Näo tõstmine Türkiye linnas

näo tõstmine 11
Kirjutas Manuella

Kõik, mida pead teadma Türkiye faceliftide kohta! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanne edukaks näo tõstmiseks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid näo tõstmisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab näo tõstmine Türgis ?

Istanbulis on näo tõstmise keskmine maksumus 3700 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 3-4 tundi. Türgis viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 2 ööd. Kogumaksumus sõltub kirurgi kogemusest ja populaarsusest. Lõplik tulemus on nähtav 6 kuu jooksul.

Emakakaela ja näo tõstmine 3700 €
Otsmiku tõstmine 2200 €
Kaela tõstmine 2400 €
Ajaline lift 2200 €

Mis on näo tõstmine?

Aastate jooksul kaotavad teie näo imelised kontuurid loomulikult oma ilu. See on kindlasti ebameeldiv protsess, mida läbida, kuid paraku vältimatu!

Nii et üle viiekümne aasta vanuselt märkate naha lõtvumist, järsult tekkivaid lõualuusid, aga ka auke põskedele… Ühesõnaga, kõik näojooned kõverduvad. Sellise ülekaaluka tähelepanekuga silmitsi seistes paistab lootusekiir: saada Türgis näoilu

Definitsioon

Näo tõstmine ehk cervico-facial lift viitab kirurgilisele operatsioonile, mille eesmärk on parandada aja jooksul kulunud näokontuure . Konkreetselt on näo tõstmise eesmärk korrigeerida lõtvunud nahka, lõualuu ja põsekudesid, näo iseärasusi ning näo ja kaela vananemist.

Lisaks vähendab näo tõstmine märkimisväärselt kortse ja muid inetuid jälgi. Seetõttu on selge, et selline operatsioon on ajendatud teie keha loomulikust vananemisest, eriti siis, kui lähenete viiekümnele.

Sellega seoses pange tähele, et näo tõstmine puudutab nii naisi kui mehi . Tuleb märkida, et näo tõstmist on mitut tüüpi. Mõnikord võib operatsioon hõlmata ainult ühte kehaosa või kogu keha:

1- Otsmiku tõstmist saab teha otsmikul või kulmude vahele tekkivate horisontaalsete kortsude (kulmukortsude) eemaldamiseks.

2- Ajalist tõstmist saab teha lõtvunud oimukoe, aga ka “varesejala” kortsude (silmalaugude välisnurgad) korrigeerimiseks.

3- Räägime ka mini-faceliftist , mille eesmärk on noorendada näoilmet, ravides vananemisilminguid, nagu lõtvunud nahk, kortsud ja voldid.

Enne ja pärast fotod

Millal seda kasutada?

Tuleb märkida, et näo tõstmiseks ei ole tegelikku kindlat vanust. Näo tõstmise motiivid on loomulikult patsienditi erinevad. Kuid üldiselt on näo tõstmise vanus 40 aastat vana .

Lisaks on loetletud statistika kohaselt suurem osa sellist kirurgilist sekkumist vajavatest patsientidest vanuses 45–65 aastat . HIV-nakkusega inimestel on lubatud seda operatsiooni teha.

Tõepoolest, just sel perioodil hakkavad ilmnema vananemise märgid: kudede ja näo ovaalide nõrgenemine, kortsude, nanogeeniuslike vaodude, põskede lõualuu ja augud, rasvane kael jne. Oodatav tulemus on naha noorendamine vähemalt 10 aasta võrra.

Foto enne ja pärast näo tõstmist Türkiye linnas
Foto enne ja pärast näo tõstmist Türkiye linnas

Kuidas näo tõstmise operatsioon läbi viiakse?

Selline iluoperatsioon nõuab palju täpsust ja taktitunnet. Näo tõstmine toimub enamasti kohaliku või üldnarkoosis . Seega võiks ilukirurg nõuda ka anestesioloogi kohalolekut. Tegelikkuses on igal ilukirurgil oma töömeetod.

Kuid lisaks iga spetsialisti kasutatavatele erinevatele meetoditele, pange tähele, et operatsioon tehakse sisselõikega . Armide võimalikult suureks peitmiseks algab sisselõige oimukohast ja liigub kõrva ette.

Seejärel tehakse veel üks sisselõige kõrvanibu ette ja selle taha, et lõpetada kuklas. Lisaks tõstab kirurg naha üles, seejärel tegutseb lihaste all, et kudesid pingutada.

Seega olenevalt eeldatavast eesmärgist võivad pingutamist vajavad piirkonnad olla nii naha- kui ka lihaselised.

Lõpuks pidage meeles, et operatsioon kestab keskmiselt 2–3 tundi . Pärast näo tõstmist on vajalik 24–48-tunnine haiglaravi . Samuti peate umbes 3 nädala jooksul vältima mis tahes tegevust, mis nõuab märkimisväärset füüsilist pingutust.

Foto enne ja pärast näo tõstmist Türkiye linnas
Foto enne ja pärast näo tõstmist Türkiye linnas

Samuti tuleks nädal aega puhata, töötamata. Teie kirurg eemaldab niidid põhimõtteliselt 7. ja 15. päeva vahel pärast operatsiooni.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Näo tõstmise ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Süvaveenitromboos ;
  • Südame ja kopsu tüsistused;
  • Näonärvi vigastus;
  • Tuimus ja naha tunne;
  • Naha turse;
  • Sinakad verevalumid.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Tuleb märkida, et islamis ei peeta näo tõstmist haramiks. See on halal ja vastuvõetav, kui seda kasutatakse defekti kõrvaldamiseks.

