Peenise suurendamise hind Dubais

hind peenise suurendamine dubai e1614011452910 1
Kirjutas Erika

Kõik, mida pead teadma peenise laienemise kohta Dubais! Mis on keskmine hind Dubais? Meie nõuanded edukaks peenise suurendamiseks Dubais.

ParimKliinik.com teavitab teid peenise suurendamisest Dubais ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Peenise suurendamise hind Dubais

Keskmine peenise suurendamise maksumus Dubais on 5500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 5000 eurost kuni 6000 euroni.

Sekkumine Dubai hinnad
Peenise laienemine 5500 €

Mis on peenise laienemine ?

Uuringud näitavad, et 45% meestest on oma peenise suuruse tõttu rahulolematud või kannatavad ärevuse all.

On aeg neid mehi tõsiselt võtta ja neile võimaldada tipptasemel arstiabi.

Peenise suurendamine ja pikendamine mõne sõnaga:

  • Meditsiiniliselt tõestatud peenise suurendamise ravi (saadaval on nii kirurgilised kui ka mittekirurgilised võimalused), mis võivad ohutult ja edukalt suurendada peenise pikkust 2–5 cm ning peenise ja peaümbermõõtu 30–50% võrra .
  • Päevaravi ja minimaalselt invasiivne ravi (ei ole vaja ööbimist haiglas ja seisakud on minimaalsed)

Mehed peaksid teadma, et peenise suurendamiseks on ainult kaks tõhusat võimalust:

  • Peenise suurendamise operatsioon pikkuse ja ümbermõõdu suurendamiseks : see on ambulatoorne kirurgiline protseduur (ei pea haiglas ööbima), mis võib mehel suurendada peenise pikkust ja ümbermõõtu. Tulemused on püsivad ja operatsiooni võib korrata, kui soovitakse suurust veelgi suurendada.
  • Mitte-kirurgiline peenise suurendamine (ainult ümbermõõt) : see hõlmab täiteaine süstimist peenisse selle mahu suurendamiseks. Tuleb märkida, et see ei ole püsiv lahendus (täiteaine imendub lõpuks), vaid üldiselt ohutu ja pöörduv ravi, mida saab läbi viia 30 minutiga kohaliku tuimestusega ja korrata nii mitu korda kui vaja.

Pange tähele, et pillid, kreemid ja muud peenise suurendamiseks reklaamitud ravimid ei tööta ja võivad paljudel juhtudel olla ohtlikud ning neid tuleks kindlasti vältida!

Peenise suurendamise ravikulud Dubais sõltuvad patsiendi valikust kirurgilise võimaluse vahel või mitte, kasutatavast kirurgilisest tehnikast ja tulemustest, mida soovite saavutada. Me ei järgi kõigile sobivat hinnapoliitikat ja hinnad esitatakse igal üksikjuhul eraldi, pärast meie kogenud kirurgide hindamist.

Peenise täieliku suurendamise operatsioon – kombineeritud pikkus ja laius (kõige populaarsem)

  • Päevakirurgia (ei pea haiglas ööbima)
  • Pikkuse suurenemine 1–2 tolli (2–5 cm)
  • Ümbermõõt suureneb 30-40%.
  • Püsivad tulemused

Ümbermõõdu suurendamine – autoloogne (kirurgiline) rasvasüst

  • Päevakirurgia (ei pea haiglas ööbima)
  • 1–2 cm pikkuse suurenemine lõtvas olekus peenise kaalu suurenemise tõttu
  • Ümbermõõt suureneb 30-40%.
  • Püsivad tulemused

Pikkuse suurenemine – ligamentolüüs (kirurgiline)

  • Päevakirurgia (ei pea haiglas ööbima)
  • Pikkuse suurenemine 1–2 tolli (2–5 cm)
  • Püsivad tulemused

Mittekirurgiline ümbermõõtu suurendamine – hüaluroonhappe süstimine

  • Hooldus kontoris, mis võtab aega vaid 1 tund, pärast mida saate naasta oma igapäevarutiini
  • 1–2 cm pikkuse suurenemine lõtvas olekus peenise kaalu suurenemise tõttu
  • Ümbermõõt suureneb 30-40%.
  • Mittepüsivad tulemused – vajalik iga-aastane lisatasu

Muud ravivõimalused peenise suurendamiseks Dubais

Järgmisi hooldusi saab kombineerida mõne meie peenise suurendamise paketiga või teha üksi:

Skrotoplastika hõlmab liigse naha eemaldamist peenise põhja külge kinnitatud munandikottist. Mõnel mehel võib munandikotti nahk ulatuda peenise keskkohani. Selle lisanaha eemaldamine võib visuaalselt oluliselt pikendada.

