J-Plasma rasvaimu Türkiye linnas

j plasma rasvaimu hind Türkiye 1
Kirjutas Laurence

J-plasma rasvaimu Türgis võimaldab ravida mis tahes piirkonda ilma läheduses asuvaid kudesid kahjustamata, vähendades seeläbi valu ja ebamugavustunnet, minimeerides tüsistuste riski ja lühendades taastumisaega.

ParimKliinik.com teavitab teid J-Plasma rasvaimust Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

J-Plasma rasvaimu hind Türkiye

J-Plasma rasvaimu keskmine maksumus Türgis Istanbulis on 4000 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind kõikuda 3500 eurost kuni 4500 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
J-Plasma rasvaimu 4000 €

Mis on J-Plasma rasvaimu?

Naha elastsuse ja toonuse vähenemine on üks esimesi naha vananemise märke. J-Plasma rasvaimu Türgis on tipptasemel, minimaalselt invasiivne protseduur, mis taastab naha välispinna ja pinguldab seda naha alla kandes.

Tänapäevase alternatiivina traditsioonilistele meetoditele on J-Plasma Liposuction Istanbulis võimeline tootma paremaid tulemusi kui laseriga pinnakatteprotseduurid väiksema kuumusega, mille tulemuseks on ohutum ravi, mida saab kasutada ka kõige õrnemates kohtades.

Külma plasmavoolu täpsus võimaldab töödelda mis tahes piirkonda, kahjustamata läheduses asuvaid kudesid, vähendades valu ja ebamugavustunnet, minimeerides tüsistuste riski ja lühendades taastumisaega.

Piirkonnad, mida J-Plasma saab ravida

J-Plasma rasvaimu saab kasutada mis tahes piirkonna pinguldamiseks, alates näost kuni sääremarjani. Kõige populaarsemad kasutuspiirkonnad on: nägu, kõht, rinnad, selg, käed, reied ja kael.

J-Plasma eelised Türkiye linnas

  • Väga väikeste sisselõigetega kohesed tulemused.
  • Soovitud tulemuste saavutamiseks piisab vaid ühest protseduurist.
  • Minimaalne trauma ümbritsevatele kudedele.
  • Minimaalne või puudub nahakahjustuse oht.
  • Ohutu kasutada õrnadel nahapiirkondadel, näiteks silmalaugudel.
  • Suhteliselt kiire taastumine ja valutu protseduur.

Parimad kandidaadid J-Plasma rasvaimu jaoks

Muidu terve nahaga patsiendid on üldiselt head kandidaadid J-Plasma rasvaimu raviks Türgis. Vananemisest, päikesekahjustustest või suitsetamisest põhjustatud nahajooni, laike ja kortse saab ravida J-Plasmaga, nagu ka mõõdukat kuni kerget naha elastsuse kaotust.

See on suurepärane valik patsientidele, kes ei soovi Türgis invasiivset operatsiooni ega sellega kaasnevat armistumist ja seisakuid.

Pinguldavat hooldust saab edukalt teha kõikidele nahavärvidele. Seevastu taastav ravi annab sageli paremaid tulemusi heledama nahaga patsientidel.

Kuidas J-Plasma rasvaimu töötab?

J-Plasma pinnakattehoolduse käigus viiakse ioniseeritud plasmaenergia teie naha ülemisse kihti. Kokkupuutel plasma koorib naha välimisi kihte, läbimata või kahjustamata aluskudesid.

See protsess vähendab naha värvimuutusi, parandab naha tekstuuri, ahendab poore, pleekib peened ja sügavad jooned ning pinguldab nahka.

Pingutusrakendustes sisestatakse õhuke metallist kanüül naha alla läbi väikeste, strateegiliselt paigutatud sisselõigete. Kui kanüüli liigutatakse edasi-tagasi, soojendab otsast voolav plasma naha alumist külge, põhjustades naha kokkutõmbumist ja stimuleerides kollageeni tootmist. Selle tulemuseks on töödeldud ala üldine pingutamine.

Sõltuvalt kasutuspiirkonnast ja -piirkonnast võib J-Plasma rasvaimu teha üldnarkoosis. Mõnede piiratud rakenduste korral on võimalik ka kohalik anesteesia.

J-Plasmat saab läbi viia eraldiseisva ravina või koos teiste protseduuridega, nagu rasvaimu või kaela tõstmine , sealhulgas kõhuplastika või vaserlipo .

Enamiku patsientide jaoks piisab tavaliselt ühest raviseansist J-Plasmaga.

Pärast operatsiooni

Tavaline taastumisaeg on umbes kaks kuni kolm nädalat J plasma nahapinna taastamiseks ja veelgi lühem naha pinguldamisel. Patsientidel soovitatakse esimese kahe nädala jooksul viibida siseruumides, vältida otsest päikesevalgust ja puhata.

Oluline on pärast protseduuri hoida nahk puhas, meigivaba ja niisutatud, et see korralikult taastuks. Võib esineda kerget punetust, turset, sügelust ja koorumist, mis võivad kesta kuni 3 nädalat.

Taastumisperiood möödub tavaliselt ilma komplikatsioonideta. Arsti poolt pärast protseduuri läbiviidavad perioodilised uuringud tagavad taastumise kvaliteedi ja lõpptulemuse.

Tulemused

Hoolitsus annab nähtavad tulemused kohe pärast protseduuri, kuid naha täielikuks paranemiseks ja taastumiseks kulub paar nädalat. Nahk jätkab kokkutõmbumist ja parandab oma elastsust mitu kuud kuni aasta, kuna kollageeni toodetakse.

Ei ole vaja mitut ravi ja J plasma tulemused on suhteliselt püsivad. Noorenenud nahas toimuvad loomuliku vananemisprotsessi tõttu aastate jooksul paratamatult progressiivsed muutused.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️