Kosmeetiline kirurgia Türkiye linnas

ilukirurgia Türkiye 1
Kirjutas Émilie

Kas kaalute iluoperatsiooni Türgis Istanbulis? Siin on TOP 10 kõige populaarsemat protseduuri naistele ja meestele Türgi parimates kliinikutes. Peamised näitajad: viibimise kestus, sekkumine, haiglaravi, taastumine ja anesteesia tüüp.

ParimKliinik.com teavitab teid ilukirurgiast Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Ilukirurgia hind Türkiye linnas

Türkiye’s on ilukirurgia hind väga taskukohane. Juuste siirdamine maksab 1800 €, rindade suurendamine 2500 €, rasvaimu 1900 €, blefaroplastika 1400 € ja rinoplastika 1800 € . Samuti 2800 € abdominoplastika, 2700 € istmiku lipotäitmine, 1400 € eesmise joone langetamine, 2200 € maoballoon ja 1500 € penoplastika .

Keskmine Istanbulis viibimise kestus on 8 päeva. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid.

Juuste siirdamine 1800 €
Imetajate suurendamine 2500 €
Rasvaimu 1900 €
Blefaroplastika 1400 €
Rinoplastika 1800 €
Kõhuplastika 2800 €
Tuharate lipotäitmine 2700 €
Esiliini langetamine 1400 €
Mao balloon 2200 €
Penoplastika 1500 €

Sissejuhatus

Kosmeetiline kirurgia on Türgis endiselt eelistatud lahendus esteetiliste sünnidefektide parandamiseks pärast haigust, õnnetust või kehapuudulikkust. See võimaldab esteetilistel või praktilistel ja funktsionaalsetel põhjustel keha teatud aspekte kaunistada ja täiustada .

Kui Türgi meelitab ligi nii palju patsiente, siis sellepärast, et riik saab kasu parimatest plastikakirurgidest, parimatest kliinikutest ja parimatest haiglatest. Kuid eelkõige pakub see väga soodsaid hindu 70% soodsamalt kui Euroopas tänu soodsale Türgi valuutale (Türgi liir) ja kõikehõlmavale pakettreisimudelile (reisimine, majutus, viibimine, haiglaravi, operatsioon, ravimid) .

kosmeetikakirurg Türkiye's
Kosmeetikakirurg Türkiye’s

Meditsiiniturismil on Türgis oluline koht ja ilukirurgia on väga konkurentsivõimeline sektor.

Lisaks plastilise kirurgia tehnoloogia esirinnas olemisele pakub Türgi ka parimaid viibimistingimusi ( premium transport, VIP hotell , väga kiire järeletulemine).

Lisaks pakutakse juurdepääsuvõimalusi liikumispuudega inimestele (PRM) ja ratastooli rentimise teenust. Kohapeal saate spetsiaalset abi alates lennukist väljumisest lennujaamas, hotelli ja kliinikuni.

Statistika 2022: Kosmeetiline kirurgia Türkiye linnas

2022. aastal kasvas ilukirurgia meditsiiniturism 85% ja on hinnanguliselt toonud Türki 1,9 miljardit dollarit. Samuti on riik loonud uue infrastruktuuri ja käivitanud tõlketeenused rahvusvahelistele patsientidele. Lisaks kontrollib hinnapoliitikat riik eriregulatsioonidega. See seletab ilukirurgia edu Istanbulis või Antalyas.

Rahvusvahelise kosmeetilise kirurgia instituudi ( ISAPS) läbiviidud uuringu kohaselt registreeritakse Euroopas igal aastal keskmiselt 522 000 ilukirurgia protseduuri . Bosporuse poolel tehti 2021. aastal Türgis üle 800 000 kirurgilise protseduuri ja 2022. aastal tehti Istanbulis juba 940 000 operatsiooni .

Enne ja pärast fotod

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie

Kõige populaarsemad protseduurid Türkiye linnas

Türgis tehakse iluoperatsioone nii naistele kui ka meestele ning kirurgilised operatsioonid varieeruvad sõltuvalt iga patsiendi vajadustest ja eesmärkidest . Siin on Türgi populaarseimad plastilised kirurgiad meestele ja naistele:

Kosmeetiline kirurgia naistele

Naised jäävad nendeks, kes läbivad kõige rohkem ilukirurgia protseduure. See esindab 70% ilukirurgia operatsiooni patsientidest .