Patsiendil, kes on läbinud ümbermõõdu suurendamise operatsiooni, võib samaaegne ümberlõikamine parandada ümbermõõtu suurendamise esteetilist välimust.

Meeste puhul, kes kannatavad mattunud peenise sündroomi all või kellel on liigne rasv pubemepiirkonnas (kubemekarvade piirkonnas), võib selle rasva eemaldamine rasvaimu (odavam variant) või ekstsisiooniga (kallim variant) peenise suurusele märkimisväärselt visuaalselt suurendada.

Soovin oma peenise suurust suurendada. Mida ma peaksin edasi tegema?

Kui soovite oma peenise suurust suurendada, soovitame teil broneerida aeg mõne meie suurte kogemustega partnerarsti juurde. Selle konsultatsiooni käigus vaatab kirurg teid läbi ja selgitab üksikasjalikult kõiki võimalikke ravivõimalusi, arutab soovitud suurust ja vastab kõigile teie küsimustele.

Peenise suurendamine Dubais – korduma kippuvad küsimused

Kas peenise laienemine tõesti toimib?

Operatsioon on endiselt peenise suurendamise kuldstandard ja seda on tehtud üle 30 aasta (ja potentsiaalselt isegi kauem) sadadele tuhandetele meestele.

Sellele vaatamata levib enneolematult palju väärinfot eelkõige Internetis selle kohta, kas tegemist on tõhusa ja ohutu kirurgilise protseduuriga.

Meie meditsiiniline seisukoht on, et kogenud arstide tehtud kaasaegsete operatsioonitehnikate abil on tõeline peenise suurendamine nii võimalik kui ka ohutu. Muidugi, nagu iga teist tüüpi toimingu puhul, sõltub tulemus:

  • Kirurgi kogemused ja oskused;
  • kasutatud kirurgilised tehnikad;
  • Ravi ootused; Ja
  • Operatsioonijärgne hooldus ja patsiendi pühendumine soovitud tulemuse saavutamisele.

Kas tulemused on püsivad?

Niikaua kui järgite operatsioonijärgseid juhiseid, ON peenise suurendamise operatsiooni tulemused valdava enamuse patsientide jaoks püsivad.

Pikkuse suurendamiseks paranevad tulemused, mida näete kohe pärast operatsiooni, aja jooksul, kui järgite meie operatsioonijärgseid juhiseid.

Ümbermõõdu suurendamiseks autoloogse rasvasüstiga peaksite eeldama, et umbes 60% kasvust, mida näete kohe pärast operatsiooni, säilib. Seda kahel põhjusel:

  • Peenis on pärast operatsiooni paistes, nii et kui turse langeb, kaob osa kasvust; Ja
  • Teame, et osa süstitud rasvast imendub kehasse – kogus sõltub paraku patsiendist, kuid keskmiselt ei ületa see 30-40%. Põhjus, miks osa rasva tagasi imendub, on see, et süstitud rasvarakud ei arenda oma verevarustust ning seetõttu ei jää nad ellu ega muutu armkoeks. Seetõttu on operatsioonijärgne hooldus väga oluline, kuna see mõjutab imenduva rasva hulka. Peame siinkohal mainima, et hea kirurg peab seda arvestama rasvakoguse arvutamisel, mis tuleb pärast imendumisfaasi soovitud tulemuse saavutamiseks süstida.

Kui ma kaotan kaalu, kas süstitud rasv kaob?

Ei. Rasvarakke on kogu meie kehas, kuid keha talletab ja kasutab rasva (kaalu langetamise korral) ainult kindlates kohtades. Esimene koht, kus ta seda teeb, on maks, seejärel kõht (meestel). Kui te pole kaotanud peaaegu kogu oma keharasva, on väga ebatõenäoline, et kaalulangus mõjutab teie pikkuse suurendamise tulemusi.

Kui kaua operatsioon aega võtab?

Kõik meie peenise suurendamise operatsioonid on päevaravi ja kestavad 1–2 tundi. See tähendab, et kogu protsess (vastuvõtust kuni kliinikust lahkumiseni) võtab aega ligikaudu 6 tundi, pärast mida saate naasta oma koju/majutuskohta.