Kui olete liikumispuudega (PRM) isik, saate täiendavat tuge alates lennujaama saabumisest kuni majutuse juurde. Meie raviasutus on ligipääsetav puuetega inimestele.

Millised on parimad riigid odavaks näo tõstmiseks?

Kui rääkida plastilisest kirurgiast, siis Euroopas pakutavate üüratute hindade tõttu on meditsiiniturism tõsine võimalus kaaluda. Seda enam, et mõnes välisriigis on tunnustatud ja väga pädevad spetsialistid faceliftides.

Sellega seoses pange tähele, et selle valdkonna parimad välisriigid on praegu Türgi ja Tuneesia . Uurige, miks need kaks riiki on praegu parimad sihtkohad…

Foto enne ja pärast näo tõstmist Istanbulis
Foto enne ja pärast näo tõstmist Istanbulis

Lisaks võib HIV-nakkusega patsientidele teha näo tõstmise. HIV-positiivsete patsientide emakakaela-näo tõstmist teostavad kogenud arstid spetsiaalselt selleks ette nähtud operatsioonitoas, mis on steriilses ja operatsiooniks kohandatud. Operatsiooni hind jääb aga kallimaks, sest operatsiooni ajal on personal ülevarustatud. Ja pärast operatsiooni visatakse kõik tööriistad minema.

Loe ka: Rebasesilmade hind Türgis

Miks teha näoilu Türkiye linnas?

Välismaal näo tõstmiseks on soovitatav valida Türgi mitmel põhjusel. Esiteks leiate pealinnast Istanbulist kogenud, osavad ja pädevad ilukirurge. Need spetsialistid naudivad rahvusvahelist tunnustust.

Teiseks on Istanbuli reisimine rahaliselt palju soodsam kui Euroopas facelift. Näitena võib tuua, et lennu Pariis-Istanbul eest maksate madalhooajal 160 eurot kuni kõrghooajal 280 eurot. Lisaks maksab hotellis viibimine teile keskmiselt 70 eurot öö kohta.

Pange tähele, et mitmed hotellid pakuvad hindu vahemikus 30–100 eurot öö kohta. Kõik sõltub soovitud mugavuse tasemest. Ja hotellist arsti juurde jõudmiseks pidage meeles, et 1 km takso keskmine hind Istanbulis on umbes 0,45 eurot .

Kui palju maksab näo tõstmine Türkiye’s?

Türgis ei ole näohoolduse maksumus teiste riikidega võrreldes liiga kõrge ning keskmine näo tõstmise maksumus jääb Türgis 2500 ja veidi üle 3200 euro vahele . See kogukulu arvestab aga plastikakirurgi kogemusi ja populaarsust ning protseduuri keerukust.

Siin on aruanne näo tõstmise kohta

Näo tõstmise video

Järeldus

Lõppkokkuvõttes pidage meeles, et näo tõstmine on kirurgiline operatsioon, mis võimaldab teil taastada oma ilu ja nooruslikuma välimuse, andes oma näole teise elu. Võite oodata umbes 10 aastat noorendamist.

Tõepoolest, halvasti teostatud näo tõstmise operatsioon võib põhjustada pöördumatuid tagajärgi : infektsioon, närvikahjustus, näo halvatus jne. Seetõttu on hädavajalik taotleda pädev kirurg, kellel on seaduslik volitused sellise operatsiooni läbiviimiseks (registreerimine arstide korraldusnõukogus).

Lõpuks, kui otsustate minna välismaale, on tungivalt soovitatav lasta oma näoilu teha spetsialiseeritud ja maailmakuulsates kliinikutes .


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua kestab näo tõstmine Türgis?

Türgis toimuval näohooldusel on uskumatult kõrge edukus, sageli umbes 95%. Seda tänu kõrgelt kvalifitseeritud ja kogenud ilukirurgidele, kes tegutsevad Türgi erakliinikutes. Seetõttu võivad patsiendid oma asjatundlikkusele loota.

Näo tõstmine ei ole valus. Pärast protseduuri võite tunda ebamugavust, kuna teie nahk on tundlik. Lisaks on viimane kergelt pinges, põhjustades minimaalseid raskusi närimisel. Need aistingud kaovad kiiresti.

Türgis toimuval näohooldusel on uskumatult kõrge edukus, sageli umbes 95%. Seda tänu kõrgelt kvalifitseeritud ja kogenud ilukirurgidele, kes tegutsevad Türgi erakliinikutes. Seetõttu saavad patsiendid oma teadmistele tugineda.

Näo tõstmiseks pole vanuse alampiiri nõutav, välja arvatud täiskasvanuks olemine. Kuid suur hulk täiskasvanuid kaalub seda ilukirurgia protseduuri vanuses 40 kuni 60 aastat. Pikaajaliste tulemuste saavutamiseks on soovitatav kaaluda näo tõstmist niipea kui võimalik.

Rütidektoomia operatsiooniks kulub 2–5 tundi. Viimast tehakse üldnarkoosis, mõnikord lokaalses, kui sekkumine ei ole märkimisväärne. See hõlmab väikeseid sisselõikeid kõrva ümber ja peanahas, et eemaldada liigne nahk.

Türgis viibimise aeg kosmeetilise näo noorendamise operatsiooni jaoks on olenevalt kliinikust erinev. Üldjuhul kestab see seitse kuni kümme päeva koos ühe kuni kahe ööga haiglaraviga. Seejärel hinnake taastumisajaks ligikaudu kaks nädalat.

Võimalik on teha mitu näo tõstmist, kuid see ei ole üldiselt soovitatav tüsistuste ja ebasoodsa paranemise ohu tõttu. Sobiva otsuse tegemiseks konsulteerige kvalifitseeritud spetsialistiga.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️