Kõhu rasvaimu Türkiye linnas

rasvaimu 1
Kirjutas Émilie

Keskenduge Türkiye kõhu rasvaimule! Mis on keskmine hind Istanbulis? Meie nõuanded edukaks kõhu rasvaimuks Türkiye linnas.

ParimKliinik.com teavitab teid kõhu rasvaimust Türgis ja aitab teil broneerida operatsiooni kvalifitseeritud kirurgide juures . See sisu on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil ega ole mõeldud asendama tervishoiutöötaja nõuandeid.

Mao rasvaimu hind Türkiye

Kõhu rasvaimu keskmine hind Türgis Istanbulis on 2200 eurot, miinimumhind 1900 eurot ja maksimumhind 2400 eurot . Üldnarkoosis kestab operatsioon 2 tundi. Istanbulis viibimise kestus on 7 päeva ja haiglaravi kestus 1 öö. Hind sisaldab anesteesiat, operatsiooni ja ravimeid. Lõplik tulemus on nähtav 6 kuu jooksul.

Kõhu rasvaimu 2200 €
Puusade rasvaimu 1600 €
Tuharate rasvaimu 2200 €
Pubi rasvaimu 1400 €

Korduv rasedus, mitmed dieedid või pärilikkus, kõht võib koguneda liigset rasva. Kõhuvöö on kindlasti kõige raskemini sulatav kehaosa. Inetu poi , mida isegi sport ja veel vähem dieet ei suuda kaduda.

Meditsiiniturism on üha levinum praktika. Mao rasvaimu viivad läbi kogenud plastikakirurgid. Türgis on see kombineeritud suurepärase kvaliteediga toega ja odavamate hindadega kui teistes riikides. Mis juhtuks, kui lendaksite Istanbuli , et teha Türgis kõhupiirkonna rasvaimu ?

Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu

Mis on kõhu rasvaimu?

Mao rasvaimu on Türgis ilukirurgia protseduur , mis hõlmab liigse rasva eemaldamist kõhupiirkonnast . See hõlmab rasvaladestustest vabanemist, mida dieedi või sporditegevusega pole õnnestunud eemaldada. Eesmärk on leida või saavutada harmooniline siluett. See protseduur on mõeldud meestele ja naistele.

Kuigi see imeb välja liigse rasva, ei ravi kõhu rasvaimu vistseraalset rasva . Seetõttu ei sobi see ilukirurgia operatsioon ülekaalu või rasvumise raviks. Pigem ravib see käepidemeid, sadulakotte, liigset rasva pärast rasedust, pärast dieeti või hormonaalseid variatsioone.

Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu

Minimaalselt invasiivne kirurgiline operatsioon, see taastav operatsioon koosneb väikeste sisselõigete tegemisest nahale, et sisestada kanüülid. Need imavad endasse rasvaladestused, mis paiknevad teatud kõhupiirkondades, eriti naha all naba all ja ümber.

Seal leiduvad rasvkuded on pehme ja mitte eriti tiheda tekstuuriga. See on kergesti tolmuimejaga. Rasvaimu ei puuduta sügavat kõhurasva , soolestiku lähedal ja kõhu sees.

Ambulatoorselt läbiviidav protseduur on usaldatud kogenud ilukirurgile , et saavutada rahuldavad tulemused, keha kontuurid ja garanteeritud lame kõht.

Enne ja pärast fotod

Millised on kõhu rasvaimu eelised?

Kui enamik kõhupiirkonna rasvaimu kandidaate ihkab lamedat kõhtu, aitab see iluoperatsioon eelkõige siluetti ühtlustada. See võimaldab teil vabaneda nendest inetutest lokaalsetest punnidest , eriti puusade tasemel. Ilmselgelt, kui liigne rasv eemaldada, on kõht siledam ja lamedam.

Mao rasvaimu video
  • Meestel võib kõhupiirkonna rasvaimu kombineerida kõhupiirkonna liposkulptuuriga. See hõlmab kõhuvöö lihaste ümberkujundamist väga spetsiifilise tehnika abil.
  • Naistel võib mao rasvaimu kombineerida reie või põlve rasvaimuga, et saavutada harmooniline siluett.

Kes võib kaaluda kõhu rasvaimu Türkiye linnas?

See ilukirurgia operatsioon on kättesaadav inimestele, nii meestele kui naistele, kellel on lokaliseeritud liigne rasv. See sobib keskmise KMI-ga patsientidele ja nahale, mille elastsus on säilinud.

KMI arvutamine
KMI arvutamine

Protseduur võib ebaõnnestuda inimestel, kellel on pärast kehakaalu langetamist liigne nahk või lihased lõtvunud. Sel juhul võime pöörduda teise plastilise ja esteetilise kirurgia poole: abdominoplastika.

