Nina rekonstrueerimise hind Tuneesias

nina rekonstrueerimine hind Tuneesia odav 1
Kirjutas Manuella

Kõik, mida pead teadma Tuneesia nina rekonstrueerimise kohta! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded edukaks nina rekonstrueerimiseks Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid nina rekonstrueerimisest Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Nina rekonstrueerimise hind Tuneesias

Tuneesia nina rekonstrueerimise keskmine maksumus Tunises on 2400 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 1800 eurost kuni 3200 euroni.

Sekkumine Tuneesia hind
Nina rekonstrueerimine 2400 €

Mis on nina rekonstrueerimine?

Nina rekonstrueerimine Tuneesias on protseduur, mille eesmärk on ninakäikude sirgendamine, ümberkujundamine või avamine. Meie kirurgiline meeskond soovitab üldiselt järgmisi meetmeid (olenevalt igast juhtumist):

  • Ninaselja muhke eemaldamine
  • Nina kitsendamine
  • Viimistlege või kujundage ümber ninaotsa
  • Nina vaheseina (kahte ninakäiku eraldava kõhre) kõrvalekalde korrigeerimine.
  • Paljusid nina omadusi saab parandada, et muuta see atraktiivsemaks.
  • Pange tähele, et meie kirurgid eelistavad piiratud lähenemist, kuna see annab loomulikumad tulemused.

Kirurgiliste sekkumiste tüübid

Ninaotsa operatsioon – meie Tuneesia kirurgid teevad seda protseduuri, kui on vaja ninaotsa korrigeerimist. Operatsioon võib seda lühendada, kitsendada või mõlemat.

Septoplastika aitab hingata läbi nina, sirgendades kõhre (nina vaheseina). Nina välisilme selle protseduuri käigus ei muutu.

Rinoseptoplastika – kombineerib nii nina kui ka nina vaheseina operatsioone. Seega korrigeeritakse nina vaheseina kõrvalekallet, nagu ka nina välimust.

Menetlus

Nina rekonstrueerimine toimub Tuneesias kõige sagedamini narkoosis (kuid mõnikord on võimalik ka intravenoosne anesteesia). Seda protseduuri saab teha samaaegselt teiste näokosmeetiliste protseduuridega. Tavaliselt kestavad ninaoperatsioonid 1–2 tundi ja patsiendid vajavad haiglaravi (1 öö).

Protseduur hõlmab sisselõigete tegemist nina sees või väikeste sisselõigete tegemist selle kõrval. Tekkivad armid on aga nähtamatud või vaevumärgatavad.

Operatsioon: nahk eraldatakse seda toetavast luust või kõhrest, mis seejärel ümber kujundatakse. Naha loomulik elastsus võimaldab tal võtta oma uue positsiooni. Operatsioon lõpeb väikese lahase asetamisega ninale, et seda toetada ja turset vähendada. Võimaliku verejooksu peatamiseks võib kasutada marli. See eemaldatakse 1 või 2 päeva pärast.

Pärast haiglast väljakirjutamist saab patsient hotellis taastuda. Tuneesias viibimise soovitatav kestus on 5–10 päeva (kuni lahase eemaldamiseni). Õmblused püsivad paigal umbes 10 päeva.

Pärast operatsiooni peaksite ootama mõningast turset ja verevalumeid nina ja silmade ümber mitme nädala jooksul (ja kuni 6 kuud, et see täielikult kaoks). Samuti võib esineda ajutine tundlikkuse või lõhnataju kaotus. Tavaliselt taastuvad need aistingud selle perioodi jooksul järk-järgult.

Olenevalt tulemusest: väiksemate eeskirjade eiramiste parandamiseks võib osutuda vajalikuks teine läbivaatamine. Harvadel juhtudel võib infektsioon või verejooks aeglustada paranemist või põhjustada armistumist.

Paksu või rasuse ninanahaga patsiendid võivad olla operatsiooni jaoks vähem sobivad. Võtke meiega ühendust, et leppida kokku tasuta konsultatsioon ja saada teile soovitusi.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️