Kas ma vajan üldanesteesiat?

Jah – operatsioon viiakse läbi üldnarkoosis. Siiski ei tohiks see teid muretseda. Kaasaegne kirurgia nõuab kerget anesteesiat ja kuna meie operatsioonid on minimaalselt invasiivsed, on väga ebatõenäoline, et probleeme tekiks.

Praktikas pannakse teid magama vahetult enne operatsiooni algust ja ärkate üles kohe pärast protseduuri lõppu – seega olete kokku umbes kaks tundi anesteesia all.

Kui kaua ma pean haiglas viibima?

Pärast operatsiooni peate viibima haiglas 3-4 tundi. Selle aja jooksul külastab teid meie õde, sööte midagi, kirurg vaatab teid üle ja olete valmis koju minema. Saate normaalselt kõndida ja töötada, tavaliselt väga vähese valu või ebamugavustundega.

Olen reisil välismaalt – kui kaua ma pean pärast operatsiooni viibima järelkontrollis?

Päev pärast operatsiooni saate oma kirurgiga järelkonsultatsiooni, et kontrollida, kas kõik läheb hästi. Pärast seda saab enamik patsiente reisida, kuid soovitame jääda veel üheks või kaheks päevaks, et järgmistel päevadel oma kirurgiga põhjalikumalt jälgida, kuid enamikul juhtudel pole see vajalik.

Mida peaksin tegema operatsiooniks valmistumiseks?

Praktiliselt mitte midagi – kuigi eelmisel kuul on soovitav järgida tervislikke eluviise (seoses toitumise, liikumise, suitsetamise ja alkoholi tarvitamisega), sest see aitab taastumisele kaasa. Lisaks saate üksikasjalikud juhised paastumise kohta, mida peate järgima 6 tundi enne operatsiooni. Kui olete aga haigestunud või teil on hiljuti muid terviseprobleeme, teavitage sellest kindlasti esimesel võimalusel oma kirurgi, et hinnata, kas operatsioon tuleks hilisemale ajale lükata. Kui on muid asju, mida peaksite enne operatsiooni tegema, räägib arst teile sellest konsultatsiooni käigus.

Mida peaksin tegema pärast operatsiooni?

Päev pärast operatsiooni peaksite osalema oma kirurgi konsultatsioonil, mille käigus ta annab teile üksikasjalikud operatsioonijärgsed juhised, vahetab meditsiinilist sidet ja vastab teie küsimustele.

Pärast seda ja kuni teie järgmise visiidini (tavaliselt kuu aega hiljem) on teie kirurg ja meie patsientide koordineerimismeeskond teiega tihedas kontaktis, et küsida regulaarseid värskendusi ja lahendada kõik teie mured.

Kaks nädalat pärast operatsiooni (kui pole öeldud teisiti) peate alustama operatsioonijärgset taastusravi, mis hõlmab peenise venitamist ja peenisevarre õrna massaaži iga päev (olenevalt kasutatavast kirurgilisest tehnikast) – teile antakse üksikasjalikud juhised. pärast operatsiooni.

Kui kaua ma pean operatsiooni tegemiseks töölt vabaks jääma?

Enamik patsiente saab tööle naasta 2–3 päeva pärast operatsiooni, kui tegemist on kontoritööga. Kui teie töö hõlmab rasket füüsilist tegevust, peate võib-olla veidi kauem töölt eemale jääma.

Kui kaua pärast operatsiooni võin seksuaalelu jätkata?

Üldjuhul võib seksuaaltegevust jätkata 4–6 nädala pärast, kui teie kirurg ei soovita teisiti.

Kas ma tunnen pärast operatsiooni valu?

Oodata on kerget valu ja ebamugavustunnet, kuid seda saab leevendada käsimüügis olevate suukaudsete valuvaigistitega. Samad patsiendid, eriti nooremad, võivad esimestel päevadel erektsiooni ajal tunda valu.

Loe ka: Peenise suurendamine Türgis 1700 euro eest

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Erika

Minu nimi on Erika. Pärast enam kui 10 aastat kestnud meditsiiniuuringuid otsustasin alates 2018. aastast pühenduda teaduslikule ja meditsiinilisele kirjutamisele. Mul on tekkinud eri valdkondi hõlmav eriala, nagu kosmeetika-, hambaravi, bariaatriline ja silmakirurgia. See uus suund võimaldab mul oma teadmisi jagada.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️