Sadulakoti rasvaimu Türkiye linnas

sadulakoti rasvaimu hind 1
Kirjutas Laurence

Sadulakotid on teine termin reie väliskülje kohta. Selles piirkonnas asuvad sageli suured rasvataskud, mis võivad muuta reie välisküljed laiemaks ja väljaulatuvamaks.

ParimKliinik.com teavitab teid sadulakoti rasvaimust Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgid . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Kui palju maksab sadulakoti rasvaimu Türgis?

Keskmine sadulakoti rasvaimu hind Türgis Istanbulis on 1800 eurot. Olenevalt vajadustest võib hind varieeruda 1600 eurost kuni 2000 euroni.

Sekkumine Hind Türkiye
Sadulakottide rasvaimu 1800 €

Mis on sadulakoti rasvaimu?

Sadulakotid on teine termin, mis tähistab reie väliskülgi. Selles piirkonnas asuvad sageli suured rasvataskud, mis võivad muuta reie välisküljed laiemaks ja väljaulatuvamaks. Seetõttu võivad reie ülaosad tunduda laiemad kui puusad.

Sadulakotid on ka kehapiirkond, mida on tervisliku toitumise ja treeningprogrammiga raske sihtida. See piirkond võib aja jooksul halveneda, kui vananeme ja meie ainevahetus hakkab aeglustuma. Seetõttu on see sageli väga armastamatu kehapiirkond.

Õnneks on Türgis rasvaimu võimalus sadulakottide kõrvaldamiseks.

Kui tõhus on rasvaimu sadulakottide vähendamisel?

Rasvaimu on Istanbulis väga tõhus lahendus neile, kel pole õnnestunud tänu tervislikule eluviisile sadulakottidest ilma jääda. Rasvaimu on võimeline eemaldama tõrksa rasva, jättes sulle samas naiseliku figuuri.

Kas ma saan teha sadulakoti rasvaimu?

Kui olete püüdnud vähendada oma reie välispinda selliste meetodite abil nagu dieet ja treening, kuid soovite, et rasv eemaldataks, võite olla sobiv kandidaat.

Teil peab olema ka KMI alla 30. Tervislikel põhjustel ei saa me seda protseduuri pakkuda inimestele, kelle KMI on üle 30, kuna tüsistuste risk on liiga suur.

Samuti peate olema vähemalt 18-aastane ja mittesuitsetaja või suutma suitsetamisest loobuda vähemalt kaks nädalat enne protseduuri ja kogu taastumisperioodi vältel. Operatsiooni tulemuste suhtes peaksid teil olema mõistlikud ootused.

Kuidas toimub sadulakoti rasvaimu Türkiye linnas?

Türgis tehakse sadulakoti rasvaimu tehnikat, mida nimetatakse PAL lipoks. See on väga sageli kasutatav rasvaimu meetod.

Erinevalt teistest rasvaimu meetoditest ei kasuta PAL lipo soojust. See tähendab, et väldite väliseid ja sisemisi kuumakahjustusi, samuti rasvaimu iseloomulikke tunnuseid, nagu naha lainetus.

PAL lipo seisneb lokaalanesteetikumi ja vasokonstriktorit sisaldava lahuse süstimises reie välisossa. See mitte ainult ei aita rasva pehmendada, vaid vähendab ka verejooksu, hematoomi ja turse ohtu.

Seejärel kasutatakse rasvakerade vaakumiks abistavat rasvaimu. See hoiab ära stroomavõrgu ja veresoonte kahjustamise, mis vähendab hematoomide tekkeriski. Seejärel kasutatakse vibreerivat kanüüli, et tagada rasvarakkude eraldamine sidekoe karkassist.

Viimane etapp on ümberjaotumine, kus järelejäänud rasv tasandatakse ja viiakse teistesse piirkondadesse ilma uuesti süstimata, jättes reie välispinnad kontuuriliseks ja siledaks.

Protseduur viiakse läbi AIVT anesteesia all. See on täiustatud intravenoosse anesteesia tüüp. Pärast protseduuri saate kiiremini ärgata ja tunnete paremat heaolutunnet.

Kuidas taastumisperiood kulgeb?

Pärast sadulakoti rasvaimu Türgis on normaalne turse, mis peaks taanduma 7–10 päeva pärast.

Täielikuks taastumiseks peate töölt vabaks võtma vähemalt kaks kuni kolm päeva. Peate vältima igasugust pingelist treeningut vähemalt kahe nädala jooksul. Pärast seda aega võite jätkata kergeid harjutusi. Saate naasta oma tavapäraste igapäevaste tegevuste juurde kokku kuue nädala pärast.

Teil palutakse kanda puusade ümber kompressioonrõivast. See aitab kiirendada taastumisperioodi, vähendades turset ja hoiab reied parimas võimalikus vormis.

Peate kompressioonrõivast pidevalt kandma kolm nädalat, välja arvatud vanniskäik. Seejärel peate kompressioonrõivast kandma veel kolm nädalat, kuid ainult päevasel ajal.

Selle Türgi iluoperatsiooni tulemused on kohe märgatavad. Turse täielikuks kadumiseks kulub aga kolm kuni viis kuud.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.

Autori kohta

Laurence

Minu nimi on Laurence Tung. Ma olen meditsiinikirjanik, kellel on teaduslikud teadmised mitmes valdkonnas. Viimasel ajal olen käsitlenud selliseid ravivaldkondi nagu reumatoloogia ja hüperkolesteroleemia. Mul on ka teadmisi genoomika, epigeneetika, molekulaarbioloogia ja biokeemia valdkonnas. Aitan sellel veebisaidil avaldada kvaliteetseid artikleid meditsiiniturismi kohta.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️