Kosmeetiline kirurgia naistele
Kosmeetiline kirurgia naistele

Naiste seas on kõige populaarsemad iluoperatsioonid:

  • Puusade, mao ja reite rasvaimu : Rasvaimu on ravi, mille eesmärk on parandada füüsilist välimust ja kaotada kaalu, imedes välja rasva puusadest, maost ja reitest.
  • Rinnaoperatsioon : naissoost kliendid kasutavad sageli seda kirurgilist protseduuri rindade taastamiseks vähktõve eemaldamise tõttu, rindade suurendamiseks või rindade vähendamiseks.
  • Otsaesise langetamine : see ilukirurgia protseduur seisneb liiga imposantse otsaesise korrigeerimises. See aitab juuksepiiri edasi viia, et ühtlustada ülejäänud nägu.
  • Silmalaugude tõstmine või blefaroplastika: see kirurgiline protseduur võimaldab muuhulgas kustutada kortse, vanusemärke ja ebatasasusi. Seda tehakse näo noorendamise osana.
  • Tuharate suurendamine ehk BBL (Brasiilia lift): see seisneb tuharaõõnte ümberkujundamises või täitmises teistest kehaosadest võetud rasvaga.

Kosmeetiline kirurgia meestele

Mehed moodustavad 30% Türgi kosmeetikakirurgide patsientidest .

Kosmeetiline kirurgia meestele
Kosmeetiline kirurgia meestele

Meeste seas on kõige populaarsemad iluoperatsioonid:

  • Juuste siirdamine : seda tehakse kiilaspäisuse või alopeetsia peitmiseks. See võimaldab hõredaid kohti uuesti tihendada, istutades ümber doonorpiirkonnast võetud karvad.
  • Blefaroplastika : parandab rippuvate silmalaugude probleeme, mis annavad näole vananenud ja väsinud välimuse.
  • Kõhu rasvaimu : see hõlmab maos kogunenud rasva ja naha imemist ja eemaldamist. See meetod on ülekaaluliste meeste või naiste seas väga populaarne.
  • Rinoplastika : see esteetiline protseduur seisneb nina suuruse ja kuju ümberkujundamises või korrigeerimises esteetilistel, aga ka funktsionaalsetel põhjustel (hingamise korrigeerimine, norskamise vähendamine jne).
  • Penoplastika : see kirurgiline protseduur hõlmab peenise suuruse ja ümbermõõdu suurendamist.

Usaldusväärsete ja püsivate tulemuste saamiseks peab esteetilise operatsiooni läbi viima kvalifitseeritud praktik . Türgis on ilukirurgi elukutse väga populaarne ja sellel on riigi majanduses väga oluline koht.

Türgis on üle 1200 ilukirurgia spetsialisti, kes on sertifitseeritud ja tunnustatud kogu maailmas, kuna arstid on lõpetanud suuremad rahvusvahelised koolid.

Loe ka: Hambakirurgia Türgis

Oluline on märkida, et islamis ei ole ilukirurgia keeld. See on lubatud ja teatud juhtudel isegi soovitatav . See ravi annab meditsiinilist kasu elukvaliteedi parandamiseks ja seda tuleks käsitleda halal, mitte haram.

Türkiye 10 populaarse iluoperatsiooni edetabel

  1. Juuste siirdamine ;
  2. Imetajate suurendamine ;
  3. Rasvaimu ;
  4. Blefaroplastika ;
  5. Rhinoplasty ;
  6. Kõhuplastika ;
  7. Tuharate lipotäitmine ;
  8. Esijoone langetamine ;
  9. Mao balloon ;
  10. Penoplastika .
Pass Türkijesse reisimiseks
Pass Türkijesse reisimiseks

Juuste siirdamine (juuste implantaat)

  • Definitsioon: Juuste siirdamine on kirurgiline ravi, mis seisneb juuste siirdamises peanahale. Pookoksad võetakse kolju tagaosast.
  • Millal kasutatakse juuste siirdamist?
    Juuste siirdamine on vajalik kiilaspäisuse või alopeetsia katmiseks. Samuti on vaja muuta juuksed mahukaks. Juuste siirdamise minimaalne vanus on 18 aastat.
Foto enne ja pärast juuste siirdamist Türkiye linnas
Foto enne ja pärast juuste siirdamist Türkiye linnas

Juuste siirdamise protseduuri kestus on 2 kuni 6 tundi. Juuste siirdamine toimub tavaliselt kohaliku tuimestuse all. Võimalike riskide ja kõrvaltoimete hulka kuuluvad kehv taaskasv, põletik, turse, turse või infektsioon. Haiglaravi ei kesta , kuna operatsioon on ambulatoorne.

Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 7 päeva. Taastumisaeg on 10 päeva. Juuste siirdamise lõpptulemus saadakse 9–12 kuu jooksul. Taaskasv on nähtav alates 3 kuu vanusest.

Aruanne juuste siirdamisest Türkiye linnas

Rindade suurendamine (rinnaimplantaat)

  • Definitsioon: Rindade suurendamine on kirurgiline protseduur, mis hõlmab rinnaproteeside implanteerimist, et parandada rindade suurust ja kuju.
  • Millal kasutatakse rindade suurendamist?
    Rindade suurendamine toimub esteetilistel kaalutlustel või kerge rindade ptoosi korrigeerimiseks. Minimaalne vanus on 18 aastat.
Foto enne ja pärast rindade suurendamist Türkiye linnas
Foto enne ja pärast rindade suurendamist Türkiye linnas

Rindade suurendamise protseduuri kestus on 1 kuni 2 tundi. Rindade suurendamine toimub üldnarkoosis . Võimalikud riskid ja kõrvaltoimed on deflatsioon, implantaadi rebend, verejooks või infektsioon. Haiglaravi kestus on 48 tundi.

Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 7–10 päeva. Kontroll tuleks läbi viia 3–6 kuu jooksul. Taastumisperiood on 15 päeva. Lõpptulemus on nähtav kohe pärast operatsiooni.

Raport rindade suurendamise kohta

Rasvaimu (puusad, kõht, reied)

  • Definitsioon: Rasvaimu hõlmab tolmuimemist ja liigse rasva eemaldamist käte, kõhu, puusade ja reite nahalt.
  • Millal kasutatakse rasvaimu?
    Rasvaimu on vajalik, kui tavalised salenemisvõtted ebaõnnestuvad. See aitab imeda liigseid rasvarakke, mis on kogunenud sellistesse piirkondadesse nagu reied, kõht, selg, käed, käepidemed, sääred, pahkluud ja põlved. Seda soovitatakse üle 18-aastastele.
Enne ja pärast rasvaimu fotosimulatsiooni
Enne ja pärast rasvaimu fotosimulatsiooni

Rasvaimu protseduuri kestus on keskmiselt 2 tundi. Rasvaimu tehakse kohaliku või üldnarkoosis olenevalt ravitavatest piirkondadest ja rasvakogusest. Võimalike riskide ja kõrvaltoimete hulka kuuluvad verevalumid, verevalumid, valulikkus, infektsioon või turse.

Haiglaravi kestus on 48 tundi. Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 7–10 päeva. Taastumisaeg on 10 kuni 15 päeva. Esimene tulemus on nähtav 2 nädala pärast ja lõplik tulemus on nähtav 3 kuu pärast.

Raport rasvaimu kohta

Blefaroplastika (silmalaugude kirurgia)

  • Definitsioon: Blefaroplastika on operatsioon, mis seisneb ülemiste ja alumiste silmalaugude välimuse parandamises.
  • Millal kasutatakse blefaroplastiat?
    Blefaroplastika on vajalik rippuvate silmalaugude korrigeerimiseks ja silmaaluste kottide vähendamiseks. Minimaalne vanus sekkumiseks on 18 aastat.
Enne ja pärast blefaroplastika fotosimulatsiooni
Enne ja pärast blefaroplastika fotosimulatsiooni

Blefaroplastika protseduuri kestus on 1 kuni 2 tundi. Blefaroplastika tehakse tavaliselt kohaliku tuimestuse all. Võimalikud riskid ja kõrvaltoimed hõlmavad liigset pisaravoolu, valgustundlikkust, põletust ja naha kuivust.

Blefaroplastika puhul ei ole haiglaravi pikkust, kuna see pole vajalik. Kohustuslik Türgis viibimise pikkus on 5 päeva. Taastumisaeg on 5 kuni 10 päeva. 100% lõpptulemus on nähtav kohe pärast operatsiooni.

