud nii pimestavat edu. Pange tähele, et vastu võetakse kõik HIV-nakkusega mehed ja naised. Sekkumiste nägemine, mis maksavad kuni 70% vähem kui Euroopas , koos reisikuludega, on märkimisväärne saavutus, seda tuleb tunnustada.

Kui soovite teha odavat operatsiooni, on Türgi tõenäoliselt üks teie parimaid valikuid . Eriti kui see on sekkumine ühte haru, mille järgi Türgi meditsiini kõige paremini eristab.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kas mul on vaja Türkiye reisimiseks viisat?

Kui olete Euroopa kodanik, ei vaja te Türki minekuks viisat. Tingimusel, et Türgis veedetavate päevade koguarv ei ületa 90 päeva. Seda arvestades peate esitama oma kehtiva CNI või passi ja selle kehtivusaeg ületab Türki sisenemise kuupäeva vähemalt 150 päeva võrra.

Välismaal tegutsemiseks ei ole võimalik toetust saada. Isegi Euroopas ei hüvita enamikku iluoperatsioone Euroopa haigekassa. Praegusel kujul on soovitatav sõlmida reisikindlustus.

Türgis tehakse kosmeetilisi operatsioone tavaliselt neljas Türgi linnas: Istanbul, Izmir, Ankara või Antalya. Selle riigi kaalukausi kallutab linnade turistlik iseloom ja seal küsitavad hinnad ehk 70% soodsamad kui Euroopas.

Pärast arstireisi tuleb spordiga jätkata järk-järgult. Lisaks on iga operatsioon erinev ja nõuab kindlat puhkeaega. Palun järgige oma kirurgi määratud taastumisperioodi.

Meditsiiniturism võimaldab märkimisväärselt kokku hoida ja avastada samal ajal sihtkohta: Tuneesia, Tai, Hispaania, Brasiilia jne. Just Türgi näitab parimat kvaliteedi ja hinna suhet, ravi kiirust ja osutatava hoolduse kvaliteeti.

Enne riiki naasmist kontrollime teie tegevust D+5. Kõik retušeerimistoimingud teostatakse tasuta. Hotelli pakutakse teie suurima mugavuse tagamiseks. Hilisemate tüsistuste korral vastutate ainult lennupileti eest.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️