Otsaesise vähendamise hind Tuneesias

alandatud hind ees Tuneesia 1
Kirjutas Manuella

Kõik, mida pead teadma otsmiku vähendamise kohta Tuneesias! Mis on keskmine hind Tunisis? Meie nõuanded edukaks otsaesise vähendamiseks Tuneesias.

ParimKliinik.com teavitab teid otsaesise vähendamisest Tuneesias ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Otsaesise vähendamise hind Tuneesias

Tuneesia otsaesise vähendamise keskmine maksumus Tunises on 2300 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 2000 eurost kuni 2600 euroni.

Sekkumine Tuneesia hind
Otsaesise vähendamine 2400 €

Mis on otsaesise vähendamine?

Seda protseduuri nimetatakse paljude nimetustega, näiteks otsmiku vähendamine, juuksepiiri langetamine, juuksepiiri tõstmine või peanaha edenemine. Paljud patsiendid otsivad ravi kõrge lauba tõttu. Enamasti on see geneetiline omadus ja harvem juuste väljalangemine.

Ilus nägu peaks esindama tasakaalu ja harmooniat. Kui näo ülemine kolmandik ehk otsmik on liiga pikk, liiga kõrge või liiga lai, võib see harmoonia katkeda. Seetõttu võivad kõrge laubaga patsiendid otsmiku lühendamisest kasu saada ja neile pakutakse otsmiku vähendamise protseduuri.

Otsmiku vähendamise operatsioon

Tuneesias otsaesise vähendamiseks eemaldatakse liigne nahk otsmikult ja juuksepiir nihutatakse ettepoole rohkem ettepoole. Seda protseduuri saab vajadusel kombineerida kulmude tõstmisega (brow lift).

Lõikus on peidetud juuksepiirile ja muutub pärast paranemist peaaegu nähtamatuks. Sisselõige on disainitud erilisel viisil, et võimaldada karvadel pärast operatsiooni läbi sisselõike kasvada, et neid veelgi rohkem varjata.

Edenemise aste määratakse pärast otsmiku, juuksepiiri, otsmiku, juuste väljalangemise (kui see on olemas) ja paljude muude tegurite hoolikat analüüsi. Lõike asukoht ja kujundus, edenemise aste, uue juuksepiiri kuju on mõned tegurid, mis eristavad keskmisi tulemusi erakordsetest tulemustest.

Taastumine ja otsaesise vähendamise tulemused

Taastumisperiood otsaesise vähendamise operatsioonist on enamiku patsientide jaoks suhteliselt lihtne. Teie silmade ümber on turse ja verevalumid, mis taastudes kaovad.

Pärast umbes kuu aega taastumist ei tohiks piirkonnas olla nähtavaid operatsiooni märke. Tuneesias tehtud otsaesise vähendamise tulemused peaksid välja nägema uskumatult loomulikud. Juuksepiiri loomuliku välimuse säilitamiseks kasutatakse ülimat hoolt ja täpsust.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Manuella

Minu nimi on Manuella Fiorentini. Ma olen kogenud turundusspetsialist meditsiiniseadmete ja farmaatsiatööstuses. Üle 7-aastase kogemusega olen töötanud loomingulistes ja strateegilistes rollides, et arendada turunduskampaaniaid, toodete turuletoomist ja rahvusvahelisi konverentse.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️