Otoplastika Tuneesias

Tuneesia otoplastika 1
Kirjutas William

Kõik, mida pead teadma Tuneesia otoplastika kohta! Mis on Tunise keskmine hind? Meie nõuanded edukaks otoplastikaks Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid Tuneesias toimuvast otoplastikast ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mis on otoplastika hind Tuneesias?

Tuneesias on otoplastika keskmine maksumus 1700 eurot . Protseduur viiakse läbi üldnarkoosis ja kestab 3-4 tundi. Viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 7 kuu jooksul.

Sekkumine Tuneesia hind
Otoplastika 1700 €

Kas sa teadsid ? Umbes 5% elanikkonnast on väljaulatuvad või asümmeetrilised kõrvad . Ja kui Hiinas tajutakse seda väärarengut intelligentsuse märgina, siis läänlased seda arvamust tegelikult ei jaga.

See on otoplastika , väljaulatuvate kõrvade operatsioon, mis võimaldab korrigeerida kõrvade inetut välimust, olenemata selle päritolust. Ja et sellest operatsioonist maksimumi võtta, on Tuneesia valitud sihtkoht!

Operatsioon kõrvade uuesti kinnitamiseks
Operatsioon kõrvade uuesti kinnitamiseks

Mis on otoplastika?

Otoplastika on suhteliselt levinud ilukirurgia operatsioon , mille eesmärk on parandada kõrvade välimust. Seda saab teha ühe või kahe kõrvaga (me räägime siis ühe- või kahepoolsest otoplastikast ), olenemata sellest, kas need on väljaulatuvad või lihtsalt halvasti vormitud.

Operatsioonitehnika on patsienditi erinev, sõltuvalt kirurgi poolt täheldatud anatoomilistest defektidest. Üldiselt seisneb operatsioon kõhre ümberkujundamises , et parandada kõrva loomulikku kuju. Mõnel juhul on kõrvade suuruse vähendamiseks vaja ka kõhre lõigata.

Kõrva kõhre kõrvalekaldeid korrigeerides aitab otoplastika näo harmooniat püsivalt taastada. Patsiendid taastavad seejärel järk-järgult enesekindluse, vabastades end kompleksist, mis neil mõnikord lapsepõlvest saati on.

Naistele ja noortele tüdrukutele pakub see operatsioon uut vabadust ka soengu valimisel . Paljud neist kipuvad oma väljaulatuvaid kõrvu juustega maskeerima. Pärast otoplastikat saavad patsiendid proovida uusi soenguid, jättes oma kompleksid kõrvale.

Kellele on otoplastika?

Otoplastika on operatsioon, mis on suunatud naistele, meestele ja lastele. Väljaulatuvate kõrvade probleem kogevad sageli halvasti väikelapsed ja noorukid, kes võivad kannatada palju kiusamise all.

Täiskasvanutel võib see väärareng olla ka psühholoogilise ebamugavuse või isegi sotsiaalse häbimärgistamise põhjuseks. Seetõttu otsustavad paljud inimesed Tuneesias ilukirurgia poole pöörduda selle probleemi lahendamiseks.

Kõrva väärarenguid on mitut tüüpi, mis võivad vajada otoplastiat:

  • heeliksivastase kõhre (asub kõrva ülaosas) plikatsiooni defekt ;
  • helix valgus , mida iseloomustab liiga tugev nurk kõrvaotsa ja kolju vahel;
  • koncha hüpertroofia (keskne kõhr), mis projitseerib kõrva ette;
  • sagara eend .
Illustratsioon otoplastika kohta
Illustratsioon otoplastika kohta

Olenemata täheldatud väärarengu tüübist lahendab otoplastika probleemi, et taastada üldine harmoonia kõrvade ja näo vahel.

Laste puhul on soovitatav oodata, kuni kõrvad on saavutanud piisava kasvu , mis tavaliselt juhtub umbes 6-7-aastaselt.