Aruanne blefaroplastika kohta

Rinoplastika (ninakirurgia):

  • Definitsioon: Rhinoplasty on kirurgiline protseduur, mis seisneb nina kuju ja suuruse muutmises esteetilistel või funktsionaalsetel põhjustel.
  • Millal kasutatakse rinoplastikat?
    Rinoplastika on kättesaadav alates 18. eluaastast. Vajalik on vähendada nina muhku või sirgendada ninasilda.
Foto enne ja pärast rinoplastikat
Foto enne ja pärast rinoplastikat

Rinoplastika protseduuri kestus on 1 kuni 2 tundi. Rinoplastika tehakse tavaliselt üldnarkoosis . Võimalikud riskid ja kõrvaltoimed hõlmavad ebakorrapärasust, ninaotsa deformatsiooni ja inetuid arme.

Haiglaravi kestus ületab harva 24 tundi. Kohustusliku meditsiinilise viibimise kestus Türgis on 7 päeva. Taastumisaeg on 14 päeva. Rinoplastika lõpptulemus saadakse 6 kuu jooksul.

Intervjuu kirurgiga rinoplastika teemal

Kõhuplastika

  • Definitsioon : Kõhuplastika on operatsioon, mis seisneb rasva või naha kogunemise vähendamises maos.
  • Millal kasutatakse abdominoplastikat?
    Kõhuplastika on vajalik liigse naha vähendamiseks maos pärast rasedust või liigset kaalukaotust. See on juurdepääsetav alates 18. eluaastast.
Foto enne ja pärast abdominoplastikat
Foto enne ja pärast abdominoplastikat

Kõhuplastika protseduuri kestus on 2 kuni 4 tundi. Kõhuplastika tehakse tavaliselt üldnarkoosis . Võimalikud riskid ja kõrvaltoimed on infektsioon, verejooks, halb paranemine ja kopsuemboolia.

Haiglaravi kestus on 24 tundi. Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 7 päeva. Taastumisaeg on 15 kuni 20 päeva. Kõhuplastika lõpptulemus saadakse alates 6 nädalast ja see kestab aastaid.

Aruanne abdominoplastika kohta

Tuharate lipotäitmine (BBL Brasiilia lift)

  • Definitsioon : Tuharate lipofilling ehk Brasiilia tõstmine on operatsioon, mis seisneb teistest kehaosadest imetud rasva süstimises tuharatesse.
  • Millal kasutatakse tuhara lipofillingut?
    Brasiilia tõste on vajalik tuharate mahu suurendamiseks, nooruslikuma välimuse andmiseks. Selle operatsiooni vanuse alampiir on 18 aastat.
Enne ja pärast BBL-i fotosimulatsiooni
Enne ja pärast BBL-i fotosimulatsiooni

Tuharate lipofillingu protseduuri kestus on 2 kuni 4 tundi. Tuharate lipofilling tehakse tavaliselt üldnarkoosis . Võimalikud riskid ja kõrvaltoimed hõlmavad vajalikku vereülekannet, kopsurasva embooliat ja süstitud rasva vereringesse sattumist.

Haiglaravi kestus on 48 tundi. Kohustusliku meditsiinilise viibimise kestus Türgis on 7 kuni 10 päeva. Taastumisaeg on 15 kuni 20 päeva. Brasiilia näo tõstmise lõpptulemus saadakse 6 kuu pärast.

Intervjuu BBL kirurgiga

Otsaesise langetamine (otsmiku vähendamine)

  • Definitsioon : laubajoone langetamine ehk otsmiku vähendamine on operatsioon, mis seisneb otsmiku ülaosa vähendamises, et tuua juuksepiir ettepoole.
  • Millal kasutatakse otsaesise langetamist?
    Otsaesise vähendamine on vajalik, kui see on liiga imposantne või ülejäänud näoga võrreldes ebaproportsionaalne. Selle operatsiooni vanuse alampiir on 18 aastat.
Enne ja pärast foto otsmikujoone langetamisest
Enne ja pärast foto otsmikujoone langetamisest

Frontaaljoone langetamise protseduuri kestus on 1 kuni 2 tundi. Otsaesise vähendamine toimub tavaliselt üldnarkoosis . Võimalike riskide ja kõrvaltoimete hulka kuuluvad tuimus, juuste tundlikkuse kadu, verejooks, inetu armistumine, verevalumid ja tursed.

Haiglaravi kestus on 24 tundi. Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 7 päeva. Taastumisaeg on 10 kuni 15 päeva. Otsaesise vähendamise lõpptulemus saadakse 6 kuu pärast.

Video laubajoone langetamisest

Mao balloon

  • Definitsioon : Maoballoon on endoskoopiline, mittekirurgiline operatsioon, mis seisneb ballooni asetamises makku, et tekitada küllastustunne ja julgustada inimest vähem sööma.
  • Millal kasutatakse maoballooni?
    Maoballoon on vajalik ülekaaluliste patsientide kehakaalu langetamiseks, kelle KMI jääb vahemikku 27–40. Vanuse alampiir on 18 aastat.
Foto enne ja pärast maoballooni
Foto enne ja pärast maoballooni

Maoballooni protseduuri kestus on 1 kuni 2 tundi. Paigaldamine toimub suu kaudu ja ilma üldnarkoosita . Võimalikud riskid ja kõrvaltoimed on kõhuvalu, iiveldus ja sagedane oksendamine esimestel päevadel.

Haiglaravi ei kesta, kuna ravi toimub ambulatoorselt. Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 3 päeva. Taastumisaeg on 3 päeva. Lõplik tulemus saadakse 6 kuu pärast.

Maoõhupalli video

Penoplastika (peenise suurendamine)

  • Definitsioon : Penoplastika ehk falloplastika on kirurgiline protseduur, mis hõlmab hüaluroonhappe süstimist, et pikendada peenise suurust ja suurendada peenise ümbermõõtu, et suurendada peenise üldist suurenemist.
  • Millal kasutatakse penoplastikat?
    Penoplastika on vajalik peenise suurendamiseks, seksuaalvõime parandamiseks või enneaegse ejakulatsiooni probleemide raviks. Selle operatsiooni vanuse alampiir on 18 aastat.
Mees, kellel on täielik enesekindlus mehelikkuses
Täieliku enesekindlusega mees

Penoplastika protseduuri kestus on 1 tund kuni 2 tundi. Penoplastika tehakse üldnarkoosis . Võimalike riskide ja kõrvaltoimete hulka kuuluvad infektsioonid, verevalumid ja peenise deformatsioon. Haiglaravi kestus on 24 tundi.

Kohustuslik Türgis viibimise kestus on 7–10 päeva. Taastumisaeg on 15 kuni 20 päeva. Lõpptulemus on nähtav kohe pärast operatsiooni ja võimaldab juurde võtta 1 kuni 4 cm.

Penoplastika video

Saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kas Türgi ilukirurgia hõlmab sotsiaalkindlustust?

Kas Euroopas või Türgis, puhtalt esteetilistel eesmärkidel tehtud ravi ei kuulu sotsiaalkindlustuse alla. Lisaks ei kata Euroopa ravikindlustus hooldust, mida osutatakse riigis, mis ei kuulu Euroopa Liitu.

Te peaksite teadma, et Türgis on elukallidus palju madalam kui Euroopas. Türklastele, kelle keskmine palk on 380 eurot, jääb iluoperatsioon seetõttu väga kulukaks. Välismaalaste puhul on see aga palju vähem nii, vaatamata seal pakutava hoolduse kõrgele kvaliteedile.

Kõik sõltub tehtud operatsiooni tüübist. Väljaulatuvate kõrvade ravi on võimalik näiteks lapsepõlvest, samas kui rindade suurendamisega tuleb oodata noorukiea lõpuni. Enamik operatsioone tehakse tavaliselt alates 16. või 17. eluaastast.

Enamik välispatsiente reisib Istanbuli, mida mõnikord peetakse ilukirurgia pealinnaks. Suurepäraseid kliinikuid võib leida ka Türgi suuremates linnades, nagu Ankara, Izmir, Antalya ja Bursa.

Suust suhu saade on tõhus viis Türgist hea ilukirurgi leidmiseks. Mitmed saidid koondavad ka kasulikku teavet, mis annab teile täpsema ülevaate Türgi kirurgide kohta: aastatepikkune kogemus, diplomid, valdkonnad jne.

Enne riiki naasmist kontrollime teie tegevust D+5. Kõik retušeerimistoimingud teostatakse tasuta. Hotelli pakutakse teie suurima mugavuse tagamiseks. Hilisemate tüsistuste korral vastutate ainult lennupileti eest.

Kuna Türgi ei kuulu Euroopa Liitu, ei kata ilukirurgia ravi Euroopa ravikindlustus. Siiski on võimalik sõlmida meditsiiniline reisikindlustus, et saada oma ravile täielik või osaline kindlustus.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️