Peenise suurendamine Türkiye

hind 1 peenise suurendamine 1
Kirjutas Émilie

Kõik, mida pead teadma peenise suurendamise kohta Türkiye linnas! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukaks peenise suurendamiseks.

ParimKliinik.com teavitab teid peenise laienemisest Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab peenise suurendamine Türkiye?

Keskmine peenise suurendamise hind Türgis Istanbulis on 1500 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 1300 eurost kuni 1700 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Peenise laienemine 1500 €

Mis on peenise laienemine?

Kirurgiline sekkumine pakub ainsat püsivat lahendust meeste peenise suurendamiseks. Operatsioon suurendab peenise pikkust (peenise pikenemine) või laiust/ümbermõõtu. Tavaliselt hõlmab see Türgis peenise suurendamist rasvarakkude siirdamise, sidemete peatamise ja muude meetodite abil.

Peenise suurus on meeste seas tavaline probleem. Tipptasemel tehnoloogia ja erakordse kliinilise asjatundlikkuse abil saab seda probleemi hõlpsasti parandada.

Peenise suurendamine ehk penoplastika ehk falloplastika ehk peenise suurendamise operatsioon on Türgis Istanbulis protseduur peenise pikkuse või ümbermõõdu suurendamiseks mehel, kes pole oma suurusega rahul.

Mõnede protseduuride eesmärk on suurendada peenise kogupikkust, samas kui teised võivad ainult suurendada peenise ümbermõõtu. See määratakse patsiendi eelistuste, meditsiinilise hinnangu ja arsti arvamuse põhjal. Mõned patsiendid võivad alternatiivina valida peeniseimplantaadi – see on eriti levinud meeste seas, kes kannatavad erektsioonihäirete all. Operatsioon tehakse üldnarkoosis ja kestab ligikaudu 45-60 minutit.

Millised on peenise suurendamise meetodid Türkiye linnas?

Türgis on erinevat tüüpi peenise suurendamise operatsioone, mida mees saab valida:

Peenise pikkuse suurendamise operatsioon

Selle protseduuri eesmärk on suurendada lõtvunud peenise pikkust keskmiselt 2 cm võrra. Erekteerunud peenise suurust see oluliselt ei muuda. Selle operatsiooni käigus lõikab uroloogiline kirurg rippuvad sidemed, mis kinnitavad peenise häbemeluu külge. Järgmisena asetatakse peenise juure nahasiirdamine, mis annab sellele lisapikkust.

Peenise ümbermõõdu suurendamise operatsioon

Selle protseduuri eesmärk on suurendada peenise paksust nii puhkeolekus kui ka erektsiooni ajal. See hõlmab väikest rasvaimu tehnikat, mille käigus kogutakse rasv kõhult, reitelt või tuharatelt. Eraldatud rasv puhastatakse, kasutades tehnikat, et parandada rasva kvaliteeti, mis seejärel jaotatakse peenise pikkuses, et suurendada selle paksust. Paljud spetsialistid väidavad, et ümbermõõt võib suureneda 1,4-4 cm.

Penumatism

Selle protseduuri käigus sisestatakse peenise naha alla seade, et muuta see pikemaks ja laiemaks. Seade on poolkuukujuline materjal, mis on valmistatud meditsiinilisest silikoonist. Seda on erinevas suuruses ja see sobib patsiendi peenise kujuga. Protseduuri ajal teeb kirurg sisselõike vahetult peenise aluse kohale ja sisestab Penuma seadme. See seade venitab peenise nahka ja kudesid nii, et peenis tundub suurem ja katsudes mugavam.

Rasvaimu

See on kirurgiline protseduur, mille käigus eemaldatakse rasv alakõhupiirkonnast, et paljastada kuni 2 cm peenise suurus, mis oli varem maetud. Liigse rasva eemaldamine häbemepiirkonnast võib muuta osaliselt mattunud peenise silmatorkavamaks. See protseduur võib olla lahendus meestele, kellel on suur kõht. Aga kui mees jälle kaalus juurde võtab, tuleb häbemepiirkonna rasv tagasi ja võib sama probleemi uuesti tekitada.

Millised on peenise suurendamise alternatiivsed meetodid?

Peenise implantaadi operatsioon on tõhus alternatiivne lahendus, kuid seda esineb sagedamini erektsioonihäiretega meestel. Sellisel juhul asetatakse peenisesse kunstlik implantaat, mis aitab mehel saavutada erektsiooni.

Implantaate võib olla kolme põhitüüpi: tempermalmist/jäigad, kaheosalised täispuhutavad ja kolmeosalised täispuhutavad. Implantaatide valik sõltub patsiendi eelistustest, seisundist, üldisest tervislikust seisundist ja muudest teguritest. Peenise suurendamise operatsioonile on mittekirurgilisi alternatiive, nagu pillid ja salvid, vaakumseadmed, peenise pikendajad ning venitus- ja kaalumistehnikad.

Kui kaua ma pean Türkijesse jääma?

Türgis peenise suurendamise operatsioon on tõhus protseduur, mis on aidanud paljudel meestel oma peenise suuruse probleeme lahendada. Operatsioon ise võtab aega umbes 45 minutit kuni tund. Võite minna hotelli tagasi samal päeval või pärast operatsiooni ööbida, sest anesteesia mõju taandumine võib võtta veidi aega.

Mõnel patsiendil võib olla vaja isegi kaks ööd haiglas veeta, kuid see sõltub patsiendi üldisest tervislikust seisundist ja konkreetse tüsistuse ohust. Arstide meeskond jälgib patsienti tema haiglas viibimise ajal. Türgis kavatseb enamik patsiente ilukirurgia jaoks riigis viibida vähemalt 10–14 päeva. Siin viibimise ajal määrab kirurg esmase taastumise jälgimiseks järelkontrolli.

Kuidas taastumine pärast peenise operatsiooni kulgeb?

Tavaliselt saavad patsiendid tööle naasta nädala jooksul, kui tegemist on kontoritööga, millega ei kaasne rasket füüsilist koormust. Kui töö on füüsiliselt koormav, võib tööle naasmine võtta aega ligikaudu kaks nädalat. Täielikud tulemused võivad olla nähtavad kolme kuni kuue kuu jooksul pärast operatsiooni.

Soovitatav on umbes kuus nädalat vältida raskeid tegevusi, nagu raskete raskuste tõstmine ja treenimine. Patsientidel ei soovitata ligikaudu nelja nädala jooksul olla seksuaalvahekorras.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️