Mis on otoplastika hind Tuneesias?

Tuneesias tehtava operatsiooni jaoks peate arvestama vahemikus 1400–1900 eurot : see hind sisaldab nii kirurgi tasusid, anesteesia- ja konsultatsioonikulusid kui ka majutuskulusid.

Võrdluseks, Euroopas on otoplastika operatsiooni hind keskmiselt 4000 € kanti. Valides minna Tuneesiasse, säästate umbes 50%.

Sekkumise erinevad etapid

Operatsioonieelne visiit

Enne mis tahes kirurgilist operatsiooni on kohustuslik läbi viia operatsioonieelne konsultatsioon kirurgiga.

Selle visiidi ajal viib ta läbi teie kõrvade täieliku läbivaatuse ja fotograafilise hinnangu, et määrata kindlaks anatoomilised defektid, mida parandada. Seejärel selgitab ta teile, kuidas operatsioon toimub, ja teavitab teid operatsioonijärgsest tulemusest.

Foto enne ja pärast otoplastikat
Foto enne ja pärast otoplastikat

Lisaks kirurgile kohtute ka anestesioloogiga , kes otsustab koos teiega teie olukorrale kõige sobivama anesteesia tüübi. Kui täiskasvanud saavad sageli kasu lihtsast lokaalanesteesiast, siis laste puhul on üldanesteesia kasutamine üsna tavaline.

Operatsiooni käik

Päev enne operatsiooni ja hommikul tuleb enne operatsiooni läbi viia dušš Betadine koorimisseebiga. Seejärel kuivata end puhta rätikuga ja pane selga puhtad riided.

Otoplastika on suhteliselt kiire operatsioon (30–60 minutit) ja seda tehakse ambulatoorselt : seetõttu saate pärastlõunal otse koju minna.

Protseduuri alguses teeb kirurg kõrva taha sisselõike, seejärel eemaldab kõhrele juurdepääsuks õhukese nahariba. Operatsiooni väljakutse seisneb seejärel kõhre ümberkujundamises , et parandada väärarenguid, luues samal ajal kõrva loomulikud kontuurid.

Pärast suudme ümberpaigutamist ja näo harmoonia kontrollimist teeb kirurg lõpuks õmblused imenduva niidiga ja ümbritseb kõrvad Velpeau sidemega .

Illustratsiooniskeem otoplastika kohta
Illustratsiooniskeem otoplastika kohta

Operatsioonijärgne jälgimine

Otoplastika on suhteliselt valutu operatsioon. Arst võib siiski välja kirjutada valuvaigisteid ja põletikuvastaseid ravimeid.

2 või 3 päeva pärast asendatakse side kõrvapaelaga, mida peate kandma öösel 1 või 2 kuud. Lastel soovitatakse seda sageli kanda ka päevasel ajal.

Kui kannate prille, saate need tagasi ette panna umbes 48 tundi pärast operatsiooni, samal ajal kui šampooniga pesemine on lubatud järgmisel päeval. Lõpuks on soovitav piirata sportlikku tegevust vähemalt kuu aega.

Kõrvaplastika lõpptulemus on tavaliselt nähtav 1-3 kuud pärast operatsiooni. Kõrvad on siis väga loomulikud ja armid on peaaegu tuvastamatud.


Kas teil on raskusi parima hinnaga sobiva kliiniku valimisega ? Meie koordinaator aitab teil Tuneesias tegutsemise õnnestumisel tasuta kaasa. Küsi meilt tasuta pakkumist.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

William

Minu nimi on William Royer ja ma olen meditsiiniline kirjutaja, kellel on kogemusi keeruliste teaduslike andmete kirjutamisel. Olen spetsialiseerunud immunoloogiale ja hematoloogiale. Leian suurt inspiratsiooni tihedas koostöös erinevate tervishoiutöötajatega, sealhulgas arstide, õdede ja patsientide kaitsjatega. Avaldan ka ülevaateid.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️