Mao rasvaimu saab Türgis teha alates 18. eluaastast patsiendil, kelle kehakaal on stabiilne ja nahk elastne. Ülekaalulisel inimesel, kes soovib lamedat kõhtu taastada, on soovitatav enne kõhu rasvaimu kaalumist kaalust alla võtta.

Millised on Türkiye erinevad kõhu rasvaimu tehnikad?

Türgis ja eriti Istanbulis on kliinikud varustatud parima meditsiinilise infrastruktuuri ja tipptehnoloogiaga, et teha laitmatut mao rasvaimu . Seega saate valida rohkem kui ühe kõhu rasvaimu tehnika:

Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu
  • Rasvaimu : klassikaline tehnika kanüülide abil paikneva liigse rasva imemiseks.
  • Vaser lipo , kõrglahutusega lasertehnika, mis hävitab ultraheli abil liigsed rasvarakud, enne kui mikrokanüülidega rasva kergemini eraldatakse.
  • Õrn rasvaimu : see hooldus võimaldab teil eemaldada väikese kõhu, millel on vähe rasva. See kasutab väikeseid kanüüle või süstalt, mis eemaldab väikese koguse rasva.

Kuidas toimub Türkiye’s kõhu rasvaimu?

Selleks, et kaaluda kõhu rasvaimu Türgis , peate olema juba valinud kliiniku Istanbulis. Kui olete kliiniku valinud, võimaldab esimene virtuaalne kohtumine teil oma kirurgiga tuttavaks saada ning selgitada oma eesmärke ja ootusi.

Naise siluett
Naise siluett

Esimene konsultatsioon

See esimene kaugkonsultatsioon võimaldab teil oma keha uurida ja määrata ravitavad piirkonnad. Selle kliinilise läbivaatuse käigus tutvustab kirurg teile ka sellise operatsiooni riske ja vastunäidustusi.

Ta juhendab teid ka ettevaatusabinõude kohta enne operatsiooni (tubaka, alkoholi, ravimite võtmise lõpetamine jne). Samuti võib ta paluda teil läbi viia operatsioonieelne kontroll. HIV-i kandjatel on lubatud seda operatsiooni teha .

Teine konsultatsioon

Kui olete Istanbulis laevalt lahkunud, on teil teine konsultatsioon kirurgiga. See kohtumine võimaldab tal teie kõhtu uurida, teha lõpliku ülevaate sekkumise ja vajalike ettevalmistuste kohta. Samuti kohtute anestesioloogiga , et määrata kindlaks anesteesia tüüp, mida suurel päeval tehakse.

Kirurgi jälg patsiendi kõhul
Kirurgi jälg patsiendi kõhul

Operatsioon

Suurel päeval hoolitseb teie eest meditsiinimeeskond. Ravi toimub tavaliselt üldnarkoosis . Kuid õrna rasvaimu korral on võimalik kohalik tuimestus. Protseduuri kestus on 1 kuni 2 tundi .

Kirurgilise markeriga joonistab kosmeetikakirurg välja ravitava piirkonna. Pärast kõhupiirkonna desinfitseerimist teeb ta nabavolti peidetud sisselõiked. Seejärel tutvustab ta imemisseadmega ühendatud kanüüli.

Kui kogu rasv on eemaldatud , sulgeb kirurg ettevaatlikult sisselõiked. Protseduuri lõpus paneb ta armile sideme.

Jälg puusade ja reite rasvaimu jaoks
Jälg puusade ja reite rasvaimu jaoks

Kõhuoperatsioonile järgneb seejärel 2–4-tunnine taastumisperiood või üleöö kliinikus, seejärel 2–3-päevane puhkus, et täielikult taastuda. Teile määratakse ka valuvaigisteid. Pärast seda taastumisaega võite naasta oma aktiivsesse ellu. Plaanis on regulaarsed kontrollid kirurgi juures.

Pärast operatsiooni

Mitu päeva peate kandma kompressioonkorsetti, mis hoiab ära vere kogunemise või tursete ja hematoomide ilmnemise. Esimestel protseduurijärgsetel nädalatel võivad töödeldud alale tekkida verevalumid.

Need vähenevad 6–8 nädala pärast. Kuue kuu pärast vähenevad kõik teie Türgis tehtud kõhu rasvaimu jäljed. Samuti võite märgata naha tagasitõmbumist.

Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu
Simulatsioon enne ja pärast kõhu rasvaimu

Selleks, et Türgis tehtud kõhu rasvaimu tulemused oleksid laitmatud, on soovitatav järgida tervislikku ja tasakaalustatud toitumist, et mitte kaalus juurde võtta. Regulaarselt sporti tehes saate oma figuuri säilitada.

Riskid, tüsistused ja kõrvaltoimed

Kõhu rasvaimu ajal võivad esineda haruldased riskid :

  • Sinakad verevalumid;
  • Tuimus ja verevalumid;
  • Naha nekroos;
  • Südame- ja neeruprobleemid;
  • Nahavärvi muutused;
  • Turse.

Sellest tulenebki huvi usaldada meid Istanbulis asuva kirurgi valimiseks ning valida hea mainega ja kogenud praktik.

Pange tähele, et islami religioonis ei ole kõhu rasvaimu haram. See on aktsepteeritud , kui selle eesmärk on kõrvaldada keha mõjutav defekt.

Ratastoolide rentimise teenus on teie käsutuses, et hõlbustada teie reisimist Istanbulis ja meie ettevõttes viibimise ajal.

Millised on kõhu rasvaimu riskid?

Peale turse, turse ja verevalumite on kõhu rasvaimu operatsioon, millel on vähe riske. See on ohutu protseduur, kui seda teeb kogenud kirurg . Ainus oht oleks soole perforatsioon kanüüli kõhuõõnde sisenemisel.

Seetõttu on oluline hoolikalt valida kirurg ja valida hea mainega ja kogenud arst.

Koordinaator patsiendiga
Meditsiiniline koordinaator patsiendiga

Istanbulis on teil maailma parimad kirurgia ja esteetilise meditsiini praktikud. Neid nõutakse kõikjal ja nende maine ulatub Euroopast kaugemale. Nad on läbi viinud tuhandeid rasvaimu 95% edukuse määraga .


Kui teil on valiku tegemisel raskusi, saame teid toetada teie sekkumise õnnestumisel ja seda vähendatud määraga.

Kasutage TASUTA hindamist!

Soovi korral ja
ilma teiepoolse kohustuseta.

Konsultatsioon 100% tasuta. Me analüüsime teie olukorda, teie vajadusi ja ootusi. Ja me hindame eelarvet, mis on vajalik : lend + hotell + takso + ravi.

Teil säilib alati täielik kontroll protsessi üle. Täielik meelerahu.


KKK – korduma kippuvad küsimused

Kui kaua kestab kõhu rasvaimu Türgis?

Mao rasvaimu tulemusena eemaldatakse püsivalt rasvarakud. Teoreetiliselt võib see seega kesta kogu elu. Siiski peate olema ettevaatlik, et mitte liiga palju kaalus juurde võtta, vastasel juhul on oht kordumiseks.

Rasvaimu on kirurgiline protseduur, mis teadaolevalt põhjustab taastumise ajal mõõdukat kuni tugevat valu. Arst räägib teiega sellest, kui võtate ühendust, et teid psühholoogiliselt ette valmistada.

Hinnanguliselt 90% edukuse määraga rasvaimu on Türgis üsna hästi omandatud kirurgiline operatsioon. Siiski on hädavajalik pöörduda heade, pädevate kirurgidega varustatud kliinikute poole.

Rasvaimu eeliseks on see, et selle kirurgilise operatsiooni tulemuseks on rasvarakkude mehaaniline ja seega püsiv eemaldamine. Piisab sportliku tegevuse ja tervisliku toitumise harjutamisest, et ala puutumatuna hoida.

Kuna kõhu rasvaimu hõlmab rasvarakkude eemaldamist, on seetõttu mõttekas selle tulemusena kaalust alla võtta. See kaalulangus on siiski mõõdukas ja jääb hinnanguliselt 2–5 kg vahele.

Kõhu rasvaimu operatsioon kestab ligikaudu 2 tundi. Siiski tuleb arvestada ka operatsioonieelsete ja -järgsete protseduuridega. Seetõttu nõuab seda tüüpi operatsioon 7-päevast Türgis viibimist.

Autori kohta

Émilie

Minu nimi on Emilie Gervais ja ma elan Türgis, Istanbulis. Olen meditsiinikirjanik, kellel on laialdased teaduslikud teadmised ja üle 15 aasta kogemust vähiuuringute ja molekulaarbioloogia valdkonnas. Mul on kogemusi kongresside korraldamise ja projektijuhtimise alal. Mul on võime edastada keerulisi meditsiinilisi ja teaduslikke kontseptsioone erinevatele sihtrühmadele erinevate meediakanalite kaudu, sealhulgas see veebisait kui minu kirjutamise tahvel.


‍👩‍⚕ TASUTA PAKKUMINE